Feedback
9,4

Ardi Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.ardikeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ardi Keukens
Ardi Keukens – waar beleving werkelijkheid wordt
Ardi Keukens, gevestigd in Sint-Annaland en onderdeel van de landelijke DB KeukenGroep, heeft historische betekenis. In Sint-Annaland besloot toenmalig keukenmonteur en huidig algemeen directeur Arjan van Dijke in 1991 dat de montage van keukens zóveel beter kan. Hij start de verkoop van keukens aan huis en opent spoedig zijn eigen showroom: Ardi Keukens. Het familiebedrijf breidt uit naar meerdere vestigingen en verzorgt inmiddels ruim 30 jaar met plezier en passie keukens in verschillende stijlen.

DB KeukenGroep scoort gemiddeld een klanttevredenheidscijfer van 9,7 op onafhankelijke reviewsites, dankzij onze onverminderde focus op:
• Direct een eerlijke prijs zonder onderhandelen
• Transparante offertes, volledig gespecificeerd
• 10 jaar garantie op montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau
• Eigen monteurs, professioneel gereedschap, complete servicebussen
• Focus op klanttevredenheid met een 9+
• Ruime, inspirerende showrooms
• Eigen opleidingsinstituut DB Vakcollege

Beleef uw keuken bij Ardi Keukens
Een bezoek aan Ardi Keukens is in veel opzichten een unieke ervaring. Wij zitten niet tussen de massa op een keukenboulevard dus u rijdt al makkelijk naar ons toe met ruime parkeermogelijkheden voor de deur. Ook kunt u bij ons uw elektrische auto opladen. Onze ruime showroom van 1.400 vierkante meter biedt brede keus uit allerlei stijlen keukens. In een ruim Material Center presenteren we u alle denkbare kleuren en materialen. De nieuwste technieken qua apparatuur kunt u bij ons werkend proberen. Ook kunt u zelf ervaren hoe optimale ergonomie zich vertaalt in uw keuken. Al onze keukens zijn opgebouwd door trainers en monteurs-in-opleiding van ons unieke, eigen opleidingsinstituut, het DB Vakcollege.

Tijd en rust
Bij Ardi Keukens ervaart u in alle rust hoe uw nieuwe keuken eruit moet komen te zien. Ons enthousiaste verkoopteam maakt het u op een ontspannen manier compleet naar wens. Wij adviseren u gedegen over uw persoonlijke keuken waarin al uw wensen werkelijkheid worden. En u ontvangt een volledig gespecificeerde offerte, met nettoprijzen. Zodat u zeker weet waar u aan toe bent.

Kleinschaligheid
Ondanks onze grootte, blijven we kleinschalig werken middels persoonlijke klantteams. Voor u is dat prettig. Het betekent dat u voor alle soorten vragen of klachten niet telkens wordt doorverbonden maar met dezelfde medewerkers contact heeft. Hierdoor kennen wij onze klanten beter en houden we de lijnen kort zodat we aan hun wensen stipt en vlot uitvoering kunnen geven.

Bezoek vrijblijvend onze showroom voor inspiratie of advies. Maak een afspraak of vraag meer informatie aan via de website van Ardi Keukens.
Ervaringen
Er zijn 362 ervaringen over Ardi Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren293 ervaringen
4 sterren27 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster3 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Niets was teveel”
Door André en Petra van der Beek op donderdag 3 mrt 2022 22
Het was voor ons de eerste keer dat we een keuken uit gingen zoeken. Een nieuwe ervaring dus, die ons bij Ardi heel goed is bevallen! Vanaf het eerste bezoek aan de showroom, waarbij Gerhard ons rondleidde en adviseerde, hadden we een goed gevoel over dit bedrijf. In alle rust bespraken we de mogelijkheden en wensen die we hadden. Van sommige zaken hadden we nog geen duidelijk beeld, maar Gerhard hielp ons goed om de juiste keuze te maken. Het was een mooi moment toen we de eerste 3d-afbeelding zagen. We hebben in een aantal etappes de keuken compleet gemaakt. We voelden ons geen moment opgejaagd. Niets was teveel. Ook de montage van de keuken is prima verlopen. We hebben na het zetten van de keuken een nieuwe vloer laten leggen. Dit was vooraf afgestemd, maar de monteur was vergeten dat de nieuwe vloer wat hoger zou komen te liggen, waardoor de keukenplinten niet meer pasten. Dit is kort daarna netjes opgelost. Wij bevelen Ardi van harte aan!
FOTO VAN ANDRÉ EN PETRA VAN DER BEEK
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken, afwerking en apparatuur”
Door Fam. De Winter op maandag 6 dec 2021 21
Prettig showroombezoek gehad bij Ardi en goed geadviseerd. Plaatsing enkele maanden later ging vlekkeloos en we zijn erg blij met de keuken, afwerking en apparatuur. Fijne vakmensen zowel in de showroom als bij de montage.
FOTO VAN FAM. DE WINTER
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader voor iedereen”
Door Joanne Bijl op zaterdag 3 jul 2021 21
Tijdens de aankoop van onze keuken zijn we erg goed geholpen bij Ardi. De verkoper was deskundig, meedenkend en flexibel! De montage verliep vlekkeloos. Er werd overlegd waar nodig en het was nog gezellig ook met de monteurs. Ardi is een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken wil aanschaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Jan en Miranda de Bonte op dinsdag 27 apr 2021 21
We zijn erg gastvrij ontvangen bij Ardikeukens in Sint-Annaland. We werden geholpen door een hele vriendelijke verkoopster, die goed met ons mee dacht en deskundig advies gaf. Uiteindelijk hebben wij een voor ons betaalbare keuken gekocht met als blikvanger een Italiaans fornuis. Ook de montage was helemaal naar wens. Tot nu toe zijn we dik tevreden met onze aankoop.
FOTO VAN JAN EN MIRANDA DE BONTE
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door irma op maandag 29 mrt 2021 21
Uitstekende inventarisatie van de wensen van de klant gecombineerd met deskundig advies, helder en transparant service/begeleiding en montage super. Juiste prijs/kwaliteit verhouding. Vertrouwd adres!
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door John Aarts op vrijdag 19 mrt 2021 21
Goede communicatie, goede begeleiding van aankoop tot en met montage. Men luistert goed naar wensen van de klant. Juiste prijs/kwaliteit verhouding. Enthousiast team, men neemt de tijd voor je. Kan het zeker aanbevelen.
FOTO VAN JOHN AARTS
Reactie of foto toevoegen
“Ontzorging niet uitgekomen”
Door Mark Prook op woensdag 17 mrt 2021 21
10 maanden na de montage van onze keuken en badkamer lijken dan eindelijk alle restpunten te zijn opgelost en kunnen we gaan genieten van een mooi eindresultaat. Jammer dat we voordat we zover zijn gekomen heel veel onnodige vrije dagen hebben moeten nemen en dat keer op keer weer bleek dat de herstelwerkzaamheden niet werden uitgevoerd, of dat verkeerde / beschadigde spullen werden geleverd en hierdoor veel frustraties. Uiteindelijk is alles opgelost, maar het is zeker niet zo gegaan als je zou verwachten met een beoordeling van 9+, De ontzorgde montage en afterservice was ook de rede waarom we hier meer hebben betaald voor een mooie keuken en badkamer dan elders. Helaas is dit niet zo uitgekomen bij ons.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Erik van Vossen op maandag 15 mrt 2021 21
Vanaf het eerste moment tot de oplevering van de keuken klopte alles. Een goed advies, deskundige montage en de ondersteuning in keuzes die je als klant verwacht.
En dat alles voor een goede prijs. Nu de keuken staat kunnen we ook oordelen over de kwaliteit, en deze is ook uitstekend. Alles voelt degelijk en stevig aan. We kunnen er weer jaren tegen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Jean-Paul Verdult op donderdag 11 mrt 2021 21
Ardi Keukens, communicatie, levering en montage boven verwachting! Ze zijn wellicht niet de goedkoopste keukenleverancier maar wel een betrouwbare specialist in keukens, met gedegen installateurs/specialisten in dienst, komen afspraken na en verstrekken een goede service, ook na de installatie. Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe aanwinst. Wij bevelen Ardi Keukens dan ook graag aan bij vrienden en bekenden.
Reactie of foto toevoegen
“Problemen bij het plaatsen”
Door Hans en Anita Knoope op vrijdag 29 jan 2021 21
We waren vast overtuigd; onze nieuwe keuken moet weer bij Ardi vandaan komen. Maar om heel eerlijk te zijn is het dit keer tegengevallen. In de showroom verliep alles vlekkeloos. Ontzettend vriendelijk en goed geregeld. Bij het plaatsen van de keuken is er nogal wat mis gegaan, vooral slordige montage. Dit is later wel rechtgezet door iemand van het serviceteam. Ook was er geen blad besteld en ook geen spatblad. Inmiddels zijn we 8 weken verder en de keuken is nog niet geheel af. Ik blijf geloven dat de keuken een plaatje word maar we moeten lang geduld hebben.
REACTIE VAN ANITA KNOOPE
Inmiddels is de keuken af en genieten we volop van de keuken zoals we hem besteld hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn bij zichzelf gebleven”
Door Familie Knulst op vrijdag 18 dec 2020 20
Onze derde keuken aangeschaft bij ARDI Keukens in tijd van 23 jaar, dat zegt eigenlijk wel genoeg. Onze eerste keuken is nog verkocht door Arjan zelf, de aankoop hebben we gevierd met een hapje en drankje tot in de late uurtjes. Dit schept ook een band, hoewel het tegenwoordig wat meer zakelijk is, is het warme gevoel gebleven. Het klopt gewoon als je binnenstapt, prettig ontvangst er wordt alle tijd voor je vrijgemaakt, als de tijd ontbreekt is een afspraak snel gemaakt. Ideeën en wensen worden uitvoerig besproken, gedegen advies wordt er gegeven, ook als er iets niet mogelijk is wordt hiervoor een alternatief aangeboden. Dus echt meedenken met de klant! Maatwerktekeningen t.b.v. de installatie worden op tijd aangeleverd en zijn voorzien van alle benodigde maatvoeringen, zijn er vragen hierover dan worden deze tijdig en compleet beantwoord. De montage is ook deze keer weer vakkundig en op tijd uitgevoerd door vriendelijk, betrokken en deskundig personeel, eventuele opleverpunten worden direct verholpen (indien mogelijk), of worden opgepakt door de service afdeling. Kortom wij geven ARDI Keukens een dikke 10! en we hopen nog lang te kunnen genieten van onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Ga eerst hier langs”
Door Koos Sibtsen op vrijdag 5 jun 2020 20
Vanaf het eerste contact t/m de montage was de communicatie perfect. Vooral het meedenken met de klant en de flexibiliteit was geweldig. Wijzigingen t.o.v. de originele bestelling werden vlot verwerkt. De monteur die de keuken geplaatst heeft was een echte vakman die alles tot op de mm heeft afgesteld. Kortom, ik kan iedereen die een keuken wil gaan bestellen adviseren om eerst bij Ardi langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Familie Lissenberg op dinsdag 7 apr 2020 20
We hebben bij Ardi een keuken gekocht. De ontvangst, de voorlichting, de montage en de service zijn top. We hopen nog heel lang van onze keuken te kunnen genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling waard”
Door Marieke van Bloppoel op maandag 6 apr 2020 20
In fase aankoop meerdere keren in de showroom geweest en uitstekend geholpen. Er werd meegedacht en terugkoppeling wanneer iets nagezocht moest worden gebeurde spoedig. Planning volledig volgens afspraak. Montage ook keurig. Vriendelijke monteurs en ook nadien service afdeling ondanks deze corona crisis tijd goed te bereiken. Ik beveel Ardi Keukens van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Familie Bouma op zondag 8 mrt 2020 20
Via de goede recensies bij Ardi keukens terecht gekomen. De verwachtingen zijn volkomen waar gemaakt. Prijzen zijn duidelijk, er is geen handjeklap en er zijn geen gigantische "kortingen" zoals bij sommige concurenten. Afgesproken data en planning worden goed nagekomen en de montage verliep zeer professioneel en in goed overleg met ons. Wat ons het meeste aanspreekt zijn de no-nonsense benadering, de duidelijke prijzen en de goede service.
FOTO VAN FAMILIE BOUMA
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Familie van Loenhout op zaterdag 1 feb 2020 20
Wat een fijn bedrijf, Ardi Keukens! We zijn er goed geholpen en geadviseerd. Christiaan heeft onze wensen volledig begrepen en enthousiast met ons meegedacht. Met als gevolg een keuken, nog mooier qua uitstraling en praktischer dan we zelf hadden kunnen bedenken. Hierdoor genieten wij nu elke dag van onze fantastische keuken. Ook de montage en service was zeer netjes en perfect volgens afspraak.
FOTO VAN FAMILIE VAN LOENHOUT
Keuken met uitstraling
+ Toon extra foto van Familie van Loenhout
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Claudia op maandag 9 dec 2019 19
We waren op zoek naar een keuken maar we vonden het lastig om met een goede indeling te komen. De ruimte is namelijk niet een makkelijke L vorm maar met ongelijke muren. Tevens vinden we het onderhandelen over de prijs met keukenverkopers heel erg vervelend, DB keukens doet daar niet aan mee. Nadat we bij een andere keukenzaak waren geweest waar onderhandelen over de prijs ook niet kan, bleek het bij Ardi toch een kwart goedkoper! Het ontwerp was erg mooi, en alles past perfect in de ruimte. Het enige wat fout ging tijdens de montage was een lekkende kraan, maar dit is opgelost.
FOTO VAN CLAUDIA
Erg mooi ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie kon beter”
Door Robert van Kempen op donderdag 28 nov 2019 19
Ardi Keukens communiceert gebrekkig, negeert Nederlands consumentenrecht en schuift verantwoordelijkheid af op de fabrikant. Een volgende keuken koop ik niet bij Ardi.

De verkoopgesprekken waren prima, en de montage is ook goed verlopen, maar bij oplevering van onze keuken bleek het inbouwkoffiezetapparaat niet te werken. De monteur heeft dit probleem genoteerd en het zou later worden verholpen. Na twee weken niks te hebben vernomen, heb ik Ardi zelf maar gebeld. Men gaf als excuus dat de fabrikant (ATAG) traag reageerde. Geheel toevallig belde ATAG een paar uur later om een reparatieafspraak te maken. Op z'n vroegst zou er na 3 weken een ATAG-monteur langs kunnen komen. Dat vond ik veel te laat, dus ik heb Ardi weer gebeld om te vragen of men het eerder wilde verhelpen. Mijn argument dat ik met Ardi een overeenkomst heb, en niet met ATAG, was aan dovemansoren gericht. 35 dagen voor het opleveren van een werkend apparaat in een nieuwe keuken is mijns inziens te lang. Niemand van Ardi heeft zich verontschuldigd, of geprobeerd het op te lossen, of ook maar een beetje begrip getoond.

Bij het uitzoeken van het composietaanrechtblad was de communicatie ook niet op orde. Dit moest bij de fabrikant gebeuren, en bij het verkoopgesprek werd verteld dat we dat 5 maanden van tevoren moesten regelen. Toen we de fabrikant belden voor een afspraak, werden we nog net niet uitgelachen; het uitzoeken kon wel wachten tot 2 weken voor plaatsing. Een paar weken later kregen we van Ardi twee gespannen e-mails omdat we nog geen afspraak hadden gemaakt met de aanrechtfabrikant. We hebben teruggemaild naar Ardi dat dat volgens de fabrikant nog niet hoefde, maar geen reactie hierop gekregen.

De bolussen bij het verkoopgesprek waren overigens wel lekker.
Reactie of foto toevoegen
“Daar gaat het om”
Door Jos van der Maas op vrijdag 22 nov 2019 19
Donderdagavond ging de kokend waterkraan kapot. Vrijdagochtend gebeld naar Ardi Keukens. En om kwart over één 's middags stond de monteur met een nieuwe kraan, welke vakkundig is gemonteerd. Dat is waarmaken wat beloofd is toen we een aantal jaar terug er de keuken kochten: na de handtekening, daar gaat het om. Ardi Keukens, super bedankt voor de uitstekende service.

