Feedback
9,7

Ardi Keukens en Sanitair

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.ardikeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ardi Keukens en Sanitair
Ga voor keukens met een 9+ naar de recent vernieuwde showroom van Ardi Keukens en Sanitair! Met ons gepassioneerde team streven wij elke dag weer naar enthousiaste klanten en veel werkplezier.

Keukens met een 9+
Ardi Keukens en Sanitair is al 25 jaar dé betrokken en betrouwbare leverancier van uw keuken of badkamer. Ardi staat regionaal bekend als Dé Voordeligste Keuken- en Sanitairspecialist. U vindt nu nog meer beleving en inspiratie in onze compleet vernieuwde showroom! De gevel, het terrein en de tuin zijn compleet vernieuwd, evenals de volledige binnenkant van de showroom. Onze keukens en badkamers komen nu nog beter tot hun recht. Genoeg reden dus om een bezoek aan onze showroom te brengen. Ons gedreven teamstreeft naar keukens met een 9+. En dat merkt u als klant, want we zetten ons maximaal in om uw droomkeuken compleet naar wens samen te stellen. Onze keukens met een 9+ maken alle klanten enthousiast, en bezorgen ons veel werkplezier. Essentieel in ons advies is, dat uw keuken een persoonlijke keuken moet zijn. Onze verkopers zijn erop getraind, om zo goed mogelijk naar uw wensen te luisteren. Echt luisteren, zodat we uw wensen ook goed weten te vertalen in een passend ontwerp, passend bij uw budget.

Volledige ontzorging
Onze keukens in diverse prijsklassen sluiten mooi aan bij verschillende keukenwensen. Onze DBasic-line keukens bieden u uitgebreide keus in voordelige keukens van uitstekende kwaliteit, meer luxe en extra’s vindt u in onze Excellentic keukens, en uw maatwerkwensen worden gerealiseerd met onze Residentic keukens op maat. Ook kunt u kiezen uit keukens van doorleefde materialen uit onze Old Wood collectie. Welke keuken u ook aanschaft, onze basis is bij iedereen hetzelfde: we ontzorgen u graag volledig. Door alle facetten van het traject, verkoop, planning, montage, administratie en nazorg in eigen hand te houden, garandeert Ardi Keukens en Sanitair dat u als klant volledig wordt ontzorgd van begin tot eind. Daar kunt u ons op aanspreken.

De basis van DB KeukenGroep gelegd in Sint-Annaland
De basis van ons bedrijf werd gelegd in 1991 toen onze huidige algemeen directeur startte met de verkoop van keukens. Met zijn ervaring in de keukenbranche zag hij, dat verkoop en montage van keukens zoveel beter kon. Zijn ambitie was: perfect, persoonlijk advies bij de verkoop van keukens, excellente montage en uitstekende service. Deze aanpak bleek succesvol, want inmiddels zijn er nog vijf andere vestigingen die met elkaar DB KeukenGroep vormen. U profiteert van de voordelen van uw regionale leverancier en de scherpe prijs van de grotere organisatie. De belangrijkste succesfactor van toen vormt nog steeds onze voornaamste bestaansgrond: Afspraak is afspraak.

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche
Elke situatie is uniek, en u moet kunnen bouwen op de leverancier die uw wensen en verwachtingen centraal stelt. Daarom mag Ardi Keukens en Sanitair al zeven jaar op rij het KwaliteitsKeurmerk Keukenbranche voeren. Onze klanten geven aan dat Ardi Keukens en Sanitair dé leverancier is die waarmaakt wat wordt beloofd: Uw droomwens perfect en volgens afspraak realiseren.

Al ruim 25 jaar een begrip
Ardi Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Pelma Keukens (Goes)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Ardi Keukens.


Ervaringen
Er zijn 312 ervaringen over Ardi Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren260 ervaringen
4 sterren33 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Complimenten”
Door Fam. Van Meeteren op donderdag 10 jan 2019 '19
Rust en vertrouwen bij elke stap, daar heeft Ardi voor gezorgd. Er is goed de tijd genomen om te komen tot een passend ontwerp, waarbij de tijd en aandacht volledig uitging naar design en bruikbaarheid in plaats van vervelende spelletjes over de prijs. In het vervolgtraject hebben alle medewerkers, van orderverwerking en werkvoorbereiding tot planners, logistieke medewerkers en monteurs zich ingespannen om alles perfect af te leveren. Van duidelijke leidingtekeningen (waarbij zelfs enkele nieuwe wensen snel verwerkt werden), via het steeds zonder morren bijstellen van de planning (omdat de oplevering van onze nieuwbouwwoning keer op keer werd uitgesteld), tot de zorgvuldige levering op de eerste verdieping, tot uiteindelijk de montage, waarbij netjes werd gewerkt en op elk detail werd gelet. Niets overhaast, alles gericht op kwaliteit. Complimenten voor alle medewerkers. En de herhaalde oprechte mededeling dat we altijd mogen bellen als er iets aan de hand is schept vertrouwen voor de toekomst.
Reactie of foto toevoegen
“Superzaak”
Door Ed de Haan op vrijdag 16 nov 2018 '18
Nieuwe prachtige kwaliteit keuken gekocht bij deze keuken specialist in 1 woord ' GEWELDIG'. Alles klopt hier. De ontvangst, de enorme kennis, zeer vriendelijk en direkt de eerlijke prijs. Afdingen kan niet en hoeft ook niet.. ! De eigen opgeleide eigen mensen die de keukens plaatsen, zeer deskundig en het loodgieter werk enorm goed en professioneel. Komen goed afspraken na en katen je nergens mee zitten. Een dikke 10 voor Ardi Mensen im adviseer u om hier uw kwaliteits keuken te kopen. U krijgt geen spijt. Wat een klasse vergeleken met al die andere bedriegers..!
FOTO VAN ED DE HAAN
Dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens”
Door Paul en Sanne op donderdag 21 jun 2018 '18
Samen met mijn vriend, nu mijn man, hebben wij apparatuur en werkblad gekocht voor onze keuken. Overal wat afgezocht, maar omdat we écht voor kwaliteit wilden gaan, maakten we een afspraak bij Ardi Keukens. Met positief resultaat, want we konden gelijk op bezoek bij Marjolein Vlot, verkoopster bij Ardi Keukens. Zonder ook maar enigszins te dwingen, begeleidde ze ons bij de zoektocht. En je verwacht het niet: we kwamen met veel betere ideeën thuis dan dat we zelf hadden bedacht! Waar we wilden gaan voor een houten aanrechtblad, wist Marjolein al gelijk dat dit met een laminaten/houten vloer niet ging matchen. Ze liet ons wat voorbeelden zien, en we waren gelijk verkocht. Het werd dan ook heel wat anders, maar zóveel mooier! Ook de andere onderdelen waren helemaal in de stijl die we wilden. Ze adviseerde ons vriendelijk, liet ons alles zien, dus we konden zelf kiezen. Helemaal naar onze wens en smaak, zonder maar iets op te dringen. Nu we getrouwd zijn, genieten we elke dag van onze mooie en praktische keuken. De keuken had niets geweest zonder deze vriendelijke hulp en montage. Ardi Keukens is wat ons betreft een grote aanrader. Als je voor écht goede aandacht en professionaliteit wil gaan, moet je naar Ardi Keukens. Ze nemen de tijd voor je, totdat je het helemaal hebt zoals jíj het wilt. Want, de klant mag toch wel een beetje koning zijn bij Ardi Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie keuken”
Door P. Bovee op maandag 30 apr 2018 '18
Onze oude Ardi keuken had een verfrissing nodig. Door onze eerdere goede ervaringen zijn we weer naar Ardi gegaan. In de winkel zijn we perfect geholpen en hebben ze ons een frontenwissel aangeboden. Ook met het helpen van de keuze voor de nieuwe fronten zijn wij perfect geholpen zodat de kleur van de vloer, oude kasten, werkblad en nieuwe deuren heel erg goed bij elkaar passen. De kennis en service van de monteur zijn van hoge kwaliteit waardoor het monteren en afwerken van de fronten uiterst precies en goed gedaan zijn. En zelfs het na te leveren deurtje was eerder binnen dan was beloofd. Dat is pas service. Na de oplevering kregen we van vrienden en familie complimenten dat de " nieuwe " keuken er erg mooi is.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door Fam v. Gils op woensdag 10 jan 2018 '18
Uitstekende ervaring met Ardi Keukens. Afspraak is inderdaad afspraak. Goed georganiseerd. Keuken van prima kwaliteit. Niet alleen met de afdeling verkoop maar ook met de deskundige plaatsing waarbij door Ardi werd meegedacht en flexibiliteit werd betracht. We zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken hier gekocht”
Door Fam de Kooning op zaterdag 6 jan 2018 '18
Niet alleen onze keuken hebben we bij Ardi gekocht maar ook onze badkamer en toilet komen hier vandaan. Ook hier is weer volledig aan de verwachtingen voldaan, Pieter v Dijke met wat hulp van nog een Pieter hebben geweldig vakmanschap laten zien en hebben ons continu betrokken bij de kleinste details. Hierdoor zijn er tijdens het plaatsen een paar kleine aanpassingen gedaan die het geheel nog meer tot zijn recht laten komen. Ardi bedankt voor de geleverde prestatie, een team waar je trots op mag zijn.

