Feedback
5,4

Fabrieksverkoop Genemuiden

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Overijssel & Noord-Brabant)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Fabrieksverkoop Genemuiden
Fabrieksverkoop Genemuiden is een groothandel voor particulieren die rechtstreeks levert vanuit de fabriek.
Alternatieven voor Fabrieksverkoop Genemuiden
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 141 ervaringen
• 't Vloerenhuis
   
(Putten Gelderland) score 9,7 uit 81 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 434 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 413 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,4 uit 258 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,2 uit 52 ervaringen
• LAB21
   
(Oostzaan Noord-Holland) score 8,0 uit 760 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Fabrieksverkoop Genemuiden. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Dank”
Door D.Schuiten op maandag 16 aug 2021 21 | vestiging Genemuiden
Op 19/07/21, 12 M1 chinchilla tapijt gekocht voor de ongelofelijke prijs van de helft van de inkoopprijs bij groothandel .Ik kan het weten zit in het vak.Nogmaals dank.
FOTO VAN D.SCHUITEN
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Harry Veldman op woensdag 30 okt 2019 19 | vestiging Genemuiden
Na onze voorgaande positieve ervaring met dit bedrijf hebben we nu kunstgras gekocht voor ons dakterras. Het kunstgras is keurig bezorgd en we hebben dit inmiddels zelf gelegd. We zijn hier zeer content mee en zijn zeer tevreden over de wijze waarop je wordt geholpen. De prijs-kwaliteitverhouding is prima.
FOTO VAN HARRY VELDMAN
Kunsgras voor op terras
+ Toon extra foto van Harry Veldman
+ Toon extra foto van Harry Veldman
Reactie of foto toevoegen
“Krijg geen factuur”
Door Peter Versteeg op dinsdag 11 aug 2020 20 | vestiging Genemuiden
Wij hebben kunstgras online besteld. Ondanks dat het afleveren uren langer duurde dan was afgesproken werd het bestelde geleverd. Daarna hebben wij het erin gelegd. So far so Good. Ik had een week vantevoren naar het bedrijf gebeld om te vragen of men tijdens de levering de factuur van het kunstgras mee zou nemen. Dat was geen probleem. Echter werd helaas de factuur niet meegenomen. Deze factuur is belangrijk omdat ik hem wil declareren vanuit mijn bouwdepot. Dit had ik ook uitgelegd. Men snapte dat. En ik heb een officiële factuur nodig om dit bedrag gedeclareerd te krijgen. Ik belde na levering op en na een aantal minuten werd de telefoon opgenomen. Ik legde uit dat ik graag de factuur gemaild wilde krijgen ivm het bouwdepot. Mijn e-mailadres had men omdat ik het ook via de mail gevraagd had. Men zou het in orde maken. Er gebeurde niks. Uiteindelijk heb ik 6 keer gebeld en 6 mails gestuurd. Geen enkele reactie. Dit terwijl het mailen van een factuur 2 minuten werk is en ik ook recht heb op een factuur. Ik hen zelfs nog een tussenpersoon gebeld en geaao't. Ook geen enkele reactie. Hoe men mij telefoon te woord stond was ook al niet echt beleefd. Al met al geef ik het op en zijn de kosten van bijna 500,- voor mijzelf. Dit komt mij financieel heel slecht uit. Dus beste mensen bestel maar beter hier niets. De service is zeer slecht. Je kan beter bij een ander bedrijf iets meer betalen want service is veel waard. Dit is echt een mega slecht bedrijf. Ik zou mijn geld hier niet aan uitgeven. Helaas is het voor mij te laat.Wees gewaarschuwd.
Reactie of foto toevoegen
“Vinyl vloer voldoet niet aan wat we gekocht hebben”
Door Jeff op zondag 3 jul 2022 22 | vestiging Genemuiden
Ongelooflijk wat een slecht bedrijf. Even snel wat verkopen vanuit een fabriekshal. En als je betaald hebt een dan met een klacht komt wordt je niet serieus genomen. Niet reageren op mailtjes, telefoon niet aannemen, smoesjes, kortom gewoon tijd rekken. Ze laten je gewoon zitten met een vloer die totaal niet voldoet aan het gene wat ze je hebben verkocht. En voor een bedrijf dat in een christelijk dorp gevestigd is mag je meer betrokkenheid verwachten. Ga liever naar een professioneel bedrijf, en laat je niet iets aansmeren.
FOTO VAN JEFF
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld”
Door gab op donderdag 16 aug 2018 18 | vestiging Genemuiden
datum leggen was meer dan 2 maand van te voren vastgelegd, en aankoop 3 maand eerder. 1 dag van te voren wilde genemuiden het leggen uitstellen. Omdat dat niet ging ivm geplande verhuizing zijn ze toch gekomen maar met te weinig materiaal. het afmaken van het karwei heeft 2 week geduurd, en werd steeds uitgesteld. toezeggingen ivm de overlast werden niet nagekomen, en er werd zelfs niet meer teruggebeld. erg teleurstellend allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaarheid reviews”
Door BJ op woensdag 20 jan 2016 16 | vestiging Genemuiden
Via Google ben ik uitgekomen bij Fabrieksverkoop Genemuiden. Voor mij is dat een onbekende onderneming en daarom heb ik tevens gezocht naar reviews. Ik ben zodoende uitgekomen op de facebook van Fabrieksverkoop Genemuiden. De reviews aldaar zijn overwegend positief.

Op 14 november 2015 is op de facebook een review geplaatst door [naam verwijderd door Qasa]. Haar review is zeer positief:
"Geweldig bedrijf, gezellige mensen. Meerdere keren zaken mee gedaan! Inmiddels laminaat en PVC en kunstgras van deze firma liggen van super mooie kwaliteiten. Nu de trap laten bekleden, wat is mooi geworden. Mooie kwaliteit tapijt en perfect gelegd door vakmensen!
Aanraden voor iedereen om eens kijkje te gaan nemen."

Uit de "like" van Fabrieksverkoop Genemuiden blijkt dat het bedrijf haar review "leuk" vindt. Na controle blijkt echter dat de reviewschrijfster sinds februari 2015 een een medewerkster van Fabrieksverkoop Genemuiden is - zo blijkt uit haar LinkedIn. Uit haar review blijkt geenszins dat zij een relatie heeft het bedrijf dat zij beoordeeld. Zij doet zich voor als consument.

Over het algemeen geldt dat de onafhankelijkheid en betrouwbaarheid van reviews lastig is te beoordelen. Het gaat op basis van vertrouwen in de reviewschrijver.

In casu is de reviewschrijfster een medewerkster van het bedrijf dat zij beoordeeld. Uit de "like" van het bedrijf kunnen we opmaken dat zij op de hoogte zijn van de review. Het bedrijf heeft hier niet tegen opgetreden. Mijns inziens worden daadwerkelijke consumenten misleid en wellicht aangezet tot dwaling. Dat reken ik Bedrijfsverkoop Genemuiden zwaar aan. Alle positieve reviews zijn voor mij thans niets waard.
REACTIE VAN ANDRE
Zou u telefonisch contact met ons op willen nemen wij weten wie u bent de koffie staat klaar Buurman
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 5
Vestigingen Fabrieksverkoop Genemuiden
aGenemuiden (6 ervaringen), Schering 17A, 8281 JW Genemuiden, tel 038-385 66 70
bOudenbosch , Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch, tel 0165 - 74 21 41
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.