Feedback
8,4

Sanisale

Score uit 143 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
35 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sanisale
A-merken voor bodemprijzen. Snelst groeiende formule, door kennis en kwaliteit. Perfecte service. Persoonlijk contact, de eigenaar staat zelf ook in de winkel. Geen 0900 nummers. Mooi verzorgde showrooms.
Alternatieven voor Sanisale
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• George van Dijke
   
(Klaaswaal Zuid-Holland) score 9,8 uit 263 ervaringen
• Ardi Keukens en Sanitair
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 353 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 580 ervaringen
• DB Keukens
   
(6 vestigingen) score 9,7 uit 2195 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 143 ervaringen over Sanisale. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren91 ervaringen
4 sterren32 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren4 ervaringen
1 ster15 ervaringen

Per vestiging:
“Goede service”
Door Albert Sikkema op woensdag 2 okt 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Bij medewerker Hans Kuijpers een badkamer aangeschaft. Zeer ervaren verkoper. Gaf heel goed advies. Nam alle tijd voor ons. Wij zijn heel tevreden met eindproduct. Ook na aankoop goede service geleverd. Wij konden daar met elke vraag over installatie terecht. Dit bedrijf raden wij zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Kees op zondag 22 sep 2019 '19 | vestiging Almere
In Mei zijn we naar de Sanisale Almere geweest, om de badkuip te vervangen voor een inloopdouche. Vriendelijke verkopers, kennis van zaken, met een goed advies. Alle materialen besteld voor begin September voor een inloopdouche. Vervolgens zijn alle materialen precies op tijd en correct geleverd, en ook de rekening klopte precies. Sanisale Almere had een een goede aannemer geadviseerd. Dat bleek een geweldige man. Hij kwam precies op de afgesproken datum en tijd en werkte heel nauwkeurig. Bij het eruit slopen van de badkuip vielen een paar dingen wat tegen. De beste man klaagde echter niet, en heeft alles gewoon prima opgelost zonder extra kosten in rekening te brengen. Wij zijn heel tevreden, en jullie zijn toppers!
FOTO VAN KEES
Doucheruimte
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door M. van Dijk op zondag 22 sep 2019 '19 | vestiging Amstelveen
We hebben bij Sanisale Amstelveen alle benodigdheden gekocht voor onze nieuwe badkamer. We zijn steeds kundig geholpen en te woord gestaan door verkoper Sebas. Hij nam de tijd en dacht mee bij het maken van onze keuzes. Twee onderdelen moesten uiteindelijk worden omgeruild. Ook hierbij zijn we goed en snel geholpen. We raden deze winkel zeker aan.
FOTO VAN M. VAN DIJK
Gemonteerd bad
Reactie of foto toevoegen
“Geen goede ervaring”
Door Karin op vrijdag 13 sep 2019 '19 | vestiging Hilversum
Eind 2018 hebben we een badkamer uitgezocht bij de Sanisale vestiging in Hilversum. Alles volgens onze wensen was snel uitgezocht en een mooie 3D tekening was gemaakt. Vervelend was al dat je een handtekening zet onder een contract zonder de kosten te weten van de aannemer die het werk uit gaat voeren. Je wordt in contact gebracht met een aannemer nadat je het contract hebt geaccepteerd en die maakt een offerte voor de klus. De aannemer kwam deed een voorstel en dat zag er redelijk uit, we zijn daarmee in zee gegaan. Het werk ving aan op 4 maart 2019. De klus zou twee weken duren, dat werd bijna 3 weken! En was het nog niet af! De door Sanisale bestelde tegels waren ruim onvoldoende, ze hadden zich verrekend in de oppervlakte. Dat werd bijbetalen, met een toeslag van €50 voor spoedkosten! Een discussie met Sanisale gehad hierover, nee voor deze kosten draait u op kijk maar in de kleine lettertjes (lekker makkelijk). We hadden een muurtje op tekening van 120 cm breed en 10 cm diep, deze muur is nu 110 cm breed en 25 cm diep. De tegels zijn niet vlak waardoor je wat verspring bij de randen van de tegels ziet. Vloertegels die aan de randjes beschadigd zijn (mogelijk is het pak gevallen?). Een enorme discussie weer met Sanisale, ook de verkoper aan huis gehad, met de aannemer erbij. De aannemer geeft ons gelijk, maar Sanisale geeft niet thuis. Samenvattend! Sanisale verschuilt zich achter een 25 pagina tellend kleine lettertjes document, geeft een slechte kwaliteit van tegels niet toe. Zeer slechte (aftersales) service. Het zijn ordinaire dozenschuivers, zodra je het contract hebt ondertekend zoek je het maar uit. Nu is het 13 september en is ruim een half jaar later de badkamer "af", met de nodige rest mankementen, die niet meer opgelost gaan worden. Potentiele kopers u bent gewaarschuwd!!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Van den heuvel op dinsdag 10 sep 2019 '19 | vestiging Nijkerk
Complete badkamer bij sanisale Nijkerk gekocht. Goed en vakkundig geholpen door Niels Ekema. Ze denken mee, alles werd op tijd geleverd, en naderhand denken ze ook mee in oplossingen mocht er toch iets njet helemaal naar wens zijn. Erg fijn geholpen, goede prijs kwaliteit verhouding. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Tim Wulffraat op zaterdag 17 aug 2019 '19 | vestiging Almere
Wij hebben een goede ervaring met Sanisale in Almere en zijn dus tevreden over dit bedrijf. Waarom? Ze hebben kennis van zaken, handelen snel en effectief, wat ook geldt voor de schriftelijke communicatie. Bovenal zijn ze te vertrouwen. We kunnen dit bedrijf dan ook aanraden voor de aanschaf van een (deel van de) badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Nel-Ans op zaterdag 17 aug 2019 '19 | vestiging Almere
Uitstekende service. Probleem douchecabine werd zelfs 3 jaar na plaatsing vakkundig en kosteloos opgelost. Zeer tevreden en wij raden dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Erg prettig”
Door Wilco op zaterdag 17 aug 2019 '19 | vestiging Amstelveen
complete badkamerinrichting aangeschaft bij Sanisale Amstelveen. Het personeel dacht goed mee bij het uitzoeken van de materialen en het ontwerpplan voor de badkamer. Levering was netjes op tijd. Vriendelijk personeel met een down to earth benadering, erg prettig!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie van Zuuk op donderdag 15 aug 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij kwamen binnen voor advies en zijn zo behulpzaam en vakkundig geholpen dat we de beslissing hebben genomen hier onze nieuwe badkamer te kopen. Goede adviezen gekregen, en kwalitatief goed materiaal. Als we iets nodig hadden werd dit gelijk geregeld, helemaal top. Wij raden Sanisale Apeldoorn bij iedereen aan!
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Marcel en Petra Commandeur op zondag 11 aug 2019 '19 | vestiging Almere
Wij hebben een complete badkamer gekocht bij de Sanisale winkel in Almere. Wij werden heel vriendelijk ontvangen met een koppie koffie. Na een korte en duidelijke introductie over de winkel hebben wij rustig alles bekeken. Hadden wij een vraag kregen wij deskundige uitleg. We konden slagen voor zowel het sanitair als de tegels. Niet zo gek als je het ruim opgezette assortiment ziet. Kortom zeer fijne ervaring en tevreden (Ook over de prijs) vertrokken.

