Feedback
Alle Vloerenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
101 ervaringen
Kampen (Overijssel)
137 ervaringen
Barneveld (Gelderland)
257 ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
230 ervaringen
Putten (Gelderland)
57 ervaringen
Wijhe (Overijssel)
50 ervaringen
Vriezenveen (Overijssel)
167 ervaringen
Zoetermeer (Zuid-Holland)
6 ervaringen

Fabrieksverkoop Genemuiden

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Overijssel & Noord-Brabant)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Fabrieksverkoop Genemuiden
Fabrieksverkoop Genemuiden is een groothandel voor particulieren die rechtstreeks levert vanuit de fabriek.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Fabrieksverkoop Genemuiden. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Betrouwbaarheid reviews”
Door BJ op woensdag 20 jan 2016 '16 | vestiging Genemuiden
Via Google ben ik uitgekomen bij Fabrieksverkoop Genemuiden. Voor mij is dat een onbekende onderneming en daarom heb ik tevens gezocht naar reviews. Ik ben zodoende uitgekomen op de facebook van Fabrieksverkoop Genemuiden. De reviews aldaar zijn overwegend positief.

Op 14 november 2015 is op de facebook een review geplaatst door [naam verwijderd door Qasa]. Haar review is zeer positief:
"Geweldig bedrijf, gezellige mensen. Meerdere keren zaken mee gedaan! Inmiddels laminaat en PVC en kunstgras van deze firma liggen van super mooie kwaliteiten. Nu de trap laten bekleden, wat is mooi geworden. Mooie kwaliteit tapijt en perfect gelegd door vakmensen!
Aanraden voor iedereen om eens kijkje te gaan nemen."

Uit de "like" van Fabrieksverkoop Genemuiden blijkt dat het bedrijf haar review "leuk" vindt. Na controle blijkt echter dat de reviewschrijfster sinds februari 2015 een een medewerkster van Fabrieksverkoop Genemuiden is - zo blijkt uit haar LinkedIn. Uit haar review blijkt geenszins dat zij een relatie heeft het bedrijf dat zij beoordeeld. Zij doet zich voor als consument.

Over het algemeen geldt dat de onafhankelijkheid en betrouwbaarheid van reviews lastig is te beoordelen. Het gaat op basis van vertrouwen in de reviewschrijver.

In casu is de reviewschrijfster een medewerkster van het bedrijf dat zij beoordeeld. Uit de "like" van het bedrijf kunnen we opmaken dat zij op de hoogte zijn van de review. Het bedrijf heeft hier niet tegen opgetreden. Mijns inziens worden daadwerkelijke consumenten misleid en wellicht aangezet tot dwaling. Dat reken ik Bedrijfsverkoop Genemuiden zwaar aan. Alle positieve reviews zijn voor mij thans niets waard.
REACTIE VAN ANDRE
Zou u telefonisch contact met ons op willen nemen wij weten wie u bent de koffie staat klaar Buurman
Reactie of foto toevoegen
Vestigingen Fabrieksverkoop Genemuiden
aGenemuiden (1 ervaring), Schering 17A, 8281 JW Genemuiden, tel 085 - 018 55 32
bOudenbosch , Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch, tel 0165 - 742 141
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.