Feedback
9,1

Evindie onderhouds- en montagebedrijf

Website: www.evindie.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.evindie.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Evindie onderhouds- en montagebedrijf
Maatwerk in keukens, badkamers, kasten, badmeubels en exclusieve wandbekleding.

Evindie is een professioneel flexibel onderhouds- en montagebedrijf met een persoonlijke benadering. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en/of monteren van keukens, badkamers, badmeubels, kasten/inloopkasten op maat. Maar, ook voor al uw andere klussen in en rond uw woning of bedrijfspand bent u bij ons op het juiste adres.

Voor onze renovatielijn hebben wij een uniek "showroom-aan-huis-concept" wat voor u inhoud dat u niet in drukke files, parkeergarages en showrooms hoeft te staan maar gewoon op de plek waar het echt telt "thuis" daar uw keuken, keukenapparatuur, badkamer, badkamermeubel en kast/inloopkast kunt samenstellen. Wij hebben alle stalen bij de hand!

Onze overige diensten lopen uiteen van eenvoudig timmerwerk, het plaatsen van airco en zonnepanelen tot het zetten van een schutting. Maar een complete renovatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat leveren wij:
• Keukens
• Badmeubels
• Kasten
• Interieurmeubels
• Keukenapparatuur
• Airco’s
• Werkbladen
• Exclusieve steenlook wandpanelen

Wij staan voor u klaar! Kwaliteit staat bij ons voorop, offertes zijn vrijblijvend en uiteraard tegen een scherpe prijs.
Ervaringen
Er zijn 31 ervaringen over Evindie onderhouds- en montagebedrijf. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren27 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen
“Erg tevreden”
Door A.M. op maandag 20 feb 2017 '17
We zijn erg tevreden met Stefan en zijn team. Ze werken zeer nauwkeurig en letten op detail. Mochten we weer iets willen verbouwen of vernieuwen in onze woