Feedback
9,5

Bad en Keuken Design Sevenum

Website: www.bad-keuken.nl "Fantastisch" score uit 29 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.bad-keuken.nl | tel: 085-4853286 | Horsterweg 38, Sevenum
1 / 21
21 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bad-keuken.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bad en Keuken Design Sevenum
Bad & Keuken Design Sevenum is een toonaangevend bedrijf. Het uitgebreide assortiment is afkomstig van Internationale topmerken, eigen import en fabricage van keukens, sanitair en interieur waardoor topdesign in iedere prijsklasse leverbaar is. Een bron van inspiratie als u op zoek bent naar mooie idee├źn voor uw nieuwe badkamer, keuken en interieur. De collectie omvat verschillende prijsklassen en een grote verscheidenheid aan producten, materialen en apparatuur. Hierdoor kan Bad & Keuken Design Sevenum flexibel inspelen op uw wensen en uw budget. Bad & Keuken Design Sevenum beschikt hiervoor over een team van gekwalificeerde specialisten op het gebied van interieurarchitectuur. Bad & Keuken Design Sevenum staat bekend om zijn innovatieve en creatieve ontwerpen, die geheel voldoen aan de hoge verwachtingen van de klant.
Ervaringen
Er zijn 29 ervaringen over Bad en Keuken Design Sevenum. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren24 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Zonder meer uitstekend”
Door Robert en Anja Stienen op woensdag 16 aug 2017 '17
We hadden al twee jaar het plan om de twee toiletruimtes en onze badkamer te vernieuwen. Onze wens was tevens om deze uit te breiden met een Finse sauna. De ruimte in ons huis was echter te klein maar nadat architect Steven Palmen uit Weert voor ons een tekening heeft gemaakt met een aanbouw waren we direct enthousiast. Dan de inrichting van deze ruimte. We hebben 2 badkamerzaken bezocht en diverse zaken die sauna's bouwen en plaatsen. We waren snel overtuigd dat Bad en Keuken Design in Sevenum onze wensen goed kon invullen. Naast uitstekende (en verrassende) ideeën over de inrichting van de ruimte, waren we ook vrij om zelf te zorgen voor de installateur, elektricien, tegelzetter en stukadoor. De sauna hebben we laten plaatsen door VSB in Diessen (ook zeer aan te raden!). Doordat we de regie zelf in de hand hadden, was het wel eens puzzelen met de planning maar daarbij zijn we goed ondersteund door Patrick van Gerven van B en K Design. De service is zonder meer uitstekend wat bleek uit de vervanging van een defect wasbakje. We zijn super tevreden over het resultaat en genieten elke dag van onze perfect afgewerkte nieuwe badkamer (onze kleine wellnessruimte).
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Voor iedereen aan te raden”
Door Lilian Peeters op vrijdag 26 mei 2017 '17
Onlangs een badkamer gekocht bij bad en Keuken Design in Sevenum waar we ontzettend goed geholpen en begeleid zijn in de uiteindelijke samenstelling van onze badkamer door Patrick van Gerven. Vanaf de eerste keer dat we bij hun binnenkwamen en een gesprek hadden met Patrick over onze wensen voelde het meteen goed! Iedere keer weer werd er alle tijd genomen om de badkamer zorgvuldig samen te stellen. Sinds 2 weken is de badkamer in gebruik en we zijn er ongelofelijk blij mee. Een paar punten moeten nog verholpen worden maar alle vertrouwen dat dit goed komt. Kortom: mooie zaak met kundige mensen! Voor iedereen aan te raden.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Uitstekende begeleiding”
Door G en V uit Venlo op maandag 13 feb 2017 '17
Bad en keuken heeft de volledige verbouwing van bad-slaap-garderobekamer verzorgd en begeleid. De begeleiding door Patrick van Gerven was uitstekend. Natuurlijk ging er wel eens iets mis maar dat werd steeds prima en snel opgelost. Zij leveren ook mooie aparte spullen en er wordt goed meegedacht. Wij kunnen bad en keuken van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanrader voor de service”
Door Daan op woensdag 25 jan 2017 '17
Na een drietal jaren bleek door een productiefout scheurvorming te ontstaan in onze wastafelbrug. Dit kan gebeuren en dan gaat het erom of je kunt terugvallen op jouw badkamerleverancier ondanks dat de garantie was verlopen. Patrick en zijn team hebben deze handschoen perfect opgepakt. We hebben een volledig nieuwe wastafel gekregen, zonder extra kosten. Wat een geweldige service! Bad en keukendesign Sevenum is een echte aanrader ook op het gebied van service�
FOTO VAN DAAN
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Gecharmeerd van de showroom”
Door M. Steuten op zaterdag 7 jan 2017 '17
In onze zoektocht naar een nieuwe badkamer waren we direct bij binnenkomst erg gecharmeerd door hetgeen we in de showroom zagen. We waren eerder bij andere zaken geweest, waar het aanbod zo ontzettend groot is dat je het overzicht helemaal kwijtraakt. Voor ons niet prettig. We hadden een duidelijk beeld van wat we wilden en Bad & Keuken Design kon wat we voor ogen hadden vrij snel goed invullen met een mooi ontwerp. Ze geven kundig advies, komen afspraken na en binnen 3 weken was onze badkamer klaar. Enig minpuntje was dat de electriciën tot 2x toe de 2 lampjes boven de spiegel op verschillende hoogtes had opgehangen (niet erg professioneel) en een akkefietje over een schakelaar. Dit heeft bij ons tot veel ergernis geleidt. Dit bedrijf schijnt overigens niet meer voor Bad & Keuken Design te werken. We hebben onze badkamer inmiddels bijna 2 jaar en zijn nog steeds erg tevreden. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door JHM Eussen op vrijdag 2 dec 2016 '16
Goed ontwerp,goed geluisterd naar onze wensen .Rekening gehouden met oud pand,en belangrijk : passend binnen het financiele plaatje..Ook het coördineren van alle andere werkzaamheden vinden wij prettig.Zeer tevreden.Wij hebben onze badkamers laten vernieuwen en ook de toiletten.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Is allemaal prima verlopen”
Door L. Parren op maandag 26 sep 2016 '16
Wij zijn via vrienden geattendeerd op Bad en Keuken Design en hebben daar een afspraak gemaakt. Omdat het voor ons dik een uur rijdenis, moest het natuurlijk wel de moeite waard zijn en moesthet bedrijf onderscheidend zijn van andere bad en keuken zaken. Deze zijn er immers meer dan voldoende. Direct na het eerste gesprek werd dit bevestigd. Ze nemen alle tijd, hebben enorm creatieve ideeen, luisteren goed naar wat de klant wil en maken een plan op maat. Ze werken met hele mooie materialen en de badkamers en keukens hebben een hele luxe uitstraling met de puntjes op de i. Wij zijn ondertussen 5 keer in Sevenum geweest en hebben onze badkamer door hun laten ontwerpen. Ik kan dit iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Heel goede aanrader”
Door Peter Wijnen op dinsdag 20 sep 2016 '16
Wij hebben in 2011 door Bad en Keuken Design een nieuwe keuken laten plaatsen. Vanaf het eerste bezoek hadden we er een goed gevoel bij en dat is bewaarheid gebleken. De rust, de aandacht voor onze wensen, het ontwerp, de service en na de plaatsing was alles meteen goed. De keuken was volledig naar onze wens. Gelet op deze ervaringen hadden we bij de renovatie van onze badkamer in 2015 dan ook geen bedenkingen of twijfels en hebben we weer Bad en Keuken Design ingeschakeld. Ook hier ging alles op rolletjes. In dit geval werden door BDK het ontwerp gemaakt -waarbij in diverse overlegsessies alle tijd werd genomen en goed werd meegedacht over onze wensen en de mogelijkheden- en de materialen geleverd. De uitvoering werd gedaan door bedrijven die ons door BKD waren geadviseerd en waarbij we zelf de offertes hebben gevraagd. De planning werd gemaakt door BKD en ook de uitvoering werd door hen gecoördineerd. De service was geweldig. Een tekort aan tegels als gevolg van een foute berekening werd onmiddellijk zonder problemen aangevuld zonder bijbetaling onzerzijds. Ook de dop in de wastafel die niet goed afsloot werd onmiddellijk vervangen. Gelet op onze ervaringen en zeker ook op de prijzen is Bad en Keuken Desingn wat ons betreft een heel goede aanrader.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Keuken, badkamer, toiletten en tegels in een keer”
Door Hannie van Schutterhoef op zondag 18 sep 2016 '16
Ruim 10 jaar geleden badkamer en keuken laten plaatsen met behulp van Bad en Keukendesign, na alle tevredenheid. After sale was prima. De keuze nu bij onze nieuwbouwwoning was snel gemaakt. De artistieke ontwerpen en goede deskundige begeleiding is top. Kwaliteit is prima en het totaal concept wordt goed afgestemd met onze wensen en mogelijkheden in het huis. Kortom top begeleiding en advies en komen 100% afspraken na.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden klant”
Door Arthur Boumann op zondag 18 sep 2016 '16
Zowel keuken als badkamer laten plaatsen; ben nu bezig wederom een keuken en badkamer in een ander huis via Bad&keuken design te laten plaatsen. Top adviezen en zeer grote betrokkenheid. Service- en klantgerichtheid erg hoog. Kortom een zeer tevreden klant uit het midden van het land!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Afspraken worden perfect nagekomen”
Door Rob Luijs op zondag 18 sep 2016 '16
Wij hebben de diverse badkamer onderdelen en accesoires bij BKD gekocht en deze zelf gemonteerd. Ze komen de afspraken perfect na, zeker toen er een kleinigheid haperde aan de Samos Stoomcabine, werd er gelijk actie ondernomen om dit euvel te verhelpen! Chapeau! Zeker een aanrader om hier te slagen. Ga zo door, en als er weer verbouwd wordt, komen we zeker weer!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Van harte aanbevelen”
Door Gitte Stultjens op zaterdag 17 sep 2016 '16
Wij hebben recent een keuken en een doucheruimte in laten richten in een bedrijfswoning. De medewerkers van Bad en Keukendesign hebben ons voortreffelijk geinformeerd en vooral alle materialen live en de opbouw ervan middels digitale middelen laten zien. Dat was erg prettig. Wij kunnen Bad & Keukendesign dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Elke keer heel erg tevreden”
Door Ton Thijssen op vrijdag 16 sep 2016 '16
In het verleden hebben wij diverse keren onderdelen gekocht voor onze keuken en badkamer. Daarna ook nog eens voor een douche bij onze sauna. Telkens werden wij heel goed geholpen en zeer vriendelijk tegemoetgetreden. Er werden kwaliteitsproducten geleverd en over de prijs was te onderhandelen. Al met al zijn we zeer tevreden. Daarom hebben we ook vrienden en familie naar Bad en Keuken Design gestuurd.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Badkamer”
Door Hennie&Alfons Lenders op donderdag 15 sep 2016 '16
Wij hebben door Bad&Keuken Design een badkamer laten plaatsen. In een woord geweldig ik heb werkelijk helemaal niets hoeven te doen, buiten het slopen van de oude badkamer dan. Alle planning liep via Bad&keuken Design, daardoor hebben we maar een korte tijd in de rommel gezeten. Nou ja rommel, die werd elke dag mooi opgeruimd door de aan Bad&Keuken Design verbonden installateurs.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Koolen op woensdag 14 sep 2016 '16
Badkamer, keuken en toilet laten ontwerpen. Na diverse afspraken werd ons plan steeds concreter. Prijsafspraken en schema voor uitvoering gemaakt. Alles prima en binnen de strakke tijdsplanning naar tevredenheid gerealiseerd. We zijn tot op heden nog zeer tevreden met de aankoop!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanbeveling”
Door Hans Laenen op maandag 12 sep 2016 '16
Vanaf het moment dat wij bij Bad en Keuken design binnen stapte voor informatie en ideeën voelde we al dat we op de juiste plek waren beland. Naar aanleiding van de informatie die we gaven over wat wenselijk was, de plaatsingsruimte die we hadden en het budget kwam er een geweldig mooi idee naar voren wat door Erwin de medewerker vertaald werd middels een tekening en een 3D presentatie. Zoals op de 3D presentatie getekend is zo staat onze droom keuken exact in onze woning. Perfect afgeleverd. Wij zijn super tevreden over Bad en Keuken Design. Kan hun ten zeerste aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Hendriks op zaterdag 10 sep 2016 '16
Zeer tevreden over Bad en Keukendesign. Vakkundig advies en bouwbegeleiding. Zij hebben van tekentafel tot en met de plaatsing van toilet, badkamers, en keuken alles perfect gedaan. Groot aanbod van topmerken. Door het organiseren van open dagen met kookpresentaties en het bezoeken van kookpresentaties bij fabrikanten wisten we precies wat we wilden hebben. Het resultaat een droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Totaalaankoop”
Door Guido & Claudia op zaterdag 10 sep 2016 '16
