Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Barneveld (Gelderland)
300 ervaringen
Putten (Gelderland)
77 ervaringen
8,2
LAB21
Amersfoort (Utrecht)
17 ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
272 ervaringen
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
111 ervaringen
Utrecht (Utrecht)
30 ervaringen
Zoetermeer (Zuid-Holland)
7 ervaringen
Vriezenveen (Overijssel)
171 ervaringen
7,2

Hooijer Haarden en Vloeren

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 033-4799947 | De Stuwdam 21, 3815 KM Amersfoort
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Hooijer Haarden en Vloeren
Hooijer Haarden en Vloeren verandert interieurs. We hebben zo onze visie op het hart van uw huis. Een vernieuwende visie.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Hooijer Haarden en Vloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Professioneel”
Door Cornelis Hagedoorn op zondag 26 feb 2017 '17
Hooijer Haarden en Vloeren is een professioneel een deskundig bedrijf voor plaatsen van volledige installatie van houtkachel haarden en afvoer kanalen. Wij zijn bijzonder content met de wijze waarop de houtkachel en dubbelwandige afvoer kanaal geplaatst is binnen 1dag. De afwerking binnen, waarbij wij gekozen hebben voor zwart spuiten van de RvS afvoerpijp, werd keurig verzorgd. Zelfs tot in de kleine details. Het boren van gaten door beton platen werd uitgevoerd door een extern bedrijf dat goed samen werkt. Alvorens de gaten geboord gaan werden werd eerst onderzocht of er geen buizen liepen door het open maken van de cement vloer. Dit om ongewenste kosten te voorkomen, men is daar heel precies in. Voor ondersteuning bij de keuze welke kachel het beste geschikt is voor de ruimte, wordt alvorens eerst een bezoek gedaan. Dit is om te voorkomen dat een te grote of te kleine capaciteit kachel aangeschaft wordt. Voor technisch en vakkundigheid ben je bij Hooijer aan het juiste adres. Wij hebben gekozen voor een Jacobus houtkachel, het bijzondere van deze kachel is dat deze de warmte dmv convectie de ruimte verwarmt. Wij zullen zeker Hooijer Haarden en Vloeren adviseren. Met vriendelijke groet, Cornelis en Yvonne.
Reactie of foto toevoegen
9,5
Europa Parket
Barneveld (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 300 ervaringen
9,5
t Vloerenhuis
Putten (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 77 ervaringen
“Niet goed, maar uitstekend!”
Door Mark & Christine op maandag 16 sep 2013 '13
Erg tevreden over de geplaatste gashaard met meubel. Leuk geholpen in een mooie ruime showroom, de beloftes dat het door vakmensen gedaan werd, is zeker werkelijkheid geworden. Gelukkig weinig rotzooi gemaakt en alles netjes achter gelaten. Top.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Hooijer Haarden en Vloeren
aAmersfoort , De Stuwdam 21, 3815 KM Amersfoort, tel 033 - 479 99 47
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.