Feedback
7,4

Woonmode Rijswijk

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 070-3960610 | Bogaardplein 6, 2284 DM Rijswijk ZH
Parketzaken beoordeeld
LAB21 6,7
Laminaatwinkels beoordeeld
LAB21 6,7
PVC vloerenwinkels beoordeeld
LAB21 6,7


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Woonmode Rijswijk
Woonmode is de grootste specialist van de regio Den Haag op het gebied van complete woninginrichting. Van een enorme keuze in vloeren als tapijt, laminaat, tapijt, vinyl, pvc en parket, tot een schitterende collectie gordijnen, raamdecoratie, zonwering, behang en karpetten.
10+ beste vloeren
Alle Top Vloerenwinkels (Reviews)
Lees reviews over de 10+ Beste vloerenwinkels met ruim 2.000+ ervaringen over meer dan 600 beoordeelde vloerenzaken. Voorkom een miskoop bij het kopen van een vloer met reviews die altijd zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Woonmode Rijswijk. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Goede service”
Door ouwehand op vrijdag 5 jan 2018 18
goede service na een jaar kwamen ze nog om vloerbedekking na te lopen en strak te leggen supper
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Remko Luyten op vrijdag 8 sep 2017 17
Meedenken prima, service en oplossen van problemen uitstekend! en zeker niet duur.
Reactie of foto toevoegen
“Niet meer”
Door P. Wouters op dinsdag 29 sep 2015 15
Onze ervaring met woonmode Rijswijk is niet zo best. In februari hebben wij een Verosol QS80 rolgordijn besteld via internet die in maart is geleverd, alle communicatie hierover verliep via mail en telefoon. Het rolgordijn was niet voorzien van een afwerkprofiel en omdat het mogelijk was volgens woonmode Rijswijk dit apart te bestellen werd hierover een offerte gevraagd. Wij gingen hiermee akkoord hebben de juiste maten opgegeven en dan werd het doodstil, geen enkel communicatie kwam nog van woonmode Rijswijk. In april hebben wij per mail nogmaals contact opgenomen en gemeld dat we voor enkel maanden in het buitenland vertoefden. In september namen we terug contact op, hierop werd geantwoord dat de e-mails door een storing allemaal verloren zijn gegaan. Nogmaals vroegen wij per mail voor het afwerkprofiel maar de communicatie vanuit woonmode Rijswijk is terug nihil. Wij hebben nu een prachtig rolgordijn maar jammer genoeg zonder afwerkprofiel, voor ons nooit meer woonmode Rijswijk!
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Woonmode Rijswijk
Website: www.woonmode.nl
aRijswijk ZH , Bogaardplein 6, 2284 DM Rijswijk ZH, tel 070 - 396 06 10
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.