Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Son (Noord-Brabant)
41 ervaringen
7,8

GJ Meijer Sanitair en Tegels

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 036-5371694 | Splijtbakweg 7-9, 1333 HC Almere
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van GJ Meijer Sanitair en Tegels
Uitstekende service, kwalitatief goede producten, mooie ontwerpen en snelle levering. Dit zijn enkele steekwoorden waar G.J. Meijer voor staat
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over GJ Meijer Sanitair en Tegels. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Klantvriendelijk”
Door Tinka de Boer op donderdag 9 jun 2016 '16
Een super klantvriendelijk bedrijf waarbij de medewerkers echt meedenken, ook al is je aankoop niet voor een hoog bedrag. Het was voor ons heel prettig dat we een aantal tegels op proef mee mochten nemen om te ervaren hoe het thuis stond, waardoor we goed een keuze konden maken. Ook nadat er thuis iets misgegaan was, hebben ze actief mee gezocht naar een oplossing. Met hun grote variatie aan tegels in combinatie met de klantvriendelijkheid is dit echt een bedrijf om iedereen aan te raden. Een dikke 10 dus, en daarnaast een pluim voor medewerker Richard die ons zo fijn geholpen heeft, en zijn collega die een tegel is komen omruilen.
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door F. Knipscheer op maandag 12 nov 2018 '18
Wij hebben een totale badkamer en toilet inrichting gekocht, waaronder meubels, tegels, kranen en wasbakken. Voor de badkamer zijn we al 1,5 jaar bezig geweest een juiste spiegelkast te krijgen, tot op heden nog niet gelukt(waarde bruto €1300,00). Daarnaast waren wij vanuit de projectontwikkelaar verplicht bij GJ meijer te shoppen wilden we het voor de oplevering geïnstalleerd krijgen. Dus werden we ook gekoppeld aan een " hoofd in- verkoper" waar we tig keer achteraan moesten om hem de weg te wijzen, te gek voor woorden dus. Waardeloos dus om mee samen te werken en te communiceren. We hebben zelf aan moeten geven hoe en wat te bestellen betreffende de meubels, wastafel etc etc. Ook nog expliciet gevraagd, meer dan een jaar voor de oplevering of de bestelde spiegelkast wel de juiste was, en het antwoord na veel aandringen kun je raden, de verkeerde dus bleek bij 1e en 2e levering. Nu zijn we nog steeds bezig de juiste spiegelkast te krijgen, 5 maanden na de eerste levering waaruit bleek dat de verkeerde was geleverd, waarbij onze verkoper weer naar ons verwijst dat we zaken hebben besteld die zij normaal niet zouden leveren. Tja je bent akkoord gegaan met de deal , zorg dan ook goed voor je klant zouden we zeggen. Hieromtrent zou G.J. Meijer zich zorgen moeten maken aangezien we weten dat er meer negatieve ervaringen zijn met diezelfde "in- verkoper". Mocht het e.e.a. alsnog correct worden afgehandeld dan zal ik dat laten weten, maar het vertrouwen is er vooralsnog niet(meer). Ik zou dit bedrijf niet aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Naar behoren”
Door W. Spits Warnars op vrijdag 29 apr 2016 '16
Al vanaf het begin (oriëntatie fase) had ik een goed gevoel bij GJ Meijer. De medewerkers zijn behulpzaam, denken mee en nemen de tijd voor je. Ik ben een aantal langs geweest en telefonisch contact gehad en altijd zijn ze zeer klantvriendelijk. Ook het retourbeleid verdient een warme douche. Gouden gasten!
Reactie of foto toevoegen
“Neemt uitgebreid de tijd”
Door J. Boomsma op dinsdag 28 jul 2015 '15
Meijer neemt uitgebreid de tijd voor je, zijn zeer deskundig en adviseren eerlijk i.p.v. zoveel mogelijk te willen verkopen. Hebben een uitgebreide collectie. Werkten ook goed mee toen ik zei mijn oude bad te willen behouden, idem thermostaatkranen.
Reactie of foto toevoegen
“Service voor badkamer uit 2011”
Door Hans Gigengack op zaterdag 9 jan 2016 '16
Geruime tijd na levering van producten voor de renovatie van onze badkamer (na afloop van de garantieperiode) krijgen we zonder gedoe en onder coulance een onderdeel van de douche-drain toegestuurd. Gratis en supersnel. Dat is m.i. waanzinnig goede service! Indrukwekkend.... chapeau GJ Meijer.... top
Reactie of foto toevoegen
“Allervriendelijkst”
Door Mw de Paauw op woensdag 29 aug 2018 '18
Toen ik de winkel in liep was ik erg onder de indruk! Na vele tegelhandelaren bezocht te hebben was dit een buitengewoon goed verzorgde zaak. Prachtige entree en displays van werkelijk alles wat je zou kunnen wensen op tegel gebied. Het personeel is zeer vriendelijk, attent en deskundig. Nemen echt de tijd en pushen niet. Eenmaal aan de computer met iets te drinken er bij wordt uitgebreid doorgenomen in 3D wat er allemaal mogelijk is en wordt er ook goed meegedacht. Ik ging dus ook helemaal blij naar huis met prachtige tegels voor een uitstekende prijs na een prettige tijd in een aangename zaak. Maar daar eindigt de top ervaring niet want, mijn verbouwing liep anders dan verwacht en tja, toen moest ik de tegels toch retour brengen. Verkopen is makkelijk, maar een zaak toont ook zijn ware karakter wanneer de klant problemen ervaart. Aan het einde van de maand retourtermijn stond ik dus weer in de zaak.. en gelukkig, ook nu was de ontvangst hartelijk en werd de terugname allervriendelijkst en efficiënt afgehandeld. Daarom beveel ik deze zaak aan bij iedereen die op zoek is naar kwaliteit en service want dat vindt je er in alle opzichten!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Remco Seeleman op vrijdag 15 apr 2016 '16
Wij hebben onze complete badkamer bij GJ Meijer gekocht en laten plaatsen. Onze ervaring is in één woord fantastisch. Zeer professioneel, geweldige service en zeer vriendelijk en gemotiveerd personeel. Ook als er per ongeluk iets niet klopt wordt dat bijzonder snel en klantgericht opgelost. De prijs/kwaliteit is bijzonder goed en zeker concurrerend t.o.v de bouwmarkten. Ook de mensen die ze aanraden voor de verbouwing zijn zeer professioneel en gemotiveerd. Kortom echt een modern bedrijf met een ouderwetse service.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging GJ Meijer Sanitair en Tegels
Website: www.gjmeijer.nl
aAlmere , Splijtbakweg 7-9, 1333 HC Almere, tel 036 - 537 16 94
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Flevoland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.