Feedback
9,6

Bovenkamp Badkamers

Score uit 26 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
Karel van Ginkelstraat 16, 3832 LH Leusden
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bovenkamp Badkamers
Bovenkamp Badkamers bestaat sinds augustus 1998 en is gespecialiseerd in het renoveren en plaatsen van badkamers en toiletruimtes in bestaande en nieuwbouwwoningen
Alternatieven voor Bovenkamp Badkamers
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Evindie onderhouds- en montagebedrijf
   
(Nieuwegein Utrecht) score 9,1 uit 31 ervaringen
• Bakker Tegels & Badkamers
   
(Vlaardingen Zuid-Holland) score 9,5 uit 178 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 26 ervaringen over Bovenkamp Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren24 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 26 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, service
“Van harte aanbevolen”
Door Paul op dinsdag 12 nov 2019 '19
Van harte aanbevolen! Heel blij met onze nieuwe badkamer. Zeer tevreden met zowel het team van Ed als de geleverde kwaliteit. Zeer professioneel, uitermate vriendelijk en hele goede adviezen. Wij moesten de indeling op het laatste moment aanpassen. Hier is flexibel mee omgesprongen. Wij genieten dagelijks van de nieuwe badkamer!
FOTO VAN PAUL
Bijzondere uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te raden”
Door van Oostenbrugge op donderdag 24 okt 2019 '19
Bovenkamp heeft deze zomer in 2 weken onze badkamer uit 1969 geheel gerenoveerd. We zijn erg blij met het resultaat! Ze werken zeer netjes. Ik was bang voor veel stof en rommel maar alles was in 2 dagen gesloopt en nergens lag stof. Het zijn erg vriendelijke en hard werkende mensen. De communicatie verliep erg goed. Zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Viel mee”
Door Kirsti op dinsdag 22 okt 2019 '19
Super tevreden! Afgelopen september heeft Ed en zijn team mijn badkamer en toilet verbouwd. Ze werken zeer netjes, leveren kwaliteit, komen afspraken na, communiceren goed en denken mee. Iedere dag sta ik met veel plezier in mijn nieuwe badkamer. Ik zag op tegen de verbouwing. Maar het is mij 100% meegevallen! Ik had het veel eerder moeten doen.
FOTO VAN KIRSTI
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Maaike op maandag 3 jun 2019 '19
Ed en zijn collega's hebben een nieuwe badkamer en wc bij ons geplaatst, binnen de vooraf aangegeven tijd. Ze werken snel en vakkundig, komen alle afspraken na en zijn gezellig om in huis te hebben. De communicatie verliep heel goed. We zijn supertevreden en raden Bovenkamp Badkamers dan ook van harte aan!
FOTO VAN MAAIKE
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevolen”
Door Jan en Truus, Zeist op maandag 3 jun 2019 '19
Van harte aanbevolen! De enthousiaste verhalen van een collega van één van ons brachten ons bij Bovenkamp Badkamers. En die verhalen bleken terecht. We zijn super tevreden over het meedenken, de tips, de vakbekwaamheid, de uitvoering, de communicatie, het prettige team van mensen. Onze kleine badkamer heeft een metamorfose ondergaan. Er is een aparte douche bij gekomen en hoewel de badkamer geen centimeter groter geworden, ervaren wij meer ruimte.
Reactie of foto toevoegen
“Geen verbeterpunten”
Door Wouter Kok op woensdag 29 mei 2019 '19
Na ontwerp bij sani-dump in amersfoort bij Ed een offerte gevraagd, snel en duidelijke offerte gekregen. Gelijk bij eerste contact al goed gevoel over de werkwijze van Ed. Alles netjes en in goed overleg geplaatst, zeer fijne medewerkers die zeer vriendelijke en kundig zijn. Voor Ed en zijn team geen verbeterpunten kunnen bedenken gewoon erg goed en plezierig. Gekregen wat we hadden afgesproken zonder problemen of meerwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Maikel Berendsen op zaterdag 18 mei 2019 '19
Op aanraden van mijn broer, die ook zijn badkamer en toilet heeft laten renoveren, zijn we bij Ed uitgekomen. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Vanaf het begin was het contact prettig en de hele verbouwing is volledig naar wens verlopen. Alle ingeschakelde mensen werken nauwgezet en netjes. En ook belangrijk; afspraken worden nagekomen. Qua tijd en afwerking. Kortom we zijn zeer tevreden met het eindresultaat en kunnen Ed en zijn team van harte aanbevelen.
FOTO VAN MAIKEL BERENDSEN
Zeer tevreden met dit resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Correct en netjes”
Door Rob Steur op zaterdag 30 mrt 2019 '19
Wij hebben sanitair gekocht bij Sanidump en hebben samen met die leverancier een ontwerp voor de badkamer gemaakt. Vervolgens onder meer Ed van de Bovenkamp uitgenodigd een offerte te doen voor de sloop van de bestaande badkamer en de installatie van de nieuwe. Voor hem gekozen omdat zijn offerte niet alleen aantrekkelijk was, maar ook omdat hij zelf met goede aanvullende ideeën is gekomen. De uitvoering van het werk is in drie weken tijd (alles inclusief) bijzonder goed verlopen. Zeer correcte en netjes en zorgvuldig werkende collega's. Inmiddels maken wij met veel genoegen gebruik van onze nieuwe badkamer!
REACTIE VAN ROB
Zie maar hoe mooi.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Lonneke Noteboom op vrijdag 29 mrt 2019 '19
Wij genieten met volle teugen van onze nieuwe badkamer, gemaakt door Ed van de Bovenkamp en zijn vriendelijke en deskundige mannen. Er werd heel netjes gewerkt, en waar nodig werd er overlegd en meegedacht. Wij zijn dan ook buitengewoon tevreden over het eind resultaat! Wij willen Ed en zijn mannen dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door G.D.Bos op vrijdag 29 mrt 2019 '19
Aanbevolen! Via Nijhof is door Bovenkamp bij ons een badkamer gerenoveerd en een nieuwe badkamer aangelegd. Prima werk, vlot en vakkundig en alleraardigste medewerkers die meedenken en niet te beroerd zijn extra klusjes mee te nemen. We zijn helemaal tevreden. Eigenlijk jammer dat we niet rechtstreeks bij hen terecht zijn gekomen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hans en Brenda op donderdag 7 mrt 2019 '19
Wij hebben door Ed onze badkamer en wc laten doen. Door het meedenken is de offerte een aantal keren aangepast. Tijdens het werk regelmatig contact gehad over het uit te voeren werk. Er wordt goed meegedacht en gezocht naar oplossingen. Vakkundig en aardig personeel dat goed op elkaar is ingespeeld. Zijn zeer tevreden over her resultaat.
FOTO VAN HANS EN BRENDA
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Wim en Emma Zomer op maandag 25 feb 2019 '19
Ed van de Bovenkamp en zijn mannen hebben onze wc en badkamer super gerenoveerd. Ze zijn professioneel te werk gegaan en communiceren helder en to the point. Afspraken worden nagekomen en het uiteindelijke resultaat is fantastisch. Van harte aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke aanrader”
Door Tjeerd Hansen op dinsdag 19 feb 2019 '19
Ed heeft met zijn zeer vakkundige en vriendelijke crew een badkamer bij mij geïnstalleerd. De heren zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben een mooie badkamer gefabriceerd. Zoals al gezegd is de ploed niet alleen vakkundig maar ook erg vriendelijk en bereid mee denken en advies te geven. Dikke aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door Fam. A. Bouman op woensdag 13 feb 2019 '19
De firma Bovenkamp heeft bij mijn schoonmoeder een nieuwe badkamer geplaatst. Ze hebben dit vlot netjes en heel mooi gedaan. Ik kan werkelijk geen op of aanmerking bedenken! Alles in een keer goed en de communicatie verliep soepel en zeer netjes! Fijn ook dat ze af en toe foto's naar ons toe stuurden zodat wij mij schoonmoeder die op dat moment in het ziekenhuis lag op de hoogte konden houden. Al met al een hele plezierige samenwerking!
