Feedback
9,7

Ardi Keukens en Sanitair

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.ardikeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ardi Keukens en Sanitair
Ga voor keukens met een 9+ naar de recent vernieuwde showroom van Ardi Keukens en Sanitair! Met ons gepassioneerde team streven wij elke dag weer naar enthousiaste klanten en veel werkplezier.

Keukens met een 9+
Ardi Keukens en Sanitair is al 25 jaar dé betrokken en betrouwbare leverancier van uw keuken of badkamer. Ardi staat regionaal bekend als Dé Voordeligste Keuken- en Sanitairspecialist. U vindt nu nog meer beleving en inspiratie in onze compleet vernieuwde showroom! De gevel, het terrein en de tuin zijn compleet vernieuwd, evenals de volledige binnenkant van de showroom. Onze keukens en badkamers komen nu nog beter tot hun recht. Genoeg reden dus om een bezoek aan onze showroom te brengen. Ons gedreven teamstreeft naar keukens met een 9+. En dat merkt u als klant, want we zetten ons maximaal in om uw droomkeuken compleet naar wens samen te stellen. Onze keukens met een 9+ maken alle klanten enthousiast, en bezorgen ons veel werkplezier. Essentieel in ons advies is, dat uw keuken een persoonlijke keuken moet zijn. Onze verkopers zijn erop getraind, om zo goed mogelijk naar uw wensen te luisteren. Echt luisteren, zodat we uw wensen ook goed weten te vertalen in een passend ontwerp, passend bij uw budget.

Volledige ontzorging
Onze keukens in diverse prijsklassen sluiten mooi aan bij verschillende keukenwensen. Onze DBasic-line keukens bieden u uitgebreide keus in voordelige keukens van uitstekende kwaliteit, meer luxe en extra’s vindt u in onze Excellentic keukens, en uw maatwerkwensen worden gerealiseerd met onze Residentic keukens op maat. Ook kunt u kiezen uit keukens van doorleefde materialen uit onze Old Wood collectie. Welke keuken u ook aanschaft, onze basis is bij iedereen hetzelfde: we ontzorgen u graag volledig. Door alle facetten van het traject, verkoop, planning, montage, administratie en nazorg in eigen hand te houden, garandeert Ardi Keukens en Sanitair dat u als klant volledig wordt ontzorgd van begin tot eind. Daar kunt u ons op aanspreken.

De basis van DB KeukenGroep gelegd in Sint-Annaland
De basis van ons bedrijf werd gelegd in 1991 toen onze huidige algemeen directeur startte met de verkoop van keukens. Met zijn ervaring in de keukenbranche zag hij, dat verkoop en montage van keukens zoveel beter kon. Zijn ambitie was: perfect, persoonlijk advies bij de verkoop van keukens, excellente montage en uitstekende service. Deze aanpak bleek succesvol, want inmiddels zijn er nog vijf andere vestigingen die met elkaar DB KeukenGroep vormen. U profiteert van de voordelen van uw regionale leverancier en de scherpe prijs van de grotere organisatie. De belangrijkste succesfactor van toen vormt nog steeds onze voornaamste bestaansgrond: Afspraak is afspraak.

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche
Elke situatie is uniek, en u moet kunnen bouwen op de leverancier die uw wensen en verwachtingen centraal stelt. Daarom mag Ardi Keukens en Sanitair al zeven jaar op rij het KwaliteitsKeurmerk Keukenbranche voeren. Onze klanten geven aan dat Ardi Keukens en Sanitair dé leverancier is die waarmaakt wat wordt beloofd: Uw droomwens perfect en volgens afspraak realiseren.

Al ruim 25 jaar een begrip
Ardi Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Pelma Keukens (Goes)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Ardi Keukens.


Ervaringen
Er zijn 312 ervaringen over Ardi Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren260 ervaringen
4 sterren33 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“9+ service”
Door Mick Gijzemijter op donderdag 17 jan 2019 '19
Tijdens het vervangen van onze kraan (11 jaar na plaatsing keuken ) kwam ik erachter dat er tijdens het plaatsen een foutje was gemaakt en ik geen nieuwe kon monteren. De draadeinden van de kraan zaten strak tegen de spoelbak aan en was vast gekit. Naar de showroom gegaan en met foto's het probleem besproken. Binnen een aantal dagen zijn er twee monteurs gekomen en hebben het probleem keurig opgelost, waarvoor dank. De 9+ wat betreft de service is mijn inziens dan ook geheel terecht. Super opgelost. Fam. Gijzemijter Middelharnis
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Niels de Rek op woensdag 19 dec 2018 '18
Ruim een jaar geleden hebben we een keuken gekocht bij Ardi Keukens, de keuken is een aantal maanden later bij ons geplaatst door hetzelfde bedrijf, keurig! De service in de showroom, tijdens de montage en tijdens de nazorg was perfect, ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanraden als u een keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Volle tevredenheid”
Door Arentine Bout op maandag 5 nov 2018 '18
We hebben in ons nieuwe huis een keuken gekocht bij Ardi. Dit was voor ons een vertrouwd bedrijf daar we al eerder een keuken hebben gekocht. De service was en is prima, we zijn erg correct en behulpzaam geholpen door Dhr. Mol. En de keuken is tot volle tevredenheid geplaatst. We genieten er elke dag van. Hartelijk dank.
FOTO VAN ARENTINE BOUT
Keuken naar volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Heldere afspraken”
Door Perry Monfils op zondag 4 nov 2018 '18
Wij hebben er een keuken gekocht, zijn keurig behandeld, alle afspraken zijn netjes nagekomen. Het volledige traject van aankoop tot levering en montage is perfect verlopen. Na montage bleek er een legplank licht gedeukt en de plint was te laag gemaakt door de fabriek. Dit is op de dag van montage door de monteur doorgegeven en zo spoedig als ze konden naar tevredenheid opgelost.Geen moeilijke toestanden met service na verkoop, maar heldere afspraken die worden nagekomen, hier kunnen andere keukenbedrijven nog wat van leren! Als we ooit nog een keuken zouden moeten kopen, gaan we weer naar Ardi, maar dat zal voorlopig niet nodig zijn.
FOTO VAN PERRY MONFILS
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Fam. Andressen op donderdag 4 okt 2018 '18
10 september 2018 is onze keuken geplaatst en wij zijn er superblij mee. Lang gewacht om voor een nieuwe keuken te kijken na een nare ervaring met onze oude keuken bij een grote keukenconcurrent. Gezocht op Qasa en ontzettend blij dat we bij Ardi Keukens terecht zijn gekomen. We zijn gastvrij ontvangen door Pieter Vlot die ons alle tijd heeft gegeven om rustig onze keuken samen te stellen zonder enige druk of handtekening te plaatsen. Dat gebeurde pas toen we alles definitief hadden samengesteld en met de vraag kwam: "Mogen wij de keuken voor u installeren?". Ook het verwennen met heerlijke koffie, bolus en lunch komt heel prettig over. Het meedenken, tips geven en niet het allerduurste te willen verkopen dat is echt een meerwaarde. Je maakt uiteindelijk zelf de keuze. Het hele proces kun je bijgestaan worden met alle vragen. Ook de installateurs, Martijn en Arthur hebben heel hard en goed doorgewerkt, meegedacht en tips gegeven én uitgevoerd. De keuken is prachtig geïnstalleerd, alles netjes opgeruimd en op ons hart gedrukt mocht er iets zijn, niet zelf proberen maar hen bellen. Dat is de service. Ook de tip om Pieter van Eck, de tegelzetter, in te schakelen was een succes. Wederom dacht hij ook mee en kwam met tips over plafond, stekkerpilaar, tegelplint etc. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat én dat we bij Ardi terecht zijn gekomen. Hoe de eigenaar op het idee is gekomen voor zichzelf te beginnen is zoals het helaas vaak is. Wij hebben dit ook zo ondervonden. Geweldig dat dit bedrijf zich hieraan blijft houden, meedenken met de klant en de klant als klant zien en niet als melkkoe. Wij kunnen dan ook iedereen aanraden hier naar toe te gaan!
FOTO VAN FAM. ANDRESSEN
Prachtig geinstalleerde keuken
+ Toon extra foto van Fam. Andressen
+ Toon extra foto van Fam. Andressen
Reactie of foto toevoegen
“Top service voor bestaande keuken”
Door Fam. Teeuw Bruinisse op zaterdag 1 sep 2018 '18
Top service van ARDI keukens. Op zoek naar een extra TL onderbouw lamp voor onze keuken uit 2006, bij ARDI keukens langs geweest. De lamp bleek niet op voorraad en niet meer leverbaar. Maar niet getreurd. Met de verkoopadviseur het magazijn doorzocht en vinden we daar nog een lamp die qua afmetingen en aansluitingen aan de verwachtingen voldoet. Nu zijn de speciale stekkers om de lampen thuis door te lussen niet meer te vinden. Weer niet getreurd. We maken er even een foto van en vragen de buitendienst medewerkers of die toevallig nog zulke stekkers in de montagebus hebben. Ik naar huis. Onder het avondeten gaat de deurbel. Staat de verkoopadviseur (die bij ons in het dorp woont en naar huis gaat) voor de deur. Hier hebben we alles meneer Teeuw. En dat alles nog geen 6 uur later nadat we in de winkel in St. Annaland waren. Ik blij, de vrouw blij, iedereen blij. De service van ARDI keukens is gewoon SUPER.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service na 17 jaar”
Door Fam J Dorst op vrijdag 31 aug 2018 '18
Al 17 jaar gebruiken wij onze Ardi keuken. Als we Henry tegen komen vraagt hij hoe gaat het met jullie keuken ,nu het gaat heel goed maar er zakt een deurtje door. o zegt hij dan komt er eerdaags een monteur langs ,en ja hoor alle kastjes en laden worden nagezien en zelfs een scharniertje vervangen ,wat een service na 17 jaar Hartelijk dank en we vertellen dit aan iedereen die het horen wil geweldig Hr groeten fam Dorst uit Zierikzee
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Bart van Broekhoven op vrijdag 22 jun 2018 '18
In maart hebben wij een nieuwe keuken laten monteren door Ardi Keukens. Daarvoor zijn we, tijdens de ontwerpfase, meerdere keren op bezoek geweest in St Annaland en iedere keer keurig ontvangen door het personeel. In de aankoop zijn we geholpen door Marjolein die ons keer op keer, met al het geduld, de mogelijkheden heeft laten zien en diverse ontwerpen heeft gemaakt. We zijn erg tevreden over het uiteindelijke resultaat! De keuken staat mooi, werkt fraai en is degelijk afgewerkt. Eerlijk is eerlijk, na de eerste montage waren er ook een paar servicepunten. Geen probleem, want die worden door de service en planning afdelingen vakkundig aangepakt. Ondertussen zijn ze netjes uitgevoerd, waarbij alles helemaal goed werkt en het geheel er keurig uit ziet. We zijn erg blij met de keuken en hopen er nog lang plezier van te hebben. Dit was onze tweede keuken die we hebben aangeschaft bij Ardi. Als ik aan een keuken denk, denk ik aan Ardi. Complimenten!
FOTO VAN BART VAN BROEKHOVEN
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Familie van Essen op woensdag 23 mei 2018 '18
Veel geduld bij het uitkiezen van de keuken. Medewerkers zijn altijd vriendelijk. Super service! In ons geval is de keuken niet door Ardi geplaatst. Bij het plaatsen door een ander zijn er dingen mis gegaan. Dit heeft Ardi allemaal op een goede manier voor ons opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door G. Plas op vrijdag 18 mei 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Werden rustig en met kennis van zaken geholpen met het samenstellen van onze eigen keuken. Onze wensen werden uitgebreid bekeken, berekend en ingemeten. Ook het zetten en de service erna was naar alle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Brigitte van loon op vrijdag 4 mei 2018 '18
Een schitterende eilandkeuken. Super geholpen en goede service
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie keuken”
Door P. Bovee op maandag 30 apr 2018 '18
Onze oude Ardi keuken had een verfrissing nodig. Door onze eerdere goede ervaringen zijn we weer naar Ardi gegaan. In de winkel zijn we perfect geholpen en hebben ze ons een frontenwissel aangeboden. Ook met het helpen van de keuze voor de nieuwe fronten zijn wij perfect geholpen zodat de kleur van de vloer, oude kasten, werkblad en nieuwe deuren heel erg goed bij elkaar passen. De kennis en service van de monteur zijn van hoge kwaliteit waardoor het monteren en afwerken van de fronten uiterst precies en goed gedaan zijn. En zelfs het na te leveren deurtje was eerder binnen dan was beloofd. Dat is pas service. Na de oplevering kregen we van vrienden en familie complimenten dat de " nieuwe " keuken er erg mooi is.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken inclusief montage”
Door Sjaak Bos op woensdag 14 mrt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht inklusief montage, en een badkamer die zelf geplaatst is. De aankoop gesprekken verliepen bijzonder aangenaam en we zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat van beide projecten. Voor een paar zaken waren we aangewezen op de service afdeling. Dat verliep in het begin niet zoals we verwacht hadden, maar dat is snel opgepakt en verloopt nu naar tevredenheid. Al met al een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Robert de Kok op maandag 8 jan 2018 '18
Zeer goede ervaring met Ardi keukens. Goede service,vriendelijke & kundige mensen die keuken geinstalleerd hebben. Ook after service was perfect. Plinten (kleur) waren niet geheel volgens afspraak en Ardi heeft keurig & gratis nieuwe plinten geleverd & geplaatst. Ook prijstechnisch zeer concurrerend met de andere zaken. Komen gelijk met de vraagprijs en gaan niet stunten zoals andere dat wel doen.Vond ik zelf een goede manier van zaken doen. Samenvattend : super en zeker aan te bevelen !!
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken hier gekocht”
Door Fam de Kooning op zaterdag 6 jan 2018 '18
Niet alleen onze keuken hebben we bij Ardi gekocht maar ook onze badkamer en toilet komen hier vandaan. Ook hier is weer volledig aan de verwachtingen voldaan, Pieter v Dijke met wat hulp van nog een Pieter hebben geweldig vakmanschap laten zien en hebben ons continu betrokken bij de kleinste details. Hierdoor zijn er tijdens het plaatsen een paar kleine aanpassingen gedaan die het geheel nog meer tot zijn recht laten komen. Ardi bedankt voor de geleverde prestatie, een team waar je trots op mag zijn.

Eerdere reactie van 6 januari 2018: Keuken bij Ardi keukens in Sint-Annaland gekocht en van het begin tot en met de oplevering van onze keuken niets dan complimenten voor de geweldige groep mensen, elk onderdeel van het gehele proces heeft uitstekend werk geleverd. Het begint al bij de binnenkomst waar je direct warm ontvangen wordt, het meedenken van de verkoper(Bart) maar zeker ook alle tijd en rust nemen om tot de uiteindelijke keuken te komen die wij voor ogen hadden. Daarna was ook de planning en logistiek perfect geregeld en toen eindelijk de monteurs (Anton en Arjan) kwamen waren we toch wel benieuwd of het 3D ontwerp de werkelijkheid zou kunnen benaderen. Ook de 2 monteurs waren bijzonder betrokken en dachten ook met ons mee met de kleinste details, hier gaat duidelijk kwaliteit boven kwantiteit wat in het eind resultaat ook terug te zien is. En jawel wat er op de 3D tekening stond is het ook uiteindelijk geworden. Ardi bedankt voor de geweldige service, dit is de 2e keuken die we bij jullie kochten en in het vervolg zal dit zeker ook het geval zijn.

Eerdere ervaring van 9 december 2013: Afgelopen woensdag met Ardi keukens gebeld en verteld dat het keukendeurtje onder de spoelbak niet meer zachtjes dichtging, waarschijnlijk scharniertje defect. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en wat scherts onze verbazing, de volgende dag werden 2 nieuwe scharniertjes afgeleverd. Wat een geweldige goede service bij Ardi keukens en ook zijn de medewerkers allemaal super vriendelijk en behulpzaam, iets wat je tegenwoordig niet zo vaak meer tegenkomt. Kortom complimenten aan deze geweldig keukenzaak in ST-Annaland.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door H op woensdag 27 dec 2017 '17
Hele fijne service! Er wordt meegedacht tot in de details en dat is erg prettig. De keuken was precies op tijd volgens afspraak en is netjes geplaatst. Wij zijn erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Deurloo op vrijdag 15 dec 2017 '17
Na 10 jaar plezier gehad te hebben van de Ardi keuken hebben we nu in ons nieuwe huis weer voor een Ardi keuken gekozen. Inmiddels is de keuken vakkundig geplaatst. Dank voor de service.

Eerdere ervaring van 29 januari 2015: Al ruim acht jaar genieten wij van een Ardi-keuken, nu helaas de vaatwasser kapot. 's avonds de bedrijfsleider gebeld, die de volgende morgen belde dat hij nog enkele machines op voorraad had. Dezelfde morgen om 11 uur was de vaatwasser geplaatst. Helemaal geweldig!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ilona op donderdag 14 dec 2017 '17
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht. We zijn hier erg tevreden over! Prettig dat er wordt meegedacht. Over de service zijn wij zeer tevreden! Kortom zeker aan te raden om te gaan kijken.
FOTO VAN ILONA
Foto van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de service”
Door Theo denOuden op vrijdag 3 nov 2017 '17
Anderhalf jaar geleden heeft Ardi in mijn nieuwe woning een keuken en een badkamer geplaatst en in de hele woning de tegels gelegd. Het hele proces van offerte tot levering verliep soepel en tot mijn volle tevredenheid. Een probleem met de achterwand van de keuken werd netjes opgelost. Met de tegels in de badkamer was iets niet in orde. Het heeft even geduurd, maar nu zijn ze vervangen. Het heeft wat tijd gekost, maar Ardi heeft altijd initiatief genomen en het probleem op een prima manier opgelost. Ik ben dan ook zeer tevreden over de service die Ardi verleend heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service”
Door Jac van Broekhoven op donderdag 21 sep 2017 '17
Heb enige jaren geleden een keuken aangekocht en laten plaatsen dit met volle tevredenheid. Na een probleem met mijn magnetron Pelgrim gebeld voor reparatie hiervan. Het onderdeel liet erg lang op zich wachten (3 tot 4 maanden). Na contact met Ardi ( Wim Kruijsse ) is de reparatie niet meer nodig en is mij een nieuwe magnetron aangeboden. Dit alles door de zeer bekwame mensen van Ardi keukens/ Service afdeling. Nogmaals heel erg bedankt en jullie zijn de top voor verkoop/service en verdere afhandeling van de geleverde keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Joke en Willem Luyben op zondag 20 aug 2017 '17
Goede service, vriendelijke verkopers, goede monteurs. Een bedrijf wat wij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Wederom een keuken”
Door Hans Van de Zande op vrijdag 4 aug 2017 '17
Wij hebben wederom een keuken gekocht bij ARDI in St. Annaland, dit is onze tweede keuken en wij hebben daar niet over na hoeven te denken bij wie wij deze gingen kopen, omdat wij vinden dat bij de aankoop je een eerlijke offerte krijgt en niets wordt je op de mouw gespeld, ook in de 12 jaar dat onze eerste keuken nu oud is hebben wij steeds van de beste service mogen genieten en geen gezeur bij ARDI wat ze beloven doen ze ook. Wij kunnen spreken uit ervaring en hopen dat u deze ervaring ook mag en wilt beleven bij ARDI keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Voorbeeldige service”
Door Danny Vroegop op dinsdag 1 aug 2017 '17
Voor onze keuken die mijn vrouw en ik in 2001 bij Ardi-Keukens hebben gekocht (zelf begin 2002 geplaatst) heb ik onlangs een service-aanvraag ingediend. Het zou gaan om een aantal nieuwe scharnieren en 2 nieuwe kunststof ladestrippen om het ladefront weer goed vast te kunnen zetten. Na een hartelijke ontvangst op vrijdagmorgen 28 juli 2017 jl. had ik naast de meegebrachte lade ook een voorbeeldscharnier meegenomen. Ter plekke kwam ik op het idee dat een nieuwe bestekcassette voor in dezelfde lade ook geen overbodige luxe zou zijn. De bestaande was op verschillende plekken gescheurd. De service-medewerkers gingen er direct mee aan de slag! Ze zijn er zeker een halfuur aan bezig geweest; de gastvrouw kwam er mee aanlopen en de lade incl. nieuwe bestekcassette zag er als nieuw uit. Ook kreeg ik 4 nieuwe scharnieren mee naar huis. Uiteraard heb ik gevraagd wat de kosten waren. Die waren er niet voor mij, ik hoefde er niet voor te betalen. Dit noem ik een TOP service die je niet overal meer krijgt. Bij Ardi-Keukens dus wel. Een geboden service die ik meeneem en die zeker in de toekomst van invloed zal zijn op de aanschaf van een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Fam Heijboer op donderdag 29 jun 2017 '17
We zijn vanaf de eerste keer, tot de plaatsing van de keuken ontzettend goed geholpen. Zeer goede service en een prachtig resultaat als gevolg.
FOTO VAN FAM HEIJBOER
Prachtig resultaat
+ Toon extra foto van Dan heijboer
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor hartelijkheid en service”
Door Arie en Jolanda op zaterdag 20 mei 2017 '17
In september zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. We werden daar hartelijk verwelkomd bij Ardi. Er stond een prachtige showroomkeuken in de showroom en onze keuze viel daarop. We hebben een afspraak gemaakt en zo begon de geschiedenis van onze keuken. De wensen die we hadden, werden verwezenlijkt. We kozen voor een composiet aanrechtblad en onderkasten in kaderfront. Voor de bovenkasten kozen we juist voor een streepje in het midden. Met de bedrijfsleider Henry hadden we leuk contact en geen ding teveel. Tijdens de bestelling van de keuken ging het niet helemaal goed, maar Henry sprong in de bres en alles is goed gekomen. Het resultaat is een prachtige keuken en we genieten dagelijks van de praktische en mooie keuken. We hadden nog een prachtige Bosch oven in onze oude keuken en die wilden wij er graag weer in geplaatst hebben. Dit was geen enkel probleem. De monteur heeft binnen twee dagen de keuken gezet en de service daarna werd goed opgelost door andere monteurs. Deze jongens krijgen een dikke pluim en dat geldt ook voor het personeel van Ardi! Wat hartelijkheid en gemoedelijkheid, wat je niet zo snel meer vindt in andere zaken. We kijken met veel plezier op terug met het kopen van de keuken. Henry wordt ook hartelijk bedankt voor de opschrijfboekjes, die zorgen weleens voor gesprekken over de keukenwereld. Een leuk herinnering hebben we nog, dat wij door vier personeelsleden uitgeleid worden. We voelden ons op dat moment, dat de klant koning is. We stelden het zeer op prijs, dat de directeur Arjan ons persoonlijk even de hand schudden. We zullen zeker Ardi aanraden en nogmaals bedankt voor alle hartelijkheid en service.
FOTO VAN ARIE EN JOLANDA
Keuken met composiet blad
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fam. van de Velde op vrijdag 7 apr 2017 '17
Wij zijn erg tevreden over de keuken die we gekocht hebben en over de goede service. Er werd ruim de tijd genomen bij het uitzoeken met goede adviezen en ook het plaatsen is netjes gedaan. Klantvriendelijkheid en service staat hoog in het vaandel!! Top!!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fam.Pellis op donderdag 9 mrt 2017 '17
Wij hebben een prachtige witte hoogglans keuken met zwart composiet blad, en omdat je alles kunt bekijken in de showroom ,gekozen voor zwarte apparatuur ,fijne bestek en pannenlades die geruisloos sluiten. Na plaatsing erg goede service. Raad zeker,hebben we al gedaan, Ardi keukens bij vrienden en fam.aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service gehad”
Door H snepvangers op dinsdag 21 feb 2017 '17
IK had vier stelpootjes van onder een keukenkastje nodig. Ik heb deze gratis mee gekregen. Dit vind ik een zeer goede service. Dit was bij ARDI keukens in St Annaland (zeeland). Ook hebben we een aantal jaren geleden nieuwe kast deurtjes en inbouw apparatuur gekocht. Ook toen was de service zeer goed.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door José Barber op dinsdag 31 jan 2017 '17
Wij hebben na een maandenlange zoektocht en diverse keukenwinkels gekozen voor Ardi. Waarom? Geen druk, echt advies/meedenken en ruim de tijd. We hebben er 3x 3 uur gezeten en we hadden het gevoel dat we goed konden nadenken over onze besluiten. De adviseur was vriendelijk en deskundig. Totaal niet opdringerig. Daarbij was de levering precies zoals afgesproken en miste er niks. Ook geen problemen daarna. Gewoon een mooie, strak gezette keuken. De monteur heeft zelfs ons laminaatvloertje nog aangepast en op maat gezaagd, omdat de plint anders niet mooi uitkwam. Prijs/kwaliteit heel tevreden over. We hadden misschien iets goedkoper uit kunnen zijn bij een keukenstunter, maar op zo'n bedrag ga ik liever voor kwaliteit en service. Onze keuken heeft ons geen enkele zorg opgeleverd, we zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Service een 10+”
Door L Heijnen De Heen op woensdag 28 dec 2016 '16
Gekocht een keuken.We zijn prima voorgelicht en vriendelijk geholpen.We hebben de keuken nu zes jaar ,we hebben in die zes jaar enkele kleine mankementjes gehad je hoefde maar te bellen en het werd gerepareerd.Zonder kosten in rekening te brengen.Zelfs nu nog na zes jaar. Voor de service een 10+.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzondere service”
Door theo jansen op zaterdag 19 nov 2016 '16
we zijn super goed geholpen .we waren helemaal geen klant. maar een handgreepje, en het vergiet bakje waren stuk van onze keuken, tot onze ver bazing was het service,we hoefde niets te betalen,, ze hadden het nog in voorraad ,onze keuken is ogv 15 jaar oud super,
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Yvonne Heestermans op woensdag 26 okt 2016 '16
Deze zomer hebben wij onze nieuwe Ardi keuken in gebruik mogen nemen. De keuze voor deze kwaliteitskeuken is tot stand gekomen met deskundig advies van Eliza en Henry. Talloze mogelijkheden kwamen voorbij en uiteindelijk werd het een keuken die zowel bij de nieuwe woning als bij ons past. Heel veel dank voor de goede service. Familie Heestermans
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam. Ngo op dinsdag 26 jul 2016 '16
*De kwaliteit is uitstekend
*Prijs/kwaliteitsverhouding is goed
*De service en klantvriendelijkheid is goed en komen alle afspraken na
*De levering is goed verlopen
*Problemen bij montage meteen opgelost
*Aanraden: ja

*Ik zou dit bedrijf aanraden omdat ik helemaal tevreden met dit bedrijf ben. Bedankt de heer Hout (verkoper) voor bestelling t/m levering. Ook bedankt de heer de Vos en de heer Theunisse (monteurs) voor de montage van de keuken. Ardi keukens bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Staat voor kwaliteit en service”
Door Jan de Leeuw Ossendrecht op vrijdag 15 jul 2016 '16
Na een uitvoerige zoektocht bij Ardi keukens (van 10:30-18:15) een prachtige keuken samengesteld. Mensen zijn daar zéér geduldig en dachten geweldig met ons mee zonder ons in een bepaalde richting te sturen. ook plaatsing en afwerking is geweldig mooi gedaan daar vakbekwaam en uiterst correcte medewerkers. Ook nazorg is super, men belt ruime tijd na plaatsing op of alles nog steeds naar wens is. Eens klant bij Ardi is voor ons in ieder geval altijd klant bij Ardi. Dhr. Karel van Dijke belt om te vragen hoe het hele traject is verlopen, van bestellen tot ingebruikname. Wij zijn uiterst tevreden, tijdens ons gesprek stippen we een klein probleempje aan mbt het rooster in de Combi oven waar enige roestvorming op te zien was bij het bevestigingspunt. Er wordt beloofd dat dit verder opgepikt zal worden. 2 Dagen later worden we aangenaam verrast met een pakketje waarin een nieuw rooster zit. Wat een geweldige service. Voor ons weer een bewijs dat Ardi-keukens voor kwaliteit en service staat.
