Feedback
8,5

Van der Velden Keukens

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
Putterweg 23, 3851 GA Ermelo
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van der Velden Keukens
Leo van der Velden Keukenimport is een handelsfirma met meer dan 10 jaar ervaring in advisering, verkoop, levering en plaatsing van keukens. Daardoor hebben wij een gedegen marktkennis en kunnen voor ieder budget een keuken naar wens realiseren. In onze showroom op Industrie terrein Veldzicht, tussen Ermelo en Harderwijk, vindt u een ruim assortiment in een keur van stijlen.
Alternatieven voor Van der Velden Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,4 uit 361 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 8,8 uit 36 ervaringen
• Keukencentrum de Vries
   
(Genemuiden Overijssel) score 9,5 uit 80 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 46 ervaringen
• Eigenhuis Keukens
   
(Hoevelaken Gelderland) score 5,8 uit 115 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,7 uit 14 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Van der Velden Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Heel tevreden”
Door Jolande Bosman op donderdag 29 aug 2019 '19
Bij iedere keukenplaatsing gaat er wel eens wat mis. Zo ook bij ons. Wat dan belangrijk is dat de leverancier de problemen goed en snel oplost want daar gaat het vaak mis.
Van der Velden doet dit. Mails worden snel beantwoord, monteurs zijn kundig en denken mee. Er was keukenapparatuur verkeerd geleverd maar ook dat werd direct opgelost. Als dan de prijs ook nog eens heel gunstig is (wij hadden ons vooraf goed georiënteerd) kun je als klant alleen maar heel tevreden zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Tonny van essen op zondag 16 jun 2019 '19
Nieuwe keuken gekocht geweest in op zn oude locatie nog maar werd bij binnenkomst ontvangen door Leo zn zoon super ,na met onze idee. Te komen zijn we met een veel mooiere keuken naar huis gegaan goede ideeën en adviezen gehad van Leo erg meedenkend. Super ervaring dus bij dit bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Keukenverbetering”
Door Peter Six Dijkstra op woensdag 10 apr 2019 '19
Onze keuken was nog prima, alleen werden we het werkblad een beetje zat..na 22 jaar. Met een aantal aanpassingen hebben we het idee een compleet nieuwe keuken te hebben! We zijn zeer tevreden over de gang van zaken. Van het eerste contact tot en met de plaatsing.
FOTO VAN PETER SIX DIJKSTRA
Nieuw werkblad
Reactie of foto toevoegen
“No nonsense onderneming”
Door Crum op donderdag 28 mrt 2019 '19
Complete keuken aangeschaft bij deze no nonsens onderneming. Degelijk advies gekregen omdat hij goed kan luisteren naar de klant. Tot op het laatste moment kon er nog wat aangepast worden. Levering en plaatsing tot op de minuut nauwkeurig gepland. Een probleem van onze kant werd direct door hem verholpen. Ook is de keuken keurig geplaatst. Mede door zijn scherpe prijs/kwaliteitsverhouding zou ik iedereen dit bedrijf aanbevelen
FOTO VAN CRUM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete apparatuur aankoop”
Door Jacqueline Smit op woensdag 9 jan 2019 '19
De eerste kennismaking met Leo van der Velden Keukenimport was via hun website waar zij mooie aanbiedingen hadden voor het aanschaffen van Siemens apparatuur. Na een interesse mail te hebben gestuurd kregen we al snel een goede offerte. Daarna zijn we langs gegaan bij het bedrijf en hadden een prettig gesprek. Ze zijn zeer hulpvaardig, denken mee en komen met de juiste oplossingen. Daarnaast zijn ze pro-actief en reageren snel op vragen. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!!!
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer tevreden klant”
Door Ger van Vliet op woensdag 31 okt 2018 '18
Heb een complete keuken, merk Rotpunkt, gekocht. Prima geholpen en geadviseerd door Leo v/d Velden, zonder opdringerig over te komen. Afspraken werden mondeling gemaakt op basis van vertrouwen. Is na het bezoek aan zijn zaak bij ons thuis wezen kijken en heeft een paar goede aanpassingen gedaan op het concept dat ik had laten maken. Heeft gezorgd dat apparatuur logisch en mooi bij elkaar paste. Afspraken werden prima nagekomen, prijsstelling was goed t.o.v. andere bedrijven met dezelfde keuken en installatie werd uitstekend uitgevoerd door zeer deskundige en prettige vaklui. Kortom: een zeer tevreden klant met dit bedrijf.

Aanvulling ontvangen op 31 oktober 2018: Graag in de tekst nog opnemen dat Leo een prima advies heeft gegeven voor Siemens apparatuur. Door 4 artikelen van Siemens te bestellen, werd de garantietermijn verlengd naar 5 jaar. Prachtige apparaten welke zeer goed bij elkaar passen en met veel meer mogelijkheden dan vooraf gewenst. Dank Leo voor het meedenken en de goede prijzen van deze super apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Jammer”
Door Evert versluis op zondag 4 jun 2017 '17
Komt helaas afspraken niet na. Plaatsing was redelijk maar nog wel met veel noodzakelijke nazorg. Reageert niet of nauwelijks op mails. Legtverantwoordelijkheid voortdurend bij klant en niet bij eigen bedrijf. Jammer
Reactie of foto toevoegen
“Goed en vertrouwd gevoel”
Door E. Niessen op zaterdag 11 mrt 2017 '17
Voortraject
Bij het doen van een grote uitgave moet je een goed en vertrouwd gevoel hebben , zo ook bij het aanschaffen van een keuken. Na het bezoeken van enkele aan Mandemaker gelieerde ondernemingen is er een beeld ontstaan welke niet aansluiten bij ons. Dit werd dan ook bevestigd na het lezen van recensies op het WWW. Naast het bezoeken van voorgenoemde ondernemingen hebben wij het Siemens inspiratiehuis bezocht voor het selecteren van de apparatuur, echt een aanrader. Omdat er ook een gashaard geplaatst moet worden hebben we de meubelen en het blad meegenomen in dit traject.

Offerte traject Leo van der Velde:
De afspraak kon snel worden ingepland in de showroom van Leo. Het ontvangst, uitwerken van de ideeën in een 3D weergave en de offerte zijn als zeer persoonlijk en ongedwongen ervaren. Tijdens het uitwerken van de 3D weergave zijn er goede ideeën vanuit Leo aangegeven welke absoluut niet beladen zijn met een commerciële voorkeur. Het omzetten van de 3D weergave naar de offerte was zeer open en transparant . De offerte is uitgebreid, overzichtelijk, transparant en scherp geprijsd.

Service Leo van der Velde
1) Omdat de verbouwing van de woning uitliep moest het plaatsen van de keuken 1 week uitgesteld worden. Het zenden van een e-mail met dit verzoek was voldoende. De keuken is een week extra opgeslagen en de monteurs zijn herpland.
2) Tijdens het offerte traject is er een ronde buis geselecteerd voor het afzuigkanaal. Toen de aannemer er achter kwam dat deze niet in het verlaagde plafond paste heb ik contact gezocht met Leo. Dezelfde dag is er aktie ondernomen en werd er enkele dagen later rechthoekige buis afgeleverd (direct af fabriek om tijdsvertraging te voorkomen). Uiteindelijk hebben de monteurs van Leo de ronde buis mee terug genomen. Over meerkosten is niet gesproken en zijn dan ook niet in rekening gebracht!
3) De geselecteerde oven kon niet tijdig worden geleverd door Siemens. Omdat Leo ons niet wilde laten zitten is er een nieuwe oven geplaatst welke gebruikt mocht worden totdat de geselecteerde oven beschikbaar was en omgeruild kon worden door een monteur.
4) De dag opvolgend aan de levering, welke vooraf was afgestemd en de dag ervoor werd geverifieerd vanuit de transporteur, zouden de keuken en het haardmeubel geplaatst worden. De ingezette monteurs hebben de bouwlocatie voor aanvang de installatie beoordeeld en weigerde absoluut, ondanks aandringen en risico vrijwaring, om de keuken te plaatsen omdat de woning nog te vochtig was. Na contact met Leo is de keuken weer opgehaald, opgeslagen en is de aanlevering en installatie opnieuw ingepland. Op dat moment een domper maar zeer correct gehandeld en professioneel advies vanuit Leo en zijn team. Leo en zijn team staan voor kwaliteit. Over meerkosten is niet gesproken en zijn dan ook niet in rekening gebracht!
5) Na het installeren van de Quooker bleek er af fabriek een defect te zijn. De volgende dag zijn de monteurs aansluitend aan een andere montageklus langs gereden en hebben het defecte onderdeel vervangen.

Opmerkingen Leo van der Velde.
1. De showroom is zeer beperkt. Voor de beeldvorming is dit mogelijk een nadeel echter worden deze financieel lasten voor de onderneming beperkt welke goed terug te zien zijn in de prijs welke de consument moet betalen.
2. Leo van der Velde is een kleine onderneming welke de regie voert over het project en samenwerkt met andere partijen (monteurs en transporteur). Merkbaar is dat telefonisch contact minder soepel verloop dan bij grote ondernemingen welke een telefoniste hebben zitten. Ondanks dat de communicatie trager verloopt dan men anno 2017 wenst is deze correct en tijdig is. Naast het reduceren van financieel lasten voor de onderneming welke goed terug te zien zijn in de prijs welke de consument moet betalen zijn de andere partijen gemotiveerd om goed werk te leveren, zij zijn immers afhankelijk van Leo voor vervolgopdrachten.

Eindconclusie
Het is algemeen bekend en een feit dat het leveren en plaatsen van een keuken niet zonder slag of stoot verloopt. Ook wij hebben te maken gehad met deze perikelen. Echter reactiesnelheid, communicatie, oplossingsgericht denken en service zijn hierin essentieel. Leo en zijn team staan naast kwaliteit ook hiervoor. Tevens staat de keukenbranche bekend om de agressieve en intimiderende verkoop houding waarbij eenmalige hoge kortingen tot een snelle beslissing moeten leiden. De prijzen bij Leo zijn transparant , direct scherp en vrijblijvend. Het goede en vertrouwde gevoel wat Leo en zijn team hebben gegeven tijdens het voortraject en de installatie en hebben waargemaakt heeft geresulteerd in een mooie en duurzame keuken. Wij kunnen Leo van der Velde dan ook aanbevelen !
FOTO VAN E. NIESSEN
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keukens”
Door Dennis Buisman op woensdag 1 feb 2017 '17
In de afgelopen 4 jaar hier twee keukens gekocht. Beide keukens zijn prachtig geworden en doordat Leo echt met je meedenkt met de indeling is alles zo optimaal mogelijk ingericht. Geen gezeur met de prijs met hoge kortingen en direct tekenen intimidatie zoals bij de DMG groep.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Nieuw werkblad
1 / 3
Vestiging Van der Velden Keukens
aErmelo , Putterweg 23, 3851 GA Ermelo, mob 06 - 29 40 87 96
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.