Feedback
7,8

Versani

Score uit 22 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 072-5280892 | Zijperstraat 34, 1823 CX Alkmaar
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Versani
Versani is een megastore van 4000m² waar u verwarmingen, sanitair, tegels en keukens in alle prijsklassen kunt vinden. Zo kiest u de keuken of badkamer die voldoet aan uw wensen op het gebied van kwaliteit, stijl, kleur, materiaal, vorm en functie
Alternatieven voor Versani
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Smits Keukens
   
(Uitgeest Noord-Holland) score 9,3 uit 49 ervaringen
• Keukenfavoriet
   
(De Goorn Noord-Holland) score 9,2 uit 35 ervaringen
• Kex Keuken Expert Volendam
   
(Volendam Noord-Holland) score 9,8 uit 51 ervaringen
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 327 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,1 uit 778 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Ter Aar Zuid-Holland) score 8,4 uit 208 ervaringen
• Eigenhuis Keukens
   
(Alkmaar Noord-Holland) score 5,8 uit 115 ervaringen
• Poggenpohl Amsterdam
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 7,0 uit 8 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 22 ervaringen over Versani. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren6 ervaringen
4 sterren11 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster2 ervaringen

Ervaringen over: keukens, tegels , actie, betaling, offerte, prijs, service
“Tegels en keukenaankoop”
Door Peter Wit op vrijdag 12 jan 2018 '18
is gewoon best, goed geholpen, aardige mensen, alleen viel me op dat de kleding van een enkele medewerker wel te wensen overlaat
Reactie of foto toevoegen
9,3
Smits Keukens
Uitgeest (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 49 ervaringen
9,2
Keukenfavoriet
De Goorn (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 35 ervaringen
“Geleverde keuken”
Door N.Th Tamis op vrijdag 12 jan 2018 '18
Zeer goede keukens voor een redelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
9,8
Kex Keuken Expert Volendam
Volendam (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 51 ervaringen
9,7
Keur Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 327 ervaringen
“Vervanging badkamer, toilet en nieuwe keuken”
Door C.Rijpkema op vrijdag 12 jan 2018 '18
opdracht was: vervanging badkamer, toilet en nieuwe keuken. Levering op tijd en correct. ; goed verlopen. Achteraf gezien had ik me zelf wat beter moeten informeren, dwz de afzuiging /wasemkap voldoet niet echt aan mijn verwachting
Reactie of foto toevoegen
“Gewaardeerd”
Door Theo. Röling op vrijdag 12 jan 2018 '18
Altijd klaar voor advies. Zeer gewaardeerd. Opmerking: de koolstoffilters voor de Bosch afzuigkap zijn bij dat bedrijf moeilijk te krijgen. Zoeken moeilijk, foto's toesturen enz. maar nog geen filters ontvangen. Kunnen jullie hiervoor zorgen?
Reactie of foto toevoegen
“Aanpassing fronten in bestaande keuken”
Door Bart olthof op vrijdag 12 jan 2018 '18
Redelijk geholpen, keukenkastjes sluiten nog steeds niet goed, met name de twee draaikasten.
Reactie of foto toevoegen
“Dankbaar”
Door Hans Bult Borgers op donderdag 11 jan 2018 '18
Ons ervaring was bijzonder plezierig. Vooral waren de vaklui zeer vakkundig. Wij hebben een uitgebreide keuken en badkamer gekocht. Het gehele trajekt vanaf ons eerste bezoek was verrassend goed. Wij zijn alle betrokkene van Versani erg dankbaar.
Reactie of foto toevoegen
9,1
Bemmel en Kroon
Cruquius (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 778 ervaringen
9,6
Tegelhuis Montfoort
Waddinxveen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 164 ervaringen
“Goed geholpen”
Door Francis Polle op vrijdag 12 jan 2018 '18
ik werd erg goed geholpen bij het uitzoeken, ik wist wel wat ik wilde, en verder was het prima afspreken wanneer de keuken zou komen, ik raad dit bedrijf regelmatig aan bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrelaas”
Door Ton op woensdag 13 feb 2019 '19
Hier een relaas van het plaatsen en leveren en keuken door Versani. Begin maart liep ik de winkel van Versani binnen, en werd er allervriendelijkste geholpen. En kwamen dan ook tot een mooie keuken en deze zou geoffreerd worden even later in de week. En in deze offerte was ook het stukadoor werk en Electra werk en loodgieter werk opgenomen. Dus op 23 maart was de overeenkomst getekend en zou de keuken op 13/6/2018 geleverd worden. En dacht daarna zal dan de monteur de keuken plaatsen, in dit geval betreft het een hoekkeuken. Twee weken voor levering van de keuken kreeg ik de nota en daarin stond het bedrag dat ik moest voldoen. Maar er stond ook bij dat ik het volledige bedrag moest overmaken op hun rekening anders zouden niet overgegaan worden tot levering. Dit was een dingetje waar ik toch wel een beetje verontrustend over werd en dit zou dan ook later blijken. Maar ja twee weken voordat de keuken geleverd wordt was natuurlijk alles al in gereedheid gebracht voor de nieuwe keuken, dus alles was gesloopt en weggehaald. Maar weeks voordat de keuken geplaatst zou worden was er nog steeds geen stukadoor. De firma Versani gebeld en daar gaven ze toe dat ze stukadoor waren vergeten. Een kleine week voordat de keuken geplaatst zou worden kwam de stukadoor en het einde van de dag ging de stukadoor weer naar huis. Daar ik een invalide persoon ben kan ik alles niet goed waarnemen maar ik heb zelden zo'n slecht stucwerk gezien er zat zomaar een gat in het stucwerk en naar later bleek had deze stukadoor ook niet haaks gestukt had. Dit heb ik ook de firma Versani en zijn monteur laten weten en de monteur heeft daags daarna het ook in ogenschouw genomen. Maar tot mijn verbazing werd er niet direct actie op ondernomen, nee sterker nog de kacheltjes geplaatst om het droge te versnellen zodat de keuken geplaatst kan worden. De keuken werd dan ook twee weken later geplaatst dan in offerte overeengekomen was en toen werd het ook duidelijk dat het stucwerk niet haaks was gestukt en er enorm gat tussen de muur en de keuken was ontstaan. Maar naar later blijkt hebt deze firma de keuken even goed geplaatst omdat dit dan juridisch is ingedekt. En nog weer een paar weken later kwam de monteur de achterwanden plaatsen waarvan een op de achterwand die niet goed is en de andere wandplaat verzaagd. Maar dit kwam allemaal goed zei de monteur. Na twee maanden nadat de monteur was vertrokken nog altijd geen stukadoor om het te repareren en ik daarop de firma Versani heb aangesproken dat zij toch in gebreke zijn gebleven en het stucwerk toch dienen te repareren. Ja ik moest er zelfs de rechtsbijstand bijhalen de firma Versani zover te krijgen dat deze het stucwerk ging opknappen en dit deden ze dan ook in twee fases waar ik dan ook de rekening van kreeg tot mijn stomme verbazing. Maar goed hier werd rechtsbijstand dan weer bijgehaald om dit recht te zetten. We zijn inmiddels vijf maanden verder en de achterwanden worden weer opnieuw geplaatst althans een daarvan want de andere zou nog passen volgens de monteur wat later bleek ook niet kon. Dit betekent weer zes weken wachten op een nieuwe plaat voor de achterwand. Afijn dit ging nog enkele tijd duren voordat alles af was ja ik kan u vertellen vanaf het moment van het ondertekenen van overeenkomst tot het daadwerkelijk kunnen gebruiken van de keuken heeft bijna een jaar (12 februari 2019) geduurd en ik heb zeker acht maanden de keuken maar voor een deel kunnen gebruiken maar ik zat wel in de rommel al die maanden. De firma Versani heeft mij een magere sorry toe gezegd, hieruit blijkt dat klant koning is zodra u betaald heeft en deze firma Versani weet precies hoe te werken zodat ze juridisch ingedekt zijn. Dus mijn advies zou zijn als u daar koopt vraag onmiddellijk in de showroom hoe de betaling dient te geschieden. Een zeer teleurgestelde klant (Ton).
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt goed”
Door wim op vrijdag 12 jan 2018 '18
goed geadviseerd door de verkoper. Prettige samenwerking

Aanvulling ontvangen 24 januari 2018: Betreft keuken met apparatuur: koelkast, oven, vaatwasser en gaspitten badkamer, douche, wasbak en kast. In juni 2016 geleverd en bevalt goed.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met installatie”
Door Jeroen van Grol op dinsdag 28 mrt 2017 '17
Onlangs bij Versani Alkmaar een keuken, een badkamer, een toilet en een wastafelmeubel gekocht. De installatie van de keuken is een drama. Last but not least: Versani eist dat ik eerst mijn laatste betaling (€500,–) moet voldoen alvorens men de tekortkomingen/gebreken verhelpt. De omgekeerde wereld. Gebruikelijk en afgesproken is natuurlijk dat een laatste betaling pas door de klant wordt voldaan als alles correct en compleet wordt opgeleverd. Wordt vervolgd.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Johanna op vrijdag 19 jan 2018 '18
zeer kundige en klantvriendelijke medewerkers. problemen worden snel naar tevredenheid opgelost. ben heel tevreden over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door nico schoenmaker op vrijdag 12 jan 2018 '18
Zeer goed geholpen zowel met keuken als de badkamer en toilet. duidelijke afspraken en prijzen. zeer goede service 2 kleine problemen gehad met keuken en badkamer is zeer goed en snel door ze opgelost.
Reactie of foto toevoegen
8,4
Keukenwarenhuis
Ter Aar (Zuid-Holland)
“Goed” score uit 208 ervaringen
5,8
Eigenhuis Keukens
Alkmaar (Noord-Holland)
“Matig” score uit 115 ervaringen
“Niet geleverd”
Door Bram op dinsdag 5 jun 2018 '18
Tegels besteld 8 weken gewacht en op de leverweek krijg je te horen ,ja was bij de groothandel niet leverbaar meer ,sta je dan met je tegelzetter en alle andere afspraken , kortom ze geven de groothandel waar zij het inkopen de schuld , ik koop bij hun niet bij hun groothandel anders ga ik daar wel heen , kortom waardeloos bedrijf die zich verschuild achter zijn leverancier.
Reactie of foto toevoegen
“Alles correct”
Door H.nobel-Steyn op vrijdag 12 jan 2018 '18
Begin 2017 een showroomkeuken gekocht, prima geholpen met diverse aanpassingen, alles correct volgens afspraak afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“2 keukens met apparatuur geleverd”
Door Fam kooijman op vrijdag 12 jan 2018 '18
Goede verkoper met veel ervaring en goede tips!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de medewerking”
Door Ruud Damsma op vrijdag 26 jan 2018 '18
Ik heb zeer goede ervaringen betreffende leveringen en service van de producten die ik bij Versani geleverd heb gekregen. Ron en Anja, bij deze bedankt voor alle medewerking.
Reactie of foto toevoegen
“Naar behoren”
Door Niels op dinsdag 20 feb 2018 '18
In bespreking geweest 2015 voor een nieuwe keuken waarbij de tijd werd genomen (ongeveer 2 uur) om alle aspecten te bespreken en een rondleiding door de showroom om te zien wat er mogelijk is. Dit onder het genot van een kopje koffie. De uitkomst was gelijk wat ik zocht. Vervolgens is de keuken netjes en snel geinstalleerd zonder klachten. Inmiddels is het 2018 en de keuken is nog in nagenoeg perfecte staat met alle apparatuur die nog naar behoren werkt.
Reactie of foto toevoegen
“Levering prima verzorgd”
Door C.G.M. Kos op maandag 22 jan 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht, een badkamermeubel met kranen en een spiegel, een inloopdouchewand en douchegarnituur, twee inbouw toiletpotten en een urinoir met toebehoren, een fonteintje met kraan, keuken met cooker en inductiekookplaat en afzuigkap, tegels voor de kamer-, hal- en toiletvloer, tegels voor de badkamervloer en tegels voor de wanden in het toilet en de badkamer. Alles is prima verzorgd geleverd. Een minpunt is dat ik de vloertegels, de wandtegels en badkamervloertegels in een nog ongeopende verpakking niet kan retourneren.
Reactie of foto toevoegen
7,0
Poggenpohl Amsterdam
Amsterdam (Noord-Holland)
“Redelijk” score uit 8 ervaringen
9,3
Poggenpohl Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 32 ervaringen
“Denken mee”
Door Adrie op maandag 29 jan 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht. Een paar dingen zijn niet helemaal goed gegaan. Slechte ervaring met kick&go. Vaatwasmachine was niet(goed) vastgezet. Lades te laat bijgesteld waardoor er schade ontstond. Ik heb zeer veel bewondering voor de wijze waarop de medewerkers van Versani de problemen hebben opgelost en hersteld. Ik heb nu een prachtige, zeer goed functionerende keuken, met de ervaring dat wat er ook is, Versani altijd meedenkt in oplossingen en ze ook daadwerkelijk uitvoert. Geeft ook vertrouwen voor de toekomst.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Volker Merbeck op zaterdag 13 jan 2018 '18
De opbouw van het keuken was heel goed. De apparaten werkenen we hebben veel grap te koken. Uw servies en advies was echt uitstekend. Hartelijk bedankt. We hebben een keuken gekocht prima geholpen we zullen dit bedrijf aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Losse aankoop heetwaterkraan”
Door Jan Konijn op donderdag 11 jan 2018 '18
Ik heb mij bij Versani laten adviseren over een Franke heetwaterkraan met plintboiler. Zij hebben ook de installatie verzorgd, is zeer goed uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door Margret Zoon op zondag 14 jan 2018 '18
Wij kochten een showroomkeuken waar we nog steeds zeer blij mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Versani
Website: versani.nl
aAlkmaar , Zijperstraat 34, 1823 CX Alkmaar, tel 072 - 528 08 92
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.