Eerdere ervaring van 9 juni 2014: In maart bij Ardi Keukens binnengestapt voor een nieuwe keuken. We wilden een hout gelakte kaderkeuken met een landelijke uitstraling. Door de verkoper gewezen op de verschillende merken Excellentic, Residentic en Schmidt. Uiteindelijk gekozen voor Residentic omdat deze leverancier alle RAL, Sikkens en NCS kleuren kan leveren en wij toch wel een specifieke kleur in gedachten hadden. Met het composieten werkblad in een repro kleur van Belgisch Hardsteen en de stenen onderbouw spoelbak is het helemaal het plaatje geworden wat we voor ogen hadden. De LED-verlichting in de luifel boven het aanrecht zorgt voor een goed werklicht en is in gedimde toestand uitermate sfeervol. Het pakket apparatuur van Atag en de afzuiger van Novy zorgen dat het prettig kokkerellen is in de keuken, zeker de combi stoomoven, de inductie en de kokend waterkraan zorgen voor een geheel nieuwe beleving van koken. De montage door monteur Johan Stelwagen is als zeer prettig ervaren. Alle reden om Ardi aan te bevelen. Wij zijn er zeer content mee.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Fam. Andressen op dinsdag 24 sep 2019 19
Wij zijn weer ontzettend blij met Ardi Keukens en Sanitair in Sint-Annaland! Eerst is ten volle tevredenheid, vorig jaar, onze keuken geplaatst en nu op 2 september jl. onze badkamer. Wij werden ditmaal gastvrij ontvangen door verkoper Bart in 't Veld. Wij hebben heel veel oud zeer van onze vorige badkamer bij een andere grote keukenfabrikant en Bart heeft ons begrijpend aangehoord. Wij hebben vervolgens onze wensen neergelegd en hij heeft stap voor stap ons prima begeleid naar het eindresultaat. Wederom geen druk op ons uitgeoefend, wat ontzettend prettig is. In 2 afspraken was alles geregeld. We werden weer verwend met lekkere cappuccino met een zeeuwse bolus, een lunch en diverse smakelijke hapjes. Hier wordt de klant nog in de watten gelegd en er wordt goed naar de wensen van de klant geluisterd. Begin september is de badkamer in 11 dagen door de monteurs Corné, Pieter en Hilbert prachtig geplaatst. Deze monteurs zijn echt toppers! Een aantal dagen waren ze zelfs met z'n drieën. Ze hebben de hele badkamer tot aan de betonblokken schoongemaakt, alle tegels en lijmlagen etc eraf. Elke dag werd alles netjes opgeruimd en opgeveegd. Zij overlegden regelmatig met ons wat en waar we wat wilden, niets was hen te veel. De monteurs denken mee en hebben echt kennis van zaken op velerlei gebied. Ardi mag zeker trots zijn op zijn mensen. Hoe fijn is het voor de klant dat je volledig wordt ontzorgd. Ook de serviceafdeling van Ardi geeft echte service; dhr Wim Kruijsse denkt met de klant mee en dat is ontzettend fijn. Dit geldt ook voor de afdeling Planning, dhr Adriaan Versteeg. De ambitie van de algemeen directeur is: perfect, persoonlijk advies bij de verkoop van keukens/badkamers, excellente montage en uitstekende service. En dit klopt helemaal! Heren, allemaal hartelijk bedankt dat wij nu een prachtige ervaring en een schitterende mooie keuken en badkamer rijker zijn! Ga zo door!
FOTO VAN FAM. ANDRESSEN
+ Toon extra foto van Fam. Andressen
+ Toon extra foto van Fam. Andressen
REACTIE VAN FAM. ANDRESSEN
Prachtige koof boven het toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Martin & Janny Haaksma op woensdag 13 feb 2019 19
Eind november 2018 heeft Ardi keukens uit St.Annaland onze droomkeuken geplaatst. Van advies in de showroom, klantvriendelijkheid ter plaatse, montage en aflevering alle lof! Alles perfect uitgevoerd. Een dikke 10.
FOTO VAN MARTIN & JANNY HAAKSMA
De nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Martin & Janny Haaksma
+ Toon extra foto van Martin & Janny Haaksma
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam. Van Meeteren op donderdag 10 jan 2019 19
Rust en vertrouwen bij elke stap, daar heeft Ardi voor gezorgd. Er is goed de tijd genomen om te komen tot een passend ontwerp, waarbij de tijd en aandacht volledig uitging naar design en bruikbaarheid in plaats van vervelende spelletjes over de prijs. In het vervolgtraject hebben alle medewerkers, van orderverwerking en werkvoorbereiding tot planners, logistieke medewerkers en monteurs zich ingespannen om alles perfect af te leveren. Van duidelijke leidingtekeningen (waarbij zelfs enkele nieuwe wensen snel verwerkt werden), via het steeds zonder morren bijstellen van de planning (omdat de oplevering van onze nieuwbouwwoning keer op keer werd uitgesteld), tot de zorgvuldige levering op de eerste verdieping, tot uiteindelijk de montage, waarbij netjes werd gewerkt en op elk detail werd gelet. Niets overhaast, alles gericht op kwaliteit. Complimenten voor alle medewerkers. En de herhaalde oprechte mededeling dat we altijd mogen bellen als er iets aan de hand is schept vertrouwen voor de toekomst.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Niels de Rek op woensdag 19 dec 2018 18
Ruim een jaar geleden hebben we een keuken gekocht bij Ardi Keukens, de keuken is een aantal maanden later bij ons geplaatst door hetzelfde bedrijf, keurig! De service in de showroom, tijdens de montage en tijdens de nazorg was perfect, ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanraden als u een keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Fam Clerx op donderdag 13 dec 2018 18
Goed advies, verkoper denkt mee met de klant. Montage keurig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Daar zit je goed”
Door M. van aalst op zaterdag 1 dec 2018 18
Op aanraden van kennissen, én door onze eigen direct positieve ervaringen, besloten we om een keuken te kopen bij Ardi. De fijne manier waarop we te woord werden gestaan (altijd meedenkend..., nooit opdringerig...) versterkte ons gevoel dat we hier goed zaten. Dat bleek ook bij de montage van de keuken. Opnieuw dat geweldige, creatieve meedenken, altijd in kansen nooit met een "onmogelijk". En ter plekke goede adviezen! "Een nieuwe keuken en/of badkamer kopen?? Ga naar Ardi....daar zit je goed!". Dat werd ons gezegd en dat geven wij op onze beurt weer door...!!
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door P.H. Jaspers op vrijdag 23 nov 2018 18
We hebben een compleet nieuwe keuken bij Ardi gekocht. Het gehele proces werd gekenmerkt door enthousiasme, vakmanschap en een geweldige bedrijfsvoering, planning en montage. Wat een vakmensen en wat een goed gereedschap. Om trots op te zijn. Wij zijn er heel blij en trots mee. Hartelijk dank aan alle medewerkers van Ardi, van verkoop tot montage en oplevering!
Reactie of foto toevoegen
“Heldere afspraken”
Door Perry Monfils op zondag 4 nov 2018 18
Wij hebben er een keuken gekocht, zijn keurig behandeld, alle afspraken zijn netjes nagekomen. Het volledige traject van aankoop tot levering en montage is perfect verlopen. Na montage bleek er een legplank licht gedeukt en de plint was te laag gemaakt door de fabriek. Dit is op de dag van montage door de monteur doorgegeven en zo spoedig als ze konden naar tevredenheid opgelost.Geen moeilijke toestanden met service na verkoop, maar heldere afspraken die worden nagekomen, hier kunnen andere keukenbedrijven nog wat van leren! Als we ooit nog een keuken zouden moeten kopen, gaan we weer naar Ardi, maar dat zal voorlopig niet nodig zijn.
FOTO VAN PERRY MONFILS
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Totaal geen klachten”
Door robert op donderdag 25 okt 2018 18
Wij hebben onze keuken gekocht bij Ardi. Ik heb er totaal geen klachten over. Van het bespreken van onze wensen tot aan de montage en afwerking gewoon super. Wij raden iedereen aan om bij ardi een keuken te kopen.
FOTO VAN ROBERT
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Bart van Broekhoven op vrijdag 22 jun 2018 18
In maart hebben wij een nieuwe keuken laten monteren door Ardi Keukens. Daarvoor zijn we, tijdens de ontwerpfase, meerdere keren op bezoek geweest in St Annaland en iedere keer keurig ontvangen door het personeel. In de aankoop zijn we geholpen door Marjolein die ons keer op keer, met al het geduld, de mogelijkheden heeft laten zien en diverse ontwerpen heeft gemaakt. We zijn erg tevreden over het uiteindelijke resultaat! De keuken staat mooi, werkt fraai en is degelijk afgewerkt. Eerlijk is eerlijk, na de eerste montage waren er ook een paar servicepunten. Geen probleem, want die worden door de service en planning afdelingen vakkundig aangepakt. Ondertussen zijn ze netjes uitgevoerd, waarbij alles helemaal goed werkt en het geheel er keurig uit ziet. We zijn erg blij met de keuken en hopen er nog lang plezier van te hebben. Dit was onze tweede keuken die we hebben aangeschaft bij Ardi. Als ik aan een keuken denk, denk ik aan Ardi. Complimenten!