Aanvulling ontvangen 11 augustus 2019: Spullen zijn geleverd en naar tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Maatwerk”
Door Ronald en Jet Migo op donderdag 8 aug 2019 '19 | vestiging Wijchen
Wij hebben bij Sanisale Wijchen de toiletten gekocht en de badkamer. Bij binnenkomst was het al thuiskomen, Maatwerk was geen slogan maar werd ook in de praktijk echt waargemaakt. Perfect advies en meedenken. Op elk detail. Communicatie ook als het in de bouw anders liep dan gepland. Wij raden Sanisale Wijchen als het gaat om prijs en kwaliteit in alle opzichten zeer aan! Het resultaat is trouwens in een woord PRACHTIG!
Reactie of foto toevoegen
“Koop hier geen badkamer”
Door Jelle op zaterdag 3 aug 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
In mei 2018 hebben wij bij sanisale Alphen aan den Rijn een badkamer gekocht met de voorwaarde dat de badkamer in juli geplaatst zou worden en dat Sanisale een aannemer zou regelen ivm het overgaan van het ene naar het andere huis. Dat was allemaal geen probleem volgens de verkoper en als snel werd er een aanbetaling gedaan en was de deal van onze kant rond. Ongeveer 5 dagen na de aanbetaling werd ons mede gedeeld dat er geen aannemer beschikbaar was in juli maar pas op z'n vroegst in september, wij hebben nogmaals uitgelegd dat dit voor ons geen optie was. Als antwoord kregen wij min of meer dat we het zelf moesten uitzoeken. Gelukkig is het ons wel gelukt om een geschikte aannemer te vinden die in juli de badkamer wilde verbouwen. Een paar weken voor de verbouwing conformeerde ik met de verkoper wanneer en hoe de badkamer geleverd zou worden. Die kwam met het onaangename nieuws dat de badkamer spullen nog niet besteld waren. Aangezien hij geen aannemer kon regelen, ging hij er van uit dat wij niet zouden gaan verbouwen terwijl wij van minuut 1 af aan hebben aangegeven dat de verbouwing maandag 9 juli zou beginnen.

De verkoper beloofde ons dat hij het zo snel mogelijk zou regelen, zoals u misschien al verwacht ging dit ook niet goed. De spullen zouden maandag geleverd worden zodat de aannemer, die al een krappe planning had, zo snel mogelijk kon beginnen. Op vrijdag kregen wij het nieuws dat er niet geleverd zou worden. Volgens de verkoper kwam dit door een vakantierooster van de bezorgers en werd er daarom niet meer geleverd op maandag. Dinsdagochtend was er nog niets bezorgd en Sanisale is pas vanaf 10:00 uur open. In de tussentijd zaten de aannemers stil omdat ze de spullen nodig hadden. De verkoper aan de telefoon zei tegen ons: "Ahg de aannemer kan toch wel wat anders doen zonder de spullen'' en vertelde ons dat er na 14:00 uur geleverd zou worden. Na 14:30 uur zijn de spullen geleverd en de bezorger vertelde ons dat zij sowieso nooit op maandag bezorgen. U begrijpt dat op dat moment het laatste beetje vertrouwen in sanisale verdwenen was. Hierna hebben wij dingen die niet goed waren gelijk terug gebracht en zelf de goede spullen geregeld, waaronder: Tegels die geel waren i.p.v wit, plank badkamer meubel was beschadigd en zonder boorgaten geleverd, WC pot was kapot, enz. Wij hebben nog wel commentaar gekregen dat wijzelf een nieuwe wc pot gekocht hebben. Wij hebben die keuze gemaakt omdat wij er om 7:30 uur achter kwamen dat hij kapot geleverd was en Sanisale pas vanaf 10:00 uur open is. Wij hadden geen tijd om uren te gaan zitten wachten op een nieuwe wc pot.

Nadat wij een vergoeding vroegen voor de tijd die de aannemers stil stonden kregen wij na veel getrouwtrek de keuze tussen een vergoeding van €200 cash of een waarde bon van €400. We zijn uit eindelijk akkoord gegaan met de €200 cash omdat wij nooit meer iets bij Sanisale zullen kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door J.Vermeulen op woensdag 31 jul 2019 '19 | vestiging Almere
Wij hebben een renovatie gedaan van de badkamer en tweede toilet. We werden erg goed geholpen en geadviseerd en zijn zeer tevreden.Alle artikelen zijn erg mooi en vakkundig door installateur René geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Jan Zijp op zaterdag 27 jul 2019 '19 | vestiging Heerhugowaard
Ik heb een complete badkamer met toilet (ruim 6000 euro) en vervolgens de inrichting voor de wc beneden (ruim 1000 euro) bij Sanisale gekocht. Over de badkamer was ik zeer tevreden vandaar dat ik ook voor het toilet naar Sanisale ben gegaan. Echter na uitlevering van het fonteinkraantje bleek thuis bij het monteren dat er een beschadigde hoek op het kraantje zat. Toch gemonteerd omdat ik anders geen water op de leidingen kon zetten. Wel direct foto's gemaakt waarmee ik de volgende ochtend mee naar de vestiging ben gegaan. Daar werd me geadviseerd om de klacht per mail in te dienen en dan zou het geregeld worden. Ik wilde graag een onbeschadigde kraan. Echter nadat ik de mail gestuurd had kreeg ik als antwoord: " gemonteerd is geaccepteerd", dus het kraantje kan niet vervangen worden. Als coulanceregeling werd voorgesteld om een nieuw fonteinkraantje te kopen voor ca. 70 euro. Belachelijk omdat ik al betaald had voor een nieuw kraantje en een extra kraan niet nodig heb. Ik had dit niet verwacht en vind de service die Sanisale levert dan ook slecht.
Reactie of foto toevoegen
“Droom badkamer”
Door Maarten Vledder op maandag 22 jul 2019 '19 | vestiging Almere
SaniSale Almere heeft mij me droom badkamer bezorgt , eerst in de winkel bij meerdere bezoeken prima geholpen meestal door Melvin en uiteindelijk hebben we het juiste gekozen , de Plaatsing werd gedaan door Henk een super vent houdt echt rekening met alles , werkt netjes en hard elke dag zag je vooruitgang hij overlegd met je geef raad over de kleine details echt een VAKMAN, en dan het eind resultaat buren en vrienden zijn jaloers het lijkt wel de badkamer van een Chique hotel hoor ik vaak , en ik ik geniet echt elke dag weer en zal zowel Sanisale Almere als Henk bij iedereen aanbevelen . ik zeg 10+.
Reactie of foto toevoegen
“Compleet”
Door H.Overvliet op zaterdag 20 jul 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij hebben een complete badkamer uitgezocht, Wij zijn heel goed geadviseerd ,zijn erg blij met het resultaat. Het is een schitterende badkamer geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Supermooi”
Door Cees de Waal op vrijdag 19 jul 2019 '19 | vestiging Zwaag
De oude badkamer is gesloopt en daarna is de ruimte omgetoverd tot een super mooie eigentijdse badkamer dit met behulp van aannemer Jeroen Ouburg totaal techniek. Top
FOTO VAN CEES DE WAAL
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeroen van der Horst op woensdag 3 jul 2019 '19 | vestiging Groningen
We hebben een complete douchecabine, hangend toilet en de hele badkamer opnieuw betegeld. We zijn zeer tevreden want we hebben goeie spullen gekregen voor een mooi bedrag en daarom raden wij Sanisale zeker aan bij vrienden en andere mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamer en toilet”
Door F.Hanina op zondag 30 jun 2019 '19 | vestiging Utrecht
Couple weeks ago I purchased my bathroom and toilet from Sanisale Utrecht. I'm very satisfied client,The 3D design matched the deliverd bathroom prefectly, the products have a good quality according to the offered price and they are deliverd on time with no delay before the work started on my bathroom, and Sanisale were keeping up-to-date with the progress of my order and delivery.

Mr. Mikel Wallaart, the advisor, helped with choosing the products that fits my bugdet, taste and bathroom. After three weeks, the work started with my bathroom and WC. Mr. App and Ahemd (the constructors) are really professionals and they deliverd an extremly good and beautiful work within short time.