FOTO VAN JAN DE LEEUW OSSENDRECHT
afwerking is geweldig
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Kees van Eekelen op vrijdag 10 jun 2016 '16
ARDi heeft als slogan: afspraak is afspraak! Dat maken ze meer dan waar. Bart in 't Veld heeft perfect onze wensen geïnventariseerd en vertaald naar een prachtige keuken. Deze is door vakmensen met zorg geplaatst. Complimenten voor alle afdelingen van ARDI. Service, vakmanschap en klantvriendelijkheid: een 10 met een griffel!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geheel”
Door Rachel de Meijer op maandag 30 mei 2016 '16
Prachtig en betaalbaar eindresultaat. Goede service en vriendelijk geholpen. Zeker toen we twijfelde over de juiste kleurstelling kwamen ze met een goed advies met als resultaat dat kastjes en werkblad een prachtig geheel zijn geworden.
FOTO VAN RACHEL DE MEIJER
Beige/grijs/wit kastjes met kunststofblad
Reactie of foto toevoegen
“Je kan alles vragen”
Door M. Hanse op woensdag 25 mei 2016 '16
Zeer prettig geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. We zagen ertegen op om een nieuwe keuken uit te zoeken omdat we er niet veel kijk op hebben en er een hoop moest gebeuren. Maar uitstekend geholpen en mee gedacht. Ook toen we later nog vragen had. Hun motto afspraak is afspraak komen ze echt na. Het monteren van de keuken ging heel prettig. Als er daarna nog iets is met de keuken kun je de service heel makkelijk bellen en staan ze binnen 2 dagen op de stoep om te helpen, bv omdat een deurtje wat scheef hing. Je kunt ze werkelijk alles vragen en ze doen het en denken mee. Ze willen het perfect hebben voor de klant, dat merk je. De monteurs zijn stuk voor stuk aardig. En dat alles binnen ons budget wat wel in gedachten hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijke service”
Door Louis Nooijen. op woensdag 23 mrt 2016 '16
Omdat van een kast deurtje 2 scharnieren defect waren heb ik een bezoek gebracht bij Ardi in St Annaland. Het was op zaterdag. Bij mijn vraag of ik deze scharnieren kon kopen, ging een medewerkster van Ardi gelijk in het magazijn kijken, ondanks het feit dat het magazijn op zaterdag gesloten is. Omdat er zoveel verschillende scharnieren zijn , heb ik de oude bij Ardi gelaten. De medewerkster zou maandag aan de service dienst vragen om passende scharnieren te zoeken. Reeds op dinsdag kreeg ik een enveloppe met de nieuwe scharnieren thuisgestuurd. Er waren geen kosten aan verbonden. ook als dat wel zo was geweest vindt ik dat ik voortreffelijk en snel geholpen ben. Ook al is mijn keuken al 20 jaar oud, men wist bij Ardi toch de juiste onderdelen te kunnen leveren. Een terechte luim voor de manier waarop ik te woord ben gestaan en de zaak is afgehandeld. Louis.
Reactie of foto toevoegen
“Service gehad”
Door Fam. Burgers op woensdag 2 mrt 2016 '16
Drie jaar geleden een nieuwe keuken gekocht bij Ardi. De vaatwasser (pelgrim) is pas kapot gegaan en de service van Pelgrim liet op zich wachten. We hebben toen Ardi ingeschakeld en zij hebben ervoor gezorgd dat we een nieuwe vaatwasser krijgen. Wim van Ardi hartelijk bedankt voor het verzorgen van deze service!
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door D.A. van Gorsel op zaterdag 23 jan 2016 '16
Bij Ardi hebben wij onze hoekkeuken gekocht. En ik moet zeggen dat ze waar maken waar ze voor staan. Nette monteurs en een degelijke keuken, vriendelijke en hulpvaardige verkopers en ook de afhandeling van de service is een pluspunt. Daarom een super waardering!
Reactie of foto toevoegen
“Reparatie”
Door Anke Witte op dinsdag 22 dec 2015 '15
Onze keuken toentertijd bij Ardi gekocht, helaas bij het uitnemen van een lade brak er een stukje van de geleider af. Gebeld met de service-afdeling en kosten nog moeite werden er gespaard. Wij hebben nu nieuwe geleiders en alles werkt weer perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Bedrijf om iedereen aan te raden”
Door Sonja van Loon op zondag 29 nov 2015 '15
Na prima ervaring met Ardi keukens 11 jaar geleden nu voor mijn nieuwe woning terug gegaan voor keuken en badkamer. Mn bij de keukenafdeling erg goed geholpen door Arjanne, er wordt goed geluisterd, meegedacht, getekend, veranderd. Afspraken worden nagekomen, mails/telefoontjes worden beantwoord en "klachten" vlot en keurig opgelost. Prijs/kwaliteitverhouding is prima, voor ieder budget volop keus zonder dat dit afdoet aan de klantvriendelijkheid en service. Een bedrijf om iedereen aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Hanny Potappel op woensdag 4 nov 2015 '15
Ik heb pas een huis gekocht waar ongeveer 6 jaar een keuken van Ardi in staat. Maar wat bleek, de koelkastdeur was niet helemaal in orde. ik hoorde van de bure (Petra) dat daar s'morgens een monteur van jullie moest zijn. De monteur is toen ook gelijk even bij mij komen kijken. Hij had het erg druk, maar liet dat absoluut niet merken, was erg aardig en heeft geprobeerd het probleem te verhelpen. maar wat bleek... de deur was krom getrokken... omdat deze keuken 6 jaar geleden door de eigenaars zelf geplaatst is, vertelde de monteur dat als er een nieuwe deur geleverd zou worden, ik waarschijnlijk wel de montage moest betalen. Maar.... alle lof voor Siegfried de monteur en Pieter-Jan van de service afdeling, die er nu voor gaan zorgen dat er een nieuwe deur op hun kosten geleverd word! Dat noem ik nog eens service.! ik beveel Ardi bij iedereen aan!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Marja Maris op maandag 19 okt 2015 '15
Ik vond het tijdens de bouw een weldaad om voor de keuken terecht te komen bij Ardi en zijn medewerker. Stapje voor stapje hielp hij mij rustig en geduldig om de keuken op te bouwen. Er werd serieus geluisterd naar mijn wensen en eisen. Er werd duidelijk aangegeven wat mogelijk of niet mogelijk was. Ook de na service van DB keukens was super. Met veel zorg en aandacht werden de restpuntjes nagekeken. Een aanrader voor iedereen. Ook de prijs vond ik niet buitensporig.
Reactie of foto toevoegen
“Service gehad”
Door W.W. Jumelet op woensdag 7 okt 2015 '15
In 2008 een keuken gekocht waarvan helaas de lak los liet . fabrikant en Ardi hebben een prima voorstel gedaan waardoor de voorzien is van nieuwe fronten. Ook is de keuken weer gelijk netjes afgesteld. Een prima service van Ardi.
Reactie of foto toevoegen
“Kosteloos deuren vervangen”
Door J.Dost op vrijdag 11 sep 2015 '15
Wij hebben ruim 6 jaar geleden onze keuken bij Ardi gekocht. Wij zijn toen erg leuk en zeer professioneel geholpen. De klik was er eigenlijk direct, het bedrijf straalt eerlijkheid en betrouwbaarheid uit. Toen de keuken geleverd is was ook alles goed, het was fijn om de keukenzetters in huis te hebben. De after sales van Ardi is ook echt perfect. Is er iets, je hoeft maar te bellen en het wordt gewoon geregeld. Het is niet voor niets dat Ardi het nog zo druk heeft ! Nu hebben we problemen met de deuren. Adri komt kosteloos AL onze deuren vervangen. Als dat geen goede service is. De keukenzetters zijn erg vakbekwaam en vriendelijk, de verkoop idem. Adri krijgt van ons geen 10 maar een dikke 11.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Anjo van Burg op donderdag 10 sep 2015 '15
Een zeer goede ervaring met een zeer goede service. De stop van de gootsteen moest vervangen worden en dat was een bijzondere maat omdat onze keuken inmiddels 12 jaar oud is. Na verschillende pogingen was het uiteindelijk gelukt om een passende stop te vinden. Maar de nota bleef uit.
Reactie of foto toevoegen
“Service mevrouw”
Door Sandra Vos op zaterdag 5 sep 2015 '15
Keuken 10 jaar geleden elders gekocht. nu is onze granieten spoelbak naar beneden komen vallen. Ardi gebeld en na 2 uur stonden ze al op de stoep. een zeer aangename, nette jongeman die alles keurig netjes heeft afgehandeld. Zelfs de volgende ochtend om 7uur nog even terug kwam. Toen ik vroeg wat de kosten waren, zei hij me : Service mevrouw !!! Ik weet wel dat wij onze volgende keuken zeker DAAR gaan kopen. Ardi keukens super bedankt voor deze perfecte afhandeling, waar zie je dit nog.. Vriendelijke groet Fam Vos
Reactie of foto toevoegen
“In 1 woord geweldig”
Door fam de Brie op dinsdag 18 aug 2015 '15
Service geweldig ✔️ advies geweldig ✔️ persoonlijk contact geweldig ✔️ bezorging geweldig ✔️ planning geweldig ✔️ plaatsing geweldig ✔️ en het eindresultaat is helemaal geweldig!!✔️
FOTO VAN FAM DE BRIE
Reactie of foto toevoegen
“Zoveel service”
Door H Moerland op maandag 17 aug 2015 '15
Wij hadden door een ongelukje schade aan het voorfront van de pedaalemmer, erg jammer want ik ben erg zuinig op de keuken. Gevraagd of Ardi keukens een frontje konden leveren, wat denkt u geleverd en gemonteerd GRATIS door Ardi keukens. Hierbij voor Ardi keukens een heel DIKKE pluim. Heb in 44 jaar huwelijk nog nooit een bedrijf over de vloer gehad met zoveel service.
Reactie of foto toevoegen
“Lekkage snel verholpen”
Door Bram en Claudia de Ronde op dinsdag 21 jul 2015 '15
7 jaar geleden een keukens aangeschaft via Ardi Keukens. Van begin tot heden, zeer vlotte en optimale service!! Deze week lekkage aan de kraan! Via de service van Ardi binnen 1 dag opgelost. In een woord een aanrader. Alsnog bedankt Ardi Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Tot op heden zeer tevreden”
Door G.Marijs op dinsdag 2 jun 2015 '15
Wij hebben bij Ardi keukens onze nieuwe keuken gekocht. Goede vakkundige service en betrokkenheid en duidelijkheid. Wij zijn tot op heden een zeer tevreden klant. Wij raden deze keukenzaak zeker bij u aan!
Reactie of foto toevoegen
“Na 10 jaar alles als service gratis nageleverd”
Door Hans-Peter Resler op maandag 11 mei 2015 '15
Ruim 10 jaar geleden een keukenblok gekocht bij Ardi, inclusief
elektrische apparatuur en granieten blad. Uitermate tevreden over kwaliteit en service / hulp bij eigen montage. Onlangs wilde ik zowel de plinten als de aansluitstukken vernieuwen. Bleek allemaal uit voorraad leverbaar. Alle onderdelen voor montage van de plinten werden gratis als after-sales / service geleverd. Vind ik een top prestatie. Kan een ieder deze leverancier aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keer”
Door Anja en Jan Muskens op woensdag 15 apr 2015 '15
Voor de tweede keer een keuken besteld bij Ardi keukens, wat een vriendelijke mensen en goede service, zijn bij meerdere concurrenten gaan kijken, maar prijs /kwaliteitsverhouding zit je bij Ardi het beste. Ook met plaatsen weet ik uit ervaring dat dit perfect word gedaan. Dus kunnen wij iedereen aanraden ga voor een nieuwe keuken beslist eens eerst bij Ardi keukens kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door J. Polak op donderdag 12 feb 2015 '15
Ruim 4 jaar geleden hebben we een nieuwe keuken gekocht bij Ardi Keukens in St. Annaland. Nu wilden we een stukje achterwand om naast de vaatwasser te plaatsen en gingen even kijken. De verkoper heeft net zo lang gezocht tot hij wat gevonden had en we konden het zonder verdere kosten meenemen. Wat een geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Super service van Ardi Keukens”
Door Cor Ridderhof op maandag 9 feb 2015 '15
Op vrijdagmorgen bleek dat onze vaatwasser het begeven had en ik heb altijd geroepen als de VW stuk gaat is er dezelfde dag nog een nieuwe. Om elf uur die morgen Ardi Keuekens gebeld en probleem uitgelegd. Via de telefoon een nieuwe besteld en werkelijk zij kregen het voor elkaar om dezelfde dag (vrijdagmiddag!) te leveren en te monteren. Om vier uur die middag hadden wij weer een Vaatwasser en nog geplaatst ook. De oude werd keurig afgevoerd samen met al het verpakkingsmateriaal. Alles keurig opgeruimd door de monteur die ook super vriendelijk en correct was. Al met al de SUPER SERVICE die ze beloven komen ze ook daadwerkelijk na. Team Ardi Hartelijk bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Wow!”
Door Fam. van Bragt op maandag 2 feb 2015 '15
Dat was onze reactie toen de keuken eenmaal was geplaatst. Nog mooier dan gehoopt en prima afgeleverd. In overleg met Ardi hebben we keuken uitgezocht van massief eikenhout en een 10 cm dik betonnen werkblad. Geen compromis of veilige keuze, maar op gevoel, waarbij we dankbaar gebruik hebben gemaakt van de expertise van het team bij Ardi. Ardi nam alle tijd, ook in de avonduren, om in enkele sessies ons te helpen de juiste keuzes te maken. Zonder poespas of druk, maar aangeven wat de alternatieven zijn met alle voor- en nadelen. De uiteindelijke offerte was duidelijk en alle kosten waren zeer transparant. Het plaatsen van de keuken verliep voorspoedig en werd netjes en secuur uitgevoerd. Als klap op de vuurpijl werd met 4 man het betonnen werkblad op z'n plek getild. Na twee dagen was de keuken opgeleverd. Toen we even later een klein probleem ontdekten bij de aansluiting van de boiler werd dit de volgende dag al opgelost. Prima service! En het eindresultaat, daar zijn we erg blij mee. Een praktische, degelijke keuken - met een groot "wow" gehalte. Met dank aan het Ardi team.
FOTO VAN FAM. VAN BRAGT
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden”
Door fam. van es op zaterdag 20 dec 2014 '14
We hadden 4 jaar geleden onze keuken bij ardi keukens gekocht. bij 1 van onze deurtjes gingen de naden wijken door de warmte van de oven. we belden en zonder vragen of wat kregen we te horen dat we en ander deurtje zouden krijgen. echter was deze niet meer voorradig, we kregen een mail dat we een een front wissel konden krijgen het profiel was iets anders van de deurtjes maar dat mag geen naam hebben. we waren zeer blij verrast over deze enorme goede service. geen discussie, stress, maar gewoon direct handelen en de situatie naar zeer grote tevredenheid oplossen. we zijn ardi keukens zeer dankbaar.
Reactie of foto toevoegen
“geweldig team”
Door gerard elst op zaterdag 13 dec 2014 '14
we hebben van de verkoop tot het plaatsen een heel goede service gehad. het maakte niet uit aan wie je iets vroeg iedereen kan je een goed antwoord geven. het personeel is goed opgeleid en zijn heel erg gemotiveerd. de nazorg is ook erg goed. ardi keukens is een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“sluiting keuken laden”
Door wim hopstaken op vrijdag 31 okt 2014 '14
Ik heb +-15jaar geleden een keuken gekocht bij ardiekeukens in sint annaland door een ongelukje (is daar een kindje op de open laden gevallen en daar door deze afgebroken )ik met het voor frontje naar hen toe en kreeg tot mijn verbazing twee nieuwen ophang puntjes gratis dus, dat is pas service ,mijn dank voor deze aan de verkoper die mij heeft geholpen (bij radar zou dit een warme douche zijn).