FOTO VAN BART VAN BROEKHOVEN
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens”
Door Paul en Sanne op donderdag 21 jun 2018 18
Samen met mijn vriend, nu mijn man, hebben wij apparatuur en werkblad gekocht voor onze keuken. Overal wat afgezocht, maar omdat we écht voor kwaliteit wilden gaan, maakten we een afspraak bij Ardi Keukens. Met positief resultaat, want we konden gelijk op bezoek bij Marjolein Vlot, verkoopster bij Ardi Keukens. Zonder ook maar enigszins te dwingen, begeleidde ze ons bij de zoektocht. En je verwacht het niet: we kwamen met veel betere ideeën thuis dan dat we zelf hadden bedacht! Waar we wilden gaan voor een houten aanrechtblad, wist Marjolein al gelijk dat dit met een laminaten/houten vloer niet ging matchen. Ze liet ons wat voorbeelden zien, en we waren gelijk verkocht. Het werd dan ook heel wat anders, maar zóveel mooier! Ook de andere onderdelen waren helemaal in de stijl die we wilden. Ze adviseerde ons vriendelijk, liet ons alles zien, dus we konden zelf kiezen. Helemaal naar onze wens en smaak, zonder maar iets op te dringen. Nu we getrouwd zijn, genieten we elke dag van onze mooie en praktische keuken. De keuken had niets geweest zonder deze vriendelijke hulp en montage. Ardi Keukens is wat ons betreft een grote aanrader. Als je voor écht goede aandacht en professionaliteit wil gaan, moet je naar Ardi Keukens. Ze nemen de tijd voor je, totdat je het helemaal hebt zoals jíj het wilt. Want, de klant mag toch wel een beetje koning zijn bij Ardi Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is een plaatje”
Door Toos en Sjaan van Elzakker op vrijdag 1 jun 2018 18
Wij hebben al lang contact met Ardi keukens uit St Annaland Zeeland onze 2de keuken is nu een schitterend plaatje geworden in ons appartement in Tholen. Onze vorige keuken hebben we lang plezier van gehad en hij was nog erg mooi en goed onderhouden door ons, maar ook door de goede servies als er iets op deed met de keuken door Ardi. Nu hebben we weer een nieuwe keuken in goed overleg en met Ardi samengesteld. Echt een plaatje, we zijn blij dat we weer voor Ardi Keukens hebben gekozen. Een zeer mooie keuken met alles er op en aan zie de foto, goede montage en alles perfect in orde onze dank aan ARDI voor de goede samenwerking en voor de uitstekende prijs voor ons. Met dank Sjaan en Toos. Wij raden U aan , ga er gerust eens kijken je zult er zeken slagen Bij Ardi Keukens St Anneland.
REACTIE VAN TOOS EN SJAAN VAN ELZAKKER
De keuken is klein maar OO, zo mooi
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door I. van Wel op maandag 2 apr 2018 18
Wij hebben onze badkamer bij Ardi gekocht. Bij het uitzoeken van de badkamer zijn we zeer goed geholpen door dhr. Vlot. Hij heeft ons goede adviezen en duidelijke uitleg gegeven. Hij dacht echt met ons mee. Erg fijn! Ook de hele montage van de badkamer is professioneel uitgevoerd en we zijn erg tevreden met het eindresultaat. Wij kunnen Ardi van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken inclusief montage”
Door Sjaak Bos op woensdag 14 mrt 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht inklusief montage, en een badkamer die zelf geplaatst is. De aankoop gesprekken verliepen bijzonder aangenaam en we zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat van beide projecten. Voor een paar zaken waren we aangewezen op de service afdeling. Dat verliep in het begin niet zoals we verwacht hadden, maar dat is snel opgepakt en verloopt nu naar tevredenheid. Al met al een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Jochem Langeveld op zaterdag 16 dec 2017 17
Vandaag is het plaatsen van onze nieuwe keuken afgerond. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de realisatie ervan door ARDI keukens. Door de 10 jaar garantie op de montage was de keuken niet in 1 dag gezet maar kwamen er twee monteurs twee dagen de keuken plaatsen. Echt kwaliteit en vakwerk. Heerlijk kunnen sparren met de monteurs over bepaalde details om tot het perfecte eindresultaat te komen. Daarbij luisteren ze naar je wensen en geven ook adviezen. Kortom een fijne samenwerking. Er was ook genoeg ruimte om bijvoorbeeld zelf de schouw te maken voor de afzuigkap en Ardi verzorgde de sierlijsten en de montage daarvan. De keren dat we vanuit Den Hoorn naar Zeeland zijn gereden waren dus de moeite waard. Echt een aanrader maar ga altijd bij een ander kijken om zeker te weten dat je toch bij Ardi uitkomt.
FOTO VAN JOCHEM LANGEVELD
Keukenschouw
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken is gezet”
Door G. Tieleman op dinsdag 12 dec 2017 17
Prachtig advies over onze nieuwe keuken en opstelling gehad. Wij wilden de hele opstelling anders en dat is prima gelukt. Prima montage. De monteurs hebben alles tot een strak geheel gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“U vormige keuken”
Door André en Petra Verdult op woensdag 29 nov 2017 17
We kochten bij Ardi bij het 2e bezoek aan de showroom een nieuwe u-vormige keuken ter vervanging van de oude die 24 jaar oud was. We werden grondig geholpen door een jongeman ondersteund door een senior verkoper. Op alle vragen werd antwoord gegeven, soms na enig opzoekwerk, maar dat geeft niet. Het inmeten van de keuken vond dezelfde dag plaats, omdat wij met vakantie gingen. Levering was snel, zelfs een week vroeger dan beloofd. De montage ging snel, in 3 ipv 4 dagen door monteur Cor die ook schoon werkte (heel belangrijk bij een open keuken in een volledig ingerichte woonkamer). Een deurtje ontbrak (was ws beschadigd tijdens transport) en is nabesteld. De achterwand van Bokwerk is al ingemeten en wordt voor Kerstmis geplaatst. We zijn erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Aanpassing badkamer”
Door Rika van der Deure-Verschoor op maandag 6 nov 2017 17
Door de plotseling veranderde gezondheidssituatie binnen ons gezin, waren wij genoodzaakt in korte tijd de nodige aanpassingen te realiseren waaronder de douchecabine. Door het begrip en de medewerking van de mensen bij Ardi was alles binnen drie weken klaar. Van verkoop tot montage alles perfect geregeld, zelfs nog een belletje na afloop of alles naar wens was. Deskundig, meedenkend en gemotiveerd personeel, een dikke 10 voor ARDI!
FOTO VAN RIKA VAN DER DEURE-VERSCHOOR
Douchecabine
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Fam. N. Terreehorst op donderdag 14 sep 2017 17
Wij hebben een keuken gekocht en zouden Ardi zeker aanbevelen. Alles was van het begin tot het eind zeer goed geregeld. Alle lof voor de montage van de keuken, netjes en snel werken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg netjes geholpen”
Door de Wit op donderdag 22 jun 2017 17
Tijdens de aankoop van de keuken erg netjes geholpen. Er werd goed meegedacht, en we konden het goed eens worden over de prijs. Ook voor de voorbereidingen voor de montage werden we goed geholpen met vragen. De montage is erg goed en netjes gedaan. Ze werkten ook heel geordend. Er was wel iets mis met wat plankjes, maar dit wordt goed opgelost. Het enige minpunt wat ik kan noemen is, we hebben een smetplint bij het aanrechtblad besteld langs de muur. Nu zit deze er aan de rechtse kant bij de muur niet bij, en het antwoord was dat dit niet gebruikelijk is.......het is 20 cm naast de kookplaat? We hebben deze zelf moeten aanschaffen en betalen, eigenlijk vond ik, dat hij er bij moest zitten.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en klantvriendelijk”
Door Jan & Melissa op donderdag 1 jun 2017 17
Tijdens het showroom bezoek netjes en klantvriendelijk geholpen. De verkoper dacht goed met ons mee en binnen de grenzen van het budget. Tijdens de montage van de keuken: zeer vriendelijk personeel, vakkundig en professionele uitstraling. Tijdens de werkzaamheden denken de monteurs goed mee in het oplossen/ monteren van bepaalde aspecten die vooraf anders waren bedacht. De werkbussen zijn schoon en netjes ingericht. Verbeterpunt is de communicatie tussen alle afdelingen binnen het bedrijf. Wellicht biedt een goed ICT-systeem duidelijkheid binnen alle afdelingen: inkoop, sales, technisch, verkoop, technische dienst en monteurs. Tegenwoordig zie ik werkbonnen via Tablet.
FOTO VAN JAN & MELISSA
De ontworpen keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door familie Gusinac op maandag 22 mei 2017 17
Wij hebben onze keuken gekocht bij Ardi en zijn hele fijne en klantvriendelijke manier geholpen door Bart in 't Veld. Werkelijk alles verliep naar wens. De begeleiding in de showroom, meerwerk, de levering en de montage. Wij zijn heel blij met het prachtige resultaat.
FOTO VAN FAMILIE GUSINAC
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam. Ngo op dinsdag 26 jul 2016 16
*De kwaliteit is uitstekend
*Prijs/kwaliteitsverhouding is goed
*De service en klantvriendelijkheid is goed en komen alle afspraken na
*De levering is goed verlopen
*Problemen bij montage meteen opgelost
*Aanraden: ja

*Ik zou dit bedrijf aanraden omdat ik helemaal tevreden met dit bedrijf ben. Bedankt de heer Hout (verkoper) voor bestelling t/m levering. Ook bedankt de heer de Vos en de heer Theunisse (monteurs) voor de montage van de keuken. Ardi keukens bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door André op vrijdag 10 jun 2016 16
Vriendelijke verkoper. Maar kennis van zaken (bleek achteraf) was matig. Vaak zelf moeten bellen voor juiste tekening. Ging te vaak verkeerd. Montage goed en professioneel. Opleverpunten bleven lang zitten. Werden na klacht hierover wel meteen opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fam van Gaans op dinsdag 26 apr 2016 16
Door goede voorbereiding en goede adviezen kwamen we tot een keuken die goed bij ons past en voldoet aan hetgeen wij voor ogen hadden. De levering, montage en afwerking waren zeer goed. Zodat we nu een keuken hebben waar we zeer tevreden mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Composiet blad”
Door V.bommel op dinsdag 15 dec 2015 15
Composiet aanrechtblad gekocht bij Ardi en bij aflevering bleek er nogal wat niet goed te zijn zoals geen 8mm gat geboord in het blad, spoelbak beschadigd,geen smetranden en de afmetingen van het blad anders wat overigens voor de totale lengte niet uit te maken. Ardi heeft dit bewonderingswaardig en snel opgelost. Op zaterdag ochtend heeft de monteur Johan op zéér efficiënte wijze de zaken aangepakt.de montage kosten heeft Ardi voor zijn rekening genomen wat wij zéér fideel vinden.
Nogmaals bedankt voor de snelle en goede afwikkeling met vooral een super Johan. Fam.v.bommel
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Remko op maandag 14 dec 2015 15
In juli een eerste bezoek gebracht aan Ardi n.a.v. de positieve berichten op Qasa.nl. We hadden geen afspraak gemaakt, want we wilde eerst eens rondkijken. Onze eerste indruk was goed. Je kan op je gemak rondlopen zonder meteen ondervraagd te worden door een verkoper. Omdat de eerste indruk goed was hebben we een afspraak gemaakt voor een paar dagen later. Er is toen alle tijd genomen om onze droomkeuken op papier te zetten. Diezelfde middag kregen we een 3d tekening en prijsopgave mee naar huis. Deze hebben we op onze gemak bekeken. Korte tijd later hebben we weer een afspraak gemaakt voor enkele wijzigingen. Weer een paar dagen later en een paar wijzigingen verder hadden we onze droomkeuken klaar en hebben we getekend. Al met al een heel rustig proces waarbij je in alle rust de juiste beslissingen kan nemen met hulp van de expertise van Ardi. Tot de levering en montage in december word je goed op de hoogte gehouden van de bestelling en voorzien van nodige info m.b.t. technische tekeningen en aansluitschema. De montage begin december is perfect verlopen. De monteur had zelf een kras ontdekt op één paneel dus deze wordt nog vervangen. Helaas wel 2 kleinere problemen met de apparatuur, maar daar is inmiddels ook een serviceafspraak voor ingepland. Wij hebben een goede ervaring met Ardi en komen hier zeker terug voor de volgende keuken. Met bijzondere dank aan verkoper Eliza en monteur Leen!
FOTO VAN REMKO
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Bram Stoutjesdijk op donderdag 26 nov 2015 15
We hadden al vele keukenzaken gehad in Rotterdam en omgeving, maar niet echt gevonden wat we zochten en ook niet het goede gevoel er bij gehad. Daarom op internet maar eens zoeken naar een keukenzaak met goede beoordelingen en zo zijn we afgelopen september via Qasa.nl bij Ardi terecht gekomen. Wij troffen niet de stereotype keukenverkoper met een te strak pak en cognac schoenen maar een adviseur (op zijn kaartje staat trouwens ten onrechte verkoper) die samen met de klant er alles voor doet om je wenskeuken te realiseren. Karel van Dijke is echt een hele fijne, rustige en weloverwogen adviseur en samen met hem hebben we onze droomkeuken inderdaad gerealiseerd. Vorige week donderdag is onze keuken bezorgd en de montage heeft afgelopen maandag en dinsdag (23 & 24 november) plaatsgevonden. Ook de montage is prima verlopen, op de eerste dag zelfs 3 monteurs, op de 2e dag heeft Johan Stelwagen de keuken verder afgemaakt en dinsdagmiddag om een uur of 5 stond onze keuken die ook helemaal is geworden zoals we die in gedachten hadden.
We zijn dus echt heel erg tevreden met onze keuken.
FOTO VAN BRAM STOUTJESDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Hanny Potappel op woensdag 4 nov 2015 15
Ik heb pas een huis gekocht waar ongeveer 6 jaar een keuken van Ardi in staat. Maar wat bleek, de koelkastdeur was niet helemaal in orde. ik hoorde van de bure (Petra) dat daar s'morgens een monteur van jullie moest zijn. De monteur is toen ook gelijk even bij mij komen kijken. Hij had het erg druk, maar liet dat absoluut niet merken, was erg aardig en heeft geprobeerd het probleem te verhelpen. maar wat bleek... de deur was krom getrokken... omdat deze keuken 6 jaar geleden door de eigenaars zelf geplaatst is, vertelde de monteur dat als er een nieuwe deur geleverd zou worden, ik waarschijnlijk wel de montage moest betalen. Maar.... alle lof voor Siegfried de monteur en Pieter-Jan van de service afdeling, die er nu voor gaan zorgen dat er een nieuwe deur op hun kosten geleverd word! Dat noem ik nog eens service.! ik beveel Ardi bij iedereen aan!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Rosanne op maandag 27 jun 2022 22
We hebben afgelopen November een keuken gekocht bij Ardi-keukens. We zijn goed geholpen door Marjolein. Ze heeft veel verschillende mogelijkheden laten zien aan ons en ook gekeken wat past in ons budget. Bij het leveren en plaatsen van de keuken waren er verschillende oplever puntjes, maar die zijn fantastisch opgelost door Ardi-Keukens en de monteur.
FOTO VAN ROSANNE
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door Fam. Hollestelle op zaterdag 25 jun 2022 22
We hebben een keuken gekocht bij Ardi. Omdat we positieve referenties van familie en vrienden. Wij werden goed gastvrij ontvangen met koffie en goed geadviseerd door verkoopmedewerkster Marjolijn Vlot. keukenmontage werdt uitgevoerd door Han de Vos, geacteerd door een stagiaire. Mooi werk geleverd. Al met al, komen afspraken na, goeie planning.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Leontine Tjioe op vrijdag 24 jun 2022 22
Nieuwe keuken. Afspraak gemaakt, tijdens dit gesprek (ruim de tijd, zeer hartelijke ontvangst). Er werd deskundig meegedacht! Waardevolle adviezen. Geen druk uitgeoefend, tijd om na te denken. Duidelijke afspraken, welke nagekomen zijn. Eigen inbreng altijd mogelijk in ieder stadium. Kwaliteit in materialen, apparatuur en mensen.
Nette, zeer prettige vakmensen in dienst. Kan Ardi keukens aanbevelen! Wij genieten van onze prachtige keuken. Vakmanschap!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door R. Heijens op dinsdag 21 jun 2022 22
De verkoper, dhr. Mallegrom was buitengewoon attent en vriendelijk, alles was mogelijk. De service van Ardi-keukens is buitengewoon. In 1990 de 1e keuken, in 1998 de 2e keuken en nu in 2022 de 3e keuken van Ardi. Levering en plaatsing gingen perfect. Ik zou iedereen die aan een nieuwe keuken toe is willen adviseren, ga eens bij een vestiging van Ardi-keukens langs.
