Feedback
6,3

Van Son Vloeren

Score uit 13 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0181-336944 | Rijksstraatweg 254 A, 3223 KE Hellevoetsluis
Parketzaken beoordeeld
LAB21 7,0
Laminaatwinkels beoordeeld
LAB21 7,0
PVC vloerenwinkels beoordeeld
LAB21 7,0


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van Son Vloeren
Van Son Houten Vloeren: Persoonlijke benadering, vakkundige leggers, 100% maatwerk, groot assortiment, schone en veilige werkmethoden, twee jaar full serivce, milieubewust.
Alternatieven voor Van Son Vloeren
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 128 ervaringen
• LAB21
   
(Delft Zuid-Holland) score 7,0 uit 45 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,5 uit 369 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 311 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 208 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,7 uit 173 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 13 ervaringen over Van Son Vloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren6 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren1 ervaring
2 sterren1 ervaring
1 ster4 ervaringen
“Moeizame vloerrenovatie”
Door H van Meijeren op donderdag 27 dec 2018 '18
Zeer slechte ervaring! Ivm waterschade heeft v Son de vloer hersteld echter is dit op een zeer onprettige manier verlopen. slechte tot geen communicatie! Komen afspraken niet na (diverse keren voor niets zitten wachten!). Zelfs op de dag van herstel kwam er niemand opdagen. Het is niet de services die van Son op de site aangeeft! Een dikke -10 van ons!
Reactie of foto toevoegen
“Super! uitstekend!”
Door M. Koornneef op dinsdag 6 mei 2014 '14
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik uitermate prettig en vriendelijk ben behandeld. Ik vind Ingrid en Erik heel aardig en altijd opgewekt en ze hebben heel goed geholpen. De kwaliteit van de vloer is ook heel goed en de prijs is ook zeer scherp. Alles is verlopen zoals het hoort; snel, kundig en een hele goede service. Ik zou dit bedrijf absoluut aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Ruud Ter Veer op zaterdag 23 feb 2019 '19
Hollandse vloeren /Amerongen. Als je binnen een jaar er wil bij zitten als op een schroothoop moet je echt deze vloer laten leggen door van son. Als je er van hou om goedkoop afgeblaft te worden en aan te horen dat je niet kan schoonmaken.... Laat 't zeker door van son doen. Of te wel.. Je koopt 'n vloer van bijna 6000 euro bij een wat je denkt specialist.. In de hoop dat je Idd 30.jaar mooi zit. Nou me klote.. Ik zit binnen 'n jaar op 'n springplank van 'n plank die beplakt is met 'n paar mm top laag die er niet uit ziet omdat hij is verlijmt en de hond er toch niet over heen mag rennen.. Laminaat had 'n betere oplossing geweest. Mocht je toch 'n berg willen uitgeven mag je heel graag deze brok ellende van me overnemen voordat ik het er uit trek en zo door zijn pui weer bij 'm terug breng.. Ik zal dan wel eerst vragen of de luchtvochtigheid goed is!
Reactie of foto toevoegen
“Een negen!”
Door Sylvia Leek op vrijdag 12 dec 2014 '14
Het was echt een warme ontvangst toen ik vloeren voor mijn nieuwe huis in Zeeuws Vlaanderen uit ging zoeken bij VSHV! Ik ben niet de gemakkelijkste, maar kan best snel keuzes maken, als ze luisteren en laten zien, wat ik vraag, eventueel met goede alternatieven komen, en mij net niet te veel of te weinig laten zien. In alle rust mijn keuzes kunnen maken (met koffie!) en mij laten voorlichten over de vloeren die het beste zouden zijn in verband met mijn huisdieren. Door spraakverwarring toch een paar meter te weinig voor de keukenvloer geleverd gekregen, maar dat heeft het uiteindelijke plan niet erg verstoord (leggers konden verder met de rest van het huis). Jan, de legger van het laminaat is een ware kunstenaar in het oplossingen verzinnen en uitvoeren van moeilijke randjes en hoekjes, die er nogal wat zijn in een gedateerd huis. Kortom, ik ben happy met mijn keuzes, krijg perfecte nazorg over hoe ik bepaalde probleempjes (een kras van een hondenpoot, een klodder verf van het schilderen e.d.) kan/moet behandelen en krijg ook de juiste materialen daarvoor aangeleverd tegen schappelijke prijzen! Dit was niet de eerste klus van VSHV voor ons, in ons huidige huis hebben ze op een geweldige manier de oude houten vloer behandeld en omgetoverd tot een nieuwe prachtige vloer, zonder schrale plekken en vlekken! Kortom, een 9 VSHV, en 4 sterren van mij! Sylvia Leek, Lamswaarde.
Reactie of foto toevoegen
“Ontevreden over vloerrenovatie”
Door H.Grinwis op zondag 20 okt 2019 '19
Bagger,slechter dan slecht. Geen vaklieden slechte communicatie, een hoop geld voor een wanprestatie.

Aanvulling ontvangen 24 oktober 2019: We hebben ong 10 maanden geleden onze vloer door de firma van Son, uit Hellevoetsluis, laten renoveren, dat wil zeggen, schuren, aankloppen van de vloerdelen in de olie zetten, nieuwe plinten aanbrengen, dat alles voor ruim €2000,00, de vloer was niet aan geklopt, de plinten om de koplatten gebogen en niet ingezaagd ,niets in verstek zoals een vakman dat zou doen,de plinten stonden helemaal bol zo strak zaten ze erin,in de woonkamer is een hele donkere band van ong. 40 cm langs de muur, goed en veel schoonmaken, dan gaat het wel weg zei mijnheer van Son,nou na 10 maanden is er nog niets weg. De timmerman zou wel terug komen,ik zei nog laat dan een andere komen want dat gaat niet goed komen, want hij vindt dat niet leuk dat ik geklaagd hebt,maar wie kwam er jawel dezelfde timmerman, hij kwam binnen en gooide zijn metalen gereedschap kist onbehouwen op mijn nieuwe vloer,toen hij de planken aan ging slaan ging het helemaal mis,aan de linkerkant zaten twee planken niet tegen elkaar,maar tot mijn verbazing ging hij ze aan de rechterkant proberen naar elkaar toe te slaan,dan zou hij 23 planken opzij moeten slaan,terwijl het mij lijkt dat als je het vanaf de linkerkant doet je maar twee planken opzij hoeft te slaan maar daar zou hij dan een plintje van af moeten halen en dat was teveel waarschijnlijk, kortom nadat ik mijn ongenoegen kenbaar had gemaakt heb ik hem weggestuurd, dit zijn geen vaklui dit zijn knoeiers. De hr van Son is zelf wezen kijken en zei dat hij niet anders kon dan mij gelijk geven,nadat ik mijn klachten bij hem had gemeld, de foto's zijn nog in mijn bezit,ik heb 10 maanden na dato nog steeds niets van de firma van Son gehoord, al met al een bagger bedrijf. De plinten en aanslaan van de vloer door een echte timmerman laten doen,en ja de firma van Son wilde het nog wel komen repareren maar niet op korte termijn,dat heb ik maar niet gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“teleurgesteld”
Door John, Zuidland op donderdag 6 feb 2014 '14
Er was snel een kundig advies na de waterschade aan mijn vloer en ook de bestelling was snel gemaakt. Te snel, want het bleek de verkeerde vloer te zijn. Door het blijkbaar onvoldoende communiceren met de backoffice liep het steeds verkeerd met de afspraken die we maakten. Maar ook de oplossing was teleurstellend. Vier weken later dan bedoeld werd de vloer (wel heel kundig) gelegd. De manier van ophogen bleek opnieuw niet goed gecommuniceerd met de legger zelf, die het uiteindelijk creatief oploste. Een kritische mail met feedback bleef onbeantwoord. Jammer. In mijn beleving een zaak met potentie maar dan moet de communicatie met de backoffice wel veel beter worden.
Reactie of foto toevoegen
“Schuren Frans eikenhouten vloer”
Door Maatkamp op woensdag 16 okt 2019 '19
de vloer laten schuren en olieen super mooi geworden
Reactie of foto toevoegen
“Zeer arrogant bij laminaatvloer”
Door Conny op donderdag 6 okt 2016 '16
De eigenaar van dit bedrijf kan je niet serieus nemen , bij de offerte heeft hij een mooi en strak verhaal ,maar bij de uitvoering krijg je het tegenover gestelde . Hier is de klant absoluut geen koning ! De beloofde twee dagen werk werden er acht, met schade aangericht! Als je hier wat tegen inbrengt kan je een grote mond krijgen . zeer arrogant!
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde vloer”
Door Lugthart op zondag 23 apr 2017 '17
Naar aanleiding van schade aan de vloer, bij van Son Houten Vloeren terecht gekomen. De hulp bij de schade afhandeling was heel goed en voelde prettig aan. Ook bij het uitzoeken van de nieuwe vloer werd niet moeilijk gedaan. Maar eigenlijk liep het hier wel al fout. De informatie over hoe de nieuwe vloer behandelend moest worden, zat bij de legafspraak en is tijdens het verkoop gesprek niet vermeld. Tijdens het leggen bleek er te weinig besteld ook de plinten waren niet goed. Alles werd netjes opgelost, maar kostte wel extra vrije dagen en tijd. Nadat de vloer was gelegd, bleek deze er binnen 3 maanden uit te zien alsof hij al jaren lag. Wij hadden het schoonmaak advies niet goed opgevolgd, volgens de eigenaar. Uiteindelijk hebben wijzelf ( weliswaar met gratis onderhoudspullen van de winkel) de vloer geheel gereinigd en opnieuw in de bijbehorende olie gezet. Echter binnen vier maanden weer hetzelfde verhaal. Wij zijn absoluut niet tevreden met het advies over het onderhoud van deze vloer. Wij gingen ervanuit een vloer te hebben gekocht die eens per half jaar of jaar in de olie gezet moest worden (net zoals onze oude vloer, die er na 8 jaar nog als nieuw uitzag). Echter het blijkt dat deze vloer iedere week geheel gedweild moet worden met een zeep. Dit mag niet teveel zeep zijn want dan trekt het juist vuil aan, maar ook niet te weinig want dan doet het niets. Dit is tijdens de aankoop niet verteld. Ik heb Fybromyalgie en mijn man reuma aan de handen. Het onderhoud op deze wijze is voor ons veel te intensief. Op onze klacht wordt verder niet gereageerd. Het zou Van Son Houten vloeren sieren als zij dit probleem netjes zouden oplossen en de vloer zouden voorzien van een olie die minder arbeidsintensief is.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Vivian Seip op vrijdag 8 dec 2017 '17
Wij hebben een hele mooie pvc vloer gekocht bij van Son Houten Vloeren. Netjes gelegd en een prima service. Wij zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Ruim assortiment”
Door Henry Penders op zondag 30 mrt 2014 '14
Prima geholpen in de winkel. We zochten een vloer voor boven. In het assortiment was voldoende keuze in kwaliteit, design en budget. Met het advies en de geleende "leg koffer" was deze klus prima zelf te doen. De vloer in de woonkamer is door een medewerker geschuurd en in de olie gezet. Deze is weer als nieuw. Alles volgens afspraak verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Content”
Door Fam. C van Vliet op zaterdag 11 jul 2015 '15
V. Son heeft bij ons een laminaat vloer gelegd, van Douwes Dekker, prachtig erg mooi ook de plinten, wij zijn erg content. Wij hebben gekozen voor Douwes Dekker, zij hebben mooie vloeren.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig gewerkt”
Door Ed de Feij op maandag 12 mrt 2018 '18
GEKOCHT: Laminaat vloeren door het hele huis, 3 verdiepingen.Wij werden in de winkel erg prettig geholpen en geadviseerd. Vloeren zijn vakkundig ingemeten en daarna echt snel en vakkundig gelegd in 3 dagen. Afspraken werden correct nagekomen en er waren steeds oplossingen voor de nette afwerking in de woning (die kom je natuurlijk altijd tegen). Rommel werd keurig opgeruimd en meegenomen. De vloeren liggen nu enkele weken en bevallen prima. Wat ons betreft verdient van Son Vloeren een dikke 10 en zeggen we hartelijk bedankt voor uw service.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Van Son Vloeren
aHellevoetsluis , Rijksstraatweg 254 A, 3223 KE Hellevoetsluis, tel 0181 - 33 69 44
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.