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring bij Ardi!”
Door S. Konings op woensdag 29 okt 2014 '14
We hebben vorig jaar november een gesprek gehad bij Ardi over een keuken voor een huis dat we toen op het oog hadden. Op dat moment hadden we het huis nog niet eens gekocht, maar werden op basis van de plattegrond die we hadden meegenomen meteen perfect geholpen. Er werd meegedacht door de verkoper en uiteindelijk hebben we besloten om hier de keuken door Ardi te laten plaatsen. Afspraak is afspraak. Onze vaatwasser was geleverd met een deukje. Deze werd direct weer meegenomen en kregen wij heel snel een andere vaatwasser. De service van Ardi is prima. Wij zijn zeer te vreden.
FOTO VAN S. KONINGS
Onze Ardi Keuken
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden klant”
Door Bert M. op zaterdag 23 aug 2014 '14
Vijf jaar geleden hebben wij bij Ardi Keukens een aantal keukens gekocht voor onze vakantiebungalows op Schouwen-Duiveland. Op vrijdag is het altijd "wisseldag", de oude huurders vertrekken om 10.00 uur en de nieuwe huurders arriveren weer om 15.00 uur. 's Morgens werd er geconstateerd dat in 2 vakantiehuizen de vaatwassers niet meer werkten. Ze werden niet meer warm, en waarschijnlijk door onoordeelkundig gebruik, was het wasresultaat bedroevend. Alle vaat bleef vuil !
Daarop contact opgenomen met Henry Bogaaard, de bedrijfsleider van Ardi Keukens in St. Annaland. Door snel te schakelen heeft hij en zijn team het voor elkaar gekregen om dezelfde dag nog voor drie uur, voordat de nieuwe huurders kwamen, de oude machines te vervangen door 2 nieuwe vaatwassers! Geweldige service! Hartelijk dank, Bert.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door M. Stuyts op dinsdag 5 aug 2014 '14
Goede service, vakbekwaam, van aankoop tot plaatsing. wordt met je meegedacht, eigen inbreng wordt verwerkt tot een goede oplossing (eindresultaat). Ook bij de montage werden er nog suggestie gedaan en overlegd hoe uit te voeren. Prijs is duidelijk, geen hoge kortingen (die er eerst bij gerekend worden en er daarna af gehaald worden zodat het lijkt of je een reuze deal hebt gemaakt), maar gewoon een eerlijke vast prijs. Er wordt zeker gekenen of er apparatuur in de aanbieding is, waarvan de klant meeprofiteerd. Aanrader
FOTO VAN M. STUYTS
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Andre op zaterdag 28 jun 2014 '14
Na 10 jaar is er een scharnier van draaicarrousel stuk gegaan. Met de deur naar Ardi gegaan, waar ze het direct kosteloos hebben gerepareerd. Ardi BEDANKT voor de uitstekende service.
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring Ardi Keukens”
Door J. Kosten op zondag 25 mei 2014 '14
De prijskwaliteitverhouding is zeer goed! De klantvriendelijkheid is heel goed, vriendelijk ontvangst en goede uitleg. De levering is goed verlopen volgens afspraak. Klachten zijn goed opgelost. Mocht u een keuken willen ga dan zeker bij Ardi keukens langs. Vriendelijke service, goede prijs kwaliteitverhouding en komen hun beloftes na.
Reactie of foto toevoegen
“Aardig”
Door Evelien op donderdag 15 mei 2014 '14
Twee-en-een-half jaar geleden hebben we bij Ardi een nieuw keukenblok gekocht. In plaats van een fornuis met oven en aparte magnetron hebben we sindsdien een combi-oven. Door een onoplettendheidje van onze dochter is op een gegeven moment een plastic antispat-deksel voor in de magnetron in de oven blijven liggen terwijl die werd voorverwarmd. Met als gevolg een heel apart kunstwerk; een metalen rooster met plastic slierten. Niet meer te gebruiken, maar gelukkig verder geen schade. Toen ik door nare persoonlijke omstandigheden pas deze week de moed kon vinden om wat puntjes op de i te zetten en weer naar Ardi toeging, was dit één van mijn vragen. Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd volop meegekeken naar oplossingen. O.a. door het rooster nogmaals in een hete oven te plaatsen waardoor misschien al het plastic er dan af zou smelten. Toen dit niet helemaal tot het gewenste resultaat leidde kwam een andere verkoper en bood me als service een nieuw rooster aan. Gratis. Hartstikke aardig.
Reactie of foto toevoegen
“sevice”
Door Ad Jansen op donderdag 15 mei 2014 '14
Na bijna 6 jaar ging de folie aan één keukendeurtje "kreukelen". Één belletje en na een paar weken (bestelperiode) zijn alle kastdeurtjes kosteloos vervangen. Wat een service! Super!
Reactie of foto toevoegen
“geweldig”
Door maria van den heuvel op donderdag 8 mei 2014 '14
Fantastisch vakwerk. Prettige monteurs en alle lof voor met name siegfried. Hij verdient een grote pluim. Zeker aan te bevelen voor nieuwe klanten. We hebben keuken en bijkeuken helemaal opnieuw laten plaatsen. Het betreft Duitse keuken Excellentic met multiplex werkblad. Perfecte service door Ardi.
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring Ardi keukens”
Door Cathelijne op woensdag 30 apr 2014 '14
Voor het aanschaffen van mijn eerste keuken naar Ardi keukens gegaan. Tijdens het gesprek werd heel duidelijk besproken wat wel en niet kan, uiteindelijk ben ik gekomen tot de keuken die ik graag wilde. Netjes zoals afgesproken is de keuken geplaatst op de dagen zoals we hadden afgesproken. Ik had nog een vraagje over de apparatuur. Deze is direct behandeld, toen bleek dat Ardi keukens me niet kon helpen hebben ze me geholpen met het verder kijken. Goede service!
Reactie of foto toevoegen
“prima geholpen prima prijs”
Door TR bergen op zoom op zaterdag 12 apr 2014 '14
Wij zochten een gedegen keuken met alles wat nodig is voor een hobby kok. We zijn bij Ardi keukens prima geholpen. Goede tips en vooral goede plaatsing, afwerking en services. Helemaal tevreden dus.
Reactie of foto toevoegen
“Super service en garantie na 6 jaar!”
Door Frans Lodder op vrijdag 4 apr 2014 '14
Onze keuken, waar we nog steeds zeer tevreden over zijn, staat nu 6 jaar. Vorige maand ging plotseling de koelkast kapot. En met een gezin met 3 kinderen is dat erg lastig. Na een telefoontje met Ardi-Keukens stond er diezelfde dag nog een grote leenkoelkast! Zolang onze koelkast niet gemaakt was, mochten we die gebruiken. Vervolgens werden de onderdelen besteld voor onze eigen koelkast en werd deze gemaakt. Wat schetste onze verbazing: Voor de leenkoelkast en de service daaromheen hebben niets hoeven te betalen!
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe ervaring”
Door DJ Hout op donderdag 20 mrt 2014 '14
Acht jaar geleden hebben wij een keuken aangeschaft bij Ardi. Helaas liet onlangs de folie van een aantal van onze keukenkastjes los. Ardi heeft deze kosteloos herstelt. Wij hebben niets dan lof over voor Ardi. De prijs/kwaliteit en service is uitstekend. Onze ervaring is dat problemen zonder kosten of zorgen worden opgelost. Wij raden iedereen aan om naar Ardi te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Voor de vierde keer bij ardi”
Door J.J. de Jonge op woensdag 19 mrt 2014 '14
Vandaag voor de vierde maal een keuken uitgezocht bij Ardi keukens. Wij zijn zeer tevreden over Ardi keukens. Je wordt er uitstekend geholpen en netjes te woord gestaan, en heel erg belangrijk de verkoper denkt met je mee, helemaal super, wij zijn voor de vierde maal erg blij met Ardi keukens. Ook de service van Ardi daar zijn we zeer tevreden over. Bent U op zoek naar een nieuwe keuken ga dan zeker eerst langs Ardi keukens. Ardi bedankt weer voor de prettige samenwerking, we kijken uit naar de dag dat de keuken wordt geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Service!”
Door Van Der Reest op vrijdag 14 mrt 2014 '14
4 jaar geleden hebben wij de keuken bij Ardi gekocht en deze is naar volle tevredenheid geplaatst. 1 manco werd binnen een week opgelost. Ook nu (na 4 jaar) weer even terug naar Ardi voor nieuwe bevestiging van de plint. En deze word na even zoeken in het magazijn direct meegegeven. Dat is nog eens een vlotte service.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Fam. Buyck op dinsdag 4 feb 2014 '14
Wij hebben al een poos een mooie, praktische keuken van Ardi Keukens. Helaas kwamen na een paar jaar bij een paar keukendeurtjes de fronten los. Dit is meteen goed en kosteloos vervangen door Ardi. Ook bij de deurtjes die later nog volgden met hetzelfde probleem. Over klantvriendelijkheid en service niets te klagen. Er wordt snel en adequaat op klachten gereageerd. Wij bevelen Ardi Keukens dan ook ten zeerste aan !
