Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Nordhorn (Duitsland)
411 ervaringen (1 week geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
176 ervaringen (3 weken geleden)
7,0

Keukenland Design Wolvega

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0561-610268 | Grindweg 149, 8471 EJ Wolvega
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenland Design Wolvega
Ons zeer uitgebreide assortiment biedt mogelijkheden voor iedereen, of u nu op zoek bent naar een landelijke, moderne of juist een keuken met een design uitstraling. Ook het aanbieden van maatwerk keukens is bij ons geen enkel probleem, met onze zeer gespecialiseerde keukenfabriek kunnen wij uw droomkeuken tot leven laten komen.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Keukenland Design Wolvega. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Keuken hier gekocht”
Door Mevr Graafsma op vrijdag 8 jan 2016 '16
Wij hebben onze keuken gekocht hier. Het is een keukenzaak waar advies en service voorop staat. Ze hebben alle materialen in huis en een mooi tekenprogramma om een goede keuze te kunnen maken ondanks dat ze maar een paar keukens hebben staan. Ze zijn zelfs bij ons thuis gekomen om te kijken hoe de kleurstelling en ontwerp in ons huis uitkwamen!
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
Vestiging Keukenland Design Wolvega
aWolvega, Grindweg 149, 8471 EJ Wolvega, tel 0561 - 61 02 68
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Friesland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.