Feedback
8,5

Sanisale

Score uit 173 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
35 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sanisale
A-merken voor bodemprijzen. Snelst groeiende formule, door kennis en kwaliteit. Perfecte service. Persoonlijk contact, de eigenaar staat zelf ook in de winkel. Geen 0900 nummers. Mooi verzorgde showrooms.
Alternatieven voor Sanisale
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 55 ervaringen
• Bakker Tegels & Badkamers
   
(Vlaardingen Zuid-Holland) score 9,5 uit 191 ervaringen
• Evindie onderhouds- en montagebedrijf
   
(Nieuwegein Utrecht) score 9,1 uit 33 ervaringen
• Bad en Keuken Design Sevenum
   
(Sevenum Limburg) score 8,7 uit 31 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 173 ervaringen over Sanisale. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren115 ervaringen
4 sterren35 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster16 ervaringen

Per vestiging:
“Dik tevreden”
Door Sarmila Meeuw Alberto op vrijdag 22 nov 2019 19 | vestiging Spijkenisse
Mijn ervaring met Sanisale in Spijkenisse.Geweldig je wordt vriendelijk ontvangen met een kop koffie. Ervaren mensen die je door de zaak rondleiden en advies geven Uiteindelijk besloten wij een complete badkamer te kopen. De materialen zijn keurig thuisgeleverd en de uitvoering door 2x ervaren vakmensen vriendelijk, respectvol en betrouwbaar. Kleine probleempjes werden gelijk opgepakt en uitgewerkt.Het resultaat geweldig netjes afgewerkt. Bedankt hiervoor. Ik zou iedereen aanraden voor een mooie badkamer en prima vakmensen bij Sanisale in Spijkenisse moet je zijn. Dit is mijn ervaring met Sanisale Spijkenisse. Hoop lag met jullie te blijven werken.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet geleverd en gemonteerd”
Door Annita Melinga op vrijdag 13 mrt 2020 20 | vestiging Groningen
Hebben bij Sanisale.com te Groningen ALLES voor een badkamer en toilet gekocht. En ALLES wat toegezegd werd is ook zeker waar gemaakt. Zijn dan ook heel tevreden over het ALLES.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Popma op woensdag 20 feb 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Een complete badkamer en toilet gekocht. Goed geholpen bij het uitzoeken. Duidelijke tekening erbij geleverd met de maten. Als er problemen zijn word je super geholpen. Een aanrader om bij Sanisale Leeuwarden een badkamer uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Ruud van Dam op maandag 21 okt 2019 19 | vestiging Heerlen
Recent hebben wij onze verouderde badkamer laat vervangen voor een nieuwe moderne badkamer. Meerdere malen in de winkel van Sanisale Heerlen geweest, en we kunnen alleen maar concluderen dat we super geholpen zijn door de heren aldaar. In eerste instantie enkel een bestelling geplaatst voor een radiator, een wasbak incl meubel en spiegel. Nadien toch besloten om ook nog twee op maat gemaakte kastjes te bestellen om wat opbergruimte te creëeren. Deze bestelling werd op vrijdagmiddag rond 17.45u gedaan en de heren van sanisale hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat deze bestelling nog diezelfde dag bij hun leverancier terecht zou komen. De werkzaamheden in onze badkamer waren immers al ver gevorderd en het was wel zo praktisch als de kastjes direct gemonteerd konden worden. Op dinsdag ontvingen wij van Sanisale het bericht dat de kastjes geleverd waren en twee dagen later kwam een van de medewerker persoonlijk de kastjes afleveren. Nadien bleek dat we bij de bestelling van de radiator vergeten waren om een thermostatische onderblok te bestellen. Die avond snel bij Sanisale langsgegaan en omdat onduidelijk was welke precies nodig was kregen we twee verschillende mee. Afspraak was dat Ronald van Sanisale enkele dagen later het setje dat niet nodig was op zou komen halen, aangezien hij toch in de buurt was. Dit scheelde voor ons ook alweer een ritje van in totaal +-100km. Om een lang verhaal kort te maken: Wij zijn super tevreden met de adviezen en service van de heren van Sanisale Heerlen. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Anouk Slegh op woensdag 18 dec 2019 19 | vestiging Almere
We hebben een complete badkamer gekocht bij Melvin en zijn team. Melvin is een eerlijke verkoper, die heeft ons begeleid van het beeld in ons hoofd naar het eindresultaat. Tussendoor nog een wijziging van tegels, was geen probleem. De deur staat altijd open en de koffie altijd klaar.
FOTO VAN ANOUK SLEGH
Badkamer
+ Toon extra foto van Anouk Slegh
+ Toon extra foto van Anouk Slegh
REACTIE VAN MELVIN VAN MAANEN
Heel veel plezier gewenst met jullie mooie badkamer. Ziet er heel erg goed uit. Team Sanisale.com Almere
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over toilet”
Door Els Ruiters op maandag 23 mrt 2020 20 | vestiging Almere
Wij zijn supergoed voorgelicht bij de aankoop van ons compleet nieuw toilet ook alle gemaakte afspraken zijn na gekomen en ook toen alles werd geïnstalleerd door een vakman (deed alles en overleg) ook nog dingen veranderd die uiteindelijk beter uit kwamen. Wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Regendouche”
Door Horia pachowski op woensdag 8 jan 2020 20 | vestiging Almere
Ik ben geholpen door: Chavez Hendriksen. Een hele oprechte jongen die veel info gaf aan mij. Hij gebruikte vaktermen die hij dan vervolgens ook uit ging leggen. Ben blij met zijn advies.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fam.Coenen op vrijdag 13 dec 2019 19 | vestiging Heerlen
Dank je wel SANISALE Heerlen voor het mooie sanitair service en aanbevelingen. Jullie zijn zeker een goede aanrader waard. TOPPIE

Aanvulling ontvangen 17 december 2019: De spullen zijn al geleverd en geplaatst. Ik ben hoer zeer tevreden over.
FOTO VAN FAM.COENEN
Geplaatste spullen
Reactie of foto toevoegen
“Winkel is aan te raden”
Door Mark op maandag 15 apr 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij zijn voor onze badkamer en wc hierheen gegaan en hebben super mooie dingen gekocht voor een hele goede prijs! Ook ben ik goed geholpen door pjotr! De winkel is zeker aan te raden!!

Aanvulling ontvangen 18 april 2019: De levering is al geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs / kwaliteit verhouding”
Door Gerben Kamman op zondag 18 nov 2018 18 | vestiging Apeldoorn
Badkamer gekocht(tegels, sanitair etc). Goed advies gehad. Probleempje met verkeerde douewand keurig opgelost door Sanisale. Goede prijs / kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor toilet”
Door J. Bunschoten op vrijdag 22 nov 2019 19 | vestiging Almere
Wand en vloertegels voor het toilet gekocht. Melvin van Maanen neemt de tijd voor je, geeft een goed advies en geeft scherpe prijs af. Ook na de koop tot aan het ophalen van de bestelling, was het contact en het op de hoogte houden van de voortgang goed. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

