Feedback
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam
Score 9,8 (106)
Luxury Floors
Kampen
Score 9,7 (157)
't Vloerenhuis
Putten
Score 9,5 (70)
Europa Parket
Barneveld
Score 9,5 (282)
Knulst Vloeren
Nunspeet
Score 9,5 (254)
Bebo Parket
Vriezenveen
Score 8,8 (169)
Burg en Burg
Zoetermeer
Score 8,3 (6)
LAB21
9 vestigingen
Score 7,1 (7)
6,0

Fabrieksverkoop Genemuiden

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Overijssel & Noord-Brabant)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Fabrieksverkoop Genemuiden
Fabrieksverkoop Genemuiden is een groothandel voor particulieren die rechtstreeks levert vanuit de fabriek.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Fabrieksverkoop Genemuiden. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Teleurgesteld”
Door gab op donderdag 16 aug 2018 '18 | vestiging Genemuiden
datum leggen was meer dan 2 maand van te voren vastgelegd, en aankoop 3 maand eerder. 1 dag van te voren wilde genemuiden het leggen uitstellen. Omdat dat niet ging ivm geplande verhuizing zijn ze toch gekomen maar met te weinig materiaal. het afmaken van het karwei heeft 2 week geduurd, en werd steeds uitgesteld. toezeggingen ivm de overlast werden niet nagekomen, en er werd zelfs niet meer teruggebeld. erg teleurstellend allemaal.
Reactie of foto toevoegen
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 106 ervaringen
9,7
Luxury Floors
Kampen (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 157 ervaringen
“Betrouwbaarheid reviews”
Door BJ op woensdag 20 jan 2016 '16 | vestiging Genemuiden
Via Google ben ik uitgekomen bij Fabrieksverkoop Genemuiden. Voor mij is dat een onbekende onderneming en daarom heb ik tevens gezocht naar reviews. Ik ben zodoende uitgekomen op de facebook van Fabrieksverkoop Genemuiden. De reviews aldaar zijn overwegend positief.

Op 14 november 2015 is op de facebook een review geplaatst door [naam verwijderd door Qasa]. Haar review is zeer positief:
"Geweldig bedrijf, gezellige mensen. Meerdere keren zaken mee gedaan! Inmiddels laminaat en PVC en kunstgras van deze firma liggen van super mooie kwaliteiten. Nu de trap laten bekleden, wat is mooi geworden. Mooie kwaliteit tapijt en perfect gelegd door vakmensen!
Aanraden voor iedereen om eens kijkje te gaan nemen."

Uit de "like" van Fabrieksverkoop Genemuiden blijkt dat het bedrijf haar review "leuk" vindt. Na controle blijkt echter dat de reviewschrijfster sinds februari 2015 een een medewerkster van Fabrieksverkoop Genemuiden is - zo blijkt uit haar LinkedIn. Uit haar review blijkt geenszins dat zij een relatie heeft het bedrijf dat zij beoordeeld. Zij doet zich voor als consument.

Over het algemeen geldt dat de onafhankelijkheid en betrouwbaarheid van reviews lastig is te beoordelen. Het gaat op basis van vertrouwen in de reviewschrijver.

In casu is de reviewschrijfster een medewerkster van het bedrijf dat zij beoordeeld. Uit de "like" van het bedrijf kunnen we opmaken dat zij op de hoogte zijn van de review. Het bedrijf heeft hier niet tegen opgetreden. Mijns inziens worden daadwerkelijke consumenten misleid en wellicht aangezet tot dwaling. Dat reken ik Bedrijfsverkoop Genemuiden zwaar aan. Alle positieve reviews zijn voor mij thans niets waard.
REACTIE VAN ANDRE
Zou u telefonisch contact met ons op willen nemen wij weten wie u bent de koffie staat klaar Buurman
Reactie of foto toevoegen
Vestigingen Fabrieksverkoop Genemuiden
aGenemuiden (2 ervaringen), Schering 17A, 8281 JW Genemuiden, tel 085 - 018 55 32
bOudenbosch , Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch, tel 0165 - 742 141
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.