Eerdere reactie van 6 januari 2018: Keuken bij Ardi keukens in Sint-Annaland gekocht en van het begin tot en met de oplevering van onze keuken niets dan complimenten voor de geweldige groep mensen, elk onderdeel van het gehele proces heeft uitstekend werk geleverd. Het begint al bij de binnenkomst waar je direct warm ontvangen wordt, het meedenken van de verkoper(Bart) maar zeker ook alle tijd en rust nemen om tot de uiteindelijke keuken te komen die wij voor ogen hadden. Daarna was ook de planning en logistiek perfect geregeld en toen eindelijk de monteurs (Anton en Arjan) kwamen waren we toch wel benieuwd of het 3D ontwerp de werkelijkheid zou kunnen benaderen. Ook de 2 monteurs waren bijzonder betrokken en dachten ook met ons mee met de kleinste details, hier gaat duidelijk kwaliteit boven kwantiteit wat in het eind resultaat ook terug te zien is. En jawel wat er op de 3D tekening stond is het ook uiteindelijk geworden. Ardi bedankt voor de geweldige service, dit is de 2e keuken die we bij jullie kochten en in het vervolg zal dit zeker ook het geval zijn.

Eerdere ervaring van 9 december 2013: Afgelopen woensdag met Ardi keukens gebeld en verteld dat het keukendeurtje onder de spoelbak niet meer zachtjes dichtging, waarschijnlijk scharniertje defect. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en wat scherts onze verbazing, de volgende dag werden 2 nieuwe scharniertjes afgeleverd. Wat een geweldige goede service bij Ardi keukens en ook zijn de medewerkers allemaal super vriendelijk en behulpzaam, iets wat je tegenwoordig niet zo vaak meer tegenkomt. Kortom complimenten aan deze geweldig keukenzaak in ST-Annaland.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Jochem Langeveld op zaterdag 16 dec 2017 '17
Vandaag is het plaatsen van onze nieuwe keuken afgerond. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de realisatie ervan door ARDI keukens. Door de 10 jaar garantie op de montage was de keuken niet in 1 dag gezet maar kwamen er twee monteurs twee dagen de keuken plaatsen. Echt kwaliteit en vakwerk. Heerlijk kunnen sparren met de monteurs over bepaalde details om tot het perfecte eindresultaat te komen. Daarbij luisteren ze naar je wensen en geven ook adviezen. Kortom een fijne samenwerking. Er was ook genoeg ruimte om bijvoorbeeld zelf de schouw te maken voor de afzuigkap en Ardi verzorgde de sierlijsten en de montage daarvan. De keren dat we vanuit Den Hoorn naar Zeeland zijn gereden waren dus de moeite waard. Echt een aanrader maar ga altijd bij een ander kijken om zeker te weten dat je toch bij Ardi uitkomt.
FOTO VAN JOCHEM LANGEVELD
Keukenschouw
Reactie of foto toevoegen
“Goed in prijs en kwaliteit”
Door P. van Zuylen op woensdag 22 nov 2017 '17
- Goede en deskundige hulp bij uitzoeken badkamer.
- Aanleg heeft op prima manier plaatsgevonden. Vlot en met zo weinig
mogelijk overlast.
- Nieuwe badkamer ziet er keurig uit. Praktisch in het gebruik.
- Al met goede prijs-kwaliteit verhouding.
FOTO VAN P. VAN ZUYLEN
Badkamerinrichting
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door José Barber op dinsdag 31 jan 2017 '17
Wij hebben na een maandenlange zoektocht en diverse keukenwinkels gekozen voor Ardi. Waarom? Geen druk, echt advies/meedenken en ruim de tijd. We hebben er 3x 3 uur gezeten en we hadden het gevoel dat we goed konden nadenken over onze besluiten. De adviseur was vriendelijk en deskundig. Totaal niet opdringerig. Daarbij was de levering precies zoals afgesproken en miste er niks. Ook geen problemen daarna. Gewoon een mooie, strak gezette keuken. De monteur heeft zelfs ons laminaatvloertje nog aangepast en op maat gezaagd, omdat de plint anders niet mooi uitkwam. Prijs/kwaliteit heel tevreden over. We hadden misschien iets goedkoper uit kunnen zijn bij een keukenstunter, maar op zo'n bedrag ga ik liever voor kwaliteit en service. Onze keuken heeft ons geen enkele zorg opgeleverd, we zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam. Ngo op dinsdag 26 jul 2016 '16
*De kwaliteit is uitstekend
*Prijs/kwaliteitsverhouding is goed
*De service en klantvriendelijkheid is goed en komen alle afspraken na
*De levering is goed verlopen
*Problemen bij montage meteen opgelost
*Aanraden: ja

*Ik zou dit bedrijf aanraden omdat ik helemaal tevreden met dit bedrijf ben. Bedankt de heer Hout (verkoper) voor bestelling t/m levering. Ook bedankt de heer de Vos en de heer Theunisse (monteurs) voor de montage van de keuken. Ardi keukens bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Staat voor kwaliteit en service”
Door Jan de Leeuw Ossendrecht op vrijdag 15 jul 2016 '16
Na een uitvoerige zoektocht bij Ardi keukens (van 10:30-18:15) een prachtige keuken samengesteld. Mensen zijn daar zéér geduldig en dachten geweldig met ons mee zonder ons in een bepaalde richting te sturen. ook plaatsing en afwerking is geweldig mooi gedaan daar vakbekwaam en uiterst correcte medewerkers. Ook nazorg is super, men belt ruime tijd na plaatsing op of alles nog steeds naar wens is. Eens klant bij Ardi is voor ons in ieder geval altijd klant bij Ardi. Dhr. Karel van Dijke belt om te vragen hoe het hele traject is verlopen, van bestellen tot ingebruikname. Wij zijn uiterst tevreden, tijdens ons gesprek stippen we een klein probleempje aan mbt het rooster in de Combi oven waar enige roestvorming op te zien was bij het bevestigingspunt. Er wordt beloofd dat dit verder opgepikt zal worden. 2 Dagen later worden we aangenaam verrast met een pakketje waarin een nieuw rooster zit. Wat een geweldige service. Voor ons weer een bewijs dat Ardi-keukens voor kwaliteit en service staat.
FOTO VAN JAN DE LEEUW OSSENDRECHT
afwerking is geweldig
Reactie of foto toevoegen
“Goede montage”
Door Laurens Dorst op dinsdag 24 nov 2015 '15
De monteur van Ardi keukens heeft vanmorgen bij ons gewerkt
een goede monteur ,beleefd ,vriendelijk en zijn werk met goede en zorg kwaliteiten voor ons gedaan Wij zijn er zeer over tevreden. Hartelijk dank
Reactie of foto toevoegen
“Na 10 jaar alles als service gratis nageleverd”
Door Hans-Peter Resler op maandag 11 mei 2015 '15
Ruim 10 jaar geleden een keukenblok gekocht bij Ardi, inclusief
elektrische apparatuur en granieten blad. Uitermate tevreden over kwaliteit en service / hulp bij eigen montage. Onlangs wilde ik zowel de plinten als de aansluitstukken vernieuwen. Bleek allemaal uit voorraad leverbaar. Alle onderdelen voor montage van de plinten werden gratis als after-sales / service geleverd. Vind ik een top prestatie. Kan een ieder deze leverancier aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door D. Aarden op donderdag 13 nov 2014 '14
In 2001 hadden we zeer goede ervaring met Ardi keukens, reden om na onze verhuizing naar Vlissingen opnieuw eens bij Ardi te gaan kijken. Mede omdat we bij leveranciers in de buurt toch niet écht enthousiast raakten. Maar bij Ardi was het wederom SUPER, vanaf het eerste gesprek in de winkel tot de eindoplevering! Goed luisteren naar onze wensen, goed meedenken en opties aandragen. Ook de monteurs waren vakbekwaam, dachten mee (deden suggesties die echt verbeteringen waren!) en waren niet te beroerd om een plankje extra te monteren. Een aanpassing die in het werk nodig bleek werd gewoon uitgevoerd zonder extra kosten. We vinden het ook een groot voordeel dat Ardi met eigen monteurs werkt en dit niet uitbesteedt!! Kortom: wij kunnen Ardi bij iedereen aanbevelen! Aan de prijs valt niet echt veel te tornen, maar je betaalt voor echte ouderwetse degelijkheid en kwaliteit.
FOTO VAN D. AARDEN
Een deel van het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“keuken kopen, plaatsen en afwerken”
Door Kees Suijkerbuijk op dinsdag 2 sep 2014 '14
Wij hebben een hoekkeuken gekocht. We zijn erg vriendelijk geholpen en er is een 3D tekening gemaakt hoe het eruit zou komen te zien. We wilde heel graag een deurtje voor de wasmachine zodat dat ook weggewerkt zou zijn. Door verschillende methodes te bedenken door beide partijen is er door ardi aangegeven dat het werkblad wat dieper zou moeten zijn.
We hebben door heel goed email contact verschillende aanpassingen gedaan. Er wordt heel goed mee gedacht. De levering en montage was op de afgesproken tijd. Er waren hele goeie deskundige monteurs. Niet alles was oke, maar dat is zonder problemen opnieuw besteld. De prijs kwaliteit verhouding is prima,en zeker een aanrader voor een ander. Prima contact zowel met verkoper als afdeling planning.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door J, Meijer op vrijdag 30 mei 2014 '14
Zonder verwachtingen gingen we langs. We hadden wel een afspraak gemaakt, maar niet verwacht dat we een aantal uur later met aanschaf van een keuken de deur uit zouden gaan. We werden vriendelijk ontvangen en werden van een hapje en een drankje voorzien. Stap voor stap werden onze wensen doorgenomen en in beeld gebracht. Alle mogelijke opties werden besproken. De klantvriendelijkheid krijgt wat dit betreft zeker een 10. Uiteindelijk hebben we een keuken die 100% naar wens is en precies binnen ons budget valt. Ook werd duidelijk verteld dat soms de goedkopere merken zeker niet van mindere kwaliteit zijn. Deze keuken zal mooi tot z'n recht gaan komen in ons nieuwe huisje op het Oosterpark te Ouddorp!
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken geplaatst”
Door van der Jagt op maandag 12 mei 2014 '14
Ardi keukens vinden wij een goed bedrijf om voor te kiezen als je een goede keuken van kwaliteit wil. We zijn tevreden over de manier waarop wensen werden omgezet in onze droomkeuken. Er wordt goed geluisterd en daarop doorgezet in de uitvoering van de keuken. Er werd ook geluisterd naar ons budget en er kwamen allerlei tips om binnen dit budget te blijven. De levering was prima. Wij hadden er voor gekozen om de keuken zelf te zetten en dat was geen enkel probleem. Er werd op een ontspannen manier, maar met motivatie samen naar onze keuken gezocht
FOTO VAN VAN DER JAGT
Onze prachtkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie Landelijke keuken!”
Door A. Oostrum op dinsdag 25 mrt 2014 '14
Keuken uitgezocht bij Ardi Keukens. Zeer goed en deskundig advies van de verkoper. Deze hielden goed rekening met onze wensen. Er werden laden geadviseerd, waar we heel blij mee zijn hoeveel ruimte er in zit. Lekker drinken en hapjes uit de friet pan gekregen. Dat troffen we wel op de zaterdag middag. We raden ardi aan iedereen aan omdat de prijs/kwaliteit verhouding het beste is.
Reactie of foto toevoegen
“Een échte aanrader!”
Door L.I. Bruijnzeel op donderdag 20 mrt 2014 '14
Goede kwaliteit voor een redelijk lage prijs. We zijn super geholpen en dik tevreden en hebben geen gebruik hoeven te maken van de beloofde nazorg. Het was in één keer allemaal goed. Afspraak is afspraak is het motto van Ardi keukens en dat is méér dan waar!
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe ervaring”
Door DJ Hout op donderdag 20 mrt 2014 '14
Acht jaar geleden hebben wij een keuken aangeschaft bij Ardi. Helaas liet onlangs de folie van een aantal van onze keukenkastjes los. Ardi heeft deze kosteloos herstelt. Wij hebben niets dan lof over voor Ardi. De prijs/kwaliteit en service is uitstekend. Onze ervaring is dat problemen zonder kosten of zorgen worden opgelost. Wij raden iedereen aan om naar Ardi te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden, een aanrader !”
Door familie Mathijssen op zondag 16 feb 2014 '14
In de zaak goed geholpen en geadviseerd, dit terwijl we niet eens een afspraak gemaakt hadden en het erg druk was die dag. Naderhand hebben we wat kleine wijzigingen doorgegeven omdat bij het inmeten van de keuken bleek dat de door ons zelf doorgegeven maten niet klopte, al die wijzigingen zijn in 1 keer goed doorgegeven en goed verwerkt. De aflevering verliep ook goed volgens afspraak en door beleefde medewerkers. Dan de montage welke wij door Ardi lieten doen, de monteur genaamd Siegfried heeft het perfect gedaan, de smetplint was uiteindelijk 2 cm tekort, maar dit kwam doordat er een niet haakse hoek zat dit zie je nu echter totaal niet. In 1 week is de nieuwe plint bestelt, geleverd en geplaatst! Kortom wij zijn erg te spreken en bevelen Ardi dan ook van harte aan! Over de kwaliteit\duurzaamheid van de keuken kunnen we nog niets zeggen, omdat de keuken nog maar net geplaatst is
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen bij Ardi keukens!”
Door Carolien van der Meer op maandag 13 jan 2014 '14
Wij zijn zeer tevreden over de hulp die we kregen bij het uitzoeken van een keuken! Er werd uitgebreid tijd genomen om ons zo goed mogelijk te helpen en daarnaast mochten we ook nog blijven eten! De prijs in verhouding tot de kwaliteit is ook heel goed! Wij raden u allen dit bedrijf aan als u op zoek bent naar een keuken en garanderen u dat u DE keuken van uw dromen zult vinden!
Reactie of foto toevoegen
“moeders droomkeuken”
Door smit op zaterdag 11 jan 2014 '14
Woorden schieten te kort. De kwaliteit van de keuken was formidabel. Wel was de prijs wat aan de hoge kant.
De monteurtjes waren reuze ventjes.
Reactie of foto toevoegen
“Overwegend positief”
Door Fam. van Wetten op vrijdag 10 jan 2014 '14
Wij zijn tevreden over de kwaliteit van de geleverde keuken, ook in verhouding tot de prijs. Wat ons aansprak is dat er niet over de prijs onderhandeld hoeft te worden, prijs is prijs. We konden profiteren van een aantal aanbiedingen van verschillende apparatuur, waaronder de Quooker. Wel valt het ons tegen dat de afzuigkap luidruchtiger is dan we verwacht hadden. In de showroom zijn we goed geholpen, er werd fijn met ons meegedacht in bedenken van mogelijke oplossingen. Fijn was ook dat onze kinderen bezig gehouden werden in de speelhoek. De levering is grotendeels goed verlopen, alleen de bestekbak voor in de lade werd niet meegeleverd. Wij hebben de keuken zelf laten zetten door kennissen dus kunnen geen uitspraken doen over de montage door Ardi. Ons onbezorgde gevoel werd helaas wel getemperd toen bleek dat de beschikbare keukenruimte toch niet volledig werd benut doordat er een te kleine hoekkast was geleverd. Ook was een verkeerd reservoir van de Quooker geleverd. Dit zorgde jammer genoeg voor een discussie over de juistheid van de tekening en het al dan niet goed voorgelicht zijn over de verschillende mogelijkheden van een Quooker. Wij zouden Ardi keukens op zich wel aanbevelen aan anderen maar wel met de kanttekening dat je jezelf ook goed moet verdiepen in de mogelijkheden enz. zodat je zelf ook de nodige kennis hebt opgedaan.
Reactie of foto toevoegen
“kennis van zaken”
Door Willem Coenen op donderdag 2 jan 2014 '14
Zelf heb ik een aantal jaren keukens verkocht. Na bezoek aan een aantal keukenleveranciers en de reviews op Qasa.nl bekeken, is het een verademing om zaken te doen met ArdiKeukens in st. Annaland. Geholpen door Jeroen Melse merk je direct, die heeft kennis van zaken. Vragen voor welk budget, het eigen eisen pakket, zoals kwaliteit en welke apparatuur wordt in het ontwerp meegenomen. De klantvriendelijkheid en service is perfect. De levering en plaatsing was correct. Een beschadiging aan een apparaat werd tijdelijk verholpen door een gebruikte vervanging en binnen 10 dagen werd de nieuwe alweer geplaatst. Top!! Er wordt ook vergeleken met IKEA. Let wel, de kwaliteit en de aangeboden apparatuur is niet altijd gelijk aan elkaar. Bij een prijs vergelijk zonder installatiekosten is Ardikeukens beslist niet duurder. Ik zou dit bedrijf aan kennissen en familie direct aanraden, ook omdat de financiele voorwaarden zeer aantrekkelijk zijn. Nogmaals, het is het waard om contact op te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe Keuken”
Door Sander Westdorp op vrijdag 22 nov 2013 '13
Kwaliteit is goed. Prijs voor nieuwe keuken kost nu eenmaal veel geld. Klantvriendelijkheid zeer goed. Levering verliep rommelig door miscommunicatie. Communicatie had beter gekund. Dit is overigens prima opgepakt en op een zeer nette manier geregeld. Volgende keer absoluut bij dit bedrijf starten met het inventariseren van een nieuwe/aanpassing van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aan te raden”
Door fam, Frijters op dinsdag 12 nov 2013 '13
goede kwaliteit, normale prijs, klantvriendelijk ze nemen alle tijd voor je voor tekst en uitleg zelfs na sluitingstijd is dat geen probleem, klachten worden snel opgelost. voor de service en goede montage is het bedrijf wel aan teraden
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door J v d Wegen op vrijdag 8 nov 2013 '13
Bent u tevreden over de kwaliteit? Zeer tevreden.
Wat vindt u van de prijs in verhouding tot de kwaliteit? Is goed.
Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid en de service? Zeer tevreden
Is de levering goed verlopen? Ja
Hoe is gereageerd op eventuele klachten en zijn deze opgelost? Er werd direct gereageerd en de klacht werd opgelost.
Heeft u tips waar andere mensen op kunnen letten? Niet direct.
Zou u dit bedrijf aanraden en waarom? Ja, alles is naar wens verlopen en correct geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J. Kreeft op dinsdag 8 okt 2013 '13
* Bent u tevreden over de kwaliteit? Ja
* Wat vindt u van de prijs in verhouding tot de kwaliteit? Goed
* Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid en de service? Zeer tevreden
* Is de levering goed verlopen? Ja
* Hoe is gereageerd op eventuele klachten en zijn deze opgelost? Er is goed gereageerd
* Heeft u tips waar andere mensen op kunnen letten? Geen tips
* Zou u dit bedrijf aanraden en waarom? Ja. Veel keus tegen een betaalbare prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Topzaak”
Door Arco en Brenda op zaterdag 5 okt 2013 '13
Gister zijn wij naar Ardi geweest om ideeën op te doen voor een nieuwe keuken! 8 uur later stonden wij buiten met onze topkeuken!! Wij zijn zeer tevreden over de uitstekende service, kwaliteit, creativiteit en openheid/eerlijkheid van de winkel! Wij hoefden niet verder te kijken en kunnen voor de feestdagen nog genieten van onze nieuwe keuken! Ardi en met name Bart bedankt voor je tijd, service, kennis maar ook de gezelligheid.
Reactie of foto toevoegen
“Echt professioneel”
Door ella & rien op vrijdag 4 okt 2013 '13
Wij zouden ieder die dit leest willen aanraden om voor een nieuwe keuken eerst maar eens bij Ardi Keukens te Sint-Annaland (onderdeel van DB Keukens) te kijken. Graag delen we onze ervaringen met u:
Verkoop: heel plezierig, met kennis van zaken, heel flexibel (niets was te veel), verre van opdringerig, leuke ambiance (broodje, drankje, een mooie koffie)
Montage: echt professioneel; een monteur die alle kneepjes van het vak beheerst, en uiterst snel en stipt werkt - alle lof!
Logistiek: de hele orderverwerking (o.i. een bijzonder ingewikkeld proces) klopte als een bus
After sales: na aflevering op ons verzoek inmiddels 2 kleine dingen aangepast: direct, en gratis
Onze conclusie: hoewel de slogan van DB Keukens ("uitsluitend tevreden klanten") ons eerst wat pretentieus leek, kunnen we op dat moment zeggen (en dat mede op basis van de ervaringen in onze familie- en kennissenkring): het is gewoon waar... Door onze mond-op-mondreclame is inmiddels een vriendin ook overgegaan tot het bestellen van een keuken bij Ardi!