Zeer tevreden! Enkele jaren geleden hebben wij na een oriënterend bezoek aan de showroom onze keuken, badkamer, toilet en al het tegelwerk voor onze nieuwe woning gekocht bij Bad & Keuken Design. Aansprekend voor ons waren de ontwerpen, het totaal concept, flexibiliteit, service en klantgerichtheid en after sales. Wij genieten dagelijkse van uitgekozen badkamer, keuken,toilet en tegelwerk!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Mooi opgeleverd”
Door Fer Aquina op zaterdag 10 sep 2016 '16
Wat ons in 2014 voor Bad & Keuken Design liet kiezen waren de diverse ontwerpen die zij op basis van onze wensen en mogelijkheden gemaakt hadden. Uiteindelijk hebben we het in onze ogen meest praktische en creatieve ontwerp gekozen en wij zijn er nog steeds blij mee. Om de prijs te drukken hebben we gekozen alleen de materialen bij Bad en Keuken Design te bestellen en de uitvoering middels door Bad & Keuken Design aangegeven onderaannemers zelf te laten uitvoeren. Ondanks deze constructie is Bad en Keuken Design tijdens de uitvoering regelmatig komen kijken heeft ook een en ander voor ons met de ondernemers gecoördineerd. Dat ging super ook al kom je soms verrassingen tegen bij dergelijke ontwerpen en moet je die gezamenlijk creatief oplossen. Het geheel is mooi opgeleverd en ook de after service (afdek plaat wc na 2 jaar defect) is goed opgepakt.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer hoge kwaliteit”
Door Brands op vrijdag 9 sep 2016 '16
Wij hebben voor het uitzoeken van een keuken voor onze nieuwbouw woning een bezoek gebracht aan Bad en Keukendesign, snel bleek al dat we hier een service kregen die ver boven gemiddeld ligt. De ontwerper kwam met zeer exclusieve ideeën wat ons zeer aansprak, waar je vaak de standaard opstelling / ideeën gepresenteerd krijgt probeert Bad en keukendesign te laten zien welke mogelijkheden er nog meer zijn om alles te plaatsen volgens onze wensen. Na een aantal keren te hebben samen gezeten en het plan volledig uitgewerkt te hebben voor akkoord getekend. Keuken is keurig op tijd geleverd en zonder enkele opmerking zeer vakkundig gemonteerd. Wij zijn uitermate tevreden, een keuken naar onze wens ingericht van een zeer hoge kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Ontwerp”
Door Peter Stals op donderdag 8 sep 2016 '16
Wij hebben door het team van Bad & Keukendesign een nieuwe badkamer laten ontwerpen en plaatsen. Een proactief team dat meedenkt en een reëel beeld schept van de (on)mogelijkheden. Super advies voor wat betreft de materiaal keuzes. Vakkundige mensen die gedurende enkele weken de ruimte transformeren in een super design badkamer, waar we elke dag van genieten...! Aan te bevelen...!! Nogmaals bedankt voor de mooie service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeker een aanrader”
Door Simone op donderdag 8 sep 2016 '16
In het verleden is door BKD bij ons een badkamer geleverd en een badkamer geleverd en geplaatst. Omdat we beide keren zeer tevreden waren over de geleverde materialen en de uitstekend service zijn we vorig jaar voor de verbouwing van ons woonhuis wederom naar BKD gegaan voor advies over een nieuwe badkamer. Bij het ontwerp van de badkamer kwam ook de levering van een keuken en slaapkamerinterieur ter sprake. Wij gaven aan dat wij hiervoor al in een vergevorderd stadium waren bij een andere partij. Zonder opdringerig te zijn werd door BKD voorgesteld of zij ook geheel vrijblijvend een ontwerp mochten maken. Wij hebben hiermee ingestemd en tijdens de presentatie van deze ontwerpen waren wij zo onder de indruk dat wij het nog moeilijk vonden om een keuze te maken tussen de verschillende ontwerpen. Uiteindelijk is door BKD is bij ons een keuken, badkamer en slaapkamer interieur geleverd en geplaatst. Wij zijn hierover zeer tevreden. Tijdens het gehele traject zijn wij zeer goed begeleid. Servicepunten zijn zeer correct en naar tevredenheid afgehandeld. Zeker een aanrader. Alle gemaakt afspraken zijn nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Top”
Door Beppie van kessel op donderdag 8 sep 2016 '16
Erg blij met de keuze die we gemaakt hebben om samen met Bad&Keukendesign onze droomkeuken en droombadkamer te realiseren! Prettige gesprekken, brilliante ideeën, perfecte levering en installatie en nog belangrijker ook na de plaatsing kan je op een zeer snelle en adequate service rekenen!!! Top!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aansprekend”
Door L Jacobs op woensdag 7 sep 2016 '16
Al geruime tijd geleden hebben wij een keuken laten ontwerpen en installeren door Bad&Keuken Design. Het design is nog steeds zeer aansprekend vergeleken met 'standaard' ontwerpen welke we destijds van andere bedrijven ontvangen hebben. Recente modificaties (apparatuur, soft close systeem) zijn perfect uitgevoerd, waarbij de kwaliteit en service t/m uitvoering gegarandeerd is!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Fam.Smeets op donderdag 4 aug 2016 '16
Wij zijn bij Bad en Keuken Design Sevenum binnen gelopen om ons te oriënteren op een nieuwe keuken en badkamer. Wij werden zeer gastvrij ontvangen in de prachtige showroom. Wat een verademing dat er nog bedrijven zijn zoals Bad en Keuken Design Sevenum. Je wordt zeer vakkundig geinformeerd door een van zijn medewerkers. Ze laten je alles zien en hebben alle geduld. Ook zijn wij uiterst tevreden over de levering van de keuken en badkamer. Afspraken worden altijd nagekomen. Ook de montage is keurig verlopen. Bad en Keuken Design Sevenum is zeker een aanbeveling waard.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed geslaagd”
Door Jos Simons op donderdag 4 aug 2016 '16
Bijna 8 jaar geleden hebben we voor het eerst kennis gemaakt met Bad en keuken Design. Destijds kochten we een prachtige Varenna keuken, een complete slaapkamer en diverse meubels van Polyform. De begeleiding vanaf het ontwerp tot en met de oplevering was prima ! Toen we in 2015 na een ingrijpende verbouwing onze keuken hebben aangepast, was onze keuze dan ook snel gemaakt. Ook dit keer wist men bij Bad en Keuken design direct de juiste snaar te raken en ook deze keer waren we er weer snel uit. Het eindresultaat mag er wezen, wij zijn uiterst tevreden over het ontwerp, de montage en de oplevering. Als we nog een keer onze keuken, toilet of badkamer willen of moeten aanpassen, dan weten wij eigenlijk nu al waar we ook dan weer zullen slagen!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Hulpvaardig”
Door Anita Huijerjans op zaterdag 5 mrt 2016 '16
Al jarenlang zijn wij klant bij Bad en Keuken Design. Vanaf onze eerste keuken tot en met de laatste badkamerrenovatie een paar jaar geleden. Onlangs hebben wij door een lekkage in de badkamer flinke schade gehad. Door de zeer hulpvaardige begeleiding van Bad en Keuken Design is ook dit tot volle tevredenheid verholpen.

Naschrift: Voor eventuele verwarring te voorkomen. De lekkage in onze badkamer is niet ontstaan door de uitgevoerde werkzaamheden van Bad en Keuken Design.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Dhr. JJ. Bal op vrijdag 4 mrt 2016 '16
Wij hebben hier al weer enige tijd geleden onze droom keuken en badkamer gekocht en zijn zeer tevreden of de wijze waarop wij toentertijd door Bad Keuken geholpen zijn, van af de eerste afspraak tot de oplevering werden wij heel goed geadviseerd. De term "klant is koning" is bij dit bedrijf ook echt te merken, ook de service achter af is heel erg prettig en als er wat is dan staan ze altijd voor ons klaar. Wij hebben dan ook in onze vrienden en kennissenkring dit bedrijf aanbevolen en ook hier horen wij de zelfde reacties, niets dan lof! Wij gaan binnenkort een nieuwe woning kopen en zullen dan ook weer bij Bad Keuken een nieuwe bestelling plaatsen. De verkoop van onze huidige woning ging overigens super snel mede omdat de kopers onder de indruk waren van onze prachtige keuken en badkamer. Al met al de investering dus meer dan waard en zeer tevreden of Bad Keuken.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Slechte ervaring”
Door harrie arts op donderdag 3 dec 2015 '15
We hebben zeer slechte ervaringen door het niet nakomen van afspraken en slechte/gebrekkige producten en installatie. 75% van onze badkamer is niet ok. geen enkele medewerking om problemen op te lossen. mediation via consumentenbond wordt geweigerd
Reactie of foto toevoegen +67 bedankjes
Adresgegevens Bad en Keuken Design Sevenum
aSevenum, Horsterweg 38, Sevenum, tel 085 - 485 32 86
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Limburg