Feedback
7,0

Edward Wilting Keukens

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0497-518764 | Duizelseweg 4-B, 5521 AC Eersel
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Edward Wilting Keukens
Thuis je nieuwe keuken kiezen
Alternatieven voor Edward Wilting Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 362 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,4 uit 361 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,8 uit 147 ervaringen
• Ardi Keukens en Sanitair
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 353 ervaringen
• Keukenvision
   
(Dordrecht Zuid-Holland) score 8,0 uit 39 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 288 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,7 uit 14 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Edward Wilting Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Service”
Door Frans op maandag 30 sep 2013 '13
Normaal doe ik dit eigenlijk niet maar voor deze keer kan ik het dan toch niet laten. Jaren geleden een keuken gekocht bij edward en esther. Er was nogal wat wat er moest gebeuren, zeg maar gerust een totale renovatie, dus natuurlijk ook een nieuwe keuken. Wij hebben met keuken(boer) Wilting geweldig samen kunnen werken, alles bespreekbaar en niet opdringerig, geen gehaast en altijd klaar staan. Na jaren en natuurlijk buiten de garantie een paar scharnieren kapot. Hoe zo, buiten garantie. Alles werd netjes en snel oplost, nog een keer netjes afgesteld en kapotte scharnieren vervangen (koelkastdeur). Dit alles voor de prijs waar alleen de zon voor op komt dus het koste helemaal niets. Dit noem ik nog eens geweldige service en kom hier bij die grote keukenbedrijven niet mee gedraaid op deze manier en ben bang dat dan toch de bankrekening weer verder naar negatief zal dalen maar bij edward dus niet. Beste edward en esther natuurlijk, een dikke 10 voor de service en kan dan ook iedereen een keuken aanraden van jullie, helemaal geweldig. Groeten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooie keuken voor een nog nettere prijs!”
Door Frank op woensdag 15 mei 2013 '13
Hier geen onoverzichtelijke offertes of ineens duizenden Euro's korting als je direct tekent/beslist (en alsnog het gevoel hebt dat je teveel betaalt). Gewoon een prettig gesprek in de mooie showroom waar de wensen worden doorgesproken. Er wordt niet gevist naar een budget of maximum bedrag, dus ook niet het gevoel dat er naar je budget toegewerkt wordt. Na een week ontvang je een duidelijke offerte waarin alles vermeld staat, met een zeer nette prijs (stukken goedkoper dan de andere twee offertes die we ontvangen hadden en al uit onderhandeld waren). Deze prijs is vast, waardoor je nooit het gevoel blijft houden dat anderen er misschien meer korting uit gekregen zouden hebben. Onze keuken werd keurig binnen de afgesproken termijn geleverd en direct professioneel ingebouwd. Ook de after sales was prima. Ondanks dat de garantie op onze haperende oven al verlopen was, werd deze toch zonder enige tot twee maal toe gerepareerd. Mochten wij ooit weer voor een nieuwe keuken te veld moeten, dan weten we in ieder geval dat we maar 1 adres hoeven te bezoeken!
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Edward Wilting Keukens
aEersel , Duizelseweg 4-B, 5521 AC Eersel, tel 0497 - 51 87 64, mob 06 - 20 42 37 66
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.