Feedback
9,1

't Waterhuys

Score uit 24 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0513-460960 | Leitswei 6/6, 8401 CL Gorredijk
Tegelwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van 't Waterhuys
’t Waterhuys is een badkamerspeciaalzaak waar kwaliteit de belangrijkste norm is en het onderscheidt zich door zeer klantgericht zaken te doen
Ervaringen
Er zijn 24 ervaringen over 't Waterhuys. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren14 ervaringen
4 sterren7 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: badkamers, tegels , gratis, kwaliteit, service
“Goed adres”
Door Fam Slok op maandag 29 okt 2018 '18
Bij het Waterhuys hebben ze ons meer dan goed geholpen ivm de aanpassingen van onze badkamer. Sita&Diederik en hun monteurs kunnen maar wat trots zijn op hun prachtige,veelzijdige bedrijf. Hun vakkennis en vakbekwaamheid komen zeker tot hun recht..ook de klantvriendelijkheid siert hun enorm! De goede adviezen en oplossingen, en het meedenken met de klant, behoort zeker ook tot een groot pluspunt van het bedrijf. Het Waterhuys werkt met mooie en zeer solide materialen en heeft een uitstekend assortiment...ook voor aangepaste hulpmiddelen waren we zeker op het goede adres! De monteur Frank heeft ook prima en netjes gewerkt.Wij zijn zeer tevreden over het waterhuys en bevelen ze dan ook van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J. Stoker op vrijdag 5 okt 2018 '18
Een douchebak en een glazen schuifdeur. De monteur heeft goed werk geleverd en we zijn zeer tevreden over de afhandeling
Reactie of foto toevoegen
“Prettige samenwerking”
Door familie Abma op donderdag 4 okt 2018 '18
Met een prettige samenwerking en in goed overleg met 't Waterhuys en de timmerman/installateur hebben we een prachtige douchekamer gekregen. We hadden nog een douchebak met ondoorzichtige schuifwand erop en het lekte achter de douchewand. Nu hebben we een luxe douchewand met deur, regendouche en sunshower. Tegels gelijkvloers met de douchevloer en vloerverwarming. Een mooi meubel met spiegelkast en nog een hoge kast en toilet. Een aantal dingen had sneller afgewerkt kunnen worden als het eerder was besteld, door de bouwvak duurde dat nog langer. Al met al zijn we heel blij met onze kleine luxe badkamer, alles is weer fris en up to date.
Reactie of foto toevoegen
“Douchezitje”
Door Familie Boosman op maandag 23 jul 2018 '18
Wij hebben een douchezitje gekocht. Wij werden in de winkel vriendelijk geholpen en goed van informatie voorzien. Ook de monteur heeft zijn werk goed gedaan. Wij zijn tevreden en kunnen 't Waterhuys zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Douwe en Jellie van den Berg op vrijdag 22 jun 2018 '18
Hele goede ervaring met het Waterhuys. De badkamer moest vervangen en aangepast worden aan rolstoelgebruik binnen een zeer beperkte ruimte. Het meedenken, de goede adviezen en oplossingen van hun kant heeft gemaakt dat we met vertrouwen aan de slag gaan. Ook ruime keuze in het benodigde materiaal zowel in (aangepast) sanitair als in vloer en wandtegels. Tevens wordt er ruimte geboden voor evt feedback tijdens het verbouw proces . Kortom, niets dan lof. Zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede benadering”
Door Jaap Hartmann op donderdag 24 mei 2018 '18
We hadden een vraag aan het Waterhuys nl: Een toiletzitting met douche plaatsen op een bestaande Geberit 5000 closet. Antwoord : Komt voor elkaar. Niet eenvoudig want er ontbreken div. onderdelen en bevestigingsmateriaal. Alles is goed en professioneel opgelost , mede door de vriendelijke Sieta van Het Waterhuys.
Reactie of foto toevoegen
“Aangepaste badkamer”
Door T. Hof op woensdag 23 mei 2018 '18
Bij het waterhuys hebben ze ons uitstekend geholpen met een aangepaste badkamer voor onze zoon uit te zoeken. We werden goed te woord gestaan, Diderik en Sieta denken mee, en ze nemen ruim de tijd voor je en de koffie staat altijd klaar. We zijn er een keer of 4 geweest om aanpassingen door te geven of om advies in te winnen.
Het plaatsen van de badkamer doen we in eigen beheer, gaan we deze zomer doen en ook dit is uiteraard geen probleem. Zodra het klaar is zullen we een foto plaatsten.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Fam. Pool op maandag 30 apr 2018 '18
Wij hebben dit jaar maart\april en badkamer\toilet laten installeren door "Het Waterhuys". Alle materialen bij elkaar gezocht met goed advies van Diederik.
Aangezien wij de 1e week tijdens de werkzaamheden op vakantie waren was het best spannend ,maar alles is perfect verlopen. De materialen waren op tijd binnen, de voorbereidingen op papier waren duidelijk en Jan Henk de monteur was al begonnen. Er werd netjes gewerkt en overlegd met ons waar nodig . Over het eindresultaat zijn we super tevreden en we genieten nog iedere dag van onze mooie badkamer.
FOTO VAN FAM. POOL
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Daniëlla Hijlkema op zaterdag 7 apr 2018 '18
Prima bedrijf,geweldige service! Alles op tijd en goed geregeld met als laatste een prima en mooi afgeleverde badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gedaan”
Door Hennie en Anton van den Broek op woensdag 7 mrt 2018 '18
Diderik en Sieta hebben ons geweldig geholpen met het uitzoeken van de materialen voor de nieuwe badkamer en toiletruimte. Tijdens de realisatie diverse keren een beroep op 't Waterhuys gedaan en alle keren naar volle tevredenheid opgelost. Het eindresultaat is ook nog eens helemaal naar onze wens. Kortom, 't Waterhuys heeft het voor ons perfect gedaan met super service, goede bereikbaarheid en zeer korte lijntjes.
FOTO VAN HENNIE EN ANTON VAN DEN BROEK
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Mooi en praktisch”
Door Koos Dijkshoorn op woensdag 29 nov 2017 '17
Betreft het vervangen van de oude douche-inrichting voor nieuw. De ruimte is niet al te groot, maar er kwam toch een goed werkbaar plan op tafel door de tekenaar/ontwerper. Het is nu dan ook mooi en heel praktisch geworden. We zijn er erg content en blij mee. De tegelzetter, de timmerman hebben uitstekend werk geleverd. Waren ook prima in de omgang. Fijn was het ook dat alles elke dag werd opgeruimd en dat het oude sloopafval werd afgevoerd. Het enige 'maar' vonden wij wel dat niet alles voldoende aanwezig was bij het leveren van de materialen. Dus schoven de bepaalde werkzaamheden wat op in dagen. De service zelf aangaande de werkzaamheden bleek goed te werken. Toen de nieuwe douchestang los van de muur kwam te zitten werd dit in de loop van dezelfde dag nog opgelost. Puik!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door George Frankena op vrijdag 14 jul 2017 '17
Mooie zaak met een uitstekend assortiment. Vriendelijke mensen met vakkennis. Communicatie liet te wensen over. Al met al tevreden over onze gerenoveerde badkamer/inloopdouche.
FOTO VAN GEORGE FRANKENA
Douchecel
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen bij vervanging tegels”
Door fam. Kroeze op woensdag 12 jul 2017 '17
10 jaar geleden hebben wij naar volle tevredenheid een badkamer aangeschaft bij het Waterhuys. Nu we in december lekkage gehad hebben in de douchehoek waardoor er gesloopt en weer opgebouwd moest worden, was onze eerste gedachte dat we weer naar dit bedrijf terug wilde voor advies. We wilden het wel zo dat het nieuwe gedeelte bij het oude moest passen, maar helaas waren de wandtegels van 10 jaar geleden niet meer verkrijgbaar, dus moesten we op zoek naar een goed alternatief. zowel Diederik als Sieta dachten goed met ons mee, hadden goede ideeën en suggesties, wat wel en niet kon en hebben ons echt goed begeleidt om tot de juiste keuzes te komen. We wilde de plaatsing in eigen beheer uitvoeren, dit was ook voor hen geen enkel probleem, ze stonden ons steeds te woord als we er even niet uitkwamen, ik zou daarom dit bedrijf zeker aanraden bij vrienden en familie. onze douche is weer helemaal top !!!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fimke Postma op vrijdag 23 jun 2017 '17
Hartelijke mensen. Goed geadviseerd met verbouw badkamer. Niet goedkoop maar zeer solide materiaal. Gegarandeerd goed.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Fam. Postma op zondag 12 feb 2017 '17
Het Waterhuys heeft ons prima geholpen met het samenstellen van onze nieuwe badkamer. Wij hebben de verbouwing zelf gedaan en hebben dankzij de adviezen en de juiste materialen een mooie nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Mineke en Jan op zondag 22 jan 2017 '17
Door lekkage in badkamer waren wij min of meer gedwongen om badkamer een grondige renovatie te geven. Met het ontwerp van Diederik waren we direct enthousiast. Michel de monteur heeft top werk geleverd! Nog elke dag blij met onze badkamer. Zouden direct weer in zee gaan met Waterhuis . Kan het iedereen aanraden. Sieta ook jij bedankt voor meedenken en tips! Top!!
Reactie of foto toevoegen
“Compleet”
Door Andre en Ragna op vrijdag 9 dec 2016 '16
Goed meegedacht om een badkamer 'en suite' in de slaapkamer te realiseren. Niet alleen over het sanitair maar ook over het ontwerp, de maatvoering en de plaats waar het moest komen. Compleet plaatje. Goede kwaliteit materiaal.
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring delen”
Door fam J. Oenema op woensdag 23 nov 2016 '16
Graag wil ik mijn ervaring met 't waterhuys met jullie delen. Wij hebben een kleine verbouwing gehad in onze badkamer, zelf had ik de maten opgenomen en hiermee naar 't waterhuys. Wat ik graag wilde paste niet, te weinig ruimte. Diederik van 't waterhuys kwam met een goed alternatief wat ook paste binnen ons budget. Voor alle zekerheid kwam de monteur langs om alles goed op te meten, en op basis daarvan werd de bestelling geplaatst. Bij het monteren was het belangrijk om alles goed schoon en vetvrij te maken, hiervoor was het verstandig om 1 dag de reinigingsmiddelen uit te laten wasemen i.v.m. goede hechting van de kit op de ondergrond. Dan zie je gelijk het voordeel van een zzp-er, de vervolgafspraak werd gelijk ingepland, zonder moeilijk gedoe met "eerst overleggen met de baas" We gebruiken de badkamer nu al weer een tijdje en ik wou dat ik dit eerder had gedaan. Bedankt mensen van 't waterhuys voor jullie uitstekend advies en de correct uitgevoerde plaatsing van onze badkamer door jullie servicemonteur.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door J.H. Schut op dinsdag 22 nov 2016 '16
Door omstandigheden moest onze badkamervloer op zeer korte termijn stroef worden gemaakt. Ondanks drukke werkzaamheden wilde Het Waterhuys ons toch helpen.
Mw. Sieta Prins (Het Waterhuys) heeft e.e.a. met veel inzet geregeld en daarvoor een pluim verdient. Dit bedrijf kan ik aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Eke Beetsterzwaag”
Door Eke Beetsterzwaag op dinsdag 15 nov 2016 '16
Voor de 2e keer badkamer gekocht (niet in mijn zelfde huis, maar wel bij het zelfde (Water)huys). Goed advies van Diderik voor mijn kleine badkamertje die nu toch ruim oogt. Seniorproof. Dank Sieta voor je adviezen op het gebied van aangepaste (senior) hulpmiddelen. En last but not least: prima geïnstalleerd door Michel.
FOTO VAN DIDERIK VAN LOEF
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Cees Bosma op zondag 30 okt 2016 '16
Prima en snel geholpen bij een klein probleem aan onze wc bril soft closed die we plm. 7 jaar geleden met de renovatie van onze wc en vloeren in ons huis hadden laten doen door Waterhuys. Binnen een week kregen we bericht dat er een nieuwe gratis wc bril voor ons klaar stond en vakkundig is gemonteerd door hun monteur.Grote klasse voor deze prima service.
Reactie of foto toevoegen
“Gewaardeerd”
Door Dhr. A. Klaas op zondag 16 okt 2016 '16
Goed en vakkundig geholpen door het Waterhuys. De zaken die door Het Waterhuys voor onze nieuwe badkamer geleverd zijn, zijn van goede kwaliteit en vakkundig geplaatst. Ook hielp men ons met zoeken en informeren naar de juiste materialen wanneer deze niet door het Waterhuys konden worden geleverd. Iets wat wij zeer konden waarderen. Wij komen terug!
FOTO VAN DIDERIK VAN LOEF
Reactie of foto toevoegen
“Vloer voor kapsalon”
Door Francien Smit op woensdag 28 sep 2016 '16
Geweldig geholpen Door Diderik en Sieta in alle fasen van het proces!! Wat begon met een heel vakkundig advies heeft geresulteerd in een prachtige vloer in onze kapsalon waar we jaren op vooruit kunnen! Prachtige showroom bij het Waterhuys in Gorredijk..vakkundige en betrokken mensen en onze ervaring met Michael van bouw_en montagebedrijf BSM is meer dan geweldig. Harde werker..Heel precies.. De mensen van t Waterhuys hebben in hem een supervakman aan t werk. Wij van kapsalon Hairunlimited in Zwolle zijn heel erg tevreden over onze nieuwe vloer. Alom lof van onze klanten ook. TOP!
FOTO VAN DIDERIK VAN LOEF
Reactie of foto toevoegen
“Niet serieus genomen”
Door Rinus op maandag 9 mei 2016 '16
Zeer slechte ervaring. Het werk wordt uitgevoerd door klusjesmannen, dit hoeft op zich niet erg te zijn als men maar weet wat hij doet, dit waren dus beslist geen vakmensen, daar komt nog bij dat er een slechte communicatie is. Uit je kritiek dan wordt je niet serieus genomen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Badkamer
1 / 10
Vestiging 't Waterhuys
Website: www.waterhuys.nl
aGorredijk , Leitswei 6/6, 8401 CL Gorredijk, tel 0513 - 46 09 60
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Friesland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.