Eerdere review van deze gebruiker op 11 juni 2013 met vijf sterren over Ardi Keukens: 2e Pinksterdag even binnengelopen ter oriëntatie. Vorige week vrijdag een afspraak gemaakt. Prettige ontvangst met koffie, thee en warme appeltaart in een vrolijk versierde showroom (vanwege toekenning Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche). Kundige verkoper die echt goed met ons meedacht en veel tips gegeven heeft. Er werd alle tijd voor ons genomen en we konden alles op ons gemak uitzoeken, wat door de actieweken extra aantrekkelijk was (m.n. de apparatuur). Via een 3-D tekening een eerste indruk gekregen en we zien uit naar september als de keuken geplaatst wordt. We hebben er alle vertrouwen in!
Reactie of foto toevoegen
“Goede levering keuken”
Door wim op donderdag 3 okt 2013 '13
We willen hier onze ervaring melden aan de hand van de Checklist: Over de kwaliteit zijn we goed te spreken, lekker stevige laden een goed werkende deurscharnieren. De klantvriendelijkheid was uitstekend, altijd een vriendelijke persoon aan de telefoon Levering, heel correct knap gedaan om alles zo compleet bij elkaar te zoeken. Een vergeten lamp op bonnen werd naar aanleiding van een telefoontje meteen opgestuurd evenals een gekrast knopje van de gaskookplaat. Tip: bekijk op de tekening van de plaats van de kastjes goed vooral in de hoeken waar de tussenstukjes moeten komen. Wij raden zeker Ardi aan in onze beleving goede afhandeling en betrouwbare mensen in de omgang.
Reactie of foto toevoegen
“zeer goed”
Door Fam. de Crom op dinsdag 1 okt 2013 '13
De kwaliteit van het geleverde zowel wat betreft de materialen als het werk is goed. De service en de klantvriendelijkheid zowel in de winkel als van de monteurs zijn ook zeer goed. De levering is verlopen zoals afgesproken en de klachten cq. gebreken werden adequaat opgelost. Ik zou Ardi kunnen aanraden bij vrienden en kennissen en heb dat ondertussen ook al gedan en deze mensen hebben reeds een keuken besteld bij Ardi. Ook wij hebben Ardi keukens gevonden doordat mensen dit bedrijf bij ons aanraadden.
Reactie of foto toevoegen
“prima tevreden”
Door G.A. van Tuyl op maandag 30 sep 2013 '13
Er is bij mij een nieuwe keuken geplaatst door Ardi Keukens. Ik ben zeer tevreden over de geleverde service en afwerking. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen indien u een nieuwe keuken wilt. Ik kan geen enkele klacht bedenken, alles is goed verlopen. De prijs is in verhouding met de kwaliteit eveneens goed.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Marco op dinsdag 4 jun 2013 '13
Bij het binnenkomen word je goed ontvangen, daarna krijg je een geweldige begeleiding tot het kopen van de keuken, geen poespas van even naar de baas of er nog wat vanaf kan, gelijk een eerlijke prijs voor een goede kwaliteit keuken. Het plaatsen gaat dezelfde kant op er wordt nauwkeurig en netjes gewerkt, kortom van het begin tot het eind werden wij goed en netjes begeleid.
Reactie of foto toevoegen
“vakwerk geleverd”
Door margot op dinsdag 4 jun 2013 '13
De keuken is in goed overleg samengesteld, waarbij rekening werd gehouden met onze wensen. Ook een goede verhouding van prijs en kwaliteit. De levering en plaatsing is op het afgesproken tijdstip geschied. De monteur die voor Ardi werkt, heeft een mooi staaltje vakmanschap laten zien. Hij heeft alles keurig afgewerkt. Ook prima uitleg van de apparaten. Het is de tweede keer dat ik bij Ardi een keuken koop. Mijn eerste keuken ziet er nog prima uit. Een euvel is zonder kosten verholpen. Goede service.
Reactie of foto toevoegen
“service na brandschade”
Door Dirk op woensdag 1 mei 2013 '13
Al ruim 23 jaar genieten wij nog elke dag van onze door Ardi -keukens geleverde keuken. Nooit wat aan de hand...totdat wij brandschade kregen op het Corian werkblad. Natuurlijk wil de verzekering een factuur, jammer, die hadden wij niet meer. Echter...bij Ardi keukens bleek alles nog paraat te zijn, en konden ze ons alle gegevens aanleveren! Kwaliteit behoeft geen krans. maar dit mag niet onvermeld blijven!
Reactie of foto toevoegen
“geweldig”
Door Jan op dinsdag 5 mrt 2013 '13
Ik mag met 110% zekerheid zeggen dat Ardi keukens doet wat ze zeggen. Kwaliteit personeel perfect.
Zeer oplossings gericht. Service 100%.Durft bij fout te zeggen dat het hun eigen schuld is en dat ze dit nog oplossen ook. Monteur installatie geen gehaast, doch precies werken staat bovenaan. Klant is koning staat bij hun hoog in het vaandel. Ik heb een ontspannen en goed gevoel bij de handelswijze van dit bedrijf. keuken is ook wat wij verwacht hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon goed voor een nette prijs!”
Door J&M op woensdag 27 feb 2013 '13
Na enkele keukenzaken bezocht te hebben besloten we bij Ardi Keukens onze keuken en badkamer te bestellen. Wij hebben o.a. voor Ardi Keukens gekozen omdat we goed advies kregen en de beste prijs/kwaliteit verhouding kregen. Een voordeel was voor ons ook dat onze keuken en badkamer door dezelfde zaak geleverd kon worden en we daarvoor een aanspreek punt hadden. Inmiddels is de keuken enkele maanden geleden geplaatst. Een aantal opleverpunten zijn snel en netjes opgelost. Kortom, we zijn nog steeds blij met onze keuze en kunnen Ardi Keukens bij iedereen aanbevelen!