 
REACTIE VAN MELVIN VAN MAANEN
Super bedankt voor u leuke bericht over onze winkel. Veel plezier van u materialen. Namens team Sanisale Almere ✅
Reactie of foto toevoegen
“Spullen voor badkamerrenovatie”
Door H Katerborg op donderdag 16 mei 2019 19 | vestiging Groningen
Wij hebben alles voor de badkamer en toilet gekocht om dit te renoveren . Wij zijn erg goed en vriendelijk geholpen en van goede adviezen voorzien . Ook toen er iets fout ging met een kraan is er direct op ingesprongen en een oplossing gezocht om ons direct te helpen . Super
Reactie of foto toevoegen
“Goede service achteraf”
Door Fay op vrijdag 17 mei 2019 19 | vestiging Sliedrecht
Meer als 3 jaar geleden is de badkamer in mijn huis verbouwd via Sanisale, helaas hield het licht in de badkamerspiegel ermee op.. Bleek een klusje.. Dirk Busch van Sanisale Sliedrecht heeft mij uitstekende service geboden en meerdere malen (snel) contact opgenomen. Alles opgelost! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Telkens geen levering”
Door sander op vrijdag 30 mrt 2018 18 | vestiging Breda
Sinds sept 2017 aan het wachten op de correcte badoverloop/afvoer systeem.. tot 5 maal toe niet de goede geleverd.... Tijd om een oplossing aan huis te voorzien!
Reactie of foto toevoegen
“Begin er niet aan”
Door van tilburg op woensdag 8 jun 2016 16 | vestiging Son
Sanisale.com son en Breugel begin er nooit aan. Vooraf al hoop trammelant ze zijn niet duidelijk mooie verkooppraatje maar dan.... Betalingafspraak klopt niet. Afspraak welke monteur komt moet je over bellen. Te weinig tegels besteld. Als je belt over deze klachten zijn ze vrij brutaal. De montage is goed er is goed overleg met monteur...maar samen kom je er achter dat de tekeningen niet kloppen..... Dus kun je weer bellen. Je blijft dus bezig terwijl je alles uitbesteed
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door W.v.d.Put op zaterdag 24 nov 2018 18 | vestiging Tilburg
Badkamer gekocht bij Sanisale Tilburg. Na vrij rond te hebben gelopen , en een afspraak te hebben gemaakt, zijn we zeer goed geholpen door de medewerker Dev. Goed advies mbt de kleuren van de tegels en goeie 3D tekening per mail mogen ontvangen. Mooie spullen gekocht. Bij levering bleek niet alles goed te zijn, na een paar foutjes in het magazijn. Dit is door Dev zeer snel opgelost en na 2 dagen werd alles hersteld. Na 2,5 week hard werken kunnen we gaan genieten van de badkamer.
FOTO VAN W.V.D.PUT
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze”
Door C.c. van Ginkel - van Wijk op zaterdag 11 jan 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wandtegels, vloertegels, toilet, kastje met fonteintje , kraan . Ik ben zeer goed en correct geholpen. Erg goede ervaring, goede service. Zou dit bedrijf in Apeldoorn iedereen aanraden. Ruime keuze. Deze zaak is zeker aan te raden. Het is erg mooi geworden.
FOTO VAN C.C. VAN GINKEL - VAN WIJK
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Olav op vrijdag 25 jan 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Ik heb bij Sanisale verschillende items voor een inloop douche besteld, waarbij er, door mijzelf aangedragen, een zeer korte levertijd vereist was. Dit werd probleemloos opgepakt en ondanks dat één van de bestelde items door mij, fout was aangevraagd hebben de medewerkers, ondanks de hoge tijdsdruk, het voor elkaar gekregen alles aan te leveren. Ik ben hier op een danige manier geholpen, dat ik dit anderen mensen zonder nadenken aanraad.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Glenn op zaterdag 3 mrt 2018 18
Vorig jaar augustus 2017 badkamer en toilet uitgezocht met de enthousiaste verkoper (Gerard) deskundig en een meedenker! Af laten leveren februari 2018, alles netjes in overleg en keurig. Ik kwam door een verandering wat tegels te kort en die werden zeer snel uit een ander filiaal gehaald! Mijn ervaring met Sanisale te Capelle is super en kan deze bij iedereen aanbevelen. Kwaliteit en service, chapeau Sanisale, ik ben erg blij met mijn nieuwe badkamer en toilet. Een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door Familie van der Sluis op maandag 30 dec 2019 19 | vestiging Almere
Badkamer en toilet meubilair gekocht bij Sanisale Almere. Super tevreden! Goede, betrouwbare en klantvriendelijke service en advies ontvangen.
FOTO VAN FAMILIE VAN DER SLUIS
Waskraan
Reactie of foto toevoegen
“Bad verkeerd geleverd”
Door Meike op donderdag 12 okt 2017 17 | vestiging Den Bosch
Zeer slechte after sales service en advies. Alles voor de snelle verkoop. Kortom ik zou dit bedrijf nooit en te nimmer aanraden aan iemand in mijn omgeving of bij toekomstige projecten gebruiken. Optie verkocht die bij nader inzien te risicovol zou zijn om uit te voeren. Wanneer je hier bij ze op terugkomt en je afvraagt waarom je daar niet over geïnformeerd bent bij aanschaf, wordt gedaan alsof dit ons manko met een arrogantie die kant nog wal slaat. We komen ten slotte een badkamer kopen en verwachten advies in wat de mogelijkheden zijn. Niet de badkamer zo duur als mogelijk verkopen en als vervolgens de door ons ingehuurde loodgieter en installateur voor plaatsing aangeven dat het maken van een gat in het bad voor het toevoegen van een handdouche risicovol is ivm materiaal bad, je schouders ophalen en als oplossing bieden dat je de kraan terug mag brengen en er een muurdouche voor je bestelt kan worden waar we wel een lange levertijd op moeten verwachten. Met de opmerking dat het lastig is dat het al uit de verpakking is en hij sowieso niet snapt waarom we voor dit systeem kozen. De wereld op zijn kop. Daarnaast bleek dat standaard benodigdheden zoals een opvangbak niet eens mee geleverd waren. Het is dat het project volgende week afgerond dient te worden anders had ik ze graag de hele badkamer geretourneerd op een drukke zaterdagmiddag en was ik desnoods gaan procederen om mijn geld terug te krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamerspullen”
Door Marijke op dinsdag 5 nov 2019 19 | vestiging Almere
Ik heb een badkamer en toilet gekocht bij Sanisale Almere en ben ontzettend goed geholpen door attente en zorgvuldige medewerker Chavez. Op en top tevreden over de duidelijke informatie en klantvriendelijke benadering!
Reactie of foto toevoegen
“2 nieuwe badkamers”
Door Fam Willemsen op woensdag 28 nov 2018 18 | vestiging Amersfoort
2 nieuw badkamers! En een stuk goedkoper voor prima kwaliteit en alles op tijd. Ook dingen die je tijdens de bouw tegen komt, werden goed, snel en klantgericht opgelost. Complimenten !!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met eindresultaat”
Door Maikel van Wier op vrijdag 18 okt 2019 19 | vestiging Almere
Melvin en zijn team hebben voor een fantastische badkamer gezorgd. Ondanks dat onze woning niet opgeleverd werd met NUTS voorzieningen hebben installateurs Henk, Faisel en Melvin zelf laten zien om mee te denken in oplossingen en flexibiliteit. Eindresultaat zijn wij enorm blij mee! Een mooie luxe badkamer en toilet tegen een goede prijs!
Heren nogmaals bedankt!
FOTO VAN MAIKEL VAN WIER
Heel blij hiermee
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door S.Koelewijn-Bos op woensdag 21 nov 2018 18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Badkamer gekocht bij Sanisale Alphen aan den Rijn. Ik ben leuk geholpen door Pjotr. Hij dacht goed mee zonder opdringerig te zijn. De badkamerspullen in april 2018 zelf opgehaald omdat ik de externe leverancier te duur vond. Prima hulp gehad van Pjotr met het inladen van de auto. Goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Karin op dinsdag 27 feb 2018 18 | vestiging Zwolle
Alle materiaal voor badkamerverbouw uitgezocht bij Sanisale. De levering verliep in etappes, want niet alles was er op tijd voor onze verbouwing. De medewerker aan de telefoon zei:o ja, die bestelling is nog niet weg". Uiteindelijk hebben we meer betaald dan de offerte, moesten we drie keer naar de winkel om iets te halen wat niet meegeleverd was en heeft ons installatiebedrijf een dag langer moeten werken omdat allerlei materialen eerst aangepast moesten worden, omdat ze niet pasten. Overwerk, extra materialen, reiskosten hebben ons extra kosten opgeleverd. Contacten hierover verlopen in een welles-nietes sfeer die heel vervelend is, en waar we niet lijken uit te komen
Reactie of foto toevoegen
“Complete nieuwe badkamer”
Door Jelle en Froukje Jelsma op vrijdag 29 mrt 2019 19 | vestiging Leeuwarden
wij hebben hier een complete nieuwe badkamer besteld incl tegels, service is perfekt van begin tot eind,er wordt goed met de klant meegedacht,en wanneer iets niet goed werd afgeleverd, kwamen ze direkt in actie om dit te corrigeren. Kortom,echt een aanrader. Jelle en Zacheus, bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Nel-Ans op zaterdag 17 aug 2019 19 | vestiging Almere
Uitstekende service. Probleem douchecabine werd zelfs 3 jaar na plaatsing vakkundig en kosteloos opgelost. Zeer tevreden en wij raden dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door J.Vermeulen op woensdag 31 jul 2019 19 | vestiging Almere
Wij hebben een renovatie gedaan van de badkamer en tweede toilet. We werden erg goed geholpen en geadviseerd en zijn zeer tevreden.Alle artikelen zijn erg mooi en vakkundig door installateur René geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Danny van den Akker op vrijdag 18 jan 2019 19 | vestiging Heerlen
Aanschaf Badkamer Sanitair. Uitermate prima service vanaf orienatie fase t/m nazorg. Goed deskundig advies en men neemt uitstekend de tijd om tot juiste aanschaf te komen. Bij vragen tussendoor (installatie) prima advies. Daarnaast zeer tevreden over de wijze waarop artikelen zijn bezorgd. Al met al een zekere aanbeveling waard. Kernpunten: Klantvriendelijk, deskundig, zich goed in klant kunnen verplaatsen, keurig advies in wensen klant, goede prijs / kwaliteit verhouding, goede levering en prima nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Droombadkamer”
Door Michael op woensdag 7 nov 2018 18 | vestiging Wormerveer
Ik ben uitstekend geholpen en heel erg blij met alle mooie spullen die ik nodig heb om mijn droombadkamer te bouwen.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en goed geholpen”
Door Fam Libosan op vrijdag 9 nov 2018 18 | vestiging Almere
Badkamer tegel,s douche artikelen (stortdouche e.d.) verhoogd toilet geheel compleet.
Wasbak met spiegelkast geheel compleet. Heel goed geholpen door Melvin van Maanen en collega's, en goede uitleg van de producten te installeren. Prima nazorg, zeer tevreden.
FOTO VAN FAM LIBOSAN
Deel van de badkamer
REACTIE VAN MELVIN VAN MAANEN
Fam libosan, Superbedankt voor u mooie recensie. Veel douche plezier in u nieuwe badkamer. Mocht u na gebruik nog vagen hebben over de materialen dan horen wij dat graag van u. Vriendelijke groet, Melvin van maanen
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Marlies Rodigas op zondag 21 jan 2018 18 | vestiging Heerlen
In de vestiging Heerlen hebben we bij Roland Berkers badkamerkranen en sanitair gekocht. We kregen heel goede informatie, de levering was correct. Toen we een probleem hadden ( niet veroorzaakt door de geleverde materialen) werd er meteen met ons meegedacht en naar een mogelijke oplossing gezocht. Bedankt voor alle hulp Roland! Dit bedrijf kan ik ten zeerste aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Jan Zijp op zaterdag 27 jul 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
Ik heb een complete badkamer met toilet (ruim 6000 euro) en vervolgens de inrichting voor de wc beneden (ruim 1000 euro) bij Sanisale gekocht. Over de badkamer was ik zeer tevreden vandaar dat ik ook voor het toilet naar Sanisale ben gegaan. Echter na uitlevering van het fonteinkraantje bleek thuis bij het monteren dat er een beschadigde hoek op het kraantje zat. Toch gemonteerd omdat ik anders geen water op de leidingen kon zetten. Wel direct foto's gemaakt waarmee ik de volgende ochtend mee naar de vestiging ben gegaan. Daar werd me geadviseerd om de klacht per mail in te dienen en dan zou het geregeld worden. Ik wilde graag een onbeschadigde kraan. Echter nadat ik de mail gestuurd had kreeg ik als antwoord: " gemonteerd is geaccepteerd", dus het kraantje kan niet vervangen worden. Als coulanceregeling werd voorgesteld om een nieuw fonteinkraantje te kopen voor ca. 70 euro. Belachelijk omdat ik al betaald had voor een nieuw kraantje en een extra kraan niet nodig heb. Ik had dit niet verwacht en vind de service die Sanisale levert dan ook slecht.
Reactie of foto toevoegen
“Van kastje naar de muur”
Door Rutger op zaterdag 14 okt 2017 17 | vestiging Hoogeveen
Wij zijn nu al twee jaar doende om dure inbouw kranen vervangen en geplaatst te krijgen. Worden gedurende die gehele periode van kastje naar de muur gestuurd waarbij medewerkers elkaar opzadelen met de klacht en/of elkaar afvallen richting de klant en/of andere bedrijven de schuld wordt gegeven dat de klacht niet is opgepakt of adequaat afgehandeld. Na twee jaar van vele malen (zelf) bellen, emails en vele holle toezeggingen dat de klacht zal worden verholpen is deze klacht nog niet verholpen en wordt er niets concreets ondernomen om de gemaakte toezeggingen überhaupt na te komen. Zeer frustrerend en zeker niet aan te raden als het allemaal wat moeilijker wordt !
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Lammes op zaterdag 20 apr 2019 19 | vestiging Zwaag
We zijn heel goed geholpen door Leon. Konden met al onze vragen bij hem terecht, niets was hem teveel. We hebben alles wat je in de badkamer nodig hebt bij hem gekocht. We zijn heel tevreden.

