Feedback
5,0

Lindhout Badkamers en Keukens

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0164-650270 | Oude Moerstraatsebaan 6, 4614 RP Bergen op Zoom
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Lindhout Badkamers en Keukens
Een nieuwe badkamer/toiletruimte kiest u bewust. U laat zich goed inspireren en adviseren over de mogelijkheden. Er is bij ons in de showroom van alles te zien, maar al het moois moet ook precies aansluiten op uw persoonlijke wensen, de ruimte in uw badkamer/toiletruimte en uw budget.
Alternatieven voor Lindhout Badkamers en Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 184 ervaringen
• I-KOOK
   
(Bergen op Zoom Noord-Brabant) score 9,3 uit 878 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,4 uit 362 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,5 uit 263 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,3 uit 116 ervaringen
• Keukenloods
   
(Roosendaal Noord-Brabant) score 8,9 uit 1108 ervaringen
• SmartDesign Keukenstudio
   
(Maassluis Zuid-Holland) score 9,8 uit 239 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,4 uit 125 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Lindhout Badkamers en Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Niet tevreden over handelwijze”
Door Tonny Kruf op zondag 26 jan 2020 20
Wij hebben de badkamer gekocht en laten plaatsen door lindhout. Nog nooit in mijn leven zo een drama meegemaakt. De verkoop in het begin was goed. Vriendelijk man en duidelijke uitleg. Maar die heeft ontslag gekregen of genomen daar. Wij hebben zelf de oude badkamer geheel gestript en klaar voor de verbouwing gemaakt. De eerste dag ging erg goed. Vriendelijke jongens en harde werkers. Maar dat was ook gelijk de laatste goede dag. Het zou eigenlijk 14 dagen duren van begin tot oplevering. Maar ze zijn eind april begonnen en de oplevering duurde tot half september. Ze hadden vergeten de douchewand te bestellen, namen ze gewoon een andere mee zonder te melden. Die wilden ze gewoon plaatsen...... nou dat lieten we niet toe natuurlijk. Dus die moest alsnog besteld worden. ( 6 weken levertijd). De nieuwe radiator werd beschadigd en slecht geplaatst. Leidingen te kort afgeknipt. Is na klagen wel vervangen door een nieuwe. De douchemengkraan beschadigd met plaatsen, scheef en uitstekende S-koppelingen. Is na klagen wel vervangen en goed geplaatst. Kranen op wastafel afwijkend van maat geplaatst. Is na klagen goed gezet. Gaten voor de douchewand aan de verkeerde kant geboord, dus tegels kapot. Uitgebroken ( groot stuk ) en opnieuw betegeld. (twee zelfstandige tegelzetters hebben hier aan gewerkt en beide waren zeer vakkundig overigens). Het ergste vond ik de houding van de heer Lindhout zelf. Hij kwam na veel bellen en mailen langs om te kijken en zij alleen maar we lossen het op. We wilden graag uitleggen wat we niet fijn/ goed vonden. Dit wilde hij niet en negeerde ons zelfs. Hij heeft ons ook bewust op de lange baan geschoven. En zij constant geen tijd te hebben. Uiteindelijk juridisch advies ingewonnen en een aangetekende brief gestuurd met een gestelde termijn van 14 dagen. En Voila, toen kon het ineens alle dagen. Uiteindelijk is de badkamer prachtig geworden, maar dit geeft er wel een zwart randje aan. Ps: ik heb nog niet alles benoemd, slechts een klein deel.
FOTO VAN TONNY KRUF
Resultaat wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Houden zich niet aan de afspraken”
Door Arrietta Bertram op vrijdag 29 apr 2022 22
Waardeloos bedrijf, arrogant, houdt zich niet aan de afspraken. Medio september 2020 is Lindhout aan de badkamer begonnen. Werkzaamheden zouden 4 weken duren en het wat bekend dat wij 24 november de woning zouden betrekken. Er was geen begeleiding, medewerkers wisten niet wat ze moesten doen. De bouwtekeningen waren verkeerd, afmetingen van de meubels op tekening waren niet goed. Tegels waren krom. Dit was bekend bij Lindhout en hebben verzuimd ons te waarschuwen Inmiddels is het nagenoeg mei 2021 en de badkamers is nog steeds niet af. De geleverde vloerverwarming is niet in staat om de ruimtes te verwarmen, de douchevloer moet er voor de 2e keer uit omdat de tegelzetter niet in staat is deze goed te laten aflopen. Tegelzetter werkt ook niet door. De medewerkster is totaal niet klantvriendelijk en/of behulpzaam. Die is gewoon arrogant en verwacht dat wij ons na 10 maanden nog steeds aan de planning van Lindhout kunnen conformeren, terwijl vrije dagen al een eind op zijn. Wat een rampbedrijf, we hebben spijt ooit met hen gestart te zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt”