I have a plan to renovate my kitchen and unfortunalty, Sanisale doesn't do Kitchens as well.

Less points, that the packing was in large size and it was deliverd at the front door and some products (tegels) wehere left in the public parking place when I had to quickly figure out how to move them inside the house. It would be nice if the packing have a small size where it becomes really easy to deliver them IN the house.
FOTO VAN F.HANINA
Gerealiseerde douche en wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Joke Pluijgers op dinsdag 18 jun 2019 '19 | vestiging Leiderdorp
Voor ruim 11000 euro aan sanitair gekocht. De toilet potten konden niet op tijd geleverd worden . Nu moest ik ze ophalen in de winkel omdat ze maar 1 x gingen rijden voor een klant. de wandtegels waren niet voldoende geleverd. Konden wij betalen voor een spoedlevering. De tweede toilet kwam wederom niet op tijd ,maar kon ik ook ophalen! Kortom wat een ongelooflijke slechte service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Antsy en Erik op zondag 9 jun 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben onze badkamer bij sanisale Leeuwarden gekocht. Goede service en goed meedenken.
FOTO VAN ANTSY EN ERIK
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Renny op zaterdag 8 jun 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Voor onze nieuwe badkamer hebben we al het materiaal (tegels, meubels, kranen, douche etc...) gekocht bij Sanisale in Leeuwarden. We zijn erg klantvriendelijk geholpen! Ze namen de tijd en konden ons vakkundig adviseren. De materialen werden op tijd geleverd. Ook nabestellingen en retourneren, omruilen van artikelen was geen enkel probleem en werd goed en naar wens opgelost. We zijn zeer tevreden met de goede en vriendelijke service van Jelle en zijn collega's! Ga zeker terug, mocht ik nog eens een nieuwe keuken nodig hebben!
FOTO VAN RENNY
Complete badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend bevallen”
Door Piet De Haan op zaterdag 1 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Na het bezoeken van een aantal badkamer winkels zijn we super geholpen bij sanisale Apeldoorn. Verkoper weet waar hij over praat. Na zijn advies hebben wij nu echt ondanks de beperkte ruimte een super indeling van onze badkamer. Kwalitatief hoogwaardige producten voor een schappelijke prijs. Mocht u een nieuwe badkamer zoeken is dit zeker een aanrader!!!

Aanvulling ontvangen 3 juni 2019: Mijn badkamer is al geleverd en gemonteerd. Het is keurig geworden en uitstekend bevallen. Bij de keuken ga ik zeker naar een terug.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Nico Z op zondag 26 mei 2019 '19 | vestiging Zwaag
Wij zijn snel en vakkundig geholpen door Leon en zijn team. Leon nam de tijd en was goed bereikbaar. Tevens was het geen probleem teveel bestelde tegels retourneren. Prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Echt goed”
Door Gonesh op zondag 26 mei 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Complete Badkamer en toilet gekocht.. wij zijn dik tevreden over de service van sanisale. Vriendelijk.. Service is top..
FOTO VAN GONESH
De nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Van Zanden op woensdag 22 mei 2019 '19 | vestiging Almere
Wij hebben hier een badkamer gekocht en nieuwe toilet. Zeer tevreden over de afhandeling en personeel. Super aardig. Henk heeft alles voor ons gemonteerd hij levert echt vakwerk.
FOTO VAN VAN ZANDEN
Gemonteerde badkamer
REACTIE VAN VAN ZANDEN
Heerlijke douche
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Johan op zaterdag 18 mei 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben een badkamer bij SaniSale Leeuwarden gekocht. En zijn hartstikke tevreden over de service die Jelle ons heeft gegeven!

Aanvulling ontvangen 20 mei 2019: het apparatuur is gemonteerd, en dat is erg goed bevallen heb geen enkel probleem gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service achteraf”
Door Fay op vrijdag 17 mei 2019 '19 | vestiging Sliedrecht
Meer als 3 jaar geleden is de badkamer in mijn huis verbouwd via Sanisale, helaas hield het licht in de badkamerspiegel ermee op.. Bleek een klusje.. Dirk Busch van Sanisale Sliedrecht heeft mij uitstekende service geboden en meerdere malen (snel) contact opgenomen. Alles opgelost! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Spullen voor badkamerrenovatie”
Door H Katerborg op donderdag 16 mei 2019 '19 | vestiging Groningen
Wij hebben alles voor de badkamer en toilet gekocht om dit te renoveren . Wij zijn erg goed en vriendelijk geholpen en van goede adviezen voorzien . Ook toen er iets fout ging met een kraan is er direct op ingesprongen en een oplossing gezocht om ons direct te helpen . Super
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Emile op donderdag 2 mei 2019 '19 | vestiging Almere
Tegels voor de keuken uitgezocht. Heel prettig en goed advies gekregen. Alle tijd om rustig de diverse tegels te bekijken. Snelle levering en goede communicatie via de mail.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Peter op zondag 28 apr 2019 '19 | vestiging Sliedrecht
Wij hebben een complete badkamer gekocht bij Sebas, tegels, vloerverwarming, bad alles! Allemaal mooi spul en na dat we hoop tegels over hadden hebben ze dat gewoon terug genomen. onze aannemer had veel kapot heeft gemaakt zoals het verkeerd uittekenen van het doucheglas, hebben ze ons goed geholpen om het op te lossen. Goede service!
FOTO VAN PETER
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Service erg goed”
Door Ronald op woensdag 24 apr 2019 '19 | vestiging Leiderdorp
Voor onze nieuwe badkamer hebben we al het materiaal (tegels, meubels, kranen, bad, etc...) gekocht bij Sanisale. Al het materiaal is keurig netjes op de afgesproken dag en tijdstip geleverd. Helaas was het bad beschadigd, dit was pas zichtbaar nadat al de beschermende verpakking was verwijderd. We hebben toen direct contact opgenomen met de winkel die dit direct bij de leverancier hebben neergelegd en daarbij ook meteen een nieuw bad voor ons hebben besteld. Binnen 3 dagen werd het nieuwe bad geleverd. Kan niets anders zeggen dan dat het personeel van het filiaal dit super snel probleemloos voor ons hebben opgelost. Geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Goede beoordeling”
Door M Mud op dinsdag 23 apr 2019 '19 | vestiging Drachten
Ik heb hier een badkamer gekocht. De verkopers waren super vriendelijk en meedenkend. Tevens waren ze zeer vakbekwame in het technische aspect. Kortom een bedrijf wat betrouwbaar is en kwaliteit uitstraalt.

Aanvulling ontvangen 10 juli 2019: De badkamer is geplaatst. Ik wil een 5 sterren beoordeling doen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met service”
Door Claudia op zaterdag 20 apr 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
We hebben alles voor de nieuwe badkamer uitgezocht, we hadden zelf al een ontwerp gemaakt, deze werd uitgewerkt in 3d. De spullen werden snel geleverd, we hadden de pech dat de toiletpot later geleverd zou worden, maar dat vonden we niet heel erg. Tijdens het betegelen kwamen we tegels te koet en die werden meteen aangeleverd.
Bij vragen over de toiletpot krijgen we snel antwoord. Pjotr heeft ons goed geholpen; we hebben met elkaar een oplossing kunnen vinden toen de bestelde pot maar niet geleverd kon worden, dus toen werd er een andere gevonden en deze kwam sneller dan verwacht toch nog nageleverd. Nogmaals; erg blij met de service van Pjotr.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Lammes op zaterdag 20 apr 2019 '19 | vestiging Zwaag
We zijn heel goed geholpen door Leon. Konden met al onze vragen bij hem terecht, niets was hem teveel. We hebben alles wat je in de badkamer nodig hebt bij hem gekocht. We zijn heel tevreden.

Aanvulling ontvangen 30 april 2019: Het is al ontvangen en gemonteerd. Het ziet er allemaal prima uit, we zijn er heel blij mee.
FOTO VAN LAMMES
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Winkel is aan te raden”
Door Mark op maandag 15 apr 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij zijn voor onze badkamer en wc hierheen gegaan en hebben super mooie dingen gekocht voor een hele goede prijs! Ook ben ik goed geholpen door pjotr! De winkel is zeker aan te raden!!

Aanvulling ontvangen 18 april 2019: De levering is al geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Piet en Afra Veen op vrijdag 12 apr 2019 '19 | vestiging Den Helder
Nieuwe badkamer en nieuw toilet. Super vriendelijke advisering en meedenken door vader en dochter Hesp! Altijd stond de koffie klaar! Ook met de uitvoerders van de verbouwing waren wij zeer tevreden. Gezellig en goed dat beiden (adviseur en uitvoerder) het resultaat kwamen bekijken en zelfs een aardigheidje voor ons meenamen. Pluspunt voor de uitvoerder: badkamer en toilet werden bij oplevering schoongemaakt! Top!
FOTO VAN PIET EN AFRA VEEN
Geleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerspullen”
Door Sundermeijer op donderdag 11 apr 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Ik heb badkamermeubel, accessoires en tegels met toebehoren gekocht. De services en technische ondersteuning die ik bij sanisale in Barendrecht heb gekregen was zeer goed en het personeel zijn zeer gastvrij en niet opdringerig. Als ik nog iets nodig zou moeten hebben voor mijn badkamer ga ik zeker terug.
FOTO VAN SUNDERMEIJER
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Tegels”
Door Dirk op woensdag 10 apr 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Vloertegels voor stoep bij voordeur. Ik ben goed geholpen en geadviseerd. De service is prima.
FOTO VAN DIRK
Tegels voor stoep
Reactie of foto toevoegen
“Kan het aanbevelen”
Door John Krist op maandag 8 apr 2019 '19 | vestiging Drachten
Superbedrijf, heel goed geholpen echt verstand van zaken. En de service is top. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.

Aanvulling ontvangen 8 april 2019: Wij hebben de badkamer gekocht bij Sanisale Drachten, inmiddels is alles naar alle tevredenheid geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke aanrader”
Door Peter en Jilke op zondag 7 apr 2019 '19 | vestiging Wijchen
We hebben hier een jaartje geleden een complete badkamer gekocht. Behalve super goede adviezen (incl 3D tekening) en een scherpe prijs ook een hele goede service! We hadden iets te weinig druk op onze regendouche en ze zijn zelfs hier geweest om een kleine aanpassing te doen waardoor ook dat nu perfect werkt! Wat ons betreft een dikke aanrader dus!!
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door Schilders op zaterdag 6 apr 2019 '19 | vestiging Tilburg
Een badkamer gekocht bij Sanisale Tilburg. Erg goed en vriendelijk geholpen door Dev.
Bij levering bleek 1 product niet meegeleverd te zijn. Dit werd zonder problemen opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer gereed”
Door Wim op zaterdag 6 apr 2019 '19 | vestiging Drachten
We hebben een complete badkamer bij Sanisale gekocht. We kregen een goed advies in de winkel. De prijs was perfect. Toen we wat extra moesten hebben werd het meteen bezorgd . Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Esther Hesselink op vrijdag 5 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Badkamer en wc beneden. Het is prachtig geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door Jolanda op woensdag 3 apr 2019 '19 | vestiging Wijchen
Complete badkamer gekocht. Hele vriendelijke ontvangst vriendelijke mensen absoluut niet opdringerig. Beschikken over vakkennis ze denken mee hoe je het beste de ruimte kunt benutten uiteraard naar eigen keuze. Goed advies over kranen, tegels badmeubel enz. Tekening diverse keren aangepast op eigen verzoek. Niks was teveel echt hele goede service zowel voor kwaliteit en de prijs. Een aanrader is het zeker. Ben super blij met mijn complete badkamer.

Aanvulling ontvangen 3 april 2019: De aankoop is al geleverd en badkamer heb ik laten monteren. Zelf mensen geregeld aangezien ik op korte termijn monteurs nodig had. Was een hele verbouwing van kleine inpandige badkamer (wastafel, toilet en douche soort inloopkast). Naar ruime badkamer waar kleine slaapkamer gedeeltelijk bij getrokken is. Heb nu een toilet, badmeubel, aparte ruime douche en een mooi ruim ligbad.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Mar Hoekema op dinsdag 2 apr 2019 '19 | vestiging Wormerveer
Heb een mooie stoere douchewand gekocht . En een toiletmeubel . Heel fijn geholpen, snelle levering en een prachtig resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Sanitair aankoop”
Door Michorius op dinsdag 2 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben alle sanitair voor badkamer en toilet gekocht bij Sanisale Apeldoorn. Helaas liet onze installateur ons keer op keer behoorlijk zitten. Ook onze douchecabine was niet juist geplaatst. Deze installateur kwam niet via Sanisale! Dhr. Alleblas heeft ons meerdere malen van raad en daad voorzien en alles uit de kast gehaald om ervoor te zorgen dat alle problemen werden opgelost. Wij zijn zeer tevreden over Sanisale Apeldoorn en kunnen iedereen aanraden hier naar toe te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima spullen”
Door Leen de Lange op zaterdag 30 mrt 2019 '19 | vestiging Almere
Badkamer. prima spullen, goede aanleg. We zijn heel tevreden. Mensen van Anikom zijn prima werkers.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Mevrouw Jansen op zaterdag 30 mrt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Ik heb een douchewand regendouche en badmeubel gekocht bij Sanisale Tilburg. Goed, kundig en vriendelijk geholpen door Dev. Goede prijs voor kwaliteitmeubels. Niet lang op de spullen hoeven te wachten alsook het laten plaatsen door afbouw Zeebregts uit Goirle. Jan en zoon Marcel zijn vakmannen met een goede service ook na het plaatsen. Je merkt dat ze de badkamer goed af willen leveren. Mocht iets niet goed zijn dan kan ik hen bellen en komen ze het in orde maken. Dit geldt ook voor Dev van Sanisale Tilburg. De firma Zeebregts werkt netjes en gaat voor kwaliteit. Zowel Sanisale Tilburg als afbouw Zeebregts raad ik aan. Gaan allebei voor kwaliteit en tevreden klanten.
FOTO VAN MEVROUW JANSEN
Badmeubel
Reactie of foto toevoegen
“Complete nieuwe badkamer”
Door Jelle en Froukje Jelsma op vrijdag 29 mrt 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
wij hebben hier een complete nieuwe badkamer besteld incl tegels, service is perfekt van begin tot eind,er wordt goed met de klant meegedacht,en wanneer iets niet goed werd afgeleverd, kwamen ze direkt in actie om dit te corrigeren. Kortom,echt een aanrader. Jelle en Zacheus, bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Sterk met de prijs”
Door Brian op maandag 25 mrt 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben badkamer gekocht bij Sanisale Heerlen. Erg goed geadviseerd en zeer tevreden met eindresultaat. Inbouwers waren professioneel en ook de aftersale is goed geregeld. Prijstechnisch kwam Sanisale bij ons als beste uit de bus en de kwaliteit is goed. Ze hebben zelfs een "foutje"wat na 3 weken aan t licht kwam netjes opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer aankoop”
Door harriet op woensdag 13 mrt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een complete badkamer bij Sanisale in Amersfoort gekocht, je betaalt iets meer dan de bouwmarkt maar daar krijg je een stukje service voor terug. Een prettige ontmoeting met de eigenaar Jasper die meedenkt en een 3d tekening maakt. Tegels en sanitair konden binnen twee drie weken geleverd worden. Badkamer is prachtig geworden. Er ging aantal dingen fout, schade aan de thermostaatkraan, die hebben we kunnen ruilen. Er waren (onverwacht) te weinig m2 tegels, dit is niet goed gegaan in de oorspronkelijke berekening in de winkel. Sanisale heeft actief meegeholpen aan een oplossing. Tip: goed met Sanisale afstemmen hoeveel m2 tegels er nodig zijn en daar afspraken over maken (liever teveel dan te weinig tegels is mijn visie)
FOTO VAN HARRIET
Badkamer met blauwe tegel
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Danny Senden op maandag 11 mrt 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben bij Sanisale een badkamer gekocht en zijn hierbij zeer goed geholpen en geadviseerd door Roland Berkers. Bij Roland is niets teveel gevraagd en heeft altijd voor ons klaar gestaan in geval van vragen etc.
FOTO VAN DANNY SENDEN
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door J van der Heide op zondag 10 mrt 2019 '19 | vestiging Almere
Een badkamer aageschaft ...top bediening...top service ..en een goede behulpzame bezorging..En voor informatie en advies altijd bereikbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Gang van zaken bij schade aan radiator”
Door Wouter op zondag 10 mrt 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
In 2018 hebben wij via Sanisale.nl (Alphen aan den Rijn) de materialen (sanitair etc.) voor een nieuwe badkamer aangekocht. De levering van de goederen (3 volle pallets met tegels, toiletten, douchescherm, wastafel met meubel, kranen, tegels, radiator etc.) vond plaats op de dag dat verbouwing net gestart was met de sloop van de oude badkamer.

We hebben de materialen direct na de levering vanaf de pallets in onze woning en berging opgeslagen. Hierdoor stond ons huis (woonkamer, slaapkamers en berging) letterlijk vol met spullen (het is even kamperen in je eigen huis). De verbouwing duurde totaal circa 4 weken en als laatste wilde de aannemer de designradiator (Vasco Beams t.w.v. € 460) plaatsen. Bij het openen van de verpakking bleek de radiator op 2 plaatsen beschadigd en een vlek in het spuitwerk te bevatten.

Direct Sanisale.nl gebeld met het verzoek de radiator om te wisselen. Na enkele dagen afwachten heb ik zelf weer contact met hen opgenomen waarbij hun reactie was dat beschadigingen uiterlijk 2 dagen na levering gemeld moeten worden (staat i.d.d. in hun algemene voorwaarden) en hun leverancier de schade niet meer in behandeling neemt. Mijn argument dat mijn huis tijdens de verbouwing helemaal vol staat met de geleverde materialen waardoor ik niet alle materialen (elk onderdeel of pak tegels) direct heb uitgepakt om te beoordelen op eventuele beschadigingen, vond geen gehoor. De vlek in het spuitwerk (fabricagefout) maakte voor hun afwijzing geen verschil. Na het inschakelen van mijn rechtsbijstandverzekering werd er aanvankelijk totaal niet gereageerd om de ingebrekestellingen. Pas na herhaaldelijk bellen van de juridische adviseur heeft Sanisale.nl de kwestie zelf ook aangemeld bij hun rechtsbijstandverzekering (toevallig dezelfde als de mijne). Inmiddels heeft mijn eigen inboedelverzekering de schade uitgekeerd waardoor onze rechtsbijstandverzekeraar de zaak heeft afgesloten (er is juridisch gezien geen schade meer). Ik vind het een zeer belabberde service en zal dit bedrijf in mijn familie- en kennissenkring ten zeerste afraden.
FOTO VAN WOUTER
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs/kwaliteitverhouding”
Door Schriever op dinsdag 5 mrt 2019 '19 | vestiging Nijkerk
Complete badkamer van hoogwaardige kwaliteit gekocht, meteen inzichtelijk in 3D. Goede prijs/kwaliteit. We werden uitstekend geadviseerd. Bij aflevering was alles compleet en konden de produkten probleemloos worden geïnstalleerd door een door Sanisale geadviseerde installateur.
FOTO VAN SCHRIEVER
Geinstalleerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Veronique op maandag 4 mrt 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Onze badkamer aangeschaft bij Sanisale Alphen aan den Rijn. We zijn super goed geholpen. Ze denken mee en hebben een groot aanbod. Bij aflevering en qua communicatie is ook alles netjes verlopen. Complimenten!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geregeld”
Door Tom Alders op vrijdag 22 feb 2019 '19 | vestiging Tilburg
1,5 jaar na installatie moest ik een paar tegels bijkopen als van de oorspronkelijke levering. Gelukkig bleken ze nog leverbaar. Dev Chandihok van de vestiging Tilburg heeft e.e.a. keurig geregeld en de zelfde prijsstelling gehanteerd als destijds. Chapeau!!
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Sandra op donderdag 21 feb 2019 '19 | vestiging Heerlen
Voor Roland Berkers van Sanisale Heerlen is niets teveel. Hij diende ons van eerlijk advies, nam uitgebreid de tijd voor onze vragen, kwam stipt alle afspraken na en geen enkele moeite was teveel bij het zoeken naar alternatieven of het oplossen van praktische probleempjes. Niets dan lof. Chapeau, Roland, ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Popma op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Een complete badkamer en toilet gekocht. Goed geholpen bij het uitzoeken. Duidelijke tekening erbij geleverd met de maten. Als er problemen zijn word je super geholpen. Een aanrader om bij Sanisale Leeuwarden een badkamer uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fam Huisman op dinsdag 19 feb 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben in januari een badkamer gekocht bij Sanisale Amersfoort. Wij wisten al redelijk goed wat wij wilden dus hadden hierin niet heel veel advies nodig. Fijn dat Jasper een 3D tekening voor ons wilde maken waardoor we goed inzicht kregen in het formaat van de door ons gewenst meubel en sanitair ten opzichte van de totale ruimt. Er bleek na levering een klein onderdeel te ontbreken wat Sanisale a la minuut uit een showroommeubel haalde en ons meegaf zodat de aannemer direct verder kon met installeren. -TOP!-
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door K. van Blaricum op dinsdag 19 feb 2019 '19 | vestiging Almere
Prima bedrijf. Wel even flink onderhandelen maar dan heb je ook een mooie badkamer en toilet. After sale en service snel en goed geregeld. De verkopers helpen en vullen elkaar aan. Sanisale Almere, dank jullie wel.
Reactie of foto toevoegen
“Goede zaak”
Door otto op vrijdag 1 feb 2019 '19 | vestiging Sliedrecht
Wij hebben onze badkamer en toilet bij sanisale sliedrecht gekocht. wij zijn erg te verder over de spullen en hoe wij geholpen zijn van begin tot eind. bij de aankoop werd goed advies gedaan en een duidelijke 3D tekening gemaakt naar onze wens. wel kwamen we een kapotte tegel tegen en een wasbakje wat toch niet naar ons zin was, deze werden zonder pardon terug genomen. Een goede zaak voor relatief een goede prijs.
FOTO VAN OTTO
Toilethoek
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door Verzendaal op donderdag 31 jan 2019 '19 | vestiging Sliedrecht
Goed geadviseerd door dhr Breggeman bij de inrichting en aankoop van onze badkamer. Sanisale is scherp geprijsd en de service na de aankoop is uitmuntend. Wij zijn zeer tevreden over de rol van de medewerkers van Sanisale en bevelen deze winkel aan.
FOTO VAN VERZENDAAL
De bestelling is binnen
Reactie of foto toevoegen
“Blij met resultaat”
Door R.H.Ferweda op donderdag 31 jan 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij hebben bij Sanisale een badkamer gekocht. De materialen zijn conform de afgesproken datum geleverd, echter er zaten diverse verkeerde onderdelen bij die door de verkoper naar onze tevredenheid zijn omgeruild. We zijn blij met het resultaat van onze nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door van Beek op woensdag 30 jan 2019 '19 | vestiging Tilburg
Een complete badkamer aangeschaft bij Sanisale Tilburg, zeer goed geholpen door verkoper Dev. Dacht goed met ons mee, waarbij de spullen snel geleverd konden worden. Geweldige service en een zeer goede prijs. Zeker een aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ben Verlint op maandag 28 jan 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Twee badkamers met douche en toiletmaterialen. Prima service, klantgericht, goede communicatie per telefoon en/of email. Ook bij omruilen prima overleg en service. Echt een aanrader. mede dankzij de 2 medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Olav op vrijdag 25 jan 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Ik heb bij Sanisale verschillende items voor een inloop douche besteld, waarbij er, door mijzelf aangedragen, een zeer korte levertijd vereist was. Dit werd probleemloos opgepakt en ondanks dat één van de bestelde items door mij, fout was aangevraagd hebben de medewerkers, ondanks de hoge tijdsdruk, het voor elkaar gekregen alles aan te leveren. Ik ben hier op een danige manier geholpen, dat ik dit anderen mensen zonder nadenken aanraad.
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door Jos op maandag 21 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Samen met de verkoper een mooie complete badkamer en extra toilet ingericht. Goed advies en veel ideeën om ons zo compleet mogelijk te helpen. Alles super volgens afspraak gepland. Heel soepel met leveren
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Chris Dreessen op maandag 21 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Bij SaniSale Heerlen, verkoper Roland, onze nieuwe badkamer gekocht. Een super ervaring gehad, waarin de gehele ruimte van A tot Z besproken is en waarin Roland zich ruim de tijd heeft genomen om ons alle mogelijkheden te laten zien. Onze ideeën werden direct in een 3D model gezet, dit maakt de ontwerpfase direct duidelijk en geeft alle inzichten van zaken die besproken zijn. Na een drietal afspraken was onze badkamer compleet. Tussendoor al kort de kostprijs van de badkamer besproken, echter was er geen druk vanuit Roland om te verkopen. Aan het eind van het traject heeft Roland ons een prijs voorgelegd waar we - in positieve zin - van onze stoel door gevallen zijn! We hebben dan ook direct de badkamer besteld. Daarnaast is Roland zelfs buiten de kaders getreden door ons te voorzien van een vakman die de badkamer doet monteren!

Aanvulling ontvangen 28 mei 2019: De badkamer is geleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Ardy op zondag 20 jan 2019 '19 | vestiging Almere
Twee volledige badkamers gekocht. Geholpen door Melvin. Dacht mee, leverde snel. Topservice!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Danny van den Akker op vrijdag 18 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Aanschaf Badkamer Sanitair. Uitermate prima service vanaf orienatie fase t/m nazorg. Goed deskundig advies en men neemt uitstekend de tijd om tot juiste aanschaf te komen. Bij vragen tussendoor (installatie) prima advies. Daarnaast zeer tevreden over de wijze waarop artikelen zijn bezorgd. Al met al een zekere aanbeveling waard. Kernpunten: Klantvriendelijk, deskundig, zich goed in klant kunnen verplaatsen, keurig advies in wensen klant, goede prijs / kwaliteit verhouding, goede levering en prima nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Content met het resultaat”
Door A Hermsen op woensdag 16 jan 2019 '19 | vestiging Utrecht
In de zomer van 2018 besloten de badkamer te verbouwen. Met de maten en het plan in september verschillende badkamerzaken bezocht. Ook Sanisale in Utrecht. Een vriendelijke ontvangst en we kregen alle tijd om ons te oriënteren. Geen opdringerige verkopers. Vragen werden keurig beantwoord. Vervolgens samen met Jeffrey Kastelein het ontwerp gemaakt op basis van onze eigen ideeën waarbij Jeffrey ook met zijn voorstellen kwam wat uiteindelijk een definitief ontwerp opleverde. Hier konden wij eerst rustig thuis over nadenken.Een paar weken later terug naar Sanisale en Jeffrey die de gehele periode ons aanspreekpunt is gebleven zowel mondeling als telefonisch en via de mail. De volledige badkamer besteld, de uiteindelijke prijs meer dan goed en de artikelen zijn keurig op tijd geleverd. Inmiddels is de badkamer bijna klaar. Voor de douchewand moet een maatwerk oplossing worden geleverd en ook hier heeft Jeffrey meer dan uitstekend werk verricht. Het inmeten heeft inmiddels plaats gevonden en wij hebben er vertrouwen in dat ook hier alles op zijn plaats zal vallen in de wetenschap dat Jeffrey ons daarbij zal helpen mocht er iets niet goed gaan. Wij zijn content met het resultaat. Groot compliment voor Sanisale Utrecht en in het bijzonder Jeffrey Kastelein.
REACTIE VAN A. HERMSEN
Ter aanvulling bijgaande foto van het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Klantgerichte dienstverlening”
Door Mark Vondenhoff op dinsdag 8 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een complete badkamer besteld. Dat is een behoorlijke investering en dan wil je voldoende tijd en aandacht hebben om een zorgvuldige keuze te maken. Roland Berkers van Sanisale Heerlen neemt neemt de tijd en bespreekt alle opties, alternatieven en wensen. Er is een grote showroom aanwezig. Na twee bezoeken hebben wij de bestelling geplaatst. Later hebben wij ook nog een aantal items van de bestelling aangepast. Dat was geen enkel probleem. Maar ook op het gebied van de after sales waren wij blij met deze keuze. Alle vraagjes en installatie-aspecten werden keurig en op tijd beantwoord. Hij is zelfs tweemaal zelf thuis komen kijken naar aanleiding van vragen. Dat is klantgerichte dienstverlening en maakt dat wij tevreden zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop sanitair”
Door Dorien op zaterdag 5 jan 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij hebben hier een complete badkamer uitgezocht en zijn uitstekend geholpen door Tyrone en zijn collega's. Ze denken mee met je en zijn erg aardig en flexibel. En we hebben natuurlijk een prachtige badkamer uitgezocht voor een prettige prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Lekkage bij badkamer”
Door Malou op maandag 31 dec 2018 '18 | vestiging Delft
badkamer afgenomen, door Sanisale aangeraadde vakman geïnstalleerd. Na een maand lekkage. Sanisale heeft twee maanden! gekregen om het op te lossen. Niks gebeurd. Eigen loodgieter constateert klacht, Sanisale blijft het afschuiven op andere partijen. (o.a. dat ze niet genoeg tijd kregen om het op te lossen: twee maanden????)
Reactie of foto toevoegen
“Compleet sanitair”
Door Ralf op woensdag 26 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben bij Sanisale al het sanitair voor onze nieuwe badkamer gekocht en werden hierbij geholpen door Dev. Dankzij Dev hebben wij precies de spullen bij elkaar weten te vinden om onze ideale badkamer mee samen te stellen. De service was uitstekend, ook wanneer er bij de leveringen een kraan ontbrak. Deze werd zonder problemen dezelfde week nog nageleverd. Wij zijn heel tevreden met Sanisale en Dev als contactpersoon.
Reactie of foto toevoegen
“Een recensie waard”
Door Richard Goossens op maandag 24 dec 2018 '18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Complete Badkamer gekocht in 2018! Nu bijna een jaar later nog steeds heel gelukkig ermee. Destijds heel erg goed geholpen door Nick, maar wat we echt super vinden is dat we een jaar later problemen hadden met onze spiegel ( eigen toedoen) en we gewoon kosteloos een nieuwe kregen. Dat vinden we toch echt wel een recensie waard, want waar vind je dat nog? We komen zeker weer terug als we weer verhuizen en bevelen jullie zeker aan..
FOTO VAN RICHARD GOOSSENS
Brede wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Verstaan de taal van de klant”
Door Onno Derksen op dinsdag 18 dec 2018 '18 | vestiging Almere
Wij hebben een complete badkamer gekocht bij Sanisale Almere. Zijn erg tevreden over het hele traject. Vanaf advies kopen tot oplevering. Sanisale (Melvin) blijft betrokken bij het hele proces en dat is in deze tijd wel uniek te noemen! Meestal is de service bij andere bedrijven na de koop verdwenen. Zij hebben ons ook goed geadviseerd voor een goede tegelzetter(Henk) en deze was zeker goed! Het hele team verstaat de taal van de klant!
FOTO VAN ONNO DERKSEN
Complete badkamer
REACTIE VAN MELVIN VAN MAANEN
Goede avond fam Derksen , Wij wensen u en u vrouw heel veel douche plezier van u nieuwe badkamer. Namens team Sanisale .com Almere fijne feest dagen en een goeie jaarwisseling gewenst .
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Bart van Aanholt op dinsdag 18 dec 2018 '18 | vestiging Amstelveen
Gehele badkamer (tegels/kranen en inrichting)

Aanvulling ontvangen 23 december 2018: Wij hebben alle spullen voor de badkamer gekocht bij Sanisale en alles is al geïnstalleerd. Wij zijn erg tevreden met de spullen en de service!
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi”
Door Dave&brenda op zondag 16 dec 2018 '18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij hebben een badkamer gekocht en een aparte toilet inclusief alle toebehoren.en wat een service super.heel veel geduld.wij zijn geholpen door Nick van den berg.en regelmatig onze wens aangepast .en zonder problemen werdt er weer een andere opstelling gemaakt top. En nu zo blij met onze toilet en badkamer het lijkt wel vakantie zeg ik zo mooi echt .ik kan iedereen deze winkel aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Kelly en Luan op zondag 16 dec 2018 '18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij hebben alle spullen voor onze badkamer en toilet hier gekocht. Hele goede service van de heren in de winkel. Wensen en budget aangegeven, en toen gaf onze verkoper Nick ook tips mbt budget toen we niet uitkwamen. Heel fijn! Spullen kwamen netjes op tijd en 2 kleine puntjes die wij hadden als klacht werden direct netjes opgepakt. Heel snel afgehandeld, echt top service!
Reactie of foto toevoegen
“Erg te spreken”
Door Stephanie Swagemakers op zaterdag 15 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben bij Sani Sale in Tilburg een prachtige badkamer en toiletten gekocht. De eigenaar Dev is ontzettend aardig, klantvriendelijk en meedenkend. We werden vrij ontvangen in de showroom en Dev gaf meteen goede adviezen en dacht mee. Bij Sani sale Tilburg krijg je direct overal antwoord op, de 3D tekening kregen we heel snel en alle mails worden heel snel beantwoord. Over de kwaliteit van de producten zijn we ook erg te spreken! Mocht er iets tegen zitten qua levering of plaatsing, dan lost Dev het meteen binnen zijn kunnen op. Dit bedrijf krijgt van mij een dikke 10!!!
FOTO VAN STEPHANIE SWAGEMAKERS
Details badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door samir Aouadi op dinsdag 11 dec 2018 '18 | vestiging Alphen aan den Rijn
badkamer... Michael en Tyrone hebben ons erg goed geholpen.. ze dachten goed mee, zelfs aan de kleine dingen die wij over het hoofd zagen. ik zou zeker dit bedrijf aan andere aanraden, zelfs al gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie verliep heel erg fijn”
Door Sandra Kamphuis op dinsdag 11 dec 2018 '18 | vestiging Groningen
Badkamer en toilet, toilet beneden. Goed geholpen dmv een 3d tekening. Tegels waren voorradig zodat we deze konden bekijken. Wilde ik achteraf iets wijzigen was dit geen enkel probleem en kreeg toen weer opnieuw een 3d toegestuurd. Communicatie verliep heel erg fijn!
FOTO VAN SANDRA KAMPHUIS
Nieuw bad
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Diana Snaas op maandag 10 dec 2018 '18 | vestiging Zwaag
Fantastisch geholpen bij Sanisale Zwaag door Leon en Joseline! Zij waren enthousiast, spontaan, geduldig en hebben ons geweldig geholpen. Kleine probleempjes werden snel door hen opgelost. Wij werden altijd gastvrij ontvangen en snel geholpen.
FOTO VAN DIANA SNAAS
Badkamer klaar
Reactie of foto toevoegen
“Fijne adviseurs”
Door Edwin Hortensius op vrijdag 7 dec 2018 '18 | vestiging Amstelveen
Fijne adviseurs die echt meedenken en het plaatje compleet maken. Zeer concurrerende prijzen en bovenal uitstekende begeleiding voor ons als kopers maar ook voor de installateur. Reageren snel en komen altijd met een passende oplossing.
Voordat we de aankoop deden zijn we bij diverse concurrenten geweest en zelfs de dhz markt om prijsvergelijk te doen voor 2 badkamers en een toiletruimte, compleet met tegels. Uiteindelijk zijn het gemak, de prijs en de service doorslaggevend geweest. Een renovatie is al stressvol genoeg, dus laat je helpen door Sanisale Amstelveen, dat geeft rust.
REACTIE VAN EDWIN HORTENSIUS
Een van de twee badkamers met bad, inloopdouche met regendouche, compact wasmeubel en randloos toilet
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Rene Zondervan op vrijdag 7 dec 2018 '18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Ik ben zeer goed geholpen door Pjotr de Beer in de vestiging Alphen. We hebben de tijd genomen om een mooi ontwerp te maken tegen een goede prijs. Ook later nog een paar aanpassingen gemaakt, allemaal geen probleem. Goede service en de badkamer is super mooi geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Rene op vrijdag 7 dec 2018 '18 | vestiging Amstelveen
Ik heb mijn badkamer en toilet inrichting hier gekocht. Perfect geholpen door Patrick en zijn team. Goede afterservice! Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Helder op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Wormerveer
Badkamer gekocht en toilet beneden. Heel prettig geholpen door Jens. Neemt alle tijd voor je. Ook de verschillende contactmomenten zijn prettig. Als je nog iets anders wil is dat geen probleem. Ook de artikelen zijn keurig op tijd geleverd. Goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar volle tevredenheid”
Door Nicolien op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Amstelveen
Ik heb mijn gehele badkamer (tegels, toilet, badmeubel en spiegelkast, douche, accessoires) bij Sanisale Amstelveen gekocht. Alles naar volle tevredenheid. Patrick denkt mee en heeft goede ideeen en perfecte service. Ben heel blij met mijn nieuwe badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Danielle Westra op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Amstelveen
De badkamer en toiletruimte zijn helemaal vervangen. Patrick heeft ons super goed geholpen. We zijn erg tevreden en zouden zeker aanraden hier te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Fam. Gerrits op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Zwolle
Wij hebben een badkamer en toilet gekocht bij Sanisale Zwolle. Hier zijn we erg tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Diverse badkamer sanitair”
Door Can op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Amsterdam
Wij hebben diverse badkamer sanitair aangeschaft bij Sanisale. Nog geen 5 maanden verder en mijn wastafelmeubel is ingestort. Dit is absoluut een constructiefout van de leverancier, want het haakje hing nog aan mijn muur, maar het hout is losgeraakt van deze constructie. Ik heb meerdere malen contact opgezocht met Sanisale maar de verkopers hebben hier zeer onprofessioneel op gereageerd. Allereerst werd ik meerdere malen aan het lijntje gehouden en werd mij beloofd dat ik terug gebeld zou worden. Al deze beloftes zijn niet waargemaakt. Tot zeker 4 keer ben ik beloofd terug gebeld te worden, maar geen van deze beloftes zijn waargemaakt. Ik heb zelf meerdere malen een email moeten sturen en moeten nabellen. Uiteindelijk kreeg ik eindelijk een reactie en werd mij gezegd dat de badkamermeubels niet vochtbestendig zijn en dat de oorzaak vocht moet zijn geweest. Hoe logisch is dat? een sanitair winkel die geen vochtbestendige meubels verkoopt? Ondanks ik 2 jaar fabrieksgarantie heb, wil Sanisale mij niet een vervangend wastafelmeubel aanleveren. Kortom: Zeer slechte service, zeer slechte kwaliteit producten en zeer onprofessionele verkopers. Goedkoop is duurkoop! Een absolute afrader. Voor meer info neem contact met mij op en trap niet in de verkooptrucs van deze amateurs!
FOTO VAN CAN
Losgelaten kast
Reactie of foto toevoegen
“Alle tijd genomen”
Door C.Zeldenthuis op woensdag 5 dec 2018 '18 | vestiging Wormerveer
Bij samenstellen badkamer alle tijd voor ons genomen, geen haast. Computeranimatie werkte heel verhelderend. Samenwerking met loodgieter was perfect. De levering van de goederen werd 2 x uitgesteld i.v.m werkzaamheden van de loodgieter maar dat was helemaal geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamerinrichting”
Door CJG Blom op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Mijn vrouw en ik hebben bij deze vestiging een complete badkamerinrichting gekocht. We zijn prima geholpen bij de aankoop, er werd echt tijd voor ons genomen. We hadden ook een kast besteld, die achteraf eigenlijk niet nodig was. Deze hebben we kosteloos kunnen retourneren, zelfs de transportkosten hoefden we niet te betalen. Kortom: fijne winkel, met aandacht voor de klant
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Zuleyha A. op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Mooi winkel, mooi artikelen en Prima service
Reactie of foto toevoegen
“Heel prettig”
Door Mark van Doesselaar op donderdag 29 nov 2018 '18 | vestiging Zaandam
Ik heb twee glazen pendeldeuren gekocht voor in de badkamer. De heer Pafort heeft mij vanaf het eerste moment geweldig geholpen en meegedacht aan de meest praktische oplossing. Heel prettig en vooral professioneel.
Reactie of foto toevoegen
“2 nieuwe badkamers”
Door Fam Willemsen op woensdag 28 nov 2018 '18 | vestiging Amersfoort
2 nieuw badkamers! En een stuk goedkoper voor prima kwaliteit en alles op tijd. Ook dingen die je tijdens de bouw tegen komt, werden goed, snel en klantgericht opgelost. Complimenten !!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Familie Kuiper op dinsdag 27 nov 2018 '18 | vestiging Leeuwarden
Complete badkamer gekocht, prima service, wij zijn een tevreden klant!

Aanvulling ontvangen op 27 november 2018: Onze aankoop hebben we ontvangen en alles hebben we reeds geplaatst. Goede service, zelfs op het moment dat er een wastafelmeubel zeer beschadigd was, hebben we een nieuwe ontvangen, kortom blij en tevreden met Sanisale Leeuwarden.
FOTO VAN FAMILIE KUIPER
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Doucheruimte
1 / 46
Vestigingen Sanisale
Website: www.sanisale.com
aAlmere (19 ervaringen), Zandzuigerstraat 2, 1333 HD Almere, tel 036 - 737 01 55
bAlphen aan den Rijn (20 ervaringen), Hoorn 67, 2404 HG Alphen aan de Rijn , tel 0172 - 24 01 11
cAmersfoort (7 ervaringen), Nijverheidsweg-noord 55C, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 432 80 61
dAmstelveen (8 ervaringen), Weverij 2/4, 1185 ZG Amstelveen, tel 020 - 751 99 70
eAmsterdam (2 ervaringen), Sierenborch 8-L, 1043 BA Amsterdam, tel 020 - 737 09 33
fApeldoorn (11 ervaringen), De voorwaarts 45, 7321 MA Apeldoorn, tel 055 - 207 07 20
gBarendrecht (1 ervaring), Stockholm 8, 2993 LM Barendrecht, tel 0180 - 76 92 04
hBreda (1 ervaring), Kruisvoort 48, 4814 RZ Breda, tel 076 - 737 02 27
iCapelle aan den IJssel , Lylantse Baan 14, 2908 LG, tel 010 - 227 00 34
jCruquius , Spaarneweg 16h, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 751 67 05
kDelft (3 ervaringen), Schieweg 93a, 2627 AT Delft, tel 015 - 256 09 01
lDen Bosch (2 ervaringen), Tinnegieterstraat 25, 5232 BL s’-Hertogenbosch, tel 073 - 737 02 80
mDen Helder (1 ervaring), Energieweg 11, 1785 AG Den Helder, tel 0223 - 76 90 46
nDrachten (5 ervaringen), Doctor Martin Luther Kingsingel 50, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 84 42 71
oGroningen (3 ervaringen), Atoomweg 2A, 9743 AK Groningen, tel 050 - 737 03 27
pHeerhugowaard (2 ervaringen), M. de Klerkweg 4, 1703 DK Heerhugowaard, tel 072 - 737 01 00
qHeerlen (8 ervaringen), In de Cramer 78C, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 208 00 08
rHengelo OV , Höltersweg 21/23, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 737 01 43
sHilversum (1 ervaring), Nieuwe Havenweg 39-41, 1216 BK Hilversum, tel 035 - 622 56 09
tHoogeveen (1 ervaring), Van Limburg Stirumstraat 3, 7901 AM Hoogeveen, tel 0528 - 27 41 00
uLeeuwarden (7 ervaringen), Zwettestraat 10, 8912 AH Leeuwarden, tel 058 - 213 13 37
vLeiderdorp (3 ervaringen), Meubelplein 1b, 2353 EX Leiderdorp, tel 085 - 876 99 15
wNijkerk (3 ervaringen), Boekdrukker 9A, 3861 SE Nijkerk, tel 033 - 720 09 65
xPurmerend (1 ervaring), Nieuwe Gouw 24, 1442 LE Purmerend, tel 0299 - 42 20 20
ySchagen , Wittepaal 241A, 1742 LB Schagen, tel 0224 - 76 90 04
zSliedrecht (5 ervaringen), Leeghwaterstraat 103, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 76 90 31
a1Son (1 ervaring), Ekkersrijt 4030 A, 5692 DA Son en Breugel, tel 0499 - 32 55 38
b1Spijkenisse , Iepenlaan 19-35, 3203 XV Spijkenisse, tel 0181 - 76 90 20
c1Tilburg (8 ervaringen), Aphroditestraat 10, 5047 TW Tilburg, tel 013 - 750 51 85
d1Utrecht (2 ervaringen), Vrieslantlaan 20c, 3526 AA Utrecht, tel 030 - 289 63 29
e1Wijchen (3 ervaringen), Nieuweweg 303, 6603 BN Wijchen, tel 024 - 645 25 98
f1Wormerveer (5 ervaringen), Kikkertweg 58, 1521 RG Wormerveer, tel 085 - 878 00 83
g1Zaandam (1 ervaring), Stormhoek 16, 1506 SW Zaandam, tel 075 - 737 01 32
h1Zwaag (5 ervaringen), De Factorij 2, 1689 AL Zwaag, tel 0229 - 29 89 88
i1Zwolle (2 ervaringen), George Stephensonstraat 1, 8013 NL Zwolle, tel 038 - 853 91 91
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.