FOTO VAN R. HEIJENS
+ Toon extra foto van R. Heijens
Reactie of foto toevoegen
“Goede en duidelijke informatie”
Door P. Luijks op dinsdag 21 jun 2022 22
Prettige ontvangst in de showroom. Goede en duidelijke informatie. Levering en plaatsing volgens afspraak door vakkundige, vriendelijke monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Dagelijks genieten van de nieuwe keuken”
Door Fam. J.J. Ketting op maandag 20 jun 2022 22
Wij hebben voor de derde maal een nieuwe Ardi keuken. De eerste 26 jaar geleden omdat de bestaande verouderd was. Na 22 jaar moest er o.a. koelkast vervangen worden en hebben we besloten om weer nieuwe keuken bij Ardi te nemen. Nu 6 jaar later zijn we verhuist naar kleinere woning en hebben we weer voor een Ardi keuken gekozen. Door de goede ervaring van alle voorgaande jaren hebben we geen moment aan een ander keuken bedrijf gedacht. Alles is volgens planning verlopen. De ontvangst in de showroom met uitleg over de mogelijk heden voor een nieuwe keuken. De planning van levering en plaatsing waren allemaal volgens afspraak. We genieten er dagelijks van.
Reactie of foto toevoegen
“Een topkeuken en topbegeleiding”
Door jaco de jonge op maandag 20 jun 2022 22
We zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken, we zijn geweldig geholpen waar de verkoper ook mee denk in oplossingen en prijs kwaliteit. Ook de monteur die de keuken heeft geplaatst is een vakman dus over het algemeen een topkeuken en topbegeleiding.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door J de Vos op maandag 20 jun 2022 22
Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht en laten installeren. In de showroom zijn wij vooraf goed geïnformeerd over de mogelijkheden verschillende merken en de kosten (verschillen). Wij zijn hier meerdere malen geweest, omdat wij eerst een hoekkeuken hadden en de vraag was of wij het aandurfden om nu 2 evenwijdige keukenbladen te laten plaatsen. Er waren wat personele problemen bij de aannemer en zodoende moest de planning aangepast worden. In overleg met Ardi was dit geen probleem en kon alles opgeschoven worden. Tijdens het plaatsen zijn er nog wat kleinigheden naar boven gekomen en Ardi heeft ons goed geïnformeerd naar de mogelijkheden. Wij hebben 2 losstaande werkbladen. 1 blad was niet helemaal netjes afgewerkt, waarop Ardi deze voor nu wel heeft geplaatst, zodat de keuken helemaal werkbaar/leefbaar is, maar zal dit blad zsm kosteloos vervangen.
FOTO VAN J DE VOS
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Leenaars op vrijdag 17 jun 2022 22
Communicatie is erg goed. We werden goed geholpen in de showroom. Geduldig, zocht alles uit en was duidelijk qua prijs/kwaliteit. Hij zocht evt. alternatieven. Plaatsing is ook goed verlopen. Nadien wat kleine zaken die aangepast moesten worden (bijv. temperatuur van de boiler en een lade was niet goed afgesteld). Dit werd snel en kundig verholpen!
FOTO VAN LEENAARS
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Vervloet op donderdag 16 jun 2022 22
Fijn personeel wordt goed geholpen service is ook prima kom graag terug.
Reactie of foto toevoegen
“Een plaatje zo mooi”
Door Margreet op dinsdag 7 jun 2022 22
Super mooie keuken gekocht ik ben geholpen door verkoper Rainier ik kon merken dat hij er veel vanaf wist daarom krijg hij en Ardikeukens een 10+. Heb nog nooit zo'n mooie keuken gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Problemen met levering keukenblad”
Door J. Schipper op dinsdag 24 mei 2022 22
De service in de showroom was echt goed, maar daarna is het misgegaan. Het blad bleek na het opmeten niet als maatwerk geleverd te kunnen worden. We hebben een nieuw blad gekozen en dit is super opgelost door Ardi. Echter de andere leverancier is 6 weken later pas weer komen meten, om vervolgens een week later weer te moeten meten. Vervolgens was er 3 weken na deze laatste meting nog ontbrekende informatie over de maten van de kookplaat. Al met al wordt het blad nu pas in de 3e week juni geplaatst. We zijn erg teleurgesteld dat door het wijzigen van leverancier wij bijna 4 maanden op een keukenblad moeten wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind goed geholpen”
Door Attinger op donderdag 19 mei 2022 22
Onze ervaring bij Ardi Keukens is erg goed. Van begin (bezoek aan showroom) tot eind (plaatsen keuken) ontzettend goed geholpen. Vriendelijke, kundige mensen die de klant op 1 zetten.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Joke op maandag 16 mei 2022 22
Wij hebben een keuken renovatie gedaan. Heel erg tevreden hoe alles is gegaan.
Kundige monteur + monteur in opleiding. Alles keurig aangepast en vernieuwd.
Reactie of foto toevoegen
“Laat hersteld”
Door Jorg de Jong op donderdag 14 apr 2022 22
Keuken gekocht, plaatsen en verkopen ging perfect. Servicepunten oplossen is een drama. Pas maanden na aankoop is de keuken hersteld.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Marijke van seters op woensdag 6 apr 2022 22
Super goed geregeld. Keurige afwerking en plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Jeroen en Gerianne op dinsdag 5 apr 2022 22
Wij hebben onze droomkeuken uitgezocht bij Ardi keukens. We zijn ontzettend fijn geholpen door Marjolein, er werd goed meegedacht en geluisterd naar onze wensen. De communicatie is van begin tot eind heel fijn, ook nadat de keuken was geplaatst werden we nogmaals gebeld met de vraag of alles naar wens was. Kortom: alleen maar lof en zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door D Verburg op maandag 7 mrt 2022 22
Mooie keuken en goed advies gekregen over de ruimte en indeling.
Reactie of foto toevoegen
“We genieten van onze prachtige keuken”
Door Annemarie de Groot op woensdag 2 mrt 2022 22
We zijn vanaf het begin heel tevreden over Ardi. Ze gaan uit van je wensen en zijn daar heel realistisch in, ook qua financiën. Ze hebben ons steeds netjes geïnformeerd over de gang van zaken. We hebben echt onze eigen keuzes kunnen maken en zijn goed geïnformeerd zonder druk! Toen er na een week nog een paar kleine dingetjes waren (bv instellen van de vaatwasser) hebben ze dit ook keurig opgelost. En we genieten nu van onze prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Snoek op donderdag 3 feb 2022 22
Het begon al met een prettig meedenkende en geduldige Verkoopster Linda Vroegindewey. Ook heerlijke catering tijdens onze showroombezoeken. Er werd goed meegedacht om een tegelzetter, stukadoor en schilder te vinden om de voorbereidende werkzaamheden te kunnen uitvoeren voorafgaand aan de plaatsing van de maatwerkkeuken. De vertraagde levering van ons fornuis werd adequaat opgelost met een tijdelijke inductiekookplaat. Er werd moeite gedaan om de dubbele afvalbak toch geplaatst te krijgen in het krappe onderkastje. Chapeau!
FOTO VAN SNOEK
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Izabella jansen op maandag 31 jan 2022 22
Geweldig geholpen en zeer blij met het resultaat. Een dikke pluim voor ardi. Super bedankt. Voor deze mooie keuken. Voel me iedere dag op vakantie in mn nieuwe keuken
FOTO VAN IZABELLA JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Ze willen iets goeds afleveren”
Door Pauline Meriën op vrijdag 7 jan 2022 22
Het bestellen van de keuken gaf al een onwijs goed gevoel, de adviseur nam heel ruim de tijd om alles precies naar onze wensen te krijgen en heeft daarbij ook heel goed aan ons budget gedacht. Tussen het bestellen en leveren zat een aantal maanden, tussendoor werden wij via de mail op de hoogte gehouden van de vorderingen. Het plaatsen van de keuken gebeurde door echte professionals waarvan je merkt dat ze plezier hebben in hun werk en echt iets goeds af willen leveren! De keuken is prachtig geworden en we zijn er heel erg blij mee! Ardi is echt een aanrader!
