Feedback
Alle Vloerenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
86 ervaringen (2 weken geleden)
Barneveld (Gelderland)
211 ervaringen (5 dagen geleden)
Putten (Gelderland)
49 ervaringen (1 week geleden)
Nunspeet (Gelderland)
166 ervaringen (eergisteren)
Wijhe (Overijssel)
41 ervaringen (1 maand geleden)
Vriezenveen (Overijssel)
161 ervaringen (1 maand geleden)
Zoetermeer (Zuid-Holland)
5 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
7,5
LAB21
Kruisland (Noord-Brabant)
2 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
5,5

Bruynzeel Parket

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Gelderland & Utrecht)
Gebruikersfoto
1 / 1
1 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bruynzeel Parket
Meer dan 100 jaar historie, traditie en kennis staan bij Bruynzeel vernieuwing niet in de weg. Bij alle vooruitgang staat de kwaliteit van de producten wel altijd voorop. Daarom hebben wij de kwaliteitseisen steeds weer opgevoerd en uit het oogpunt van service zowel geïnvesteerd in eigen productie als in het traditionele handwerk. Verdere ontwikkeling en onderzoek vormen ook vandaag de dag een belangrijk deel van onze bedrijfsfilosofie en onze medewerkers.
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Bruynzeel Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Vloer”
Door F.Eijsackers op dinsdag 13 okt 2015 '15
Aantal jaren geleden een vloer gekocht in Roosendaal bij Bruynzeel zelf. Vloer speciaal voor vloerverwarming. De vloer is op verzoek van hen zelf uitgevlakt, door een door hun geadviseerd bedrijf. De vloer is door Bruynzeel zelf gelegd. Ik woon alleen dus wordt er niet zo veel op gelopen, wel hoorde je na een paar jaar achteraf af en toe een krak, na 3 a 4 jaar werd het steeds meer. Contact opgenomen met Bruynzeel, was failliet gegaan en opnieuw een doorstart gemaakt, wel onder de zelfde naam, maar zonder de garantie over te nemen. Het figuur in Breda wou wel langs komen als hij eens in de buurt zou zijn, maar ze verkopen schijnbaar weinig vloeren want hij is nooit langs gekomen. Ook gaf hij aan weinig te kunnen doen, ik heb hem toe gelijk meegedeeld dat hij niets te bieden had ook niet langs moest komen. Het hoofdkantoor nog aangeschreven, noppes. Kortom Bruynzeel had een naam, maar dat is verleden tijd. zeker met de figuren die nu de zaak bestieren, dus mijn advies . Bruynzeel even niet
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Tevreden met uitleg begeleiding en leggen”
Door Remco op zondag 25 okt 2015 '15
Voor ons nieuwbouwhuis in Utrecht hebben we voor de vloer op de begane grond gekozen voor Bruynzeel parket. De insteek was vooral praktisch: we woonden hiervoor in Den Haag vlakbij een showroom van Bruynzeel en we zijn hier op een zaterdag binnengewandeld om het aanbod te bekijken en ons te laten adviseren. Ons nieuwbouwhuis heeft vloerverwarming als hoofdverwarming, Bruynzeel adverteert met 5 jaar garantie hiervoor. Daarnaast was de CW waarde voor ons zeer belangrijk: we wilden wel parket, maar het hout moest niet de grote isolator worden die de warmte van de vloerverwarming tegenhoudt. De installatie van ons nieuwe huis specificeert een maximale CW waarde van 0,07 (erg laag). Wat opvalt is dat vele parketpartijen adverteren met aanbod voor parket dat op vloerverwarming gelegd kan worden, maar tegelijkertijd weinig informatie hebben over CW waardes. Bruynzeel heeft van elke parketsoort die ze aanbieden een opgave van de CW waarde - dat geeft vertrouwen. Adviseur was netjes en vriendelijk, niet opdringerig, na een aantal keer terugkomen hebben we offerte laten maken voor Trendpark visgraat Farina wit. De prijzen leken ons initieel aan de hoge kant, maar de uiteindelijke offerte viel toch redelijk mee (want het is inclusief leggen door professionele parketteur). We hebben koopcontract getekend in december 2014 en begin oktober 2015 na oplevering van het huis is het parket gelegd. In de aanloop naar het leggen was het nog wel even de uitdaging om de cementvloer voldoende droog te krijgen. De verkoopadviseur uit Den Haag is aantal keren langsgeweest om te komen meten - er wordt niet gelegd zolang vochtpercentage hoger is dan 1.8%. Leggen is hierdoor eerste keer uitgesteld, dit was even lastig maar ik ben blij dat Bruynzeel hier geen concessies doet (zakelijk korte termijn gedacht is het wellicht het makkelijkste om gewoon te gaan leggen). Adviseur heeft goed uitgelegd hoe ik ervoor kan zorgen dat vloer toch goed droogt (vloerverwarming paar graden hoger zetten, goed ventileren) en begin oktober is de vloer in 3 dagen volledig gelegd. Parketteurs waren vriendelijk en zeer vakbekwaam en het eindresultaat is super. Het is prachtig geworden, precies zoals we in gedachten hadden. Factuur is nog iets lager uitgevallen dan de offerte, iets minder materiaal nodig dan begroot, zeer netjes. Begeleiding vanuit Bruynzeel door adviseur Cas was ook zeer goed. Lijkt erop dat Bruynzeel onder de vlag van Home Products een goede doorstart heeft gemaakt - ik kan het zeer aanbevelen.