Reactie of foto toevoegen
“Zo kan het ook!!”
Door Fam. Noordermeer op maandag 20 jan 2014 '14
Wij hadden al van verschillende kanten gehoord over zeer goede ervaringen met Ardi Keukens uit St. Annaland, en ook bij ons hebben zij vakwerk afgeleverd! Goede communicatie, perfecte service en klantvriendelijkheid staan heel hoog in het vaandel, zelfs als de keuken al twee jaar in gebruik is: een telefoontje is genoeg om een losse handgreep weer netjes vast te zetten, natuurlijk zonder kosten. Hun motto is: "Er zijn geen problemen, alleen uitdagingen" en dat maken ze ook waar, dat hebben we verschillende malen ondervonden. Wij zijn dik tevreden klanten, wat een verademing, zo kan het ook!!
Reactie of foto toevoegen
“hele goede service”
Door R van de Wege op woensdag 8 jan 2014 '14
In 2008 kochten wij bij Ardi een keuken. Geheel naar ons zin wat betreft advies, prijs en plaatsing.Na 2 jaar kwamen er kleine scheurtjes in het paneel.Wij kregen geheel een nieuwe 'voorkant'. Maar na anderhalf jaar,O help, weer scheurden verschillende paneeltjes. Mijn man zei; "laat nu maar zitten hoor. Ze zien je aankomen"
Maar toch, dat zinde mij niet en na een poos beraad belde ik toch maar weer.En... Ik krijg een heel nieuw front. Wat een service! Ardi nogmaals bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“kennis van zaken”
Door Willem Coenen op donderdag 2 jan 2014 '14
Zelf heb ik een aantal jaren keukens verkocht. Na bezoek aan een aantal keukenleveranciers en de reviews op Qasa.nl bekeken, is het een verademing om zaken te doen met ArdiKeukens in st. Annaland. Geholpen door Jeroen Melse merk je direct, die heeft kennis van zaken. Vragen voor welk budget, het eigen eisen pakket, zoals kwaliteit en welke apparatuur wordt in het ontwerp meegenomen. De klantvriendelijkheid en service is perfect. De levering en plaatsing was correct. Een beschadiging aan een apparaat werd tijdelijk verholpen door een gebruikte vervanging en binnen 10 dagen werd de nieuwe alweer geplaatst. Top!! Er wordt ook vergeleken met IKEA. Let wel, de kwaliteit en de aangeboden apparatuur is niet altijd gelijk aan elkaar. Bij een prijs vergelijk zonder installatiekosten is Ardikeukens beslist niet duurder. Ik zou dit bedrijf aan kennissen en familie direct aanraden, ook omdat de financiele voorwaarden zeer aantrekkelijk zijn. Nogmaals, het is het waard om contact op te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe ervaring schrijven”
Door C.J.M.van der Poel op dinsdag 31 dec 2013 '13
Tot nu toe ben ik bijzonder tevreden op de manier waar op ik te woord ben gestaan en geholpen werd, ik heb ook een mooie 3-D tekening ontvangen waar op ik kan zien hoe mijn keuken er uit komt te zien, complimenten hier voor. Ik zal ARDI keukens zonder twijfel verder promoten, nogmaals, tot nu toe dank voor de service.
Reactie of foto toevoegen
“Aan te raden”
Door fam, Frijters op dinsdag 12 nov 2013 '13
goede kwaliteit, normale prijs, klantvriendelijk ze nemen alle tijd voor je voor tekst en uitleg zelfs na sluitingstijd is dat geen probleem, klachten worden snel opgelost. voor de service en goede montage is het bedrijf wel aan teraden
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door J v d Wegen op vrijdag 8 nov 2013 '13
Bent u tevreden over de kwaliteit? Zeer tevreden.
Wat vindt u van de prijs in verhouding tot de kwaliteit? Is goed.
Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid en de service? Zeer tevreden
Is de levering goed verlopen? Ja
Hoe is gereageerd op eventuele klachten en zijn deze opgelost? Er werd direct gereageerd en de klacht werd opgelost.
Heeft u tips waar andere mensen op kunnen letten? Niet direct.
Zou u dit bedrijf aanraden en waarom? Ja, alles is naar wens verlopen en correct geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig bedrijf!”
Door W. Buuron op donderdag 7 nov 2013 '13
Nadat we bij diverse keukenzaken geweest waren, werden wij door onze schoonzus getipt op ardi keukens, uit haar eigen ervaring. Van binnenkomst tot aankoop kan ik maar 1 ding kwijt, geweldig! Bij de aankoop werd er goed geluisterd. Wat ikzelf al als bijzonder prettig ervaarde, was dat er echt gekeken werd naar het te besteden budget, en hier ook aan gehouden werd. Bij veel keukenzaken had je bijv een budget van 10000 euro en kwam men met een keuken van 20000 euro. Bij Ardi werden wij geholpen door Arie. Arie heeft ons tot in de puntjes geholpen, wij stonden centraal bij hem. Om een voorbeeld te geven kwamen wij op vrijdagavond binnen bij Ardi Keukens omstreeks 19.15. De zaak was tot 21.00u geopend, maar wij kwamen pas om 23.00u buiten, zonder enig probleem hiervan te ervaren bij Arie. Natuurlijk hebben wij dan ook dezelfde avond nog onze keuken gekocht. Alles werd super verzorgd, het contact omtrent de levering en plaatsing van de keuken. Ook het plaatsen van de keuken gebeurde uiterst netjes, geen beschadigingen etc aan keuken en glad gestuukte wanden bijv. De keuken werd netjes opgeleverd en alles werd nog even nagelopen op evt manco's. Één van de monteurs die de keuken deed plaatsen had een mooie opmerking, de prijs is de prijs, maar de service is super. Dat klopt ook, dan durf ik te beamen. We hadden namelijk een keukenkast deurtje waar een klein lak tikje in zat, op zich niet storend, maar er werd gelijk een nieuw deurtje besteld en geplaatst, super! Ik Ardi warm aanbevelen! Ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Fam. A. Pieper op donderdag 10 okt 2013 '13
5 jaar geleden hebben wij een keuken, badkamer en toilet bij Ardi gekocht en zijn nog steeds heel tevreden. Prijs is prijs en de behandeling en service is ook uitstekend en nog steeds als er iets is wordt er een passende oplossing gezocht naar ieders tevredenheid. Proficiat Ardi! Ik zou zeggen ga zo door, dan kunnen jullie het nog wel een poosje volhouden.!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J. Kreeft op dinsdag 8 okt 2013 '13
* Bent u tevreden over de kwaliteit? Ja
* Wat vindt u van de prijs in verhouding tot de kwaliteit? Goed
* Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid en de service? Zeer tevreden
* Is de levering goed verlopen? Ja
* Hoe is gereageerd op eventuele klachten en zijn deze opgelost? Er is goed gereageerd
* Heeft u tips waar andere mensen op kunnen letten? Geen tips
* Zou u dit bedrijf aanraden en waarom? Ja. Veel keus tegen een betaalbare prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Topzaak”
Door Arco en Brenda op zaterdag 5 okt 2013 '13
Gister zijn wij naar Ardi geweest om ideeën op te doen voor een nieuwe keuken! 8 uur later stonden wij buiten met onze topkeuken!! Wij zijn zeer tevreden over de uitstekende service, kwaliteit, creativiteit en openheid/eerlijkheid van de winkel! Wij hoefden niet verder te kijken en kunnen voor de feestdagen nog genieten van onze nieuwe keuken! Ardi en met name Bart bedankt voor je tijd, service, kennis maar ook de gezelligheid.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door m.hage op zaterdag 5 okt 2013 '13
Uitstekende service. Geweldige ervaring met uitleg en opstelling van onze keuken, vooral om dat we een beetje de kamer in gingen en dan meer ruimte in de keuken kregen met deze opstelling. Met de plaatsing geweldige monteurs netjes en goed humeur.
Reactie of foto toevoegen
“zeer goed”
Door Fam. de Crom op dinsdag 1 okt 2013 '13
De kwaliteit van het geleverde zowel wat betreft de materialen als het werk is goed. De service en de klantvriendelijkheid zowel in de winkel als van de monteurs zijn ook zeer goed. De levering is verlopen zoals afgesproken en de klachten cq. gebreken werden adequaat opgelost. Ik zou Ardi kunnen aanraden bij vrienden en kennissen en heb dat ondertussen ook al gedan en deze mensen hebben reeds een keuken besteld bij Ardi. Ook wij hebben Ardi keukens gevonden doordat mensen dit bedrijf bij ons aanraadden.
