Feedback
8,2

Van Diessen Keukens

Score uit 11 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 040-2539833 | De Run 8274, 5504 EM Veldhoven
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van Diessen Keukens
Al meer dan 25 jaar keukens op maat.
Alternatieven voor Van Diessen Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 362 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,4 uit 361 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,8 uit 147 ervaringen
• Ardi Keukens en Sanitair
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 353 ervaringen
• Keukenvision
   
(Dordrecht Zuid-Holland) score 8,0 uit 39 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,7 uit 14 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 288 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 11 ervaringen over Van Diessen Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren7 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, planning, prijs, service
“Hartstikke tevreden”
Door Frank en Rita Hoogers op dinsdag 12 feb 2019 '19
We hebben onze derde nieuwe keuken bij van Diessen gekocht. Prima advies en meedenkend door keukenadviseur Mark Peeters. Keuken is geplaatst en alles is perfect in orde. Niets dan lof
Reactie of foto toevoegen
“Positive ervaring”
Door Ton Sweegers op donderdag 21 sep 2017 '17
Positive ervaring met Diessen keukens in Veldhoven. Het aanrechtblad van betonlook kreeg wat gebruikerssporen. Uiteindelijk is het blad opnieuw behandeld. Ook is een hardere laag aangebracht. Het ziet er allemaal weer prachtig uit. goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe koelkast”
Door G. Bakermans op zondag 3 sep 2017 '17
20 jaar geleden een keuken gekocht bij van Diessen. Alles nog super goed. Niets stuk alle kastjes nog heel en niet verkleurd. afgelopen week n nieuwe koel/vriescombinatie gekocht (de oude was stuk) omdat de maat iets afweek van de bestaande heeft de monteur er aardig wat werk mee gehad. Na n hele tijd passen en meten de koelkast ingebouwd. We zijn super tevreden vooral over de nette werkwijze en deskundigheid van de monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Al jaren tevreden”
Door van Galen op maandag 18 apr 2016 '16
Al jaren superblij met onze keuken ziet er nog uit als nieuw superkwaliteit en erg goede nazorg.
Ook bij het kopen veel informatie over hoe en wat, meedenkend heel fijn. Heb wit hoogglans keuken greeploos met rvs .tijdloos.
Reactie of foto toevoegen
“2e keer gekocht”
Door r.vd.heuvel op woensdag 30 mrt 2016 '16
Het is de 2e keer dat wij onze keuken bij van Diessen hebben gekocht. We hebben opnieuw een perfecte ervaring opgedaan bij dit non nonsens bedrijf. Perfect en vriendelijk advies, prima planning en een super service. Prijs/kwaliteit verhouding is top!!! Een echte aanrader in de regio en ver daarbuiten.
Reactie of foto toevoegen
“Vaatwasser”
Door J.v.d. V op donderdag 31 dec 2015 '15
14 jaar geleden een keuken bij van Diessen gekocht. Echt een goede koop prima kwaliteit en service. Maar in juli hebben we een nieuwe vaatwasser gekocht bij hun en daarmee gaat alles fout. Na veel telefoontjes door ons en beloftes van hun geen verbetering. We zouden steeds een nieuwe krijgen maar tot nu toe nog niets gehad. Vandaag wel een telefoontje dat we moeten betalen... niet dus.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door M. Manders op vrijdag 27 mrt 2015 '15
Na 22 jaar nog altijd blij dat we voor Van Diessen Veldhoven hebben gekozen. Zij verlenen na al deze jaren nog steeds service. Goede kwaliteit. Niet duur. Bij aankoop van een nieuwe keuken gaan we weer naar Van Diessen. Onlangs is een front kosteloos vervangen na zoveel jaren.
Reactie of foto toevoegen
“Super Service!”
Door Hans Banken op maandag 29 dec 2014 '14
Prijs/product en flexibiliteit uitstekend! Maar als klap op de vuurpijl hun geweldige service! Oorspronkelijk was er bij ons een Bora recycling kookplaat/afzuigsysteem geplaatst en hadden daar onze bedenkingen over t.a.v. kookgeurtjes.
Na overleg met de verkoper van van Diessen is dit tot volle tevredenheid opgelost. Chapeau.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig !!”
Door Evert op vrijdag 28 jun 2013 '13
Na een aantal keukenzaken bezocht te hebben , was van Diessen een verademing. Objectief advies, meedenkend en duidelijk m.b.t de kwaliteit die je kunt verwachten. En onze verwachtingen werden overtroffen, we zijn nu in het bezit van een werkelijk prachtige, perfect afgewerkte keuken. Ook de installateurs (Embetech) waren prima. Zo kan het dus ook ..... En ook goed; niets aanbetalen, keuken wordt geplaatst en na plaatsen alleen een eenmalige incasso ondertekenen. Helemaal top ! Van Diessen, bedankt !,
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Miek op zaterdag 25 mei 2013 '13
Zeer tevreden zijn we over Van Diessen, Goed meegedacht in ontwerp, prijs en kwaliteit zijn zeer in verhouding. Alles kan op maat gemaakt worden, helemaal naar eigen idee. Keuken is gisteren geplaatst, een kastje was anders geleverd dan omschreven. Geen discussie over moeten hebben, s middags stond er al een andere ombouw, frontje werd omgezet en keuken was s avonds af. De keuken werd geplaatst door een zeer deskundig en gezellig iemand. Een aantal dingen moeten nog afgewerkt worden maar wij hebben er al het vertrouwen in dat dit correct gebeurd. Van Diessen hebben we al aanbevolen bij twee vrienden die beide keukens zoeken. Een vriendin is al geweest, had al vele interieur bouwers bezocht maar is zeer tevreden met Van Diessen. Voor mij is het voor het eerst dat ik een geheel nieuwe keuken heb en ik ben helemaal blij.
Reactie of foto toevoegen
“super service”
Door Ron Leezer op donderdag 11 apr 2013 '13
In 2008 de keuken bij van Diessen gekocht. Na veel zoeken bij andere leveranciers kwam van Diessen als een welkome verademing om de hoek. Alles was prima geregeld en ook de plaatsing is prima geregeld. Maar na 4 jaar ging de oven kapot. Atag gaf geen krimp en kon niets voor mij doen. Maar bij van Diessen hebben ze het prima geregeld. De monteur van Atag heeft de reparatie uitgevoerd en van Diessen betaald de rekening. Chapeau
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Van Diessen Keukens
aVeldhoven , De Run 8274, 5504 EM Veldhoven, tel 040 - 253 98 33
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.