Feedback
8,7

Sindorf Floors

Score uit 12 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
Clingenburg 49, 2135 CB Hoofddorp
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sindorf Floors
Sindorf Floors is specialist in maatwerk vloeren en traprenovaties.
Alternatieven voor Sindorf Floors
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 152 ervaringen
• Vloerenhuis Putten
   
(Putten Gelderland) score 9,4 uit 78 ervaringen
• LAB21
   
(Oostzaan Noord-Holland) score 8,1 uit 516 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,5 uit 425 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 403 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 256 ervaringen
• Tegelhuys Wijhe
   
(Wijhe Overijssel) score 9,4 uit 88 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 12 ervaringen over Sindorf Floors. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren12 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 12 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: pvc vloeren, tapijt, kwaliteit, service
“Zeer tevreden”
Door David V op zondag 2 jan 2022 22
Sindorf floors heeft bij mij de vloer geëgaliseerd, dit is perfect gedaan. Vanwege spoed vanuit ons is de vloer gelegd door een door Sindorf floors aangewezen partij. Ook zij hebben topwerk geleverd. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Paap op dinsdag 21 dec 2021 21
Vissengraat pvc vloer. We zijn er super blij mee. De vloer is heel mooi gelegd en we hebben al veel complimenten gehad. Zeker een aanrader
FOTO VAN SINDORF FLOORS
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe pvc vloer”
Door Luca op donderdag 25 nov 2021 21
Enorm blij met de vloer en de service bij Sindorf Floors!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat en pvc vloer”
Door Dianne op maandag 1 nov 2021 21
Prachtige vloeren geleverd en gelegd door Sindorf Floors. Service was ook helemaal perfect, zeker aan te raden.
FOTO VAN DIANNE
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door P. Wijman op donderdag 12 aug 2021 21
Ronald heeft ca. 120 m² PVC bij ons gelegd. Hij werkt snel en nauwkeurig. We zijn erg tevreden met het resultaat, een echte vakman.
REACTIE VAN RONALD SINDORF
Bedankt voor de review. Ik werk zoals ik het thuis ook wil hebben. Het was een leuke klus!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van tapijt”
Door Marianne op zondag 25 jul 2021 21
Goede informatie en advies vooraf! Perfect en keurig gelegd!
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende vloer”
Door Leo & Anita op dinsdag 8 jun 2021 21
Via mond tot mondreclame bij Sindorf Floors terecht gekomen. Wij hadden gekozen voor een pvc vloer. Ronald is een echte vakman. Het is schitterend geworden!
FOTO VAN LEO & ANITA
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Familie Rock op dinsdag 25 mei 2021 21
Superblij en tevreden met het resultaat, het meedenken en service van Ronald. Werkt heel netjes en heeft echt verstand van zaken. Zeker een aanrader en zullen dat ook zeker doen.

Aanvulling ontvangen 26 mei 2021: De aankoop is geleverd en geplaatst, beter gezegd; gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Kasper & Dave op maandag 17 mei 2021 21
Fantastisch vakwerk en goede service. Absolute aanrader voor prachtige vloeren!!!
FOTO VAN KASPER & DAVE
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Daniel op vrijdag 30 apr 2021 21
Vorig jaar heeft Ronald onze trap gerenoveerd met pvc en de 2e verdieping met laminaat. Nu heeft hij de eerste verdieping compleet gedaan waar wij wederom zeer tevreden over zijn. Ronald werkt snel met oog voor detail waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. De communicatie verloopt soepel en komt alle gemaakte afspraken na. Sindorf Floors is wat ons betreft zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Plak-PVC”
Door Robert & Yvette op zondag 18 apr 2021 21
Ronald heeft in ons nieuwbouwhuis een mooie plak-pvc-vloer gelegd. Daar zijn wij heel blij mee. Hij werkt netjes en snel. Bovendien denkt hij prettig mee in het (keuze)proces en reageert hij snel en goed bij vragen. Omdat we zo tevreden zijn, gaat Ronald ook onze traprenovatie uitvoeren.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Ernie Molenaar op woensdag 14 apr 2021 21
Wij hebben in ons hele huis een PVC vloer laten leggen door Sindorf. Beneden een visgraat en de 2 bovenverdiepingen rechte planken. En dat alles afgewerkt met mooie witte plinten. Nadat we de sleutels van ons nieuwe huis hadden ontvangen, hadden we een erg strakke planning qua klussen en opknappen. Dit in februari met Sindorf besproken en een aantal data gepland met oog op egaliseren, vloeren leggen en plintwerk. Al het werk is zeer netjes binnen de afgesproken tijd gedaan. Eerste dag een zeer strakke egalisatie. 3 dagen later alle vloeren leggen en nog een dag alles netjes afwerken met de plinten. En dit alles is echt zeer strak gedaan, ik kan er niets op aanmerken. Kortom, we hebben het hele traject als zeer prettig ervaren: goede communicatie, afspraken netjes nagekomen en kwaliteit geleverd. Ik kan Sindorf van harte aanbevelen voor en nieuwe PVC vloer.
FOTO VAN ERNIE MOLENAAR
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 7
Vestiging Sindorf Floors
aHoofddorp , Clingenburg 49, 2135 CB Hoofddorp, mob 06 - 46 04 06 43
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.