Reactie of foto toevoegen
“prima tevreden”
Door G.A. van Tuyl op maandag 30 sep 2013 '13
Er is bij mij een nieuwe keuken geplaatst door Ardi Keukens. Ik ben zeer tevreden over de geleverde service en afwerking. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen indien u een nieuwe keuken wilt. Ik kan geen enkele klacht bedenken, alles is goed verlopen. De prijs is in verhouding met de kwaliteit eveneens goed.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Loduvica op dinsdag 10 sep 2013 '13
Waar anderen faalden heeft Ardi Keukens het wel voor elkaar gekregen. 2 Andere keukenzaken hebben beloftes gedaan die ze niet konden waarmaken. Hierdoor heb ik 3 maanden zonder keuken gezeten. Op een donderdag contact gehad met Ardi keukens en inderdaad de donderdag erna stond in mijn keuken mijn nieuwe fornuis te blinken!Ardi Keukens maakt waar dat afspraak afspraak is. Fantastische service, er wordt echt meegedacht om tot een oplossing te komen. Van mij krijgen ze een dikke 10!
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Koos en Anja op maandag 9 sep 2013 '13
We zijn uiterst tevreden over onze nieuwe keuken en zijn blij dat we naar Ardi zijn gegaan. Dit bedrijf werd ons aanbevolen door diverse mensen en terecht. De klantvriendelijkheid en de service is helemaal top, vanaf de verwelkoming in de showroom, het verkoopgesprek en de professionele hulp bij het samenstellen van de keuken, tot aan de zeer vriendelijke en vakkundige monteurs! De levering ging goed, bij plaatsing waren er enkele kleine dingetjes die nog moesten worden rechtgetrokken en dat is voor 100% perfect verlopen. Ook het telefoon- en mailverkeer met de desbetreffende mensen is ongekend. We willen dit bedrijf aanraden aan iedereen, omdat dit bedrijf keukens heeft voor elk budget en de service, klantvriendelijkheid en after sales hoog in het vaandel heeft staan! Ardi keukens onderscheidt zich in alle opzichten!
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden”
Door Sander op maandag 8 jul 2013 '13
Zeer tevreden over de keuken van Ardi keukens. En nog meer over de bijgeleverde service. Na 4 jaar kreeg ik problemen met mijn ATAG koelkast. ATAG bood zeer slechte service en was hier niet op aan te spreken. Hierop contact opgenomen met Ardi keukens, zij namen voor mij contact op met ATAG, waarna het probleem als nog werd verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Na jaren perfecte service”
Door van der Meer op vrijdag 28 jun 2013 '13
Na jaren plezier te hebben van de Ardi keuken zijn we hem gaan schilderen. Bij demonteren van de keuken waren er wat onderdelen afgebroken. een dag later werden de onderdelen kosteloos afgeleverd. dat is pas service. Wij hopen nog jaren plezier te hebben van onzen keuken. Bedankt Ardi.
Reactie of foto toevoegen
“Topzaak”
Door Joanne Plugge op dinsdag 18 jun 2013 '13
Wij hebben nu onze tweede keuken aangeschaft bij Ardi keukens. Verkoper denkt goed mee en is creatief. Onze eerste keuken is goed bevallen. Service is top! Bij verhuizing (na 8 jaar) moest er een deurtje vervangen worden, ook dat is geen probleem! Onze nieuwe keuken wordt echt fantastisch! Binnenkort wordt deze geplaats, we kijken er naar uit!
Reactie of foto toevoegen
“Kraan”
Door Arjanne op vrijdag 7 jun 2013 '13
Ik ben fijn geholpen bij Ardi Keukens. Heerlijk om zo even zonder afspraak binnen te lopen. En dan nemen ze toch alle tijd voor je! Geweldige service.
Reactie of foto toevoegen
“vakwerk geleverd”
Door margot op dinsdag 4 jun 2013 '13
De keuken is in goed overleg samengesteld, waarbij rekening werd gehouden met onze wensen. Ook een goede verhouding van prijs en kwaliteit. De levering en plaatsing is op het afgesproken tijdstip geschied. De monteur die voor Ardi werkt, heeft een mooi staaltje vakmanschap laten zien. Hij heeft alles keurig afgewerkt. Ook prima uitleg van de apparaten. Het is de tweede keer dat ik bij Ardi een keuken koop. Mijn eerste keuken ziet er nog prima uit. Een euvel is zonder kosten verholpen. Goede service.
Reactie of foto toevoegen
“geweldig”
Door Jan op dinsdag 5 mrt 2013 '13
Ik mag met 110% zekerheid zeggen dat Ardi keukens doet wat ze zeggen. Kwaliteit personeel perfect.
Zeer oplossings gericht. Service 100%.Durft bij fout te zeggen dat het hun eigen schuld is en dat ze dit nog oplossen ook. Monteur installatie geen gehaast, doch precies werken staat bovenaan. Klant is koning staat bij hun hoog in het vaandel. Ik heb een ontspannen en goed gevoel bij de handelswijze van dit bedrijf. keuken is ook wat wij verwacht hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon goed voor een nette prijs!”
Door J&M op woensdag 27 feb 2013 '13
Na enkele keukenzaken bezocht te hebben besloten we bij Ardi Keukens onze keuken en badkamer te bestellen. Wij hebben o.a. voor Ardi Keukens gekozen omdat we goed advies kregen en de beste prijs/kwaliteit verhouding kregen. Een voordeel was voor ons ook dat onze keuken en badkamer door dezelfde zaak geleverd kon worden en we daarvoor een aanspreek punt hadden. Inmiddels is de keuken enkele maanden geleden geplaatst. Een aantal opleverpunten zijn snel en netjes opgelost. Kortom, we zijn nog steeds blij met onze keuze en kunnen Ardi Keukens bij iedereen aanbevelen!

Aanvulling ontvangen 20 november 2017: Vijf jaar geleden hebben wij een badkamer gekocht bij Ardi Keukens en Sanitair. Na vijf jaar ging de douchekop kapot. Ardi leverde probleemloos een nieuwe douchekop en dat nog kostenloos ook! Super badkamer en super service!
Reactie of foto toevoegen
“Topservice !!!”
Door Bennie op maandag 4 feb 2013 '13
10 jaar geleden bij Ardi keukens een keuken gekocht voor ons eerste huisje...na een week de gaspitten in de vaatwasser gedaan wat achteraf helemaal niet mocht, geen probleem bij Ardi: na één belletje de en 2 dagen gratis een splinternieuwe set. Vervolgens na 7 jaar (!) een paar frontjes waar het plastic van losliet, geen probleem bij Ardi: na één belletje en 4 dagen ALLE frontjes van onze keuken vernieuwd. kosten? Noppes! Geen wonder dat we nu voor onze nieuwbouwwoning na toch bij wat andere keukenzaken te hebben gekeken weer bij Ardi terecht zijn gekomen. En nog steeds is de service top! Onze 3 kinderen werden prima vermaakt terwijl wij eerlijke en duidelijke adviezen kregen over onze aan te kopen keuken. Omdat wij nogal wat wensen hadden duurde het gesprek wat langer dan gepland, geen probleem bij Ardi want zowel als onze 3 kinderen werden keurig van een goede maaltijd voorzien. Ondertussen is onze prachtige keuken keurig gemonteerd door 2 vriendelijke en correcte monteurs van Ardi. Het enige minpuntje: Op advies van de keukenverkoper hebben wij een handige nis in onze keuken laten bouwen. Toen de keuken helemaal klaar was hadden wij spijt dat we daar geen verlichting in aan hadden laten brengen. Geen probleem bij Ardi: na één belletje en 3 dagen, keurig netjes 2 spotjes in de nis gemonteerd ! kosten? Noppes! Dat noem ik pas service ! Wat mij betreft een dikke 10 voor Ardi !
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over keuken”
Door Krijn op maandag 28 jan 2013 '13
Betreft levering keuken nieuwbouw
Kwaliteit product: 9
Prijs/kwaliteit verhouding: 9
Service: 7
Levering: 9
Klachten: geen klachten
Tips: Neem bij ontwerp ook details mee, zoals plaatsing wcd's en schakelaars verwarming/ventilatie en verlichtingsplan. Na afronding bestelprocedure valt dit een beetje in het water.
Aanraden: ja, de mensen doen erg hun best en werken netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Marco op donderdag 24 jan 2013 '13
Is onze twee keuken binnen 4 jaar van Ardi. Kwaliteit is prima hoewel er nog een paar puntjes opstaan die opgelost moeten worden. Klantvriendelijkheid is super, de service verloopt momenteel wat traag maar word meestal wel opgelost. Levering was prima, op tijd en netjes, alles was compleet. Klachten lopen dus nog, niet vlot maar er zit vooruitgang in. Aanrader, betrouwbaar en kwaliteit goed tegen een scherpe prijs (na onderhandeling)
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Ardi Keukens en Sanitair
aSint Annaland , Ceciliaweg 4, 4697 RV Sint Annaland, tel 0166 - 65 34 48
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.