Aanvulling ontvangen 20 november 2017: Vijf jaar geleden hebben wij een badkamer gekocht bij Ardi Keukens en Sanitair. Na vijf jaar ging de douchekop kapot. Ardi leverde probleemloos een nieuwe douchekop en dat nog kostenloos ook! Super badkamer en super service!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over keuken”
Door Krijn op maandag 28 jan 2013 '13
Betreft levering keuken nieuwbouw
Kwaliteit product: 9
Prijs/kwaliteit verhouding: 9
Service: 7
Levering: 9
Klachten: geen klachten
Tips: Neem bij ontwerp ook details mee, zoals plaatsing wcd's en schakelaars verwarming/ventilatie en verlichtingsplan. Na afronding bestelprocedure valt dit een beetje in het water.
Aanraden: ja, de mensen doen erg hun best en werken netjes.
Reactie of foto toevoegen
“goede begeleiding en adviezen bij aankoop keuken.”
Door Gerard Goedegebuure op zondag 27 jan 2013 '13
Over de kwaliteit van de keuken zijn we tevreden. De kwaliteit van de bijgeleverde apparaten is minder dan we gedacht hadden. We zijn heel klantvriendelijk geholpen en de levering is volgens schema verlopen.
Onze klachten zijn snel en goed verholpen. Wij kunnen deze zaak aanraden bij een ieder die een goede keuken wil kopen tegen een aannemelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Marco op donderdag 24 jan 2013 '13
Is onze twee keuken binnen 4 jaar van Ardi. Kwaliteit is prima hoewel er nog een paar puntjes opstaan die opgelost moeten worden. Klantvriendelijkheid is super, de service verloopt momenteel wat traag maar word meestal wel opgelost. Levering was prima, op tijd en netjes, alles was compleet. Klachten lopen dus nog, niet vlot maar er zit vooruitgang in. Aanrader, betrouwbaar en kwaliteit goed tegen een scherpe prijs (na onderhandeling)
Reactie of foto toevoegen
“tevreden”
Door ad op donderdag 24 jan 2013 '13
geen klachten alles goed gegaan. goede kwaliteit zal de tijd uitwijzen
Reactie of foto toevoegen
“Matig”
Door P.P. de Jong op dinsdag 15 jan 2013 '13
Kwaliteit is matig. Het is inmiddels 3,5 maand geleden dat de keuken is geplaatst en de keuken is nog steeds niet af (installatie smetplint). Bij de installatie zijn fouten gemaakt waardoor wij lekkage hebben gehad in een keukenkastje. Daarnaast zijn in eerste instantie de bovenkasten scheef opgehangen. Dit is allemaal later wel hersteld maar geeft ons een slecht gevoel. Ik zou Ardi keukens dan ook niet aanraden aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop nieuwe keuken”
Door Gerrit op zondag 23 dec 2012 '12
Tevreden over kwaliteit behalve gascomfoor. Prijs ons inziens goed in verhouding tot de kwaliteit. Tevreden over klantvriendelijkheid en service. Levering is goed verlopen. Klachten zijn naar tevredenheid opgelost. Tip: Rechterknop aan gascomfoor staat te kort bij rechter branderpit waardoor de knop door de vlam wordt beschadigd indien een wat grotere pan op deze brander staat en minimum stand van branderpitten mag iets lager. Bedrijf is aan te raden om goede verstandhouding tussen afd. verkoop en medewerkers welke de keuken geplaatst hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Eenvoudig maar van alle gemakken voorzien!”
Door Lisette copal op zaterdag 22 dec 2012 '12
Via mijn familie is Ardi aanbevolen, wij hebben hier geen moment spijt van gehad. Vriendelijk geholpen om een keuken uit te zoeken met ons budget en kwaliteit. De afspraken volgens tijdsplanning verliepen perfect. De keuken is medio september 2012 geplaatst en het zag er nog mooier uit dan op papier. Wij zijn ontzettend tevreden over Ardi en zouden het iedereen aanraden. Service en kwaliteit zijn de beste ingrediënten bij Ardi!
Reactie of foto toevoegen
“9+ service”
Door Mick Gijzemijter op donderdag 17 jan 2019 '19
Tijdens het vervangen van onze kraan (11 jaar na plaatsing keuken ) kwam ik erachter dat er tijdens het plaatsen een foutje was gemaakt en ik geen nieuwe kon monteren. De draadeinden van de kraan zaten strak tegen de spoelbak aan en was vast gekit. Naar de showroom gegaan en met foto's het probleem besproken. Binnen een aantal dagen zijn er twee monteurs gekomen en hebben het probleem keurig opgelost, waarvoor dank. De 9+ wat betreft de service is mijn inziens dan ook geheel terecht. Super opgelost. Fam. Gijzemijter Middelharnis
Reactie of foto toevoegen
“Geen 9+ maar een 10”
Door Ton Geboers op donderdag 20 dec 2018 '18
Mijn vrouw en ik hebben twee jaar geleden een keuken gekocht bij Ardi. Tijdens de aankoop zijn we uitstekend geholpen door Frans. Op elk detail werd gelet. Aangezien de bouw van ons huis sterk uitliep, moesten we steeds de datum van installatie van de keukens uitstellen. Voor Ardi totaal geen probleem. Steeds zeer prettig contact. Tegen de opleveringsdatum werden de maten van de keuken in het huis gecontroleerd. Toen bleek dat de maten van de bouwtekening niet klopten. Ardi kwam meteen met een goed voorstel om de keuken aan te passen. Ook toen onze deurtjes niet leverbaar waren, had Ardi een oplossing, wel duurder, maar tegen de prijs in de offerte.
Ardi heeft ons volledig ontzorgd op verschillende manieren:
1. Onze keuken had een koof nodig voor de afvoer van de afzuigkap. Monteur Anton heeft deze met zeer groot vakmanschap voor ons gemaakt.
2. In ons ontwerp van de keuken was een rekje (regaal) gepland aan het einde van het schiereiland. Ook hier kwam de vakmanschap van Anton sterk naar voren.
3.Ardi kon tevens 1 dag nadat de keuken geplaatst was zorgen voor een tegelaar voor de achterwand. Wederom klasse.

Steeds werd tijdens het zetten van de keuken alles opgeruimd en het afval meegenomen. Ardi doet zijn reclamemotto eer aan. (afspraak is afspraak). Steeds als er contact was geweest was dit zeer prettig en kwam er steeds een bevestigingsmail. Een paar dagen voor het bezoek steeds een herinneringsmail.

Ardi keukens is zeer aan te raden. Ouderwets vakmanschap. Volledig houden aan de afspraken. Ardi geen 9+ maar een 10 waard.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Niels de Rek op woensdag 19 dec 2018 '18
Ruim een jaar geleden hebben we een keuken gekocht bij Ardi Keukens, de keuken is een aantal maanden later bij ons geplaatst door hetzelfde bedrijf, keurig! De service in de showroom, tijdens de montage en tijdens de nazorg was perfect, ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanraden als u een keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig opgeleverd”
Door A. Bergevoet op vrijdag 14 dec 2018 '18
Wij hebben een badkamer en twee toiletten gekocht bij Ardi en wij zijn zeer tevreden. In de winkel zijn wij prima geholpen door een verkoper die heel goed met ons meedacht en die alle tijd voor ons had (tot ver na sluitingstijd). De monteurs waren twee zeer vriendelijke en keurig nette mannen, die ook weer goed met ons meedachten, die tijdens de bouw gelijk foutjes herstelde en zowel de badkamer als de toiletten keurig hebben opgeleverd
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Jelle Schepers op donderdag 13 dec 2018 '18
Bij Ardi een keuken gekocht die eind oktober 2018 is geplaatst. Prettig begeleid door de verkoopster die prima met ons meedacht. Vragen die later kwamen werden vlot en adequaat beantwoord. Goede begeleiding bij voortraject (o.a. suggestie installatiebedrijf/stukadoor). Volgens afgesproken plan probleemloos geleverd en uitgevoerd! Op deze Zeeuwen kun je bouwen!
FOTO VAN JELLE SCHEPERS
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Fam Clerx op donderdag 13 dec 2018 '18
Goed advies, verkoper denkt mee met de klant. Montage keurig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon klantvriendelijk”
Door C.Spitters op zondag 9 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Onze ervaring met Ardi is: buitengewoon klantvriendelijk en vooral meedenkend, betreffende onze wensen. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn heel goed geholpen en zullen Ardi zeker aanbevelen. Daarnaast ook de complimenten aan de mensen die de civiele werkzaamheden hebben gedaan en aan de mensen die de keuken geplaatst hebben. Alleen maar lof!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Christianen op woensdag 5 dec 2018 '18
Vanaf het eerste gesprek tot het plaatsen van onze keuken zijn we uitstekend geholpen! Daarom zou ik dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Daar zit je goed”
Door M. van aalst op zaterdag 1 dec 2018 '18
Op aanraden van kennissen, én door onze eigen direct positieve ervaringen, besloten we om een keuken te kopen bij Ardi. De fijne manier waarop we te woord werden gestaan (altijd meedenkend..., nooit opdringerig...) versterkte ons gevoel dat we hier goed zaten. Dat bleek ook bij de montage van de keuken. Opnieuw dat geweldige, creatieve meedenken, altijd in kansen nooit met een "onmogelijk". En ter plekke goede adviezen! "Een nieuwe keuken en/of badkamer kopen?? Ga naar Ardi....daar zit je goed!". Dat werd ons gezegd en dat geven wij op onze beurt weer door...!!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door R op vrijdag 30 nov 2018 '18
Keuken super en volgens afspraak nette afhandeling en zeer correcte en vakbekwaam personeel
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door P.H. Jaspers op vrijdag 23 nov 2018 '18
We hebben een compleet nieuwe keuken bij Ardi gekocht. Het gehele proces werd gekenmerkt door enthousiasme, vakmanschap en een geweldige bedrijfsvoering, planning en montage. Wat een vakmensen en wat een goed gereedschap. Om trots op te zijn. Wij zijn er heel blij en trots mee. Hartelijk dank aan alle medewerkers van Ardi, van verkoop tot montage en oplevering!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Floor op vrijdag 16 nov 2018 '18
Superfijn geholpen! Zowel in de showroom, als de monteurs en after sales! Heel fijn dat iedereen die langskomt of aan de telefoon hebt met ons mee wilt denken en helpt zoveel als ze kunnen. We zijn super blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Jacqueline Muilwijk op maandag 5 nov 2018 '18
Na 2 bezoeken in de showroom hebben we een mooie keuken gekocht. Inmiddels is deze naar volle tevredenheid geplaatst. De aannemer had de hoek niet haaks gemaakt en Ardi heeft hiervoor een keurige oplossing bedacht. De monteurs hebben vakwerk geleverd en aan het advies van verkoper Bart hebben we veel gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Volle tevredenheid”
Door Arentine Bout op maandag 5 nov 2018 '18
We hebben in ons nieuwe huis een keuken gekocht bij Ardi. Dit was voor ons een vertrouwd bedrijf daar we al eerder een keuken hebben gekocht. De service was en is prima, we zijn erg correct en behulpzaam geholpen door Dhr. Mol. En de keuken is tot volle tevredenheid geplaatst. We genieten er elke dag van. Hartelijk dank.
FOTO VAN ARENTINE BOUT
Keuken naar volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Heldere afspraken”
Door Perry Monfils op zondag 4 nov 2018 '18
Wij hebben er een keuken gekocht, zijn keurig behandeld, alle afspraken zijn netjes nagekomen. Het volledige traject van aankoop tot levering en montage is perfect verlopen. Na montage bleek er een legplank licht gedeukt en de plint was te laag gemaakt door de fabriek. Dit is op de dag van montage door de monteur doorgegeven en zo spoedig als ze konden naar tevredenheid opgelost.Geen moeilijke toestanden met service na verkoop, maar heldere afspraken die worden nagekomen, hier kunnen andere keukenbedrijven nog wat van leren! Als we ooit nog een keuken zouden moeten kopen, gaan we weer naar Ardi, maar dat zal voorlopig niet nodig zijn.
FOTO VAN PERRY MONFILS
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door B. Lange op woensdag 31 okt 2018 '18
Wij hadden nieuwe kastdeurtjes nodig voor onze keuken en zijn naar Ardi Gegaan. Wij werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen. De verkoopster nam de tijd voor ons en dacht ook met ons mee. Om even de goede beslissing te nemen mochten we even lekker gaan zitten met een heerlijke cappuccino. Van de week zijn de kastdeurtjes gemonteerd door 2 professionele monteurs die er iets heel moois van hebben gemaakt. Het is prachtig geworden. Wij raden iedereen Ardi aan . Ook de showroom is zeker een bezoekje waard.
FOTO VAN B. LANGE
Keuken met nieuwe deurtjes
Reactie of foto toevoegen
“Totaal geen klachten”
Door robert op donderdag 25 okt 2018 '18
Wij hebben onze keuken gekocht bij Ardi. Ik heb er totaal geen klachten over. Van het bespreken van onze wensen tot aan de montage en afwerking gewoon super. Wij raden iedereen aan om bij ardi een keuken te kopen.
FOTO VAN ROBERT
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Geertje Visker op woensdag 10 okt 2018 '18
Wij zijn enorm blij met onze keuken. De manier waarop alles is gegaan is geweldig! De ontvangst en begeleiding was zeer aangenaam en met name Pieter Vlot heeft ons enorm geholpen met de keuze, wat resulteerde in een keuken die nu geheel naar onze wens is, ik zou niet kunnen zeggen wat er nog ontbreekt, het is geweldig zo. De aanvoer van de keuken is keurig gegaan, een vriendelijke chauffeur, die zijn vak verstaat. De monteurs waren geweldig, de vloer werd netjes afgedekt en er werd enorm secuur en precies gewerkt. Het was een hele prestatie om in ons oude huis waar alles schots en scheef is de keuken te plaatsen, maar ze hebben het geweldig gedaan! Zeer beleefd en gezellig waren deze monteurs, Ik heb van ze genoten! Ik had graag een foto van de keuken geplaatst, maar krijg het helaas niet voor elkaar. Kortom, van ons krijgen ze een dikke 10!
FOTO VAN GEERTJE VISKER
Geweldige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Fam. Andressen op donderdag 4 okt 2018 '18
10 september 2018 is onze keuken geplaatst en wij zijn er superblij mee. Lang gewacht om voor een nieuwe keuken te kijken na een nare ervaring met onze oude keuken bij een grote keukenconcurrent. Gezocht op Qasa en ontzettend blij dat we bij Ardi Keukens terecht zijn gekomen. We zijn gastvrij ontvangen door Pieter Vlot die ons alle tijd heeft gegeven om rustig onze keuken samen te stellen zonder enige druk of handtekening te plaatsen. Dat gebeurde pas toen we alles definitief hadden samengesteld en met de vraag kwam: "Mogen wij de keuken voor u installeren?". Ook het verwennen met heerlijke koffie, bolus en lunch komt heel prettig over. Het meedenken, tips geven en niet het allerduurste te willen verkopen dat is echt een meerwaarde. Je maakt uiteindelijk zelf de keuze. Het hele proces kun je bijgestaan worden met alle vragen. Ook de installateurs, Martijn en Arthur hebben heel hard en goed doorgewerkt, meegedacht en tips gegeven én uitgevoerd. De keuken is prachtig geïnstalleerd, alles netjes opgeruimd en op ons hart gedrukt mocht er iets zijn, niet zelf proberen maar hen bellen. Dat is de service. Ook de tip om Pieter van Eck, de tegelzetter, in te schakelen was een succes. Wederom dacht hij ook mee en kwam met tips over plafond, stekkerpilaar, tegelplint etc. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat én dat we bij Ardi terecht zijn gekomen. Hoe de eigenaar op het idee is gekomen voor zichzelf te beginnen is zoals het helaas vaak is. Wij hebben dit ook zo ondervonden. Geweldig dat dit bedrijf zich hieraan blijft houden, meedenken met de klant en de klant als klant zien en niet als melkkoe. Wij kunnen dan ook iedereen aanraden hier naar toe te gaan!
FOTO VAN FAM. ANDRESSEN
Prachtig geinstalleerde keuken
+ Toon extra foto van Fam. Andressen
+ Toon extra foto van Fam. Andressen
Reactie of foto toevoegen
“Top service voor bestaande keuken”
Door Fam. Teeuw Bruinisse op zaterdag 1 sep 2018 '18
Top service van ARDI keukens. Op zoek naar een extra TL onderbouw lamp voor onze keuken uit 2006, bij ARDI keukens langs geweest. De lamp bleek niet op voorraad en niet meer leverbaar. Maar niet getreurd. Met de verkoopadviseur het magazijn doorzocht en vinden we daar nog een lamp die qua afmetingen en aansluitingen aan de verwachtingen voldoet. Nu zijn de speciale stekkers om de lampen thuis door te lussen niet meer te vinden. Weer niet getreurd. We maken er even een foto van en vragen de buitendienst medewerkers of die toevallig nog zulke stekkers in de montagebus hebben. Ik naar huis. Onder het avondeten gaat de deurbel. Staat de verkoopadviseur (die bij ons in het dorp woont en naar huis gaat) voor de deur. Hier hebben we alles meneer Teeuw. En dat alles nog geen 6 uur later nadat we in de winkel in St. Annaland waren. Ik blij, de vrouw blij, iedereen blij. De service van ARDI keukens is gewoon SUPER.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service na 17 jaar”
Door Fam J Dorst op vrijdag 31 aug 2018 '18
Al 17 jaar gebruiken wij onze Ardi keuken. Als we Henry tegen komen vraagt hij hoe gaat het met jullie keuken ,nu het gaat heel goed maar er zakt een deurtje door. o zegt hij dan komt er eerdaags een monteur langs ,en ja hoor alle kastjes en laden worden nagezien en zelfs een scharniertje vervangen ,wat een service na 17 jaar Hartelijk dank en we vertellen dit aan iedereen die het horen wil geweldig Hr groeten fam Dorst uit Zierikzee
Reactie of foto toevoegen
“Raden Ardi aan”
Door Maurice en Eline op woensdag 29 aug 2018 '18
Wij hebben bij Ardi een keuken gekocht waar we super tevreden mee zijn. Bij binnenkomst in Sint-Annaland werden we vriendelijk ontvangen. Het uitzoeken en ontwerpen van de keuken ging in alle rust. We hebben niet het gevoel gehad om snel een beslissing te moeten nemen. Na de opdracht was direct duidelijk wanneer de keuken geplaatst zou worden. Die planning werd stipt gevolgd. Het plaatsen van de keuken liep op rolletjes. Een paar restpunten werden door de monteurs zelf gesignaleerd en door Ardi ook weer stipt volgens afspraak naar volledige tevredenheid verholpen. Wij raden Ardi van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Super gelukkig”
Door Betty van der Weele op maandag 2 jul 2018 '18
Ik wordt al verdrietig bij de gedachte een nieuwe keuken uit te moeten zoeken...Ik kan niet kiezen en vind alles mooi! Na veel rondneuzen zijn we bij Ardi Keukens terecht gekomen. Bij een eerste bezoek na afspraak werden we heel goed geholpen maar op we naar huis sloeg de twijfel weer toe! Een week later belde Henry zelf op en vroeg ons toch nog eens terug te komen! Met lood in m'n schoenen ben ik terug gegaan... Na 7 uren hadden we een pracht van een resultaat die inmiddels geplaatst is in onze nieuwe woning! We zijn super gelukkig met onze nieuwe keuken en hebben zelfs inmiddels een kookles gevolgd om te leren hoe we ons nieuwe apparatuur moeten gebruiken! Natuurlijk gaat er ook wat mis! De afzuigkap bleek niet te passen. Van Ardi zijn ze gauw ter plaatste gaan kijken en binnen een week was het opgelost. Kookplaat en afzuigkap omgeruild voor plaat met ingebouwde afzuiging. Echt super dankbaar voor het meedenken, geduld en begrip van Henry en z'n team! Inmiddels al van harte aanbevolen bij vrienden!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Familie Vervloet op donderdag 28 jun 2018 '18
Vanaf ons eerste bezoek aan de showroom tot en met het plaatsen van de keuken een DIKKE 10!! De keuken van ARDI is perfect en mooier dan we hadden verwacht, hij is geplaatst door zeer gekwalificeerd personeel en deze denken ook mee en vragen hoe je iets wil hebben wat we als zeer prettig hebben ervaren.
FOTO VAN FAMILIE VERVLOET
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Bart van Broekhoven op vrijdag 22 jun 2018 '18
In maart hebben wij een nieuwe keuken laten monteren door Ardi Keukens. Daarvoor zijn we, tijdens de ontwerpfase, meerdere keren op bezoek geweest in St Annaland en iedere keer keurig ontvangen door het personeel. In de aankoop zijn we geholpen door Marjolein die ons keer op keer, met al het geduld, de mogelijkheden heeft laten zien en diverse ontwerpen heeft gemaakt. We zijn erg tevreden over het uiteindelijke resultaat! De keuken staat mooi, werkt fraai en is degelijk afgewerkt. Eerlijk is eerlijk, na de eerste montage waren er ook een paar servicepunten. Geen probleem, want die worden door de service en planning afdelingen vakkundig aangepakt. Ondertussen zijn ze netjes uitgevoerd, waarbij alles helemaal goed werkt en het geheel er keurig uit ziet. We zijn erg blij met de keuken en hopen er nog lang plezier van te hebben. Dit was onze tweede keuken die we hebben aangeschaft bij Ardi. Als ik aan een keuken denk, denk ik aan Ardi. Complimenten!
FOTO VAN BART VAN BROEKHOVEN
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is een plaatje”
Door Toos en Sjaan van Elzakker op vrijdag 1 jun 2018 '18
Wij hebben al lang contact met Ardi keukens uit St Annaland Zeeland onze 2de keuken is nu een schitterend plaatje geworden in ons appartement in Tholen. Onze vorige keuken hebben we lang plezier van gehad en hij was nog erg mooi en goed onderhouden door ons, maar ook door de goede servies als er iets op deed met de keuken door Ardi. Nu hebben we weer een nieuwe keuken in goed overleg en met Ardi samengesteld. Echt een plaatje, we zijn blij dat we weer voor Ardi Keukens hebben gekozen. Een zeer mooie keuken met alles er op en aan zie de foto, goede montage en alles perfect in orde onze dank aan ARDI voor de goede samenwerking en voor de uitstekende prijs voor ons. Met dank Sjaan en Toos. Wij raden U aan , ga er gerust eens kijken je zult er zeken slagen Bij Ardi Keukens St Anneland.
REACTIE VAN TOOS EN SJAAN VAN ELZAKKER
De keuken is klein maar OO, zo mooi
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Familie van gils op donderdag 31 mei 2018 '18
Onze keuken voldoet aan alle verwachtingen, en wij zijn bijzonder goed en professioneel geholpen door Pieter Vlot de keukenverkoper
FOTO VAN FAMILIE VAN GILS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Familie van Essen op woensdag 23 mei 2018 '18
Veel geduld bij het uitkiezen van de keuken. Medewerkers zijn altijd vriendelijk. Super service! In ons geval is de keuken niet door Ardi geplaatst. Bij het plaatsen door een ander zijn er dingen mis gegaan. Dit heeft Ardi allemaal op een goede manier voor ons opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door Piet en Kitty Hoogerheide op dinsdag 22 mei 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Ardi en deze is in april jl. geplaatst. Van het begin tot het einde zijn wij supertevreden over Ardi. Wij zijn diverse keren in de showroom geweest en werden steeds vriendelijk ontvangen door de receptionistes. Onze verkoper Christiaan heeft ons al die keren geduldig te woord gestaan, geïnformeerd naar onze wensen, de mogelijkheden in kaart gebracht en goede adviezen gegeven. Zelfs nadat wij de keuken gekocht hadden en terugkwamen op ons besluit, heeft Christiaan wederom alle tijd genomen om onze nieuwe keuze te bepalen. Onze keuken heeft een verticale houtnerf in de koelkast- en vaatwasserdeur, de overige deuren/lades hebben een horizontale houtnerf. Deze mogelijkheid was niet aanwezig bij Bruynzeel Keukens. Ook is voldaan aan onze wens om geen pasblender toe te passen tussen koelkast en oven, en omkadering van koelkast en vaatwasser, zodat er geen passtukken nodig waren. De telefonische contacten die wij tot aan de levering van de keuken hebben gehad met o.a. boekhouding en serviceafdeling waren ook steeds aangenaam. De bezorgers van de keuken overlegden op een prettige en rustige manier waar de spullen neergezet konden worden. En tot slot alle lof voor de monteur die de keuken heeft geplaatst. Ook dit verliep op een fijne, professionele en rustige wijze, steeds in goed overleg.
Kortom: wij raden iedereen aan een keuken te kopen bij Ardi, die bij ons is overgekomen als een prettige en betrouwbare keukenzaak! Wij zijn supertrots op en blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN PIET EN KITTY HOOGERHEIDE
Keuken met houtnerf
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door G. Plas op vrijdag 18 mei 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Werden rustig en met kennis van zaken geholpen met het samenstellen van onze eigen keuken. Onze wensen werden uitgebreid bekeken, berekend en ingemeten. Ook het zetten en de service erna was naar alle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Brigitte van loon op vrijdag 4 mei 2018 '18
Een schitterende eilandkeuken. Super geholpen en goede service
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Jaap en Helèn Steenhoven op woensdag 18 apr 2018 '18
Wij hebben een nieuw aanrechtblad, nieuwe handgrepen voor de keukendeurtjes, spoelbak en kraan bij Ardi gekocht omdat wij onze keuken hebben gerenoveerd.
Wij zijn zeer tevreden over Ardi. De rondleiding bij binnenkomst, de vriendelijkheid van het personeel, de manier waarop wij zijn geholpen, meedenkend tot in de details en geheel vrijblijvend, dit hebben wij zeer gewaardeerd. Zo kwamen we tot een oplossing binnen budget en met een fantastisch eindresultaat. De monteur die het aanrechtblad heeft gemonteerd heeft ook keurig werk geleverd, zeker omdat de keukendeurtjes al waren geverfd en ook de wanden al waren gestuct en geverfd. Geen beschadigingen, complimenten ! Wij kunnen Ardi aanbevelen !
FOTO VAN JAAP EN HELÈN STEENHOVEN
Keuken met nieuw aanrechtblad
+ Toon extra foto van Jaap en Helèn Steenhoven
+ Toon extra foto van Jaap en Helèn Steenhoven
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door I. van Wel op maandag 2 apr 2018 '18
Wij hebben onze badkamer bij Ardi gekocht. Bij het uitzoeken van de badkamer zijn we zeer goed geholpen door dhr. Vlot. Hij heeft ons goede adviezen en duidelijke uitleg gegeven. Hij dacht echt met ons mee. Erg fijn! Ook de hele montage van de badkamer is professioneel uitgevoerd en we zijn erg tevreden met het eindresultaat. Wij kunnen Ardi van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en sanitair”
Door Fam. Pikaart op zaterdag 24 mrt 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken en het sanitair gekocht bij Ardi. De ontvangst bij het bedrijf was perfect. Ook de advisering voor de aankoop werd als prettig ervaren. Als we vragen hadden werden ze op een correcte wijze beantwoord. En toen kwam de plaatsing. Alles werd vakkundig neergezet en tot in de details afgewerkt. En dat allemaal nog tegen een vriendelijke prijs. We zijn echt tevreden met het resultaat en kunnen met een gerust hart anderen aanbevelen het bedrijf te bezoeken.
FOTO VAN FAM. PIKAART
Landelijke keuken
+ Toon extra foto van Fam. Pikaart
+ Toon extra foto van Fam. Pikaart
Reactie of foto toevoegen
“Keuken inclusief montage”
Door Sjaak Bos op woensdag 14 mrt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht inklusief montage, en een badkamer die zelf geplaatst is. De aankoop gesprekken verliepen bijzonder aangenaam en we zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat van beide projecten. Voor een paar zaken waren we aangewezen op de service afdeling. Dat verliep in het begin niet zoals we verwacht hadden, maar dat is snel opgepakt en verloopt nu naar tevredenheid. Al met al een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over hele proces”
Door Familie Westhuis op donderdag 8 mrt 2018 '18
Bij het binnentreden van de winkel werden wij vriendelijk en gastvrij begroet door Christine. We kregen uitleg over de route door de winkel. Hierna gingen we zelf rond kijken. Tijdens het rond kijken naar de keukens kregen we een heerlijke zeeuwse bolus aangeboden. We voelden ons direct welkom! Hierna maakten wij een afspraak om uitgebreid een offerte op te laten maken. Arjanne was onze grote steun en toeverlaat in dit proces. Ze bleef vriendelijk, geduldig en toonde veel empathie. We voelden ons zeer serieus genomen. Ondanks dat we na de offerte verschillende keren terug kwamen, omdat we bleven twijfelen over een aantal dingen.(zoals welke kleur, welke knopjes enz.) Op e-mails werd ook snel gereageerd. Ze regelden J.C. Schot voor alle leidingen te installeren. Dit is een zeer vriendelijke man. Werkt nauwkeurig en netjes. Staat open voor allerlei vragen.Hierna kwam Anton van Ardikeukens alles installeren. Hij werkte erg secuur en denkt goed na over alles hoe te plaatsen en koppelde dit terug naar ons. We zijn zeer tevreden over het hele proces en erg blij met de mooie keuken!Allemaal heel erg bedankt!
FOTO VAN FAMILIE WESTHUIS
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Robert de Kok op maandag 8 jan 2018 '18
Zeer goede ervaring met Ardi keukens. Goede service,vriendelijke & kundige mensen die keuken geinstalleerd hebben. Ook after service was perfect. Plinten (kleur) waren niet geheel volgens afspraak en Ardi heeft keurig & gratis nieuwe plinten geleverd & geplaatst. Ook prijstechnisch zeer concurrerend met de andere zaken. Komen gelijk met de vraagprijs en gaan niet stunten zoals andere dat wel doen.Vond ik zelf een goede manier van zaken doen. Samenvattend : super en zeker aan te bevelen !!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door H op woensdag 27 dec 2017 '17
Hele fijne service! Er wordt meegedacht tot in de details en dat is erg prettig. De keuken was precies op tijd volgens afspraak en is netjes geplaatst. Wij zijn erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Aan en Lineke van Santen op vrijdag 22 dec 2017 '17
Met al onze veranderingen was niets te veel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Zowel in de winkel als de monteurs. We zijn zeer tevreden met onze keuken. Er werd goed met ons meegedacht. We kunnen deze winkel aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door Annet en Gerard Smits op maandag 18 dec 2017 '17
Servicegericht, deskundig en zeer klantvriendelijke monteurs en afspraak is afspraak, het zit echt in hun genen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door martine schot op maandag 18 dec 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn zeer tevreden en hebben een leuke en een fijne samenwerking ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door J. van Dalen op maandag 18 dec 2017 '17
Vooraf goede gesprekken gehad, alle afspraken per mail bevestigd. Na opdracht blijkt er een verschil van inzicht te zijn dit is echter zeer goed opgelost. Keukens keurig geplaatst de voortgang van openstaande restpunten wordt via mail netje geactualiseerd
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Deurloo op vrijdag 15 dec 2017 '17
Na 10 jaar plezier gehad te hebben van de Ardi keuken hebben we nu in ons nieuwe huis weer voor een Ardi keuken gekozen. Inmiddels is de keuken vakkundig geplaatst. Dank voor de service.

