Feedback
6,3

Rijnmond Laminaat

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 010-2345468 | Fluiterlaan 430, 2903 HN Capelle aan den Ijssel
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Rijnmond Laminaat
Uw online laminaat specialist.
Alternatieven voor Rijnmond Laminaat
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 126 ervaringen
• Burg en Burg
   
(Zoetermeer Zuid-Holland) score 8,3 uit 6 ervaringen
• LAB21
   
(Capelle aan den IJssel Zuid-Holland) score 7,2 uit 35 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,5 uit 358 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,5 uit 308 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,7 uit 173 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Rijnmond Laminaat. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Geen service”
Door M.R. op zaterdag 7 feb 2015 '15
In eerste instantie vriendelijk geholpen, prima laminaat, niet goedkoop maar ook niet duur. Service blijft echter op te houden na koop. Overgebleven pakken ondervloer werden ├╝berhaupt niet terug genomen, overgebleven pak laminaat ook niet terug genomen want een week te laat. Geen enkele coulance. niet aangesloten bij cbw en dat zegt eigenlijk al genoeg. Zeer slechte, eenzijdige algemene voorwaarden.

Naschrift Qasa: Door Rijnmond Laminaat is aangegeven dat laminaat tot 3 weken retour kan en daarna niet meer omdat producent het daarna niet meer terugneemt, en dat deze voorwaarde vooraf wordt gecommuniceerd.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat gekocht”
Door C.W. op donderdag 9 nov 2017 '17
Word in de eerste instantie goed geholpen. Op internet stond een andere prijs (goedkoper) dan in de winkel. Had daar als antwoord op dat het om een internet prijs ging.Raar dat hij daar reclame voor maakt. In twee tellen had hij er een andere prijs op gezet. Met de vloerbedekking dito hetzelfde. Aan de muur hing het goedkoper dan op de staal. Was een foutje zij hij op vrijdag< maar maandag hing het nog aan de muur. Bij Rb was de vloerbedekking goedkoper.Hanteert twee prijzen, de duurste betaal je. Het laminaat geeft hij een eigen naam,zodat als je gaat google het niet kan vergelijken. Laminaat kam omhoog,word afgedaan als dat het door mijn ondervloer komt. Toevallig allen die plank van de 40 vierkante meter. Het ligt stijf tegen de trap aan. Heeft er wat afgebeiteld,maar helemaal weg is het niet. Vloerbedekking op trap al op verschillende punten moeten lijmen, omdat het los laat. Tegen kritiek kunnen ze niet, want dan word je weg gezet als niet aardige vrouw. Voor mij geen Rijnmond laminaat meer.
REACTIE VAN J. DE KEIJZER
Ik heb u eerder gemeld dat ik in mijn 30 jarige verkoop ervaring niet eerder zo een achterdochtige, verzuurde en bloed onder de nagels halende vrouw heb meegemaakt. Ik vind het daarom jammer dat er geen reviewsite voor winkeliers bestaat waar ik mijn ervaringen met u als klant kan delen en waar ik u vervolgens met 1 ster kan belonen. Voor Rijnmond-laminaat dus niet meer.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door AE Gille op zaterdag 12 okt 2019 '19
Goede voorlichting, mooie vloer, heel snel (halve dag) en perfect gelegd. Retour geld na een dag op de rekening. Kortom: een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Starre houding”
Door J. Verweij op zaterdag 1 jun 2019 '19
Voor ruim € 3000,00 laminaat gekocht. Bij aankoop proces keurig geholpen maar retour voorwaarden voor materiaal zijn niet besproken (laminaat in 2 keer besteld en beide keren niet over gesproken). Ook niet gewezen op informatie achter op de bon). Weinig coulance bij terug brengen laminaat. Zeer starre houding van verkoper die zich verstopt achter de regels van de fabrikant. Ook befaamde rode mapje met voorwaarden nooit ontvangen. Kortom, verkoper kan nog veel leren van reguliere bouwmarkt. Door starre
retourvoorwaarden geen aanrader voor een volgende keer dus
REACTIE VAN JOHN DE KEIJZER
Onze verkoopvoorwaarden staan: 1) Op tafel 2) In het rode mapje die alle klanten meekrijgen 3) Op de achterkant van uw aankoopbon die u tekent en meekrijgt. Het is u aan te rekenen dat u deze niet doorleest. Jammer dat u ook niet vermeld dat u twee soorten laminaat wilde retourneren: wij hebben één pak WEL retour genomen (ondanks dat dit buiten de gestelde termijn hiervoor was dus hoezo starre houding?) omdat dit pak weer op de pallet geplaatst kon worden maar de andere die u wilde retouren kunnen niet meer bij gebruikt worden omdat de pallet reeds vernieuwt was en het patchnummer dan niet meer overeen komt. Wanneer dit dan bij gebruikt gaat worden is de kans groot dat er kleurverschil ontstaat. En zo kunnen en willen wij onze goederen niet aan de klant leveren. Daarom moeten wij zo streng zijn en de 14 dagen die voor retourneren staan aanhouden en u kwam 30 dagen nadat u de levering had ontvangen. En dan zal ik het maar niet hebben over onbeschofte houding die u in mijn winkel aannam.
Reactie of foto toevoegen
“Meister laminaat”
Door I. de Goede op woensdag 27 apr 2016 '16
Meister laminaat gekocht voor 2300 Euro. Ging allemaal vlotjes, behulpzame mensen. Kon ook nog paar pakken laminaat terugbrengen indien teveel besteld. Ik had 2 pakken over die ik wilde terug brengen, maar volgens de eigenaar was ik een dag te laat en kon hij het niet meer terug brengen bij de leverancier. Op de vraag of ik het telefoonnummer kon krijgen van de leverancier om dit zelf te regelen, kreeg ik dit niet. Gezien eerdere commentaren speelt hij gewoon een spelletje. Slechte reclame, dus geen aanrader.
REACTIE VAN J DE KEIZER
Beste, vervelend om voor de 2e maal weg gezet te worden als een "slecht" bedrijf terwijl het "probleem" net als bij de 1e reactie volledig bij uzelf ligt. 3 weken retour tijd is in vergelijk met onze concurrenten echt een zeer ruime. Wij spelen dus geen spelletjes maar gaan juist heel serieus en coulant met onze klanten en regels om. U zou dat juist moeten waarderen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door John Keukens op donderdag 10 jan 2019 '19
Laminaat gekocht en gisteren laten leggen ik ben zeer tevreden een prima vakman ( Emiel ) heeft de vloer gelegd en alles is volgens afspraak nagekomen. Er waren door mij teveel m2 opgegeven maar dit is zonder probleem door Emielna overleg met Rijnmond Laminaat weer meegenomen en zal gecrediteerd worden omdat het dichte onaangebroken pakken waren.ik wil dit bedrijf zeker aanraden voor het leveren en/of laten leggen van een laminaat vloer.
Reactie of foto toevoegen
“derde keer gekocht”
Door AWJ op woensdag 31 mei 2017 '17
Voor de derde keer laminaat gekocht bij Rijnmond laminaat,ik ben zeer tevreden over Rijnmond laminaat anders had ik niet terug gekomen prima service en goed advies, en zonder problemen de overige 2 pakken laminaat terug kunnen geven. Ik beveel bij familie en vrienden Rijnmond laminaat aan.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Peter op zaterdag 29 apr 2017 '17
Ik heb gekozen voor Montinique Laminaat. Een uitstekende keuze tegen een goede prijs en ik ben erg goed geholpen. Over het retourneren van het overgebleven laminaat heb ik geen enkele klacht. Dat ging gemakkelijk.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestiging Rijnmond Laminaat
aCapelle aan den IJssel , Fluiterlaan 430, 2903 HN Capelle aan den Ijssel, tel 010 - 234 54 68
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.