Feedback
9,2

Sindorf Floors

Score uit 20 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
Clingenburg 49, 2135 CB Hoofddorp
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sindorf Floors
Sindorf Floors is specialist in maatwerk vloeren en traprenovaties.
Alternatieven voor Sindorf Floors
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 145 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,5 uit 424 ervaringen
• LAB21
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 8,1 uit 679 ervaringen
• 't Vloerenhuis
   
(Putten Gelderland) score 9,6 uit 80 ervaringen
• Tegelhuys Wijhe
   
(Wijhe Overijssel) score 9,5 uit 91 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 426 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,3 uit 247 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 20 ervaringen over Sindorf Floors. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren20 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 20 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Bekleden van de trap”
Door N. van Duijn op donderdag 9 jun 2022 22
Uitvoerder kwam op tijd, communiceerde op duidelijke en prettige wijze en heeft het bekleden van de trap perfect uitgevoerd. Ook alle materialen daarna netjes opgeruimd. Al met al een hele fijne en klantvriendelijke ervaring (dat maak je in deze tijd ook wel eens heel anders mee!) Ik kan Sindorf Floors van harte aanbevelen.
REACTIE VAN RONALD SINDORF
Heel erg bedankt voor de review. Ik heb hiervoor nog nooit een traprenovatie met hout gedaan. Prima gelukt vind ik zelf!
Reactie of foto toevoegen
“Prima afwerking”
Door W.w. Blom op vrijdag 3 jun 2022 22
Goede en mooie vloer. Afwerking prima en een snelle afhandeling. Zeker aan te bevelen.
FOTO VAN RONALD SINDORF
Reactie of foto toevoegen
“De vloer is super strak”
Door Harold van den Wijngaard op woensdag 27 apr 2022 22
Ronald is een vakman. De vloer is echt heel netjes gelegd. Ronald is betrouwbaar (komt op tijd, maakt duidelijke afspraken en komt deze na). Ronald heeft bij ons pvc op de betonnen vloer gelijmd (visgraaat). De vloer heeft hij eerst goed geëgaliseerd. De vloer ligt echt super strak!
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch resultaat”
Door Familie Kion op zondag 10 apr 2022 22
Wij wisten van anderen al wat wij konden verwachten maar het zelf ervaren maakt ons blij en tevreden. Het resultaat is fantastisch. Daarnaast denkt Sindorf Floors in het voortraject constructief mee. Afspraken, inclusief de prijsafspraken, worden nagekomen, SF werkt plezierig en netjes en laat geen rommel achter. Terecht een aanrader, terecht 5 sterren.
FOTO VAN FAMILIE KION
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Steven & Ella Boer op zaterdag 5 mrt 2022 22
We zijn erg tevreden over Ronald. Hij heeft de leidingen dichtgezet en onze vloer geëgaliseerd. Hij is vriendelijk, flexibel, denkt met ons mee en werkt netjes!
FOTO VAN RONALD
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Marja van Opzeeland op donderdag 3 mrt 2022 22
Met enorme vakmanschap is de pvc vloer gelegd. Alles in goed overleg en oplossingsgericht meedenken met onze wensen en vragen. Wij raden dan ook Sindorf Floors van harte aan!
FOTO VAN RONALD
Reactie of foto toevoegen
“Prima nazorg na 3 jaar”
Door Renee Pieters-Baars op dinsdag 8 feb 2022 22
Snel, professioneel en super vriendelijk. De nazorg was ook top na 3 jaar, paar strookjes moeten laten vervangen ivm waterschade, is ook snel en kundig opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte trap renovatie”
Door Danny de Jong op maandag 31 jan 2022 22
Ronald heeft hij ons de trap gerenoveerd dit is perfect uitgevoerd. (Trapverlichting is achteraf zelf gemonteerd). Kwaliteit is super! Ronald werkt erg netjes en laat geen troep achter!
FOTO VAN DANNY DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door David V op zondag 2 jan 2022 22
Sindorf floors heeft bij mij de vloer geëgaliseerd, dit is perfect gedaan. Vanwege spoed vanuit ons is de vloer gelegd door een door Sindorf floors aangewezen partij. Ook zij hebben topwerk geleverd. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Paap op dinsdag 21 dec 2021 21
Vissengraat pvc vloer. We zijn er super blij mee. De vloer is heel mooi gelegd en we hebben al veel complimenten gehad. Zeker een aanrader
FOTO VAN SINDORF FLOORS
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe pvc vloer”
Door Luca op donderdag 25 nov 2021 21
Enorm blij met de vloer en de service bij Sindorf Floors!
FOTO VAN RONALD
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat en pvc vloer”
Door Dianne op maandag 1 nov 2021 21
Prachtige vloeren geleverd en gelegd door Sindorf Floors. Service was ook helemaal perfect, zeker aan te raden.
FOTO VAN DIANNE
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door P. Wijman op donderdag 12 aug 2021 21
Ronald heeft ca. 120 m² PVC bij ons gelegd. Hij werkt snel en nauwkeurig. We zijn erg tevreden met het resultaat, een echte vakman.
REACTIE VAN RONALD SINDORF
Bedankt voor de review. Ik werk zoals ik het thuis ook wil hebben. Het was een leuke klus!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van tapijt”
Door Marianne op zondag 25 jul 2021 21
Goede informatie en advies vooraf! Perfect en keurig gelegd!
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende vloer”
Door Leo & Anita op dinsdag 8 jun 2021 21
Via mond tot mondreclame bij Sindorf Floors terecht gekomen. Wij hadden gekozen voor een pvc vloer. Ronald is een echte vakman. Het is schitterend geworden!
FOTO VAN LEO & ANITA
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Familie Rock op dinsdag 25 mei 2021 21
Superblij en tevreden met het resultaat, het meedenken en service van Ronald. Werkt heel netjes en heeft echt verstand van zaken. Zeker een aanrader en zullen dat ook zeker doen.