Eerdere ervaring van 29 januari 2015: Al ruim acht jaar genieten wij van een Ardi-keuken, nu helaas de vaatwasser kapot. 's avonds de bedrijfsleider gebeld, die de volgende morgen belde dat hij nog enkele machines op voorraad had. Dezelfde morgen om 11 uur was de vaatwasser geplaatst. Helemaal geweldig!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ilona op donderdag 14 dec 2017 '17
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht. We zijn hier erg tevreden over! Prettig dat er wordt meegedacht. Over de service zijn wij zeer tevreden! Kortom zeker aan te raden om te gaan kijken.
FOTO VAN ILONA
Foto van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken is gezet”
Door G. Tieleman op dinsdag 12 dec 2017 '17
Prachtig advies over onze nieuwe keuken en opstelling gehad. Wij wilden de hele opstelling anders en dat is prima gelukt. Prima montage. De monteurs hebben alles tot een strak geheel gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“U vormige keuken”
Door André en Petra Verdult op woensdag 29 nov 2017 '17
We kochten bij Ardi bij het 2e bezoek aan de showroom een nieuwe u-vormige keuken ter vervanging van de oude die 24 jaar oud was. We werden grondig geholpen door een jongeman ondersteund door een senior verkoper. Op alle vragen werd antwoord gegeven, soms na enig opzoekwerk, maar dat geeft niet. Het inmeten van de keuken vond dezelfde dag plaats, omdat wij met vakantie gingen. Levering was snel, zelfs een week vroeger dan beloofd. De montage ging snel, in 3 ipv 4 dagen door monteur Cor die ook schoon werkte (heel belangrijk bij een open keuken in een volledig ingerichte woonkamer). Een deurtje ontbrak (was ws beschadigd tijdens transport) en is nabesteld. De achterwand van Bokwerk is al ingemeten en wordt voor Kerstmis geplaatst. We zijn erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig verlopen”
Door J. Van Broekhoven op maandag 27 nov 2017 '17
Prettig gesprek tijdens bezoek voor de keuken in de showroom, niet opdringerig en alle ruimte gekregen voor het nemen van de beslissing tot aankoop. Ook de samenwerking met het klusbedrijf, door u aanbevolen,is goed bevallen. De installatie van de keuken is tot volle tevredenheid uitgevoerd en problemen werden in goed overleg opgelost.
FOTO VAN J. VAN BROEKHOVEN
Installatie van de keuken tot volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door G van Dongen op zaterdag 25 nov 2017 '17
Bij ardi geweldig geholpen om onze droom keuken samen te stellen! En vakkundig geplaatst door geweldige monteur. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door M.J. Van Dijke op vrijdag 24 nov 2017 '17
Voor de tweede keer een nieuwe keuken aangeschaft bij Ardi. Van begin tot eind super geregeld! Het eind resultaat is helemaal naar ons zin! Wij zullen dit bedrijf zeker bij iedereen aanbevelen.