FOTO VAN REMCO
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
7,5
LAB21
5 vestigingen (heel Nederland)
“Redelijk” score uit 2 ervaringen
9,5
Europa Parket
Barneveld (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 211 ervaringen
“Parket van 2500 euro geleverd voor 8500 euro”
Door F. Visser op maandag 28 nov 2016 '16
Nieuwe woning laten opmeten. 57 m parket erin. Erg mooi allemaal en kosten 8500 euro. Na foute meting konden ze niet het gekozen parket plaatsen. Ze kwamen met een alternatief wat uit hun fabriek zou komen en wat zeker net zo mooi zou zijn. Na een staaltje te hebben gezien gingen we akkoord. Thuis aangekomen was het parket mooi gelegd maar zag ik buiten ineens het verpakkingsmateriaal van Boen. Dat is een Duits merk a 2500 euro voor 60 m. Wij hadden het parket van Bruynzeel gekocht dus uit hun fabriek maar zij zeiden dat dat niet perse van Bruynzeel hoeft te komen en dat zij zich aan hun afspraak hadden gehouden en voor een alternatief hadden gezorgd. Ik heb gezien dat het hout op het intenet rond de 2500 euro is dus ik snapte niet dat ik alsnog 8500 euro moest betalen? Bruynzeel had zich aan zijn afspraken gehouden en het parket lag er mooi in. Dus daar werd het mee af gedaan. Verder nog andere brieven gestuurd over deze situatie maar daar kreeg ik geen respons op. Kosten van het leggen dus 6000 euro :-( Nooit weer ga ik erheen. Echt nooit weer. Heb er veel last van gehad dat mij het leggen dik 6000 euro heeft gekost.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Slecht”
Door I. Dongelmans op zondag 15 feb 2015 '15
Enkele jaren geleden heb ik een Bruynzeel parketvloer gekocht. Het totale bedrag moest in één keer vooruit betaald worden. Daar heb ik nog steeds spijt van, want uiteindelijk was de vloer uitermate slecht en als een haastklus gelegd. Het parket kwam namelijk op diverse plekken los te liggen. Toen had ik dus al betaald en moest ik maar afwachten wat ze er bij Bruynzeel van vonden. Er kwam een "specialist" kijken en prikte op diverse plekken gaatjes in de vloer. Er kon wel lijm onder gespoten worden. Uiteraard werkte dat niet en zodoende kon ik uiteindelijk kiezen tussen een nieuwe vloer, waarbij ik zelf mijn hele huis moest leeghalen en maar ergens anders moest gaan wonen voor een langere periode, of een gedeelte van het geld terug krijgen, waarbij ik dan moest tekenen dat de garantie volledig zou vervallen. Ik koos voor teruggave van een gedeelte van het geld. De vloer ligt nu dus helemaal los. Inmiddels heb ik iedereen die mij te kennen geeft een Bruynzeel vloer te willen aanschaffen, gelukkig al van dat waanzinnige idee af kunnen helpen. Wat een slecht bedrijf!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Topvloer”
Door Bianca op woensdag 17 apr 2013 '13
Bruynzeel Parket is niet goedkoop maar wat een topprodukt en service ..
We hebben vloerverwarming en dat werkt nog beter als vroeger met natuursteen en vloerbedekking.
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
“Hoge prijs, slechte kwaliteit”
Door vdBerg op woensdag 15 jan 2014 '14
Voor ongeveer 150 euro/m2 hoop je een prachtvloer te kopen zonder problemen. Nou dat viel tegen, hierbij een overzicht na aanschaf van de prijzige vloer in 2006:
1. We hadden van een voorbeeld bord een vloer met v-groef besteld, maar vlak voor levering hoorde we dat het een vloer zonder v-groef (of heel klein) werd. Fout van de verkoper, kan helaas niet anders. Na voet bij stuk te hebben gehouden hebben ze handmatig een diepere v-groef gemaakt.