FOTO VAN PAULINE MERIËN
Reactie of foto toevoegen
“Ongelofelijk tevreden”
Door Jannie Butijn op vrijdag 7 jan 2022 22
Vanaf het moment dat ik de showroom binnenstapte totdat de monteurs wegreden nadat ze de keuken geplaatst hadden kan ik terugkijken op een mooi proces waarin klant en bedrijf constant met elkaar in contact waren met het doel om de klant tevreden te hebben over het product wat ze leverden. En dat is op een hele prettige, warme manier ongelofelijk goed gelukt.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door AW op donderdag 6 jan 2022 22
Mooie zaak, verkoopadviseur neemt echt de tijd voor je, ook nadat de handtekening gezet is! Eigen monteurs komen de keuken plaatsen, werken zeer netjes.
FOTO VAN AW
Reactie of foto toevoegen
“Gemiddelde score”
Door Fam de Visser op maandag 27 dec 2021 21
Die 9.6 waardering is veel te hoog gegrepen in de revieuws, Ardi keukens scoort gewoon een gemiddelde van 6.5 ! voor ons. in het gehele traject zijn er toch wel wat onvolkomenheden die niet nodig waren geweest! Of de prijs / kwaliteit verhouding in orde is zal de tijd leren??
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld”
Door B. Harfterkamp op woensdag 22 dec 2021 21
Wij hebben in een jaar tijd twee keukens aangeschaft ivm een onverwachte verhuizing. De eerste keuken was na 9 maanden nog niet helemaal goed afgeleverd zoals we hadden gehoopt maar dat was voor de volgende bewoner. De volgende keuken hadden we voor de aankoop al onze zorgen gedeeld over de aandachtspunten van de eerste keuken. Dit keer zou alles goed gaan. Helaas. We zijn een jaar verder en nog steeds is de keuken niet naar onze wens. Geen vaste contactpersoon voor onze klachten, terugbelverzoeken worden niet opgepakt. Afspraken niet nagekomen. Genoeg excuses ontvangen maar nog steeds geen oplossing. Enorm teleurgesteld dat het voor de tweede keer hierop is uitgelopen maar nog meer teleurgesteld dat er niet één iemand is die dit goed oppakt voor ons.
Reactie of foto toevoegen
“Alles was top”
Door Ron Jansen op vrijdag 10 dec 2021 21
Na verhuizing een 2de keuken bij Ardi gekocht. Van inventarisatie/aankoop tot en met installatie /oplevering, alles was top! Kwaliteit en zorg besteed tijdens de offerte fase, meedenkend in alternatieven en zeer deskundige oplevering. Alles op tijd geleverd, volgens planning.
FOTO VAN RON JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect”
Door Ben & Dineke Wesdijk op zondag 28 nov 2021 21
Uitvoering, service, installatie, afspraken, inmeten perfect. Gedaan wat is beloofd.
Gekochte kwaliteit is kwaliteit
FOTO VAN BEN & DINEKE WESDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan en Miranda Lokker op vrijdag 5 nov 2021 21
Zeer tevreden over de wijze waarop Ardi keukens onze nieuwe keuken heeft gerealiseerd. Grote betrokkenheid van alle medewerkers, van advies tot plaatsing. Bij de samenstelling van de keuken nemen ze alle tijd en denken met je mee. Geen gehaast of druk om de verkoop rond te maken. De installatie medewerkers zijn zorgvuldig, werken zeer netjes en nemen alle verpakkingsmaterialen mee. Maar het belangrijkste voor ons om te kiezen voor Ardi keukens was de klik met de Marjolein onze adviseur. Zelfs op de dag van plaatsing doet zij nog een app berichtje naar haar collega om hem succes te wensen bij de plaatsing. Top Ardi!
FOTO VAN JAN EN MIRANDA LOKKER
+ Toon extra foto van Jan en Miranda Lokker
+ Toon extra foto van Jan en Miranda Lokker
+ Toon extra foto van Jan en Miranda Lokker
+ Toon extra foto van Jan en Miranda Lokker
+ Toon extra foto van Jan en Miranda Lokker
Reactie of foto toevoegen
“Alles is perfect verlopen”
Door Boy en Marisa de Kock op zondag 31 okt 2021 21
Zijn warm ontvangen in st.annaland bij Ardi keukens werd goed meegedacht. Alles is ook perfect verlopen levering was op tijd en de keuken is in twee dagen perfect geïnstalleerd.
FOTO VAN BOY EN MARISA DE KOCK
+ Toon extra foto van Boy en Marisa de Kock
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Alice Poot op vrijdag 29 okt 2021 21
Via een collega bij Ardi keukens terecht gekomen, en daar waren we het gauw eens. Wij wisten heel goed hoe we het wilde hebben en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Heel fijn geholpen, duidelijk, vriendelijk en alle tijd. Toen was het eindelijk zover...alles liep volgens planning en de keuken werd geplaatst. De monteur die onze keuken heeft geplaatst is echt een vakman met hart voor zijn werk. Heel precies en met alle rust en vakkundigheid is onze keuken geplaatst. Alle lof voor Ardi keukens.
FOTO VAN ALICE POOT
+ Toon extra foto van Alice Poot
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dimphy van Aert op vrijdag 29 okt 2021 21
Zeer tevreden over de koop en plaatsing van mijn keuken. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel bij Ardi keukens Sint Annaland. Adviseer regelmatig mensen bij hen te gaan kijken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Fam. Aarnoudse op maandag 25 okt 2021 21
Opnieuw hebben wij een keuken bij Ardi Keukens gekocht. En voor de 2e keer hebben wij weer positieve ervaringen opgedaan! We voelden ons thuis in de showroom. We werden zeer gastvrij ontvangen. We mochten vrij rondkijken. Er werd geluisterd naar onze inbreng. Meegedacht hoe de keuken zo praktisch mogelijk kon worden ingericht. Er werd ons niets opgedrongen. Tijd gekregen om er nog "een nachtje" over te slapen. Een verandering in de opstelling was geen probleem. Levering en plaatsing keurig op tijd! Altijd bereikbaar voor vragen en service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Koen van Oevelen op woensdag 20 okt 2021 21
Wij hebben onze gehele nieuwe keuken inclusief apparaat gekocht bij Ardi. Van het uitzoeken tot en met de plaatsing hebben wij het gehele traject zeer positief ervaren. Vriendelijk, meedenkend personeel. Alle afspraken worden volgens afspraak nagekomen.
Kortom wij zijn zeer tevreden en zouden Ardi keukens bij iedereen aanbevelen!
FOTO VAN KOEN VAN OEVELEN
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door Fam van der Zande op woensdag 20 okt 2021 21
We hebben een keuken gekocht bij Ardi keukens en vanaf het ontwerp tot aan plaatsing zijn wij goed geholpen! Het ontwerp vonden wij heel leuk, origineel en praktisch. Toen de keuken geplaatst was, was het zoals verwacht en gehoopt : veel ruimte in de kastjes en ruimte in de woonkamer! We kunnen Ardi bij iedereen aanbevelen. Komen afspraken na, vriendelijke service, goede kwaliteit materialen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is soepel verlopen”
Door Femke op woensdag 20 okt 2021 21
Super geholpen bij Ardi keukens, van advies gesprek tot plaatsen van de keuken is alles heel fijn en soepel verlopen!
FOTO VAN FEMKE
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het geleverde eindresultaat”
Door Norbart Smits op donderdag 14 okt 2021 21
Vorige week is bij ons dan eindelijk de nieuwe keuken geplaatst die wij in mei dit jaar besteld hadden. En... het lange wachten werd beloond. Alles werd vooraf keurig geleverd en de maandag en dinsdag hebben Anton en Matthew de keuken geplaatst. Vanaf het moment van intekenen door Marjolein tot en met het laatste handgreepje, geweldig! Even vooraf bellen of er hier en daar een leiding toch anders en er wordt meteen met je actief met meegedacht. Hierbij wil ik in het bijzonder Anton, onze keukenmonteur nogmaals enorm bedanken. Hij is een echte vakman die in alles met je meedenkt, de tijd neemt en perfecte oplossingen biedt. Wij zijn erg heel tevreden over Ardi Keukens en het het geleverde eindresultaat!