Aanvulling ontvangen 30 april 2019: Het is al ontvangen en gemonteerd. Het ziet er allemaal prima uit, we zijn er heel blij mee.
FOTO VAN LAMMES
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Echt goed”
Door Gonesh op zondag 26 mei 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Complete Badkamer en toilet gekocht.. wij zijn dik tevreden over de service van sanisale. Vriendelijk.. Service is top..
FOTO VAN GONESH
De nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Michel Leinders op woensdag 11 dec 2019 19 | vestiging Heerlen
We hebben voor de renovatie van onze badkamer tegels, een meubel met dubbele fontein en een kast, en een douchecabine gekocht. De service en het advies was super: niet opdringerig maar uiterst behulpzaam. Zelfs de pauze van de adviseur mocht erbij inschieten om ons te helpen. Bezorging was op tijd en netjes. Kortom nog beter dan dat je mocht verwachten. Super vestiging en medewerkers!!! Volgend project laat ik weer door Sanisale Heerlen verzorgen ( mits de prijs zo goed blijft als nu: er moet wat te onderhandelen mogelijk zijn!!!)
FOTO VAN MICHEL LEINDERS
Gerenoveerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs/kwaliteitverhouding”
Door Schriever op dinsdag 5 mrt 2019 19 | vestiging Nijkerk
Complete badkamer van hoogwaardige kwaliteit gekocht, meteen inzichtelijk in 3D. Goede prijs/kwaliteit. We werden uitstekend geadviseerd. Bij aflevering was alles compleet en konden de produkten probleemloos worden geïnstalleerd door een door Sanisale geadviseerde installateur.
FOTO VAN SCHRIEVER
Geinstalleerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Peter van de Bunt op donderdag 7 dec 2017 17 | vestiging Nijkerk
Nette correcte behandeling , goed de tijd voor de klant ,

Aanvulling ontvangen 9 december 2017: Badkamer compleet. Is geleverd. Is goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Robert Klaassen op woensdag 27 nov 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een complete badkamer via sanisale Amersfoort besteld, tegels, meubel, toilet, douche, speaker systeem etc. Helaas top geregeld en een zeer scherpe prijs. Service uitmuntend, top geregeld allemaal Jasper
REACTIE VAN JASPER
Super veel dank Robert voor deze prachtige recensie. We hopen dat jij en je gezin hier vele jaren van mogen genieten.
FOTO VAN ROBERT KLAASSEN
Reactie of foto toevoegen
“Juiste artikel niet geleverd”
Door Ben Damen op vrijdag 16 okt 2015 15 | vestiging Delft
Vorig jaar een complete badkamer besteld, tevens via hun huisaannemer onze oude badkamer laten slopen en plaatsen.
In eerste instantie goed geholpen, je merkt dat ze ruim voldoende kennis in huis hebben. Helaas zijn wij kwa after-service niet tevreden. Tijdens het plaatsen van de meubels hadden wij de pech dat er het een en ander beschadigd was. Dit gemeld bij Sanisale, dit was geen probleem, ze gingen gelijk nieuwe meubels bestellen. Na een aantal maanden maar eens gebeld wat de stand van zaken was. Na een paar weken werden de meubels afgeleverd, van alles en nog wat werd geleverd maar helaas niet alle beschadigde meubels en het geen wat er geleverd was had een andere maat. (Slordig maar kan gebeuren)
Dit maar weer gemeld en erbij verteld dat ik het nu wel behoorlijk vervelend vind worden.(had tussentijds nog diverse malen contact gehad). Conclusie na nog net geen jaar (11mnd) hebben we nog steeds niet het juiste artikel gekregen. Ik ben benieuwd hoelang het nog gaat duren!
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Marcel en Petra Commandeur op zondag 11 aug 2019 19 | vestiging Almere
Wij hebben een complete badkamer gekocht bij de Sanisale winkel in Almere. Wij werden heel vriendelijk ontvangen met een koppie koffie. Na een korte en duidelijke introductie over de winkel hebben wij rustig alles bekeken. Hadden wij een vraag kregen wij deskundige uitleg. We konden slagen voor zowel het sanitair als de tegels. Niet zo gek als je het ruim opgezette assortiment ziet. Kortom zeer fijne ervaring en tevreden (Ook over de prijs) vertrokken.

Aanvulling ontvangen 11 augustus 2019: Spullen zijn geleverd en naar tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Bob op vrijdag 28 okt 2016 16 | vestiging Amersfoort
Ik ben onlangs bijzonder goed geholpen door Erwin van Sanisale Amersfoort. Ik had bij een andere leverancier (niet Sanisale) een bestelling gedaan, maar deze wandtegels bleken van erg slechte kwaliteit te zijn. Ik heb toen direct Sanisale Amersfoort gebeld en Erwin heeft toen de volgende dag al nieuwe tegels kunnen leveren. Dankzij Erwin heeft onze badkamerrenovatie geen vertraging opgelopen, welke anders aanzienlijk had kunnen oplopen. Ook onze nabestelling van extra tegels (zelfde tint) werd snel en efficient afgehandeld. Bijzonder fijne ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk opgelost”
Door Sevan op woensdag 14 feb 2018 18 | vestiging Amersfoort
We hebben geprobeerd om met SaniSale in contact te komen om onze badkamer te renoveren, dit heeft lang geduurd maar het heeft uiteindelijk wel plaats gevonden. Vandaag 15 februari 2018 heeft Jeroen vanuit SaniSale met het nummer 0611727193, contact met ons opgenomen. Hij heeft mij netjes en klantvriendelijk uitgelegd waarom het zo heeft gelopen. We zijn tevreden dat we een helder en duidelijk antwoord van SaniSale hebben gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door van Beek op woensdag 30 jan 2019 19 | vestiging Tilburg
Een complete badkamer aangeschaft bij Sanisale Tilburg, zeer goed geholpen door verkoper Dev. Dacht goed met ons mee, waarbij de spullen snel geleverd konden worden. Geweldige service en een zeer goede prijs. Zeker een aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen
“Service erg goed”
Door Ronald op woensdag 24 apr 2019 19 | vestiging Leiderdorp
Voor onze nieuwe badkamer hebben we al het materiaal (tegels, meubels, kranen, bad, etc...) gekocht bij Sanisale. Al het materiaal is keurig netjes op de afgesproken dag en tijdstip geleverd. Helaas was het bad beschadigd, dit was pas zichtbaar nadat al de beschermende verpakking was verwijderd. We hebben toen direct contact opgenomen met de winkel die dit direct bij de leverancier hebben neergelegd en daarbij ook meteen een nieuw bad voor ons hebben besteld. Binnen 3 dagen werd het nieuwe bad geleverd. Kan niets anders zeggen dan dat het personeel van het filiaal dit super snel probleemloos voor ons hebben opgelost. Geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Rene op vrijdag 7 dec 2018 18 | vestiging Amstelveen
Ik heb mijn badkamer en toilet inrichting hier gekocht. Perfect geholpen door Patrick en zijn team. Goede afterservice! Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer aankoop”
Door harriet op woensdag 13 mrt 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een complete badkamer bij Sanisale in Amersfoort gekocht, je betaalt iets meer dan de bouwmarkt maar daar krijg je een stukje service voor terug. Een prettige ontmoeting met de eigenaar Jasper die meedenkt en een 3d tekening maakt. Tegels en sanitair konden binnen twee drie weken geleverd worden. Badkamer is prachtig geworden. Er ging aantal dingen fout, schade aan de thermostaatkraan, die hebben we kunnen ruilen. Er waren (onverwacht) te weinig m2 tegels, dit is niet goed gegaan in de oorspronkelijke berekening in de winkel. Sanisale heeft actief meegeholpen aan een oplossing. Tip: goed met Sanisale afstemmen hoeveel m2 tegels er nodig zijn en daar afspraken over maken (liever teveel dan te weinig tegels is mijn visie)
FOTO VAN HARRIET
Badkamer met blauwe tegel
Reactie of foto toevoegen
“Verstaan de taal van de klant”
Door Onno Derksen op dinsdag 18 dec 2018 18 | vestiging Almere
Wij hebben een complete badkamer gekocht bij Sanisale Almere. Zijn erg tevreden over het hele traject. Vanaf advies kopen tot oplevering. Sanisale (Melvin) blijft betrokken bij het hele proces en dat is in deze tijd wel uniek te noemen! Meestal is de service bij andere bedrijven na de koop verdwenen. Zij hebben ons ook goed geadviseerd voor een goede tegelzetter(Henk) en deze was zeker goed! Het hele team verstaat de taal van de klant!
FOTO VAN ONNO DERKSEN
Complete badkamer
REACTIE VAN MELVIN VAN MAANEN
Goede avond fam Derksen , Wij wensen u en u vrouw heel veel douche plezier van u nieuwe badkamer. Namens team Sanisale .com Almere fijne feest dagen en een goeie jaarwisseling gewenst .
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Van den heuvel op dinsdag 10 sep 2019 19 | vestiging Nijkerk
Complete badkamer bij sanisale Nijkerk gekocht. Goed en vakkundig geholpen door Niels Ekema. Ze denken mee, alles werd op tijd geleverd, en naderhand denken ze ook mee in oplossingen mocht er toch iets njet helemaal naar wens zijn. Erg fijn geholpen, goede prijs kwaliteit verhouding. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend bevallen”
Door Piet De Haan op zaterdag 1 jun 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Na het bezoeken van een aantal badkamer winkels zijn we super geholpen bij sanisale Apeldoorn. Verkoper weet waar hij over praat. Na zijn advies hebben wij nu echt ondanks de beperkte ruimte een super indeling van onze badkamer. Kwalitatief hoogwaardige producten voor een schappelijke prijs. Mocht u een nieuwe badkamer zoeken is dit zeker een aanrader!!!

Aanvulling ontvangen 3 juni 2019: Mijn badkamer is al geleverd en gemonteerd. Het is keurig geworden en uitstekend bevallen. Bij de keuken ga ik zeker naar een terug.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal voor elkaar”
Door Pieter op zondag 18 nov 2018 18 | vestiging Apeldoorn
Badkamer, toilet en tegels voor de hal beneden aangeschaft. Prima geholpen, goed advies, transparant, nette prijs en tijdig leveren. Een wc had een kleine beschadiging, direct nieuwe geleverd. Ook het extra bestellen van twee inzet vakjes voor zeep e.d. in de douchehoek werd zeer snel uitgevoerd en geleverd bij ons thuis. Wij zijn super tevreden over de werkwijze bij Sanisale en de persoonlijke benadering. Ook de doorverwijzing naar een zeer secure tegelzetter die de badkamer als werk aannam was super. Wij zijn dik tevreden en de vestiging in Apeldoorn is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Familie Kuiper op dinsdag 27 nov 2018 18 | vestiging Leeuwarden
Complete badkamer gekocht, prima service, wij zijn een tevreden klant!

Aanvulling ontvangen op 27 november 2018: Onze aankoop hebben we ontvangen en alles hebben we reeds geplaatst. Goede service, zelfs op het moment dat er een wastafelmeubel zeer beschadigd was, hebben we een nieuwe ontvangen, kortom blij en tevreden met Sanisale Leeuwarden.
FOTO VAN FAMILIE KUIPER
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Joke Pluijgers op dinsdag 18 jun 2019 19 | vestiging Leiderdorp
Voor ruim 11000 euro aan sanitair gekocht. De toilet potten konden niet op tijd geleverd worden . Nu moest ik ze ophalen in de winkel omdat ze maar 1 x gingen rijden voor een klant. de wandtegels waren niet voldoende geleverd. Konden wij betalen voor een spoedlevering. De tweede toilet kwam wederom niet op tijd ,maar kon ik ook ophalen! Kortom wat een ongelooflijke slechte service.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Johan op zaterdag 18 mei 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben een badkamer bij SaniSale Leeuwarden gekocht. En zijn hartstikke tevreden over de service die Jelle ons heeft gegeven!

Aanvulling ontvangen 20 mei 2019: het apparatuur is gemonteerd, en dat is erg goed bevallen heb geen enkel probleem gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Ruud Sprenkels op zondag 12 aug 2018 18 | vestiging Heerlen
Wij hebben een complete badkamer gekocht met toebehoren. Dhr R.Berkers heeft ons goed geadviseerd en geholpen, we zouden zou weer terug gaan
Reactie of foto toevoegen
“Koop hier geen badkamer”
Door Jelle op zaterdag 3 aug 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
In mei 2018 hebben wij bij sanisale Alphen aan den Rijn een badkamer gekocht met de voorwaarde dat de badkamer in juli geplaatst zou worden en dat Sanisale een aannemer zou regelen ivm het overgaan van het ene naar het andere huis. Dat was allemaal geen probleem volgens de verkoper en als snel werd er een aanbetaling gedaan en was de deal van onze kant rond. Ongeveer 5 dagen na de aanbetaling werd ons mede gedeeld dat er geen aannemer beschikbaar was in juli maar pas op z'n vroegst in september, wij hebben nogmaals uitgelegd dat dit voor ons geen optie was. Als antwoord kregen wij min of meer dat we het zelf moesten uitzoeken. Gelukkig is het ons wel gelukt om een geschikte aannemer te vinden die in juli de badkamer wilde verbouwen. Een paar weken voor de verbouwing conformeerde ik met de verkoper wanneer en hoe de badkamer geleverd zou worden. Die kwam met het onaangename nieuws dat de badkamer spullen nog niet besteld waren. Aangezien hij geen aannemer kon regelen, ging hij er van uit dat wij niet zouden gaan verbouwen terwijl wij van minuut 1 af aan hebben aangegeven dat de verbouwing maandag 9 juli zou beginnen.

De verkoper beloofde ons dat hij het zo snel mogelijk zou regelen, zoals u misschien al verwacht ging dit ook niet goed. De spullen zouden maandag geleverd worden zodat de aannemer, die al een krappe planning had, zo snel mogelijk kon beginnen. Op vrijdag kregen wij het nieuws dat er niet geleverd zou worden. Volgens de verkoper kwam dit door een vakantierooster van de bezorgers en werd er daarom niet meer geleverd op maandag. Dinsdagochtend was er nog niets bezorgd en Sanisale is pas vanaf 10:00 uur open. In de tussentijd zaten de aannemers stil omdat ze de spullen nodig hadden. De verkoper aan de telefoon zei tegen ons: "Ahg de aannemer kan toch wel wat anders doen zonder de spullen'' en vertelde ons dat er na 14:00 uur geleverd zou worden. Na 14:30 uur zijn de spullen geleverd en de bezorger vertelde ons dat zij sowieso nooit op maandag bezorgen. U begrijpt dat op dat moment het laatste beetje vertrouwen in sanisale verdwenen was. Hierna hebben wij dingen die niet goed waren gelijk terug gebracht en zelf de goede spullen geregeld, waaronder: Tegels die geel waren i.p.v wit, plank badkamer meubel was beschadigd en zonder boorgaten geleverd, WC pot was kapot, enz. Wij hebben nog wel commentaar gekregen dat wijzelf een nieuwe wc pot gekocht hebben. Wij hebben die keuze gemaakt omdat wij er om 7:30 uur achter kwamen dat hij kapot geleverd was en Sanisale pas vanaf 10:00 uur open is. Wij hadden geen tijd om uren te gaan zitten wachten op een nieuwe wc pot.

Nadat wij een vergoeding vroegen voor de tijd die de aannemers stil stonden kregen wij na veel getrouwtrek de keuze tussen een vergoeding van €200 cash of een waarde bon van €400. We zijn uit eindelijk akkoord gegaan met de €200 cash omdat wij nooit meer iets bij Sanisale zullen kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Veel gedoe”
Door Sjors van Hulten op donderdag 1 feb 2018 18 | vestiging Den Bosch
In januari 2017 hebben wij een badkamer gekocht bij Sani Sale Den Bosch. Het is nu een jaar later en we kampen nog steeds met een niet werkende thermostaat. Daar zijn we niet blij mee. We zijn nu 4 thermostaten verder, 3 bezoeken van Korver Holland (leverancier Sani Sale), ettelijke opgenomen verlofuren, vele inspecties, vele belletjes, inschakelen van onafhankelijke loodgieter en kosten voor improvisatie douche verder, maar nog steeds geen werkende thermostaat en douche.
Al om al, houden een onbetrouwbaar, onverantwoordelijk en onvervuld gevoel aan dit hele traject met SaniSale Den Bosch. Het is geen partij die verantwoordelijk is en zorgt dat de klant verholpen is. Ze zijn niet proactief en eigenaar van het probleem van de klant en komen hun beloftes niet na. We zijn vermoeid na alle belletjes, getrek en geduw, alle opgenomen verlof uren ten behoeve van inspectie en hopeloze pogingen om actie in deze zaak te krijgen. Zodoende deze gegronde klacht, met de intentie een verschil te maken in hun service voor toekomstige klanten. Op dit moment gaan we nieuw binnenwerk bestellen en monteren door een andere partij. Voor een uitgebreider verslag verwijs ik u naar hieronder, beoordeel voor uzelf.

Verslag:
We hebben een melding van deze klacht gemaakt direct na installatie. De klacht luidt: Wanneer je aan de thermostaatkraan draait wordt het water koud en wordt het ook niet meer warm. De installatie is overigens door onszelf gedaan. Korver Holland zou een nieuwe thermostaat opsturen, wat het probleem voor 2 douchebeurten oploste. Flinke wat belletjes later is Korver eind 2017 zelf op bezoek gekomen. Ze hebben gekeken naar het binnenwerk voor zover dat mogelijk is en geconstateerd dat het niet aan hun binnenwerk ligt. Op dat moment waren we er zo klaar mee dat we direct een loodgieter in de hand hebben genomen, om dit op te lossen of het probleem nu door ons of door SaniSale veroorzaakt is. Deze loodgieter kende we niet en hebben we op aanraden van warmteservice Den Bosch ingeschakeld. De loodgieter heeft de leidingen, splitter en het binnenwerk gecontroleerd. Wat blijkt, de splitter in de meterkast en het binnenwerk wordt gewoon 60 graden bij gebruik douche (instelling boiler). Oftewel, niks mis met de aanvoering van warm water. Alle andere kranen aangesloten op de splitter geven gewoon warm water, werken naar behoren. Toen hebben we weer contact opgenomen met Sani Sale welke in conclaaf gegaan is met Korver. Korver heeft weer een monteur langs gestuurd, welke tot een: "Ik snap het niet conclusie kwam". We hebben hem verzocht dit intern te bespreken en terug te komen bij ons. Dit was halverwege december 2017 en anno 26-01-2018 nog steeds niks gehoord. Tijdens dit bezoek bleek ook dat ze de terugslagkleppen tijdens vorig bezoek niet inspecteert hebben/verschoont hebben, desondanks ze toen beweerden van wel. Tevens, wat ook een grap is, is hun offerte. Ze menen een vrijblijvende offerte aan te maken zodat je het kan vergelijken (stond op billboard voor de winkel), vervolgens loop je de winkel uit met een offerte zoals op de foto. Totaal onvergelijkbaar en al helemaal niet transparant. Tijdens de rondleiding door de winkel wordt verwezen naar een slechte plastiken "grohe" kraan en hun geweldig eigen merk kraan. Die specifiek aangewezen Grohe kraan is toevallig de enige plasticen Grohe kraan in die hele winkel.
FOTO VAN SJORS VAN HULTEN
Situatie in de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Mevrouw Jansen op zaterdag 30 mrt 2019 19 | vestiging Tilburg
Ik heb een douchewand regendouche en badmeubel gekocht bij Sanisale Tilburg. Goed, kundig en vriendelijk geholpen door Dev. Goede prijs voor kwaliteitmeubels. Niet lang op de spullen hoeven te wachten alsook het laten plaatsen door afbouw Zeebregts uit Goirle. Jan en zoon Marcel zijn vakmannen met een goede service ook na het plaatsen. Je merkt dat ze de badkamer goed af willen leveren. Mocht iets niet goed zijn dan kan ik hen bellen en komen ze het in orde maken. Dit geldt ook voor Dev van Sanisale Tilburg. De firma Zeebregts werkt netjes en gaat voor kwaliteit. Zowel Sanisale Tilburg als afbouw Zeebregts raad ik aan. Gaan allebei voor kwaliteit en tevreden klanten.
FOTO VAN MEVROUW JANSEN
Badmeubel
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door Keshia op vrijdag 9 nov 2018 18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Bij binnenkomst erg vriendelijk geholpen en i.v.m. de drukte een afspraak gemaakt voor een offerte en een 3D tekening. Deze viel iets boven ons budget uit, maar door goede adviezen van de verkoopmedewerker op een aantal zaken kunnen besparen. Uiteindelijk de bestelling geplaatst en deze is op de gewenste dag thuis bezorgd.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Familie Houben. op donderdag 21 nov 2019 19 | vestiging Heerlen
We hebben een complete badkamer gekocht, naderhand lekte de douchekraan.
Ze hebben meteen een nieuwe douchekraan geregeld. We kunnen altijd in de winkel binnen komen en staan altijd voor ons klaar en hebben een goede service en oplossingen. Deze zaak raad ik iedereen aan voor service en kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“0 punten”
Door Kuipers op zondag 22 jul 2018 18 | vestiging Drachten
Tegels en badkameraccesoires gekocht bij Sanisale Drachten. het begon al met het leveren van de verkeerde tegels. Daarna iets meegemaakt waardoor mijn mond nog steeds open valt. We hebben 2 haakjes voor de douche besteld die we achteraf niet nodig hebben. Gebeld met Sanisale om deze te retourneren. We hadden geluk dat dit kon want meestal was dit niet mogelijk bij deze leverancier (kan wettelijk gezien helemaal niet). Maar goed we moesten er wel rekening mee houden dat het retourneren van deze 2 kleine doosjes(8 bij 5 cm) €45,- kost. U Kunt ze beter op marktplaats zetten was de reaktie. De eindeloze discussie die ontstond zal ik u besparen maar 1 van de opmerkingen was dat de voorwaarden van desbetreffende leverancier niet bekend waren bij Sanisale. Toen ik aangaf dat ze dus zaken doen met een leverancier waarvan ze de voorwaarden niet kennen werd er gezegd: Ja maar we doen niet veel zaken met de leverancier. M.a.w. de klant is de dupe. Er word gezegd dat Sanisale niet voor de kosten van de klant hoeft op te draaien. Ongelooflijk dat dit in deze tijd nog mogelijk is en dit bedrijf bestaansrecht heeft. Ik kan me niet voorstellen dat dit bedrijf toekomst heeft als het op deze manier met haar klanten omgaat. Nog nooit eerder zo ontevreden geweest dus moest dit delen. 0 punten voor Sanisale Drachten!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Santorro op woensdag 16 sep 2015 15 | vestiging Leiderdorp
Wij hebben onze badkamer compleet bij Sanisale gekocht. In principe, ging alles goed., maar wij moesten zelfs de materiaal zelfs naar onze appartement optillen. Zij deden het niet., zelfs als wij betaalden. Het ergste was, dat ze hadden een vergissing met het meten van de badkamer. De tegels werden verkeerd geleverd. Ik moest zelfs de verkeerde tegels terug naar de winkel brengen, en de goede maat , zelfs naar de appartement brengen. Let OP! Er waren 30 dozen. Nog erger, zij proberen de schuld aan ons te geven.
Reactie of foto toevoegen
“Droombadkamer gerealiseerd”
Door Frank Meerding op woensdag 2 nov 2016 16 | vestiging Amersfoort
Zeer deskundig advies gekregen van de verkoper Erwin Wijnmaalen, dankzij zijn kennis konden wij onze "droombadkamer" realiseren. de gemaakte afspraken en geleverde artikelen waren zoals afgesproken op tijd en compleet. een aanrader dankzij het zeer goede advies van Erwin.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Willem Bruggeman op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Almere
Wj hebben een meubel/wastafel/spiegel gekocht bij Sanisale Almere. Wij zijn daar op een zeer prettige en goede manier geholpen door Chavez. Meedenken en ook mee zoeken naar een passende oplossing voor onze badkamermeubelen was wat Chavez deed. Toen wij later in het traject nog het een en ander wilden aanpassen was dit geen enkel probleem. Dus prettig geprijsd en een prettige meedenkende Chavez!
REACTIE VAN SANISALE.COM ALMERE
Wat fijn te horen dat jullie zo enthousiast zijn met de hulp van Sanisale Almere bij het uitzoeken en adviseren van een nieuw meubel. heel veel plezier van deze mooie set. Team Sanisale Almere
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fam Huisman op dinsdag 19 feb 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben in januari een badkamer gekocht bij Sanisale Amersfoort. Wij wisten al redelijk goed wat wij wilden dus hadden hierin niet heel veel advies nodig. Fijn dat Jasper een 3D tekening voor ons wilde maken waardoor we goed inzicht kregen in het formaat van de door ons gewenst meubel en sanitair ten opzichte van de totale ruimt. Er bleek na levering een klein onderdeel te ontbreken wat Sanisale a la minuut uit een showroommeubel haalde en ons meegaf zodat de aannemer direct verder kon met installeren. -TOP!-
Reactie of foto toevoegen
“Ruime badkamer”
Door Jan op zondag 27 okt 2019 19 | vestiging Almere
Onze badkamer is ruim, maar lastig qua indeling. Melvin en zijn team hebben hier een prima oplossing voor bedacht. We zijn erg tevreden over het ontwerp en de gekozen materialen. Vlak voor de levering nam Melvin contact met ons op omdat de fabrikant tegels van verschillende kleur had geleverd. Hij kwam met diverse opties en we zijn tot een prima oplossing gekomen. Fijn dat ze alles zo goed in de gaten houden. De realisatie van onze nieuwe badkamer werd uitgevoerd door Henk Lepelblad. Henk is een vakman die voor elk probleem wel een oplossing heeft. Hij is een perfectionist die voor het beste resultaat gaat, dit alles in nauw overleg met ons.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zelf eens langs”
Door E van Zijl op maandag 28 okt 2019 19 | vestiging Sliedrecht
Indien je kwalitatief goed wilt slagen voor sanitair tegen scherpe prijzen zou ik zeker Sanisale aanraden. Volledig kunnen slagen bij Sanisale te Sliedrecht voor mijn badkamer en toilet daarnaast perfecte service (zelfs na sluiting werd nog alle tijd genomen) geen service te gek of te veel voor de heren die daar werken!! Zij denken graag met je mee doen meerdere voorstellen dat zelfs een lastige klant als ik (als het gaat om keuzes maken) zeer tevreden is over de aankopen. Ik zou zeggen 'ga zelf eens langs en ervaar het zelf'!! :)
Reactie of foto toevoegen
“Lekkage bij badkamer”
Door Malou op maandag 31 dec 2018 18 | vestiging Delft
badkamer afgenomen, door Sanisale aangeraadde vakman geïnstalleerd. Na een maand lekkage. Sanisale heeft twee maanden! gekregen om het op te lossen. Niks gebeurd. Eigen loodgieter constateert klacht, Sanisale blijft het afschuiven op andere partijen. (o.a. dat ze niet genoeg tijd kregen om het op te lossen: twee maanden????)
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamerinrichting”
Door CJG Blom op vrijdag 30 nov 2018 18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Mijn vrouw en ik hebben bij deze vestiging een complete badkamerinrichting gekocht. We zijn prima geholpen bij de aankoop, er werd echt tijd voor ons genomen. We hadden ook een kast besteld, die achteraf eigenlijk niet nodig was. Deze hebben we kosteloos kunnen retourneren, zelfs de transportkosten hoefden we niet te betalen. Kortom: fijne winkel, met aandacht voor de klant
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Renny op zaterdag 8 jun 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Voor onze nieuwe badkamer hebben we al het materiaal (tegels, meubels, kranen, douche etc...) gekocht bij Sanisale in Leeuwarden. We zijn erg klantvriendelijk geholpen! Ze namen de tijd en konden ons vakkundig adviseren. De materialen werden op tijd geleverd. Ook nabestellingen en retourneren, omruilen van artikelen was geen enkel probleem en werd goed en naar wens opgelost. We zijn zeer tevreden met de goede en vriendelijke service van Jelle en zijn collega's! Ga zeker terug, mocht ik nog eens een nieuwe keuken nodig hebben!
FOTO VAN RENNY
Complete badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door barry op zaterdag 24 nov 2018 18 | vestiging Tilburg
Goede service, laat merken ook na 4 jaar van de aankoop van onze badkamer de klant belangrijk is. We hadden een probleem met onze thermostaat kraan en Dev, de eigenaar loste het goed en klantgericht op.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke aanrader”
Door Peter en Jilke op zondag 7 apr 2019 19 | vestiging Wijchen
We hebben hier een jaartje geleden een complete badkamer gekocht. Behalve super goede adviezen (incl 3D tekening) en een scherpe prijs ook een hele goede service! We hadden iets te weinig druk op onze regendouche en ze zijn zelfs hier geweest om een kleine aanpassing te doen waardoor ook dat nu perfect werkt! Wat ons betreft een dikke aanrader dus!!
Reactie of foto toevoegen
“Goedkoop is duurkoop”
Door marina op donderdag 24 nov 2016 16 | vestiging Amsterdam
Alles lijkt prima te gaan tot dat je een kritische vraag stelt of onaangebroken tegels wilt retourneren. Sanisale is dan van mening (letterlijk 'ons standpunt') dat ze maar 75% terug betalen, omdat de tegels terug geboekt moeten worden in het systeem en de leverancier weer een vrachtwagen moet sturen. Als je dan vraagt waarom men dat niet heeft gemeld bij aankoop of niet de algemene voorwaarden heeft overhandigd krijgt Sanisale Amsterdam de drang om een discussie met de klant aan te gaan en als hun het weerwoord dan niet aanstaat het gesprek gewoon te beeindigen. Onze ervarging 'goedkoop is duurkoop' en professionaliteit is ver te zoeken
REACTIE VAN MARINA
Ondertussen heeft het hoofdkantoor van Sanisale gereageerd en gekeken naar een passende oplossing waarmee wij akkoord zijn gegaan. Onze tip - bespreek bij aankoop heel goed wat er wel kan of niet kan als het gaat om retourneren!!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer gekocht”
Door Cedric Sanches op dinsdag 16 okt 2018 18 | vestiging Almere
Ik heb recentelijk een complete badkamer en toilet bij de Sanisale vestiging te Almere gekocht. Tijdens het gehele proces van advies en uiteindelijke aankoop ben ik zeer professioneel en vakkundig bijgestaan door Melvin van Maanen en zijn gehele team.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop sanitair”
Door Dorien op zaterdag 5 jan 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij hebben hier een complete badkamer uitgezocht en zijn uitstekend geholpen door Tyrone en zijn collega's. Ze denken mee met je en zijn erg aardig en flexibel. En we hebben natuurlijk een prachtige badkamer uitgezocht voor een prettige prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marsha op donderdag 15 nov 2018 18 | vestiging Wormerveer
Wij hebbrn bij Sanisale Wormerveer onze hele badkamer en toilet aangeschaft. Jens heeft ons heel goed geholpen met keuzes maken en dacht echt mee met ons mee. Op dit moment wordt alles geplaatst en vind ik iedere verandering prachtig. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Kees op zondag 22 sep 2019 19 | vestiging Almere
In Mei zijn we naar de Sanisale Almere geweest, om de badkuip te vervangen voor een inloopdouche. Vriendelijke verkopers, kennis van zaken, met een goed advies. Alle materialen besteld voor begin September voor een inloopdouche. Vervolgens zijn alle materialen precies op tijd en correct geleverd, en ook de rekening klopte precies. Sanisale Almere had een een goede aannemer geadviseerd. Dat bleek een geweldige man. Hij kwam precies op de afgesproken datum en tijd en werkte heel nauwkeurig. Bij het eruit slopen van de badkuip vielen een paar dingen wat tegen. De beste man klaagde echter niet, en heeft alles gewoon prima opgelost zonder extra kosten in rekening te brengen. Wij zijn heel tevreden, en jullie zijn toppers!
FOTO VAN KEES
Doucheruimte
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Antsy en Erik op zondag 9 jun 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben onze badkamer bij sanisale Leeuwarden gekocht. Goede service en goed meedenken.
FOTO VAN ANTSY EN ERIK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Eddy van Tolie en Hetty Dekker op zaterdag 8 feb 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Wij hebben bij Sanisale zowel een badkamer als een keuken gekocht voor ons nieuwe huis. Over beide zijn wij zeer tevreden. We zijn uitstekend geholpen bij het samenstellen van de onderdelen en er is kritisch met ons meegedacht. Vanwege een vertraagde stukadoor moest de plaatsing van de keuken op het laatste moment nog een week worden uitgesteld. Ook dat werd door Sanisale zeer flexibel opgelost. Inmiddels wonen wij een half jaar in het huis en beide aankopen blijken 100% aan de verwachtingen te voldoen. Alle apparatuur en meubilair functioneert perfect. Ineke en Matthijs: hartelijk dank voor jullie uitstekende adviezen en perfecte service. Jullie bedrijf bevelen wij van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Twee maal spullen gekocht”
Door Ted van den akker op maandag 2 feb 2015 15 | vestiging Delft
Bij sani sale tweemaal spullen gekocht. Eerste keer radiatoren en een toiletmeubel.Alles conform afspraak en kwaliteit afgeleverd. Goede voorlichting, vriendelijke houding en denken mee in wat wilt en komen met alternatieven.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer geleverd”
Door A.Hol op maandag 19 nov 2018 18 | vestiging Apeldoorn
Een badkamer, prima geholpen, goed meegedacht. Goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Fam van de Velden op donderdag 31 okt 2019 19 | vestiging Zwolle
Na diverse negatieve reactie gelezen te hebben, kunnen wij melden dat wij juist zeer tevreden zijn. In mei hebben we onze complete badkamer besteld, hebben ook meteen een globale leverdatum gekregen, onze aannemer kon eerder beginnen even een telefoontje naar ze en de levertijd kon naar voren gehaald worden, echter het meubel liet even op zich wachten maar dat was geen probleem, stond anders toch alleen maar in de weg. zijn erg tevreden over het aantal tegels en plafondplaten, dit was ruim bemeten, we hadden dus ruim genoeg. We vonden het wel opvallend dat er steeds een andere verkoper was, gelukkig bestaat er een computer waar ze het snel even in op konden zoeken als we een vraag hadden. Al met en al tevreden klanten
FOTO VAN FAM VAN DE VELDEN
De nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Veronique op maandag 4 mrt 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Onze badkamer aangeschaft bij Sanisale Alphen aan den Rijn. We zijn super goed geholpen. Ze denken mee en hebben een groot aanbod. Bij aflevering en qua communicatie is ook alles netjes verlopen. Complimenten!
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Elvira Cornelisse op zaterdag 28 jul 2018 18 | vestiging Zwaag
Wij hebben een badkamermeubel, spiegel, wc, regendouche en verschillende accessoires gekocht. Verkoper was bijzonder aardig en deskundig. Kwam met mooie aanbiedingen en goede adviezen. Hadden zeker niet de indruk dat hij ons dingen wilde opdringen. Nadat wij de offerte hadden geaccepteerd wilde we nog wat wijzigingen aanbrengen. Dit kon zonder problemen. Een prima ervaring dus.
FOTO VAN ELVIRA CORNELISSE
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerspullen”
Door Sundermeijer op donderdag 11 apr 2019 19 | vestiging Barendrecht
Ik heb badkamermeubel, accessoires en tegels met toebehoren gekocht. De services en technische ondersteuning die ik bij sanisale in Barendrecht heb gekregen was zeer goed en het personeel zijn zeer gastvrij en niet opdringerig. Als ik nog iets nodig zou moeten hebben voor mijn badkamer ga ik zeker terug.
FOTO VAN SUNDERMEIJER
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Albert Sikkema op woensdag 2 okt 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Bij medewerker Hans Kuijpers een badkamer aangeschaft. Zeer ervaren verkoper. Gaf heel goed advies. Nam alle tijd voor ons. Wij zijn heel tevreden met eindproduct. Ook na aankoop goede service geleverd. Wij konden daar met elke vraag over installatie terecht. Dit bedrijf raden wij zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Sandra op donderdag 21 feb 2019 19 | vestiging Heerlen
Voor Roland Berkers van Sanisale Heerlen is niets teveel. Hij diende ons van eerlijk advies, nam uitgebreid de tijd voor onze vragen, kwam stipt alle afspraken na en geen enkele moeite was teveel bij het zoeken naar alternatieven of het oplossen van praktische probleempjes. Niets dan lof. Chapeau, Roland, ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Peter op zondag 28 apr 2019 19 | vestiging Sliedrecht
Wij hebben een complete badkamer gekocht bij Sebas, tegels, vloerverwarming, bad alles! Allemaal mooi spul en na dat we hoop tegels over hadden hebben ze dat gewoon terug genomen. onze aannemer had veel kapot heeft gemaakt zoals het verkeerd uittekenen van het doucheglas, hebben ze ons goed geholpen om het op te lossen. Goede service!
FOTO VAN PETER
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Helder op donderdag 6 dec 2018 18 | vestiging Wormerveer
Badkamer gekocht en toilet beneden. Heel prettig geholpen door Jens. Neemt alle tijd voor je. Ook de verschillende contactmomenten zijn prettig. Als je nog iets anders wil is dat geen probleem. Ook de artikelen zijn keurig op tijd geleverd. Goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Droom badkamer”
Door Maarten Vledder op maandag 22 jul 2019 19 | vestiging Almere
SaniSale Almere heeft mij me droom badkamer bezorgt , eerst in de winkel bij meerdere bezoeken prima geholpen meestal door Melvin en uiteindelijk hebben we het juiste gekozen , de Plaatsing werd gedaan door Henk een super vent houdt echt rekening met alles , werkt netjes en hard elke dag zag je vooruitgang hij overlegd met je geef raad over de kleine details echt een VAKMAN, en dan het eind resultaat buren en vrienden zijn jaloers het lijkt wel de badkamer van een Chique hotel hoor ik vaak , en ik ik geniet echt elke dag weer en zal zowel Sanisale Almere als Henk bij iedereen aanbevelen . ik zeg 10+.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door M. van Dijk op zondag 22 sep 2019 19 | vestiging Amstelveen
We hebben bij Sanisale Amstelveen alle benodigdheden gekocht voor onze nieuwe badkamer. We zijn steeds kundig geholpen en te woord gestaan door verkoper Sebas. Hij nam de tijd en dacht mee bij het maken van onze keuzes. Twee onderdelen moesten uiteindelijk worden omgeruild. Ook hierbij zijn we goed en snel geholpen. We raden deze winkel zeker aan.
FOTO VAN M. VAN DIJK
Gemonteerd bad
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie Roelse op zaterdag 17 nov 2018 18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij hebben bij Sanisale.com in Alphen aan den Rijn, onze badkamer gekocht. We zijn goed en deskundig geholpen. Er was ruimte voor onze wensen wat aangevuld werd door deskundige adviezen. Alle spullen waren tijdig binnen. Ook de verwijzing naar een zeer bekwame aannemer, laat net die extra zorg zien. In een woord: "TOP!"
FOTO VAN FAMILIE ROELSE
Gerealiseerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde levering”
Door m op dinsdag 30 aug 2016 16
Foute levering van sanitair tegels en kleur tegels . slechte service en onvriendelijke mensen . Die Kay kan echt niet met mensen omgaan . ik raad dan ook echt af om met sanisale nuenen in zee te gaan .
Reactie of foto toevoegen
“Enthousiast”
Door i Lodewikus op dinsdag 5 nov 2019 19 | vestiging Tilburg
We hebben bij sanisail een badkamer gekocht, alles van a tot z voor een mooie badkamer. Wat een fijne verkoper is Dave, super vriendelijk,mijn complimenten.
Afbouw zebrechts, badkamer renovatie en tegelwerken kwam als eerste,badkamer gesloopt en begonnen met verbouwen van alles,wat een top gozer,we hadden echt een leuke click,harde werker en netjes. Daarna kwam Jeffreys tegelwerken,ook weer complimenten,super goed geregeld en alles netjes gevoegd.daarna kwam Marcel weer terug om alles af te monteren en op te hangen. Alles klaar,niets fout gegaan en dan ook nog leuke mensen over de vloer,zag er erg tegen op maar door dit alles zijn de 2wkn voorbij gevlogen. Normaal schrijf ik niet zo snel een review maar dit bedrijf en personeel wat wij hadden is echt een groot compliment waardig.super bedankt,hele tevreden en blije klanten.
FOTO VAN I LODEWIKUS
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hans Brouwer op woensdag 12 feb 2020 20 | vestiging Almere
Nieuwe badkamer gekocht bij Sanisale Almere. Melvin nam alle tijd om alles te laten zien en heeft een fantastisch ontwerp gemaakt en dat is door de hem aanbevolen vakman (Henk) zeer vakkundig tot een droombadkamer gemaakt. Wij zijn zeer tevreden en als de toiletruimte aan renovatie toe is gaan we hier zeker weer naar toe.
FOTO VAN HANS BROUWER
Gemonteerde badkamer
REACTIE VAN MELVIN VAN MAANEN
Fam Brouwer, Bedankt voor u mooie ervaring. Sanisale.com Almere wenst u heel veel plezier van u nieuwe badkamer. Team Sanisale.com Almere
Reactie of foto toevoegen
“Slechte aftersales”
Door E. de Waardt op vrijdag 24 nov 2017 17 | vestiging Purmerend
Gingen de afspraken om te komen tot levering en plaatsing gesmeerd (prachtige badkamer) de aftersales is knudde. En met knudde, bedoelen wij ECHT KNUDDE. De trafo van de spotjes ging vrij snel stuk, het bleek dat de bewuste serie fouten bevatte. Uiteraard zou de trafo vervangen worden, tsja, dat is al anderhalf jaar geleden. Veel, heel veel telefoontjes; bezoeken aan de showroom, weer telefoontjes. Eindelijk actie: de trafo ligt achter een badding (een balk van het verlaagd plafond) en is niet te verwijderen. De oplossing is al genoemd: het plafond moet open, de trafo verwisseld, het plafond hersteld, stukadoor en schilder aan het werk. Maar ja dat is al ruim een maand geleden, nog niets gebeurd dus elke dag met beperkt licht badderen. Ik verbaas me erover dat twee betrokken (?) eigenaren hun naam zo verpesten door laks te handelen. Natuurlijk hoop ik dat de oplossing snel komt; dan vermeld ik dat hier uiteraard.
Reactie of foto toevoegen
“Bestelling badkamerinrichting”
Door Mandy op woensdag 22 jan 2020 20 | vestiging Almere
Een complete badkamer. Goede service. Fijn personeel
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Fam. Gerrits op donderdag 6 dec 2018 18 | vestiging Zwolle
Wij hebben een badkamer en toilet gekocht bij Sanisale Zwolle. Hier zijn we erg tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Badkamer
1 / 60
Vestigingen Sanisale
Website: www.sanisale.com
aAlmere (35 ervaringen), Zandzuigerstraat 2, 1333 HD Almere, tel 036 - 737 01 55
bAlphen aan den Rijn (20 ervaringen), Hoorn 67, 2404 HG Alphen aan de Rijn , tel 0172 - 24 01 11
cAmersfoort (9 ervaringen), Nijverheidsweg-noord 55C, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 432 80 61
dAmstelveen (7 ervaringen), Weverij 2/4, 1185 ZG Amstelveen, tel 020 - 751 99 70
eAmsterdam (2 ervaringen), Sierenborch 8-L, 1043 BA Amsterdam, tel 020 - 737 09 33
fApeldoorn (12 ervaringen), De voorwaarts 45, 7321 MA Apeldoorn, tel 055 - 207 07 20
gBarendrecht (1 ervaring), Stockholm 8, 2993 LM Barendrecht, tel 0180 - 76 92 04
hBreda (1 ervaring), Kruisvoort 48, 4814 RZ Breda, tel 076 - 737 02 27
iCapelle aan den IJssel , Lylantse Baan 14, 2908 LG, tel 010 - 227 00 34
jCruquius , Spaarneweg 16h, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 751 67 05
kDelft (3 ervaringen), Schieweg 93a, 2627 AT Delft, tel 015 - 256 09 01
lDen Bosch (3 ervaringen), Tinnegieterstraat 25, 5232 BL s’-Hertogenbosch, tel 073 - 737 02 80
mDen Helder (1 ervaring), Energieweg 11, 1785 AG Den Helder, tel 0223 - 76 90 46
nDrachten (5 ervaringen), Doctor Martin Luther Kingsingel 50, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 84 42 71
oGroningen (4 ervaringen), Atoomweg 2A, 9743 AK Groningen, tel 050 - 737 03 27
pHeerhugowaard (2 ervaringen), M. de Klerkweg 4, 1703 DK Heerhugowaard, tel 072 - 737 01 00
qHeerlen (12 ervaringen), In de Cramer 78C, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 208 00 08
rHengelo OV , Höltersweg 21/23, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 737 01 43
sHilversum (1 ervaring), Nieuwe Havenweg 39-41, 1216 BK Hilversum, tel 035 - 622 56 09
tHoogeveen (2 ervaringen), Van Limburg Stirumstraat 3, 7901 AM Hoogeveen, tel 0528 - 27 41 00
uLeeuwarden (7 ervaringen), Zwettestraat 10, 8912 AH Leeuwarden, tel 058 - 213 13 37
vLeiderdorp (3 ervaringen), Meubelplein 1b, 2353 EX Leiderdorp, tel 085 - 876 99 15
wNijkerk (3 ervaringen), Boekdrukker 9A, 3861 SE Nijkerk, tel 033 - 720 09 65
xPurmerend (2 ervaringen), Nieuwe Gouw 24, 1442 LE Purmerend, tel 0299 - 42 20 20
ySchagen , Wittepaal 241A, 1742 LB Schagen, tel 0224 - 76 90 04
zSliedrecht (6 ervaringen), Leeghwaterstraat 103, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 76 90 31
a1Son (1 ervaring), Ekkersrijt 4030 A, 5692 DA Son en Breugel, tel 0499 - 32 55 38
b1Spijkenisse (1 ervaring), Iepenlaan 19-35, 3203 XV Spijkenisse, tel 0181 - 76 90 20
c1Tilburg (9 ervaringen), Aphroditestraat 10, 5047 TW Tilburg, tel 013 - 750 51 85
d1Utrecht (2 ervaringen), Vrieslantlaan 20c, 3526 AA Utrecht, tel 030 - 289 63 29
e1Wijchen (3 ervaringen), Nieuweweg 303, 6603 BN Wijchen, tel 024 - 645 25 98
f1Wormerveer (5 ervaringen), Kikkertweg 58, 1521 RG Wormerveer, tel 085 - 878 00 83
g1Zaandam (1 ervaring), Stormhoek 16, 1506 SW Zaandam, tel 075 - 737 01 32
h1Zwaag (5 ervaringen), De Factorij 2, 1689 AL Zwaag, tel 0229 - 29 89 88
i1Zwolle (3 ervaringen), George Stephensonstraat 1, 8013 NL Zwolle, tel 038 - 853 91 91
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.