Door Monique op dinsdag 29 sep 2020 20
Na een lang traject (uitzoeken van alle materialen etc) gekozen voor Lindhout en geen seconde spijt van. Nu al 2 weken aan het genieten van onze droom badkamer. Geen enkel punt van ontevredenheid! Goed geholpen in de showroom, er wordt mee gedacht om tot een goed resultaat te komen. De montage, stukadoor en tegelzetter werken goed samen om zo snel mogelijk gereed te zijn. En inderdaad binnen de 2 weken was alles klaar. Voor iedereen dikke pluim voor jullie inzet! Bedankt namens ons ...
FOTO VAN MONIQUE
Gerealiseerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Service is ver te zoeken”
Door p.j. de Bruin op maandag 6 jun 2022 22
10 maanden voor oplevering van nieuwe woning keuken besteld. Lukt ze niet om 10 maanden later te leveren, toen de keuken er eindelijk was hadden ze geen monteurs, en toen eindelijk alles op zijn plaats stond, mochten we nog 3 maanden op de vaatwasser wachten. toen die er eenmaal ook stond kregen we nog een meerwerk rekening van 106,40 euro omdat hun verkoper de verkeerde kraan had laten monteren.(kraantje kost 15 euro). Zowel de eigenaar als de keukenverkoper kunnen wel een cursus klantvriendelijkheid en service gebruiken.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Kees op maandag 20 jul 2020 20
Helaas, na vele positieve review hierbij een mindere. Na gesprekken met twee verschillende verkopers ( zijn allebei in de tussentijd weg/ontslagen) hadden wij eindelijk een offerte voor een badkamer. Toen kwam het, verkeerde tegels, verkeerd badmeubel en kranen die verkeerd van kleur waren. Tegels waren toch naar ons zin dus deze zijn geplaatst, badmeubel is geplaatst en wij gaven aan dat het de lichte kleur was maar volgens de eigenaar lag dat aan de lichtinval, dit ook maar geaccepteerd. Toen het verhaal kranen, deze waren opnieuw besteld in december en zouden in maart geleverd worden. Zelf maar een berichtje gedaan en het antwoord was dat ze er nog niet waren vanwege de corona, zouden in april/mei geleverd worden. Het is uiteindelijk half juli geworden. Voordat deze geplaatst zouden worden wilden wij graag nog het een en ander uitpraten maar de heer Lindhout was dit niet van plan en begon te dreigen met een advocaat dus hebben wij ten lange leste maar besloten om akkoord te gaan met de laatste termijn. Eindelijk is onze badkamer nu klaar maar we blijven met een heel vervelend gevoel achter. De heer Lindhout doet zich voor als een heel amicale persoon maar achteraf is hij toch heel anders. Dan nog even een positief punt, gelukkig heeft hij goed en vakkundig personeel in dienst wat professioneel en netjes badkamers plaatst, deze jongens verdienen een pluim, de heer Lindhout en zijn verkopers niet. Dus mocht u in zee gaan met hun, bezint eer ge begint!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Ludo de Vos op donderdag 19 nov 2020 20
Na een bezoek op deze website besloten om langs te gaan bij van Lindhout om te kijken voor een nieuwe badkamer. We zijn heel vriendelijk ontvangen en na het uitwisselen van de mogelijkheden is er een offerte gemaakt. Hierna langs geweest om alle details te bespreken. Begin oktober zijn ze begonnen en 2 weken later heb ik mijn gewenste badkamer. Ik ben zeer tevreden over alles, de monteurs zijn vriendelijk en ze nemen de tijd voor je. Ze hebben een prachtig stukje vakwerk achtergelaten waar ik jaren en jaren mee door kan. Bij deze een dikke pluim voor het hele team van 'van Lindhout'.
REACTIE VAN LUDO DE VOS
Foto van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Van Hooff op vrijdag 2 okt 2020 20
Wij zijn na aanraden van vrienden gaan kijken bij van Lindhout voor een badkamer. Na een vriendelijk ontvangst zijn we in gesprek gegaan wat onze wensen waren. We zijn heel goed geïnformeerd door Frans en Ilse en samen zijn we tot het uitzoeken van een mooie badkamer gekomen. Op 14 september zijn ze gestart en twee weken later was de badkamer helemaal af wat ons ook belooft was. Wij kunnen niets anders zeggen dat we heel tevreden en er vooral heel blij mee zijn. Een hele goede service op gebied van info en vooral vakwerk wat ze leveren. Een echte aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Resultaat wastafel
1 / 3
Vestiging Lindhout Badkamers en Keukens
Website: lindhout.nu/
aBergen op Zoom , Oude Moerstraatsebaan 6, 4614 RP Bergen op Zoom, tel 0164 - 65 02 70
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.