FOTO VAN NORBART SMITS
Reactie of foto toevoegen
“Ardi Keukens”
Door Tim van den Hooven op maandag 11 okt 2021 21
De keuken is netjes op tijd geleverd. Met de aankoop ging het wel een beetje verkeerd maar dat werd allemaal keurig opgelost. Ook bij de levering was een kast niet goed, maar die is binnen 3 dagen aangepast en dat is de juiste service. Zo kan het dus wel.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Ingrid op vrijdag 8 okt 2021 21
Uitstekend advies, meedenken, persoonlijke ontvangst, monteren ging prima, ook wat kleinigheden achteraf naar tevredenheid opgelost
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Daniel Vervloed op donderdag 30 sep 2021 21
Dit is m'n tweede keuken bij ardi binnen 1,5 jaar tijd vanwege een nieuwe woning zijn wij weer bij ardi terechtgekomen na de eerste x beviel dit prima leuke ontvangst in de winkel en vriendelijke verkopers die goed meedenken met de klant en de monteurs die bij ons geweest zijn verstaan hun vak en zijn vriendelijk dus ik zeg ARDI een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door yvette mathijssen op zondag 26 sep 2021 21
Voor de derde keer een keuken laten plaatsen door Ardi keukens, dit keer ging het om een 'bijkeuken'. Wederom zeer tevreden. De verkoper in de winkel denkt mee wat betreft de mogelijkheden en weet hierin goed te adviseren. Prijs/kwaliteit verhouding tevens goed, je weet direct waar je aan toe bent tijdens het gesprek met de verkoper. De monteur heeft de keuken netjes geplaatst, 1 deurtje draaide verkeerd maar dit is keurig en snel opgelost. Kortom, wij zijn zeer tevreden over Ardi keukens en bevelen deze dan ook zeer zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“De service kan beter”
Door Frits Nienkemper op vrijdag 17 sep 2021 21
Het bedrijf zou van te voren de cliënt beter moeten informeren over wat de kosten zijn als je op inductie gaat koken. (Aanpassen meterkast en 3 fase aansluiting stedin) daarnaast bij inmeten zorgen dat diepte van de lades goed worden geleverd, verder heeft de service ivm zaken die nog gemaakt/geleverd moesten worden, erg lang geduurd. (4,5 maanden) Als laatste, afzuigunit monteren in plafond was voor de monteurs een moeilijke klus, ik had het idee dat ze hier niet zoveel ervaring mee hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Geduldige begeleiding”
Door Familie Sturris op maandag 30 aug 2021 21
Voor de tweede keer een keuken bij Ardi Keukens gekocht. Het ontwerp/de opstelling vonden we best een gepuzzel, de verkoper heeft ons daar goed en geduldig in begeleid. We kregen voldoende tijd om goed over alle keuzes na te denken. Het plaatsen van de keuken ging voortreffelijk, alle lof voor de monteurs, werken snel en netjes. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf gemonteerd”
Door Hoek op woensdag 28 jul 2021 21
Wij zijn keurig geholpen door een vakkundige verkoper, wat voor ons erg belangrijk was, wat ze beloven maken ze waar. Zeker een aanrader om eens te kijken als je een nieuwe keuken wilt.
Reactie of foto toevoegen
“Een super bedrijf”
Door Familie Moree op maandag 26 jul 2021 21
De aankoop was gewoon een groot feest voor ons. We werden door de verkoopster uitstekend geholpen, ze dacht helemaal mee, leefde zich als het ware in onze situatie in. En ze drong zeker niets op. Zodoende was de aankoop voor ons een fijne ervaring.
De aflevering was op de afgesproken datum en tijd, en correct en compleet. We hebben de keuken zelf geplaatst, voor vragen mochten wij direct bellen. De paar vragen/klachten werden 1-op-1 heel correct opgelost. Ardi keukens van harte aanbevolen, een super bedrijf !!
FOTO VAN FAMILIE MOREE
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door W.H. van Oort op maandag 19 jul 2021 21
Zeer deskundig advies, zeer vakkundige plaatsing. Na een aantal problemen met de vorige keuken zijn die naar onze volle tevredenheid opgelost en hebben we nu een "droomkeuken", met dank aan Ardi keukens. Dit is de 3e keuken die we bij Ardi gekocht hebben, dus dat zegt genoeg!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door fam Werger op zondag 18 jul 2021 21
Wij hebben een keuken gekocht bij Ardi Keukens. Vanaf de ontvangst in de showroom tot en met het plaatsen van de keuken en nog daarna zijn wij meer dan tevreden over de servicegerichte houding en de professionaliteit van de medewerkers en het bedrijf. Wij bevelen Ardi keukens dan ook bij iedereen aan.
FOTO VAN FAM WERGER
Reactie of foto toevoegen
“Aardig en vriendelijk team”
Door C. Dekker op donderdag 15 jul 2021 21
Vanaf het begin tot het eind super!! Goed en deskundig geholpen. Erg bereidwillig en meedenken. Aardig en vriendelijk team! Met als resultaat een super mooie keuken waar wij heel erg blij mee zijn.
FOTO VAN C. DEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gelopen”
Door Johan op maandag 5 jul 2021 21
Nieuwe keuken gekocht incl. Installatie. Ondanks Corona tijd kregen we tijdens de verkoop de gewenste tijd, Uitleg en informatie. Zowel met de verkopers als later met de installatiemonteurs een goede klik. Alles perfect gelopen vlgs planning en afspraak.
Het belangrijkste vinden wij dat als er wat misgaat het zsm opgelost word, echter er is echt helemaal niks Misgegaan!!!
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanwinst”
Door Anneke op zaterdag 3 jul 2021 21
Doordat het Corona tijd was tijdens onze aankoop van de keuken zijn we toch uiterst vriendelijk ontvangen en hadden gelijk tijdens de wandeling door de showroom onze droom keuken zien staan.Na een digitale uitleg, zeer deskundig, hebben we onze keuze kunnen maken voor onze keuken. Alles zeer uitgebreid uitgelegd, en keuzes kunnen maken. De levering keurig op tijd en we zijn er zo blij mee, nog mooier als gedacht, echt een aanwinst voor ons nieuwe huis.
Reactie of foto toevoegen
“Weten waar we aan toe zijn”
Door Joost Daniels op donderdag 1 jul 2021 21
Na een tip van een bekende toch maar eens met Ardi contact gezocht. Al bij de eerste afspraak hadden wij een goed gevoel. in tegenstelling tot de grote, van tv bekende, keukenbedrijven wisten we bij Ardi exact waar we aan toe waren. Geen prijzencircus waar gesmeten wordt met kortingen en uit de markt proberen te halen middels agressieve verkooptechnieken waar je nooit achter komt hoe het kan, maar gewoon oprechte duidelijkheid. Na het eerste gesprek werd al duidelijkheid dat het bij dit bedrijf om samenwerking draait. Samen met hen ben je bezig om jou keuken te ontwikkelen. uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. De professionaliteit en gastvrijheid spat er vanaf! Na het geven van de opdracht verloopt de communicatie net zoals het voortraject duidelijk, transparant en op het juiste moment. wij wilden na de opdrachtverstrekking toch nog een wijziging doorvoeren en ook dit was geen enkel probleem. Via brieven wordt je op de hoogte gehouden van het proces en wat er van je verwacht wordt. Volledig volgens afspraak werd de keuken de dag voor plaatsing geleverd en werd de bestelling gecontroleerd. Zoals wij al verwacht hadden gaat dit nooit zonder dat er iets mis gaat en ook bij ons was er iets verkeerd geleverd. Geen probleem dit werd direct opgepakt en door de backoffice actie op ondernomen. De dag na levering stonden 2 gastvrije, gezellige monteurs op de stoep (ook op de afgesproken tijd) en zij hebben in 2 dgn de keuken gemonteerd. Er werd goed gecommuniceerd, je werd als de klant netjes behandeld, ze waren opgewekt, vrolijk maar ook echte vakmannen. na oplevering werden de restpunten genoteerd en deze worden nu binnenkort uitgevoerd. het nazorgproces is ook uitstekend. Meldingen worden snel en effectief opgepakt (ook door de externen van ardi). Wellicht een aandachtspunt ter verbetering is dat bij aanvang de verkoper zich voorstelt als ook de procesbegeleider van het hele traject. Hier hadden wij een andere verwachting van omdat wij de verkoper na de laatste wijziging en opdrachtverstrekking niet meer hebben gesproken. Andere collega's van hem wel maar wanneer iemand de begeleider is van het gehele proces/traject hadden we toch wel wat meer communicatie vanuit hem verwacht. Dit doet niet onder aan ons positieve gevoel over het proces van het kopen van onze keuken hier. Wij bevelen hun dan ook zeker aan aan eenieder die een keuken aan gaat schaffen je wordt hier uitstekend geholpen en begeleid in het traject.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door M. Vd. Aarsen op donderdag 1 jul 2021 21
Keuken besteld en zelf geplaatst. Zeer tevreden over de kwaliteit, levering en deskundigheid van personeel. Zeer prettige ervaring.
FOTO VAN M. VD. AARSEN
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Ardi Keukens
aSint Annaland , Ceciliaweg 4, 4697 RV Sint Annaland, tel 0166 - 65 34 48
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.