Feedback
7,2

Provence Keukens Badkamers en Interieurs

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0318-545030 | Inductorstraat 26a, 3903 KB Veenendaal
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Provence Keukens Badkamers en Interieurs
Ervaar het gevoel zodra u over de drempel stapt; warmte, luxe, het goede, vrije leven. Het gevoel van de Provence. Provence Keukens, Badkamers en Interieurs creëert precies dat gevoel voor uw keuken, badkamer en interieur
Alternatieven voor Provence Keukens Badkamers en Interieurs
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4All
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 373 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 320 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,4 uit 48 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,5 uit 504 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 43 ervaringen
• Keukencoach
   
(Amersfoort Utrecht) score 8,8 uit 14 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,6 uit 63 ervaringen
• Keukenvision
   
(Bunnik Utrecht) score 8,8 uit 43 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Provence Keukens Badkamers en Interieurs. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Droomkeuken”
Door Marco van den Brand op vrijdag 25 okt 2019 19
Vanaf eind 2018 zijn wij ons gaan richten op de aanschaf van een mooie gepersonaliseerde keuken. Na bezoek aan de grote keuken leveranciers, hadden we al heel snel de buik vol van de prijs/kwaliteit verhouding, maar zeker van het aanbod wat ons werd voor geschoteld. Op advies van een eerlijke keuken verkoper die zei: meneer, wat u wil, dat kunnen we niet, zijn we op zijn advies naar Provence Keukens in Veenendaal gegaan. Daar hebben ze al mijn ideeën en wensen gegoten in een plaatje van een droomkeuken. Paul heeft heel goed geluisterd naar mijn vele wensen en eisen, en dit omgezet in de keuken zoals hij momenteel staat. Tijdens dit proces, zeer korte lijnen over aanpassingen, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Wij hadden 3 dagen een monteur van Provence tot onze beschikking gehad(Vincent) die we tijdens plaatsen nog konden sturen over kleine details. Zelfs Hans Baelde (eigenaar) heeft persoonlijk meegeholpen met een aantal zware zaken te plaatsen, wat een vak idioot is dit. Ik mag wel zeggen dat na de gesprekken met Hans ik anders ben gaan kijken naar details van afwerking. Inmiddels genieten wij ten volle overtuiging van onze droomkeuken, zeker een aanrader als u onbezorgd wilt genieten van een hoge afwerkingsniveau en een partij waar Service nog met een hoofd letter S word geschreven.
Reactie of foto toevoegen
“Veel fouten gemaakt”
Door I.de Groot op maandag 26 mrt 2018 18
Het traject voor een nieuwe keuken van Provence is niet rimpelloos verlopen. Er zijn veel fouten gemaakt en er is een behoorlijke vertraging geweest. Uiteindelijk is alles echter naar wens opgelost en afgerond en zijn we blij met onze nieuwe keuken met hoog/laag blad.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over badkamer”
Door Rob op donderdag 8 nov 2018 18
Wij zijn ontzettend tevreden over de badkamer. Van ontwerp, maken tot nazorg was alles perfect geregeld. De persoonlijke benadering en de nette en vakkundige installatie maken dat we Provence echt kunnen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Van tekening tot aan het eind resultaat helemaal”
Door Patrick van der Staaij op zaterdag 19 feb 2022 22
Dit is de 2de keer dat we een keuken kopen bij deze fantastische keukenzaak. de eerst keuken was 8 jaar oud en stond in onze vorige woning maar zag er nog steeds uit als nieuw. in 8 jaar tijd geen deurtje te hoeven na stellen helemaal top. We zijn nu net verhuisd naar onze nieuwe woning en hebben weer bij deze top zaak een keuken laten tekenen, tijdens het tekenen merk je al dat ze goed naar je wensen luisteren en met je mee denken. en hebben vaak goede ideeën. en denken in oplossingen.

Tijdens het plaatsen van de keuken zie je ook dat ze echte vakmensen in dienst hebben ze weten waar ze mee bezig zijn en gaan pas weg als je helemaal tevreden bent. Van tekening tot aan het eind resultaat helemaal top. Ze zijn super vriendelijk en als er iets niet klopt wordt het opgelost. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen
FOTO VAN PATRICK VAN DER STAAIJ
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slechte service”
Door Manuele op maandag 14 feb 2022 22
Na levering van verkeerde keukenblad bleef eigenaresse bij het standpunt dat dit 'acceptabele kleurverschillen' betroffen, terwijl een kind kon zien dat het een totaal ander blad was. Ze weigerde iets te doen en ik moest het blad maar met een schuursponsje behandelen. Uiteindelijk heb ik zelf contact opgenomen met de leverancier, die gelijk via de foto's zag dat het niet klopte. Na enkele weken kwam toch het juiste keukenblad. Om een excuus heb ik moeten vragen, dat kwam niet vanzelf. Vervolgens werd het keukenblad gemonteerd, maar ... gasstel zit nu scheef t.o.v. keukenkastje, gootsteen kwam eronderuit en lekte en plint achter keukenblad bestond opeens uit 3 delen in plaats van 2. Monteur was ronduit onbeschoft en wilde fouten niet toegeven en durfde zelfs op te merken: u zegt dit zeker omdat u geld terug wil. NEE, ik wil dat het goed komt!!!! Uiteindelijk rapport laten maken door expert en verstuurd naar Provence. Er werd op 28 december beloofd dat er begin van het nieuwe jaar een nieuwe afspraak zou worden gemaakt. Inmiddels bijna 2 maanden verder en Provence laat niets meer van zich horen. Schandalig!!!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestiging Provence Keukens Badkamers en Interieurs
aVeenendaal , Inductorstraat 26a, 3903 KB Veenendaal, tel 0318 - 54 50 30
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.