Feedback
6,9

Bakker Postma

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 058-2670440 | Balthasar Bekkerwei 108, 8914 BE Leeuwarden
Keukenzaken beoordeeld
Tegelwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bakker Postma
Bakker Postma is specialist van keukens, badkamers en tegels en heeft niet alleen in Friesland, maar ook ver buiten de provinciegrenzen een goede naam opgebouwd. Betaalbare stijl, klasse en kwaliteit gaan hand in hand met zekerheid.
Alternatieven voor Bakker Postma
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,7 uit 187 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Bakker Postma. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Lekke spoelbak”
Door Alphons op zaterdag 25 mei 2013 '13
Keuken 7 jaar geleden gekocht met een verzonken Franke spoelbak cpx 260. Nu lekt de kleine spoelbak. Ben al 5 weken bezig met Bakker Postma om een vervangende spoelbak te krijgen. Na 4 weken ergernis kwam eigenaar thuis. Nam foto's en zou voor een oplossing zorgen.....helaas. Kwam afspraken niet na, was niet bereikbaar en belde 3 x niet terug. Geleverde keuken is aardig naar wens, maar wanneer ze er niets meer aan kunnen verdienen geven ze niet thuis. Ook de leverancier geeft de schuld aan bleekwater in de bak......niemand heeft hier ooit van gehoord. Gaat zeker slecht in de bouw......
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Kees op zaterdag 19 aug 2017 '17
Pas op! Helaas keuken gekocht bij dit bedrijf. In de showroom geweldig in de watten gelegd.Nadat handtekening is gezet, blijken gedane toezeggingen niks meer waard. Op klachten Ivm kromgetrokken deurpanelen, kapotte combimagnetron, niet goed afgekit aanrechtblad wordt niet gereageerd.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door postma op woensdag 15 mei 2019 '19
We zijn erg tevreden. Fijn dat we korte lijnen hadden met ontwerper en installateur/ monteur. Daarnaast werd er elke dag aan de badkamer gewerkt door 1 monteur
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gewerkt”
Door C.F. Hergaarden op dinsdag 4 jun 2019 '19
Onze badkamer moest volledig worden gerenoveerd. Alles eruit, nieuwe betegeling, verlichting, plafond, sanitair erin. De advisering was zeer professioneel, er werd goed meegedacht en soms werd iets goedkopers aanbevolen zonder dat wij daar om vroegen. De uitvoering van de werkzaamheden, de planning, de sloop, de opbouw en de aflevering was perfect. Het geheel werd tijdens het werk steeds keurig opgeruimd zodat de overlast is beperkt. Het eind resultaat overtrof onze verwachtingen.
FOTO VAN C.F. HERGAARDEN
Gerenoveerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met nieuwe badkamer”
Door Sandra Kuiper op zaterdag 10 nov 2018 '18
Fijn geholpen met ontwerpen en alle wensen konden gelukkig gerealiseerd worden. Eerste ontwerp was iets boven begroting, gelukkig wilde verkoper goed meedenken zodat het toch allemaal haalbaar was. Bakker Postma heeft eigen montageteam wat voor ons erg belangrijk was. Nu kunnen we genieten van een mooie nieuwe en supergave badkamer. Bedankt Patrick voor je hulp . Volgende project is het Toilet .
Reactie of foto toevoegen
“Showroomaanbiedingen: what you see is what you get.”
Door Dirk Brouwer op vrijdag 5 dec 2014 '14
Een vrijwel complete badkamer-invertaris gekocht bij Bakker-Postma, die zij als showroom artikelen in de aanbieding hadden, zoals een bad met badkraan, 2 wastafels, een regendouche met douchekraan en 2 toilletpotten (hangend). Wat er echter niet bij wordt verteld is, dat als er bevestigingsmateriaal ontbreekt je maar moet zien dat je dat erbij krijgt. Reactie van de verkoper: de artikelen worden in de showroom opgehangen en het installatiemateriaal weggegooid. Dat gaf de nodige problemen bij het ophangen van een toilet. (Gelukkig deed de leverancier van mijn installateur niet zo moeilijk. Die stuurde het kosteloos toe; dat is pas service). Zo kan het dus ook gebeuren dat er in de showroom kartonnen tussenringetjes in de wasbakken zitten (er wordt daar immers toch geen water gebruikt), maar die zijn toch echt niet hetzelfde als die van rubber. Dat merk je wel na verloop van tijd als je de wasbakken geïnstalleerd hebt. Jammer, het leek allemaal heel aardig, maar als je eenmaal betaald hebt blijft de service steken.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Gerenoveerde badkamer
1 / 1
Vestiging Bakker Postma
aLeeuwarden , Balthasar Bekkerwei 108, 8914 BE Leeuwarden, tel 058 - 267 04 40
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Friesland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.