2. Na 2 jaar kregen we kleurverschil omdat de verdiepte v-groef en de plank met verschillende lakken was afgewerkt. Dit is erkend door Bruynzeel, en we hebben een schuurbeurt als compensatie gekregen (ca. 2300 euro), men adviseerde om deze schuurbeurt uit te voeren als de vloer ca. 10 jaar oud was
3. Na 3 jaar kregen we holle plekken. Dit zou geen kwaad kunnen, en zou men dit verhelpen bij de schuurbeurt.
4. Na 7 jaar hadden we een lekkage in de keuken, gelukkig nergens een probleem met de vloer, alleen... in 1 holle plek was water gelopen en daar is de vloer gaan zwellen. Gelukkig vergoed de verzekering de schade, maar toch.
5. En dan wil je je gratis schuurbeurt verzilveren in 2013, en dan zijn je plotseling falliet en weer doorgestart. Maar nee, de garantie uit het verleden, die doen we niet meer...die hebben we niet overgenomen. Toch bijzonder dat je falliet kunt gaan als je zoveel geld voor een vloer vraagt, maar goed ...
Samengevat veel geld, een hoop gedoe, en maar een matige kwaliteit. Miskoop geweest, echt heel jammer geld. Het enige positieve is de combinatie met vloerverwarming, dat gaat prima. Maar er zijn genoeg alternatieven voor Bruynzeel en daar zo ik adviseren om eerst te kijken
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Prettig gevoel”
Door Tom Wallroth op maandag 7 mei 2012 '12
Ik ben bij Bruynzeel geweest voor een houten vloer. Je hoeft bij hun aan geen voorwaarden te voldoen en geven ook 5 jaar garantie. Zijn zeker niet de goedkoopste maar 5 jr garantie is toch een prettig idee met vloerverwarming.
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
“Niet doen + oplossing”
Door pol op zaterdag 9 mrt 2013 '13
Wij hebben een vloer gekocht bij Bruynzeel in Roosendaal. In de showroom werd ons een vloer getoond die we qua kleur en houtsoort erg mooi vonden. Echter na het leggen bleek dat de kleur totaal niet overeenkwam met het monsterbord. Ook was de vloer heel onrustig qua tekening. In ieder geval heel anders als de getoonde vloer in de showroom. De "expert" van Bruynzeel heeft de vloer bekeken en volmondig toegegeven dat dit niet de vloer was zoals op het monsterbord getoond! Volgens hem zou de kleur ook nooit de kleur van het monsterbord worden, in tegenstelling wat de verkoopleider beweerde. "Gewoon wat tijd erover heen en je went wel aan de kleur. (??) " Je zou denken dat het dan opgelost wordt maar was dat maar waar. Vervolgens begon het lange wachten en daarna zelfs negeren van meerdere pogingen tot contact. Bruynzeel zegt nu dat we met een natuurprodukt te maken hebben en daarmee is de kous af.
Ik doe hier mijn verhaal omdat ik dit graag gelezen had voordat ik een parketvloer had gekocht en erop bedacht was dat dit met Bruynzeel zou kunnen gebeuren. Zoek iemand waarbij de recensies wel goed zijn.



Naschrift: Op 21 juli 2013 heeft de reviewschrijver aangegeven dat Bruynzeel voor een oplossing heeft gezorgd.
Reactie of foto toevoegen +31 bedankjes
9,2
Tegelhuys Wijhe
Wijhe (Overijssel)
“Uitstekend” score uit 41 ervaringen
8,9
Bebo Parket
Vriezenveen (Overijssel)
“Prima” score uit 161 ervaringen
“Goed advies”
Door Bwn nr.37 op woensdag 13 feb 2013 '13
Wij zijn een aantal weken geleden voor advies over (houten) vloeren bij Bruynzeel in Amsterdam Buitenveldert geweest. We hebben daar een goed advies gekregen over welke vloer het beste met vloerverwarming gecombineerd kan worden om de vloerverwarming optimaal te benutten. Niet alle soorten hout zijn geschikt voor vloerverwarming. Het is handig om te weten wat wel en niet werkt.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
Vestigingen Bruynzeel Parket
aDoetinchem (0 ervaringen), Terborgseweg 108, 7005 BC Doetinchem, tel 0314 - 32 42 00
bNieuwegein (0 ervaringen), Ravenswade 4b, 3439 LD Nieuwegein, tel 030 - 752 94 50
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren