Feedback
9,1

Borghuis Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
borghuiskeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Borghuis Keukens
Het verhaal van Borghuis keukens begint een paar jaar geleden met het uitspreken van onze wensen en idee├źn voor de toekomst. Inmiddels staat er een mooi, betrouwbaar en solide keukenbedrijf waar we trots op zijn en de mooiste keukens ontwerpen. Ook jouw droomkeuken!

Kernwaarden.
We willen ons onderscheiden door het leveren van kwaliteit. En dan niet alleen in kwaliteit van de keukens maar ook in de kwaliteit van onze adviezen en de service. Aanpakken, afspraken nakomen en kwaliteit leveren zijn de kernwaarden van ons bedrijf.

Visie.
Samen mooie dingen maken, met het vertrouwen en de waardering van onze klanten en leveranciers als resultaat, daar gaan we voor! Dat geldt voor zowel de verkoop, de montage en de aftersales. Mochten er voor- of na de levering van de keuken problemen zijn dan lossen we die op want zo hoort het. Wij houden van keukens. Dat zie je en dat merk je!
Meer informatie over Borghuis Keukens
Website vermelding (algemeen): www.borghuiskeukens.nl
Ervaringen
Er zijn 18 ervaringen over Borghuis Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren18 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 18 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Top zaak”
Door Willeke en Gaby de Steur op woensdag 22 sep 2021 21
Goede service, mooie winkel. Prettig personeel. We kregen alle ruimte en tijd om zelf rond te kijken. Ze denken mee om uiteindelijk een goede keuze te maken. En we hebben een super mooie keuken uitgezocht! Top zaak!
FOTO VAN WILLEKE EN GABY DE STEUR
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn zeer content met de keuken”
Door Jonny Hemel op vrijdag 17 sep 2021 21
Vanaf het begin bij het uitzoeken van de keuken zijn we vriendelijk geholpen door Jeroen die ons goeie informatie heeft gegeven. De planning en het monteren van de keuken was ook geweldig, supermonteur die Geert. Wij zijn er zeer content mee.
FOTO VAN JONNY HEMEL
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze keuken”
Door Diederik Bangma op dinsdag 7 sep 2021 21
Wij zijn vriendelijk geholpen in de showroom. Er werd alle tijd genomen voor ons. Opties werden goed doorgenomen en er werd verteld wat er dan eventueel ook anders kan. Alleen maar positief. Wij zijn super blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Inspiratie en kwaliteit”
Door B. van der Veen op zondag 29 aug 2021 21
In Corona-tijd een keuken kopen. Lastig. Toch is het Borghuis gelukt hier vakkundig invulling aan te geven. Eerste adviesgesprek met Falko was bij ons thuis. Zijn advies en inspiratie resulteerde in een eerste schets. Vervolgens inspiratie opgedaan in de mooie showroom en een mooie keuken samengesteld en gekocht. Het plaatsen en afwerken is zeer professioneel uitgevoerd. Top afgeleverd. De inzet van alle medewerkers van Borghuis-keukens super. Compliment. De kwaliteit van de materialen dik in orde. Het nakomen van afspraken staat bij Borghuis hoog in het vaandel. Alles bij elkaar: Borghuis is top en vooral aan te bevelen bij aspirant keuken-kopers.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Margriet Goeree op vrijdag 23 jul 2021 21
Prima geholpen, vanaf de eerste afspraak tot de nalevering. Altijd keurig alle afspraken nagekomen en prima begeleid. Even belletje of appje voor t plaatsen, na de laatste geleverde spullen, steeds goed contact. Goede monteur. Iedereen denkt mee. Heel erg tevreden!
FOTO VAN MARGRIET GOEREE
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Vrieling op dinsdag 13 jul 2021 21
Van ontwerpgesprek tot het ontstaan van het definitieve ontwerp en de plaatsing van onze keuken....kan niet anders zeggen dan een topservice bij Borghuis keukens. Meedenken wat echt bij je past en zelfs tijdens het plaatsen alles in overleg. Echt super! Een dikke pluim van ons en zeer het aanbevelen waard als je je droomkeuken zoekt.
FOTO VAN VRIELING
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Peter Camies op donderdag 8 jul 2021 21
Deze week is bij ons de Borghuis keuken geplaatst. Ons hele gezin is super blij met het eindresultaat!! Een dikke pluim voor het hele team van Borghuis Keukens voor de adviezen, de geweldige service, de montage en de communicatie!
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Miranda van den Akerboom op zondag 4 jul 2021 21
Zonder enige kijk bij andere keukenfabrikanten was het vertrouwen in borghuis keukens gelijk hoog. Van ontwerp tot aan het plaatsen van de keuken alles top geregeld. Super blij mee met het eindresultaat. Een echte aanrader!
FOTO VAN MIRANDA VAN DEN AKERBOOM
+ Toon extra foto van Miranda van den Akerboom
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Niels en Kristina van de Venis op zondag 6 jun 2021 21
Op schaal van 0-10; een 10+. Van het eerste adviesgesprek tot aan de 'aftersales'. Alles met een persoonlijke 'touch'. Falko heeft uitgebreid de tijd genomen om samen onze droomkeuken samen te stellen. Hij dacht mee en kwam proactief met ideeën. Het inmeten werd met grote nauwkeurigheid gedaan. De communicatie verliep top! We werden goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Ook het plaatsen van de keuken werd gedaan door vakkundige heren en verliep uitstekend! Kortom: op zoek naar een nieuwe keuken? Ga naar Borghuis Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Gerard Schnoink op woensdag 19 mei 2021 21
Borghuis Keukens zeker een aanrader . Wij zijn dik tevreden over onze nieuwe keuken. Goed advies van Jeroen en ook het plaatsen is vakkundig gebeurd. Dikke pluim voor iedereen
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Wim en Atie Wessels op woensdag 17 mrt 2021 21
Vanaf de eerste kennismaking kunnen invoelen wat de wensen en ideeën van de klanten zijn is echt een kwaliteit van Jeroen! Professionele advisering, fijne samenwerking en goede communicatie. Onze keuken is vakkundig geplaatst. Wij zijn super tevreden en zullen Borghuis keukens zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Enthousiast”
Door fam. ten Berge op dinsdag 16 mrt 2021 21
Borghuis keukens is een zaak met veel ervaring. Geen grote verhalen, maar realistische manier van kijken naar je wensen en mogelijkheden. En heel belangrijk: betrouwbaar. De manier van meedenken, van ontwerpen tot leveren en, de prijs/kwaliteit verhouding. Allemaal goed. Naar onze mening een bedrijf met veel tijd en aandacht voor de klant. De keuken werd geleverd op de geplande datum, er waren er geen onderdelen die mistten, geen fouten in levering of wat dan ook. Alles precies zoals het hoorde. Nu, twee jaar na aankoop van de keuken, zijn we nog steeds zeer tevreden over de keuken zelf maar zeer zeker ook de service. Onze dochter was namelijk gevallen over de vaatwasdeur waardoor de apparatuur en het front beschadigt waren. Jeroen Borghuis heeft contacten gelegd met de Neff leverancier en gezorgd dat de reparatie afspraak snel tot stand kwam en opgelost werd.
Wij zijn enthousiast en bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie strakke keuken”
Door Sander op donderdag 11 feb 2021 21
Van ontwerp van de keuken tot het plaatsen is het hele proces soepel, klantvriendelijk en snel verlopen. De keuken is vakkundig geplaatst met uitstekende service. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken !!
Reactie of foto toevoegen
“Sfeervolle, gezellige en praktische keuken”
Door Familie Wesseling op vrijdag 11 dec 2020 20
Het uitzoeken en kiezen van nieuwe keukens is iets wat je niet vaak doet in je leven. Het allerbelangrijkste is dat het eindresultaat alle verwachtingen overtreffen.
Zo zijn wij na een lange zoektocht gelukkig geslaagd bij Borghuis Keukens. Onze wens was om een totaal ander beeld van een keuken te laten ontwerpen en dus geen traditionele hoekopstelling. Bij Jeroen Borghuis zitten we goed. Hij dacht met ons mee. Hij begrijpt je behoeftes en heeft veel geduld. Jeroen komt met goede oplossingen, waar je als klant zo een, twee, drie niet zelf aan denkt. Dit is dus wat wij ook zochten in een keukenontwerper. Onze schets van de keuken werd door Jeroen in zijn professionele tekenprogramma gevisualiseerd. De kleuren werden uitgezocht en zijn vakmensen konden aan de slag. Op basis van installatietekeningen konden de elektricien, loodgieter en vakman Geert de keuken perfect opleveren. Alles gaat met de klant in overleg, dit is zo fijn! Na het leveren van veel maatwerk, is het resultaat dan ook overweldigend! We geven dan ook een GROOT compliment aan het hele team van Borghuis.

Nog even in kort:
* de service: uitmuntend
* het personeel: dat zijn vakmensen in hart en ziel
* de showroom: gezellig en sfeervol

Dit allemaal heeft ervoor gezorgd dat wij nu ideeën met Jeroen aan het uitzoeken zijn voor onze bijkeuken. Wij hebben de volste vertrouwen in het prachtige team Borghuis.
FOTO VAN BORGHUIS KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Statement keuken”
Door Lippold op zaterdag 21 nov 2020 20
In onze verbouwde woonboerderij hoorde een statement keuken en die hebben we gevonden bij Borghuis keukens. Er werd echt naar onze wensen geluisterd, goed meegedacht over de juiste afmetingen, materialen en apparatuur. Borghuis keukens had zelf overleg met de aannemer tijdens de verbouwing zodat wij ons daar niet druk over hoefde te maken. En de keuken is duidelijk door een vakman geplaatst. Kortom, zeer tevreden!!
FOTO VAN LIPPOLD
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Mevrouw Moek op dinsdag 17 nov 2020 20
Ik was op zoek naar een nieuwe keuken. Uiteindelijk ook bij Borghuis keukens binnen gestapt. Ik wist nog niet goed wat er allemaal mogelijk was, maar door de heldere uitleg van Jeroen en de goede adviezen qua indeling was ik er al snel uit. De montage verliep ook vlot, we hadden het leiding werk aan de hand van de tekening die Jeroen had gemaakt verlegt, tenminste dat dachten we. Per ongeluk hadden we een stopcontact verkeerd geplaatst. Dit was geen probleem de keukenmonteur heeft dit verholpen zonder enige moeite en de keuken werd netjes gemonteerd. Ik ben echt super tevreden over het gehele traject van het kopen van de keuken tot de oplevering ervan. Ik geniet iedere dag van mijn mooie keuken. Ik raad iedereen aan om indien je op zoek bent naar een keuken ook bij Borghuis Keukens langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie zeer strakke keuken”
Door Clary Wijenberg op zondag 15 nov 2020 20
Samen met Jeroen Borghuis onze nieuwe keuken uitgezocht. Door zijn advies qua kleur aanrechtblad is het een mooie zeer strakke keuken geworden. Wat wij ook graag wilde. Jeroen heeft geholpen met het bedenken hoe we de ingebouwde afzuiger van onze Bora inductieplaat zo goed mogelijk naar buiten konden leiden. Dat was de wens van mijn man, met het gewenste effect! Geen kookluchtjes in huis! Wij zijn zeer tevreden dat we gebruik konden maken van Jeroen zijn netwerk van elektricien, loodgieter en stukadoors. Tevens compliment voor degene die de keuken geplaatst heeft, wat een vakman was dat! Het waren allemaal goede vaklui. Het resultaat mag er zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Annelies Geerts op donderdag 12 nov 2020 20
Bij de zoektocht naar een nieuwe keuken, blij dat we de showroom van Borghuis Keukens zijn binnen gestapt. Zeer uitgebreid geïnformeerd wat de mogelijkheden waren. Zeer deskundig personeel aan het werk die heel zorgvuldig met het plaatsen van de keuken omgaan. Top!! Gaan Borghuis Keukens zeker aanbevelen bij familie en vrienden die opzoek zijn.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 8
Adresgegevens Borghuis Keukens
aKlazienaveen , Mizar 12, 7891 VE Klazienaveen, tel 0591 - 82 02 44
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Drenthe
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.