Aanvulling ontvangen 26 mei 2021: De aankoop is geleverd en geplaatst, beter gezegd; gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Kasper & Dave op maandag 17 mei 2021 21
Fantastisch vakwerk en goede service. Absolute aanrader voor prachtige vloeren!!!
FOTO VAN KASPER & DAVE
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Daniel op vrijdag 30 apr 2021 21
Vorig jaar heeft Ronald onze trap gerenoveerd met pvc en de 2e verdieping met laminaat. Nu heeft hij de eerste verdieping compleet gedaan waar wij wederom zeer tevreden over zijn. Ronald werkt snel met oog voor detail waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. De communicatie verloopt soepel en komt alle gemaakte afspraken na. Sindorf Floors is wat ons betreft zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Plak-PVC”
Door Robert & Yvette op zondag 18 apr 2021 21
Ronald heeft in ons nieuwbouwhuis een mooie plak-pvc-vloer gelegd. Daar zijn wij heel blij mee. Hij werkt netjes en snel. Bovendien denkt hij prettig mee in het (keuze)proces en reageert hij snel en goed bij vragen. Omdat we zo tevreden zijn, gaat Ronald ook onze traprenovatie uitvoeren.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Ernie Molenaar op woensdag 14 apr 2021 21
Wij hebben in ons hele huis een PVC vloer laten leggen door Sindorf. Beneden een visgraat en de 2 bovenverdiepingen rechte planken. En dat alles afgewerkt met mooie witte plinten. Nadat we de sleutels van ons nieuwe huis hadden ontvangen, hadden we een erg strakke planning qua klussen en opknappen. Dit in februari met Sindorf besproken en een aantal data gepland met oog op egaliseren, vloeren leggen en plintwerk. Al het werk is zeer netjes binnen de afgesproken tijd gedaan. Eerste dag een zeer strakke egalisatie. 3 dagen later alle vloeren leggen en nog een dag alles netjes afwerken met de plinten. En dit alles is echt zeer strak gedaan, ik kan er niets op aanmerken. Kortom, we hebben het hele traject als zeer prettig ervaren: goede communicatie, afspraken netjes nagekomen en kwaliteit geleverd. Ik kan Sindorf van harte aanbevelen voor en nieuwe PVC vloer.
FOTO VAN ERNIE MOLENAAR
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 14
Vestiging Sindorf Floors
aHoofddorp , Clingenburg 49, 2135 CB Hoofddorp, mob 06 - 46 04 06 43
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.