Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Volendam (Noord-Holland)
39 ervaringen (gisteren)
Den Bosch (Noord-Brabant)
65 ervaringen (3 weken geleden)
Haarlem (Noord-Holland)
268 ervaringen (vandaag)
6 vestigingen
1836 ervaringen (vandaag)
Middelharnis (Zuid-Holland)
183 ervaringen (1 maand geleden)
Numansdorp (Zuid-Holland)
66 ervaringen (1 week geleden)
Son (Noord-Brabant)
35 ervaringen (1 maand geleden)
Rotterdam (Zuid-Holland)
22 ervaringen (1 week geleden)
8,0

Versani

Score uit 21 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 072-5280892 | Zijperstraat 34, 1823 CX Alkmaar
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Versani
Versani is een megastore van 4000m² waar u verwarmingen, sanitair, tegels en keukens in alle prijsklassen kunt vinden. Zo kiest u de keuken of badkamer die voldoet aan uw wensen op het gebied van kwaliteit, stijl, kleur, materiaal, vorm en functie
Ervaringen
Er zijn 21 ervaringen over Versani. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren6 ervaringen
4 sterren11 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster2 ervaringen

Ervaringen over: keukens, tegels , betaling, prijs, service
“Tegels en keukenaankoop”
Door Peter Wit op vrijdag 12 jan 2018 '18
is gewoon best, goed geholpen, aardige mensen, alleen viel me op dat de kleding van een enkele medewerker wel te wensen overlaat
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
5,5
Eigenhuis Keukens
7 vestigingen (heel Nederland)
“Matig” score uit 78 ervaringen
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 35 ervaringen
“Niet tevreden met installatie”
Door Jeroen van Grol op dinsdag 28 mrt 2017 '17
Onlangs bij Versani Alkmaar een keuken, een badkamer, een toilet en een wastafelmeubel gekocht. De installatie van de keuken is een drama. Last but not least: Versani eist dat ik eerst mijn laatste betaling (€500,–) moet voldoen alvorens men de tekortkomingen/gebreken verhelpt. De omgekeerde wereld. Gebruikelijk en afgesproken is natuurlijk dat een laatste betaling pas door de klant wordt voldaan als alles correct en compleet wordt opgeleverd. Wordt vervolgd.
Reactie of foto toevoegen +75 bedankjes
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 35 ervaringen
9,5
Poggenpohl Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 22 ervaringen
“Bevalt goed”
Door wim op vrijdag 12 jan 2018 '18
goed geadviseerd door de verkoper. Prettige samenwerking

Aanvulling ontvangen 24 januari 2018: Betreft keuken met apparatuur: koelkast, oven, vaatwasser en gaspitten badkamer, douche, wasbak en kast. In juni 2016 geleverd en bevalt goed.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
7,0
Poggenpohl Amsterdam
Amsterdam (Noord-Holland)
“Redelijk” score uit 8 ervaringen
8,8
Keukenwarenhuis
2 vestigingen (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 163 ervaringen
“Aanpassing fronten in bestaande keuken”
Door Bart olthof op vrijdag 12 jan 2018 '18
Redelijk geholpen, keukenkastjes sluiten nog steeds niet goed, met name de twee draaikasten.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1836 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1836 ervaringen
“Prima”
Door Volker Merbeck op zaterdag 13 jan 2018 '18
De opbouw van het keuken was heel goed. De apparaten werkenen we hebben veel grap te koken. Uw servies en advies was echt uitstekend. Hartelijk bedankt. We hebben een keuken gekocht prima geholpen we zullen dit bedrijf aanraden
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
9,8
Kex Keuken Expert Volendam
Volendam (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 39 ervaringen
9,7
Keur Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 268 ervaringen
“Dankbaar”
Door Hans Bult Borgers op donderdag 11 jan 2018 '18
Ons ervaring was bijzonder plezierig. Vooral waren de vaklui zeer vakkundig. Wij hebben een uitgebreide keuken en badkamer gekocht. Het gehele trajekt vanaf ons eerste bezoek was verrassend goed. Wij zijn alle betrokkene van Versani erg dankbaar.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
9,7
Keuken at Home
Numansdorp (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 66 ervaringen
9,6
Tegelhuis Montfoort
Waddinxveen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 119 ervaringen
“Gewaardeerd”
Door Theo. Röling op vrijdag 12 jan 2018 '18
Altijd klaar voor advies. Zeer gewaardeerd. Opmerking: de koolstoffilters voor de Bosch afzuigkap zijn bij dat bedrijf moeilijk te krijgen. Zoeken moeilijk, foto's toesturen enz. maar nog geen filters ontvangen. Kunnen jullie hiervoor zorgen?
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Niet geleverd”
Door Bram op dinsdag 5 jun 2018 '18
Tegels besteld 8 weken gewacht en op de leverweek krijg je te horen ,ja was bij de groothandel niet leverbaar meer ,sta je dan met je tegelzetter en alle andere afspraken , kortom ze geven de groothandel waar zij het inkopen de schuld , ik koop bij hun niet bij hun groothandel anders ga ik daar wel heen , kortom waardeloos bedrijf die zich verschuild achter zijn leverancier.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vervanging badkamer, toilet en nieuwe keuken”
Door C.Rijpkema op vrijdag 12 jan 2018 '18
opdracht was: vervanging badkamer, toilet en nieuwe keuken. Levering op tijd en correct. ; goed verlopen. Achteraf gezien had ik me zelf wat beter moeten informeren, dwz de afzuiging /wasemkap voldoet niet echt aan mijn verwachting
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Heel tevreden”
Door Johanna op vrijdag 19 jan 2018 '18
zeer kundige en klantvriendelijke medewerkers. problemen worden snel naar tevredenheid opgelost. ben heel tevreden over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Geleverde keuken”
Door N.Th Tamis op vrijdag 12 jan 2018 '18
Zeer goede keukens voor een redelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Bedankt voor de medewerking”
Door Ruud Damsma op vrijdag 26 jan 2018 '18
Ik heb zeer goede ervaringen betreffende leveringen en service van de producten die ik bij Versani geleverd heb gekregen. Ron en Anja, bij deze bedankt voor alle medewerking.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 183 ervaringen
9,0
Bemmel en Kroon
3 vestigingen (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 602 ervaringen
“Showroomkeuken”
Door Margret Zoon op zondag 14 jan 2018 '18
Wij kochten een showroomkeuken waar we nog steeds zeer blij mee zijn.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Levering prima verzorgd”
Door C.G.M. Kos op maandag 22 jan 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht, een badkamermeubel met kranen en een spiegel, een inloopdouchewand en douchegarnituur, twee inbouw toiletpotten en een urinoir met toebehoren, een fonteintje met kraan, keuken met cooker en inductiekookplaat en afzuigkap, tegels voor de kamer-, hal- en toiletvloer, tegels voor de badkamervloer en tegels voor de wanden in het toilet en de badkamer. Alles is prima verzorgd geleverd. Een minpunt is dat ik de vloertegels, de wandtegels en badkamervloertegels in een nog ongeopende verpakking niet kan retourneren.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Denken mee”
Door Adrie op maandag 29 jan 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht. Een paar dingen zijn niet helemaal goed gegaan. Slechte ervaring met kick&go. Vaatwasmachine was niet(goed) vastgezet. Lades te laat bijgesteld waardoor er schade ontstond. Ik heb zeer veel bewondering voor de wijze waarop de medewerkers van Versani de problemen hebben opgelost en hersteld. Ik heb nu een prachtige, zeer goed functionerende keuken, met de ervaring dat wat er ook is, Versani altijd meedenkt in oplossingen en ze ook daadwerkelijk uitvoert. Geeft ook vertrouwen voor de toekomst.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Naar behoren”
Door Niels op dinsdag 20 feb 2018 '18
In bespreking geweest 2015 voor een nieuwe keuken waarbij de tijd werd genomen (ongeveer 2 uur) om alle aspecten te bespreken en een rondleiding door de showroom om te zien wat er mogelijk is. Dit onder het genot van een kopje koffie. De uitkomst was gelijk wat ik zocht. Vervolgens is de keuken netjes en snel geinstalleerd zonder klachten. Inmiddels is het 2018 en de keuken is nog in nagenoeg perfecte staat met alle apparatuur die nog naar behoren werkt.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed geholpen”
Door Francis Polle op vrijdag 12 jan 2018 '18
ik werd erg goed geholpen bij het uitzoeken, ik wist wel wat ik wilde, en verder was het prima afspreken wanneer de keuken zou komen, ik raad dit bedrijf regelmatig aan bij anderen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“2 keukens met apparatuur geleverd”
Door Fam kooijman op vrijdag 12 jan 2018 '18
Goede verkoper met veel ervaring en goede tips!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
9,0
Total Home Concept
Lelystad (Flevoland)
“Uitstekend” score uit 13 ervaringen
8,9
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 12 ervaringen
“Losse aankoop heetwaterkraan”
Door Jan Konijn op donderdag 11 jan 2018 '18
Ik heb mij bij Versani laten adviseren over een Franke heetwaterkraan met plintboiler. Zij hebben ook de installatie verzorgd, is zeer goed uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Alles correct”
Door H.nobel-Steyn op vrijdag 12 jan 2018 '18
Begin 2017 een showroomkeuken gekocht, prima geholpen met diverse aanpassingen, alles correct volgens afspraak afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed geholpen”
Door nico schoenmaker op vrijdag 12 jan 2018 '18
Zeer goed geholpen zowel met keuken als de badkamer en toilet. duidelijke afspraken en prijzen. zeer goede service 2 kleine problemen gehad met keuken en badkamer is zeer goed en snel door ze opgelost.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Vestiging Versani
Website: versani.nl
aAlkmaar , Zijperstraat 34, 1823 CX Alkmaar, tel 072 - 528 08 92
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.