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevelen”
Door Cees Witteveen op maandag 7 jan 2019 '19
Via een familielid kwamen we in contact met Bovenkamp badkamers voor de renovatie van onze badkamer, toilet en was/cv ruimte. Wij kunnen Ed en zijn ploeg van harte aanbevelen: ze leveren uitstekend werk, zijn plezierig in de omgang, komen hun afspraken na. Natuurlijk gaan er wel eens kleine dingen mis, maar dat wordt vlot hersteld.We zijn erg tevreden over het resultaat en genieten dagelijks met namen van onze supermooie badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke aanrader”
Door Sabine op zaterdag 29 dec 2018 '18
Via Nijhof zijn we in contact gekomen met dit bedrijf! Wat een geluk hebben wij gehad. Van slopen, stucen, tegelen, verven, installeren etc. Alles goed verlopen, ze denken mee, geven tips, overleggen goed, geven advies waar nodig en niet onbelangrijk, zijn zeer prettige en gezellige mensen om in huis te hebben... je hebt ze toch drie weken hele dagen over de vloer! � en de badkamer en wc zijn prachtig geworden!! kortom, een dikke, vette aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
“Hele klus”
Door Bob Latten op donderdag 6 dec 2018 '18
Een nieuwe keuken, twee badkamers renoveren, verlaging van een plafond + stuken. Een hele klus, maar met Ed van de Bovenkamp was het prima (samen)werken: betrouwbaar, kwalitatief prima, heldere communicatie en prettige vakmensen als personeel. En, belangrijk, als er al iets niet helemaal goed ging werd het opgelost zonder zeuren.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Hans & Ineke Huls op dinsdag 25 sep 2018 '18
Voor de noodzakelijke verbouwing van de badkamer met separate toiletruimte in ons appartement was het een vereiste, dat dit werk professioneel zou worden uitgevoerd, te meer daar dit met het nodige delicate sloopwerk gepaard zou moeten gaan. Vanaf de offertefase en planning ontstond een vertrouwensband welke bevestigd werd door de professionele uitvoering van het werk. Daarbij werden afwijkingen van het oorspronkelijke ontwerp met de nodige flexibiliteit aangepast. Bovenkamp Badkamers kunnen wij ten zeerste aanbevelen voor de verbouwing van uw (design) badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door Marion Luiten Veltkamp op vrijdag 21 sep 2018 '18
Via Nijhof zijn wij in contact gekomen met Bovenkamp Badkamers. Vanaf het eerste moment bij inmeten tot en met de oplevering zijn de contacten heel plezierig verlopen. Er werd altijd snel en correct op vragen geantwoord en men kan goed met je meedenken. Afspraken zijn goed en tijdig nagekomen. De vakmensen die hier de badkamer hebben verbouwd waren aardig, correct en kundig. Voor ons is Bovenkamp Badkamers een bedrijf om aan te raden bij familie en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerverbouwing”
Door Frits Kroese op woensdag 12 sep 2018 '18
We hebben onze badkamer helemaal laten verbouwen en zijn heel tevreden met het resultaat. De werkmensen zijn vakkundig, plezierig in de omgang en werken netjes. Wij kunnen Bovenkamp Badkamers van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Blij”
Door Arthur Jussen op donderdag 23 aug 2018 '18
Wij zijn ongelofelijk blij met onze badkamer. Alles is perfect afgewerkt, het ziet er schitterend uit. Daarnaast was de communicatie met alle mensen binnen het bedrijf erg prettig: was er iets niet goed, dan werd gelijk gemeld wanneer en hoe dat opgelost zou worden. Het is een topbedrijf dat kwaliteit levert. We zouden er zo weer mee in zee gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Edwin Berendsen op vrijdag 13 jul 2018 '18
We hebben de badkamer en het toilet geheel laten renoveren, alles naar volle tevredenheid. Er wordt flink meegedacht, tot aan de kleinste details aan toe. Plezierige, netjes werkende vaklui en strakke en duidelijke communicatie. Kortom: een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Didi op donderdag 12 jul 2018 '18
In april 2018 heb ik de badkamer laten renoveren door Bovenkamp Badkamers. Goede service, prettig in omgang, leuke medewerkers, flexibel, altijd bereikbaar, komen afspraken goed na en netjes alles opgeruimd! Ik raad Bovenkamp badkamers zeer zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Freerk Strikwerda op dinsdag 10 jul 2018 '18
De badkamer afgelopen jaar laten renoveren door van de Bovenkamp. Helder overleg vooraf over de mogelijkheden en goed advies over de keuze van de materialen. Er werd in goed overleg efficiënt gepland en gewerkt, tijdens de bouw nauwelijks last gehad van stof door inzet van een goed werkend afzuigsysteem. De uitvoering is 100% volgens de afspraken verlopen. Mooie badkamer waarin ik dagelijks geniet van de perfecte afwerking: het vakmanschap straalt er van af!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door P. Schreurs op zondag 8 jul 2018 '18
Badkamerbenodigdheden via hen gekocht en volledige badkamer in oud huis laten renoveren. Zeer deskundig, perfecte afwerking, sympathieke werknemers,alle afspraken nagekomen en heel erg goede communicatie tijdens de werkzaamheden!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Joan Baljet op zaterdag 7 jul 2018 '18
Door Bovenkamp complete nieuwe badkamer laten installeren .
- zeer vakbekwame kundige werkmannen met ieder zijn specialiteit ( electra, loodgieter , tegelzetter, schilder , timmerman)
- efficiënt
- zeer prettig in de omgang
- snel accuraat
- goed overleg tussen leverancier en uitvoering
- na werkdag alles opgeruimd
Prettig en vakwerk!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Bijzondere uitstraling
1 / 6
Vestiging Bovenkamp Badkamers
aLeusden , Karel van Ginkelstraat 16, 3832 LH Leusden, mob 06 - 55 71 04 02
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.