Eerdere ervaring van 1 december 2015: De keuken staat al weer een poosje en we zijn nogsteeds super tevreden. Super goed geholpen en een prachtig resultaat! We bevelen het iedereen aan want het is de moeite waard om er eens heen te gaan.
FOTO VAN M.J. VAN DIJKE
Keukencollage
Reactie of foto toevoegen
“Superkeuken”
Door Annemiek Thijsebaard op zaterdag 18 nov 2017 '17
Mooie keuken gekocht bij Ardi. Er wordt meegedacht hoe de opstelling het beste werkt. Over de monteurs niks dan lof, fijne mensen, keuken staat perfect en de verpakkingsmaterialen worden ook netjes opgeruimd. Ronald en Leon bedankt! Er staat een superkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanpassing badkamer”
Door Rika van der Deure-Verschoor op maandag 6 nov 2017 '17
Door de plotseling veranderde gezondheidssituatie binnen ons gezin, waren wij genoodzaakt in korte tijd de nodige aanpassingen te realiseren waaronder de douchecabine. Door het begrip en de medewerking van de mensen bij Ardi was alles binnen drie weken klaar. Van verkoop tot montage alles perfect geregeld, zelfs nog een belletje na afloop of alles naar wens was. Deskundig, meedenkend en gemotiveerd personeel, een dikke 10 voor ARDI!
FOTO VAN RIKA VAN DER DEURE-VERSCHOOR
Douchecabine
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door H. Donkersloot op zondag 5 nov 2017 '17
Op een rustige goede en vooral kundige manier geholpen en er wordt geen druk op je uitgeoefend om snel keuzes te maken. Geen megakortingen en acties maar meteen de juiste en goede prijs. Dit is wat wij als erg prettig hebben ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Kees Lodder op zondag 5 nov 2017 '17
Harstikke leuke verkoper, goede en rustige dingen uit Uitgezocht. Prima bedrijf, je kan altijd bellen. Goede monteurs, rustig en voor alles een oplossing Zij maken reclame met 9 plus, dat zijn ze zeker waard. Als je een keuken wil, ga eens langs. De keuken is al geleverd en geplaatst. Alles is goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Bekwaam”
Door Suzanne de Blauw op zondag 5 nov 2017 '17
Hebben een bestaande badkamer laten verbouwen door Ardi, zeer tevreden over aanschaf, begeleiding door verkoper en werkzaamheden ter plaatse. Monteurs zijn bekwaam, denken mee met de klant, iedere dag na afloop alles netjes opruimen. Klein minpuntje: communicatie met de afd. planning; niet doorgegeven dat er een vuilcontainer geplaatst werd.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Ardi Keukens en Sanitair
aSint Annaland , Ceciliaweg 4, 4697 RV Sint Annaland, tel 0166 - 65 34 48
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.