Feedback
5,6

Arnold Lammering

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 074-2505432 | Höltersweg 81, 7556 BS Hengelo
Tegelwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Arnold Lammering
In de showroom van Arnold Lammering doet u ruimschoots ideeën op om de badkamer van uw dromen waar te maken. Het doet u graag een voorstel dat recht doet aan uw eisen voor comfort, luxe, kwaliteit en uw budget
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Arnold Lammering. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Denken niet mee”
Door Potgieter op maandag 8 mei 2017 '17
Goed geholpen daar kan ik niets van zeggen maar dat is ook alles. Verkeerd product gekregen, er over gemaild gewoon geen antwoord ,gebeld langs geweest, niets... geen service. we konden het product niet ruilen ( ongebruikt) moesten maar een nieuwe kopen. Heel slecht dit! Een beetje zaak denkt met je mee over een oplossing. Jammer dat je voor een special zaak kiest en dat de Gamma dan toch een betere service heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Geen goed advies”
Door Kees op vrijdag 1 apr 2016 '16
Nieuwe badkamer, maar geen onderhoudsadvies gekregen. Verder ook nooit een 3D-tekening. Nazorg slecht. Geen advies over gebruik stortdouche. Geen advies over behandeling natuurtegels. Prijs hoog en kwaliteit matig. Ga er nooit meer naartoe. Eenmaal verkocht en ze kijken niet meer naar je om.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Hendriks op dinsdag 11 nov 2014 '14
Na een bezoek in de (onlangs gerenoveerde) showroom een afspraak gehad voor het plannen van de badkamer. Aangezien dit een sanitair groothandel betreft en geen installatie doen zelf contact gezocht met een installateur (Langendonk). Zij hebben een plan gemaakt met daarin het sanitair, tegelwerk, plafond en installatie. De offerte (begeleid door foto's en uitleg bij ons thuis!) beviel ons en we zijn in zee gegaan. Aanvang tot oplevering heeft 2 1/2 week geduurd maar we konden het 2e weekend al weer douchen. Perfect resultaat we zijn er blij mee.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Arnold Lammering
Website: www.lammering.nl
aHengelo OV , Höltersweg 81, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 250 54 32
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.