Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Ervaringen
Volendam (Noord-Holland)
9,8 uit 45 ervaringen
2. 2. Keur Keukens
9,7
Haarlem (Noord-Holland)
9,7 uit 286 ervaringen
3. 3. I-Kook
8,6
Zaandam (Noord-Holland)
8,6 uit 279 ervaringen
4. 4. Bemmel & Kroon
9,1
Cruquius (Noord-Holland)
9,1 uit 669 ervaringen
5. 5. Total Home Concept
9,1
Lelystad (Flevoland)
9,1 uit 17 ervaringen
6. 6. Keukenwarenhuis
8,8
Ter Aar (Zuid-Holland)
8,8 uit 178 ervaringen
Amsterdam (Noord-Holland)
7,0 uit 8 ervaringen
Rotterdam (Zuid-Holland)
8,8 uit 12 ervaringen
5,6

Ant Duijn Keukens

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 072-5714108 | Hasselaarsweg 21, 1704 DX Heerhugowaard
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ant Duijn Keukens
Ant. Duijn Keukens is dé keukenzaak in Heerhugowaard. U bent verzekerd van een leverancier waar kwaliteit, service en een eerlijke prijs al ruim 40 jaar samen gaan
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Ant Duijn Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Niet tevreden met afwikkeling”
Door John op dinsdag 29 aug 2017 '17
Bij het uitzoeken, en advies prima meegedacht. Plaatsing ook goed gedaan. Echter na plaatsing blijkt dat dit bedrijf een verkoopbedrijf is dat geen service levert aan reeds geplaatste keukens. Service is opvulwerk. De klant moet zich naar de agenda van Duijn schikken (als deze al een reactie krijgt...) Verder wordt je heel bot te woord gestaan. Na plaatsing van een keuken van meer dan 20000 Euro mag je toch wat meer verwachten.
Reactie of foto toevoegen
9,8
Kex Keuken Expert Volendam
Volendam (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 45 ervaringen
9,7
Keur Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 286 ervaringen
“Niet tevreden”
Door Francoise op maandag 22 aug 2016 '16
Slechte zaak. doen niet aan onderhandelen en vragen de hoogste prijs, onder de bewering dat ze alleen kwaliteit leveren. installatie verloopt bruut. contact is verder ook bot. ze geven je geen millimeter. slecht ook in advies, of bij het helpen wat je echt wil, of wat bij je zou passen. ze komen de belofte niet na en lijken een klant per definitie lastig te vinden. ook wordt je niet op de hoogte gehouden van de planning, andere klanten met een grotere mond of duurdere keuken worden tussendoor gepland met de installatie. als je installatie moment verschuift, moet je dat ontdekken doordat je er toevallig naar vraagt. ze informeren jou niet eens! er wordt bij voorbaat aangenomen dat je een duurdere keuken wel niet zou willen of kunnen betalen.
Reactie of foto toevoegen
8,6
I-Kook
Zaandam (Noord-Holland)
“Prima” score uit 279 ervaringen
9,1
Bemmel en Kroon
Cruquius (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 669 ervaringen
“Wel tevreden”
Door Johan op vrijdag 25 nov 2016 '16
In september 2016 is bij ons een keuken geleverd door het bedrijf. Er aan voorafgaand hebben we professioneel advies gekregen over apparatuur, werkblad, layout, enz. Verschillende configuraties en daarbij behorende offertes werden gemaakt, steeds onmiddellijk, en gedetailleerd. Keuken werd precies op de aangegeven tijd geleverd, en plaatsing was ook binnen de daartoe aangegeven aantal dagen. Alles uiterst professioneel gedaan,en perfect. Ook service daarna gelijk gedaan, naar volle tevredenheid. Kortom een bedrijf waar je op kan vertrouwen dat ze kwaliteit leveren.
Reactie of foto toevoegen
“Voorspoedig”
Door Jan Limmen op zaterdag 28 jul 2018 '18
Na een eerste indruk in december (positief) hadden we in januari een afspraak met Job. Een rustige man die totaal geen druk uitoefende en met geduld onze wensen in de offerte zetten. We hebben nog 3 andere keukenwinkels bezocht maar de ontspannenheid, de kwaliteit, en de prijs hebben gemaakt dat wij de keuken bij AntDuin hebben besteld. Mooie offerte en 3D compilatie in ons vervolggesprek. Wederom geen druk om iets snel te beslissen. Verder ging alles voorspoedig. En de plaatsing van de keuken is zeer vakkundig gedaan. De 2 kleine dingen die hersteld moesten worden zijn zeer goed afgehandeld. Kortom, heel tevreden klanten.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Ant Duijn Keukens
aHeerhugowaard , Hasselaarsweg 21, 1704 DX Heerhugowaard, tel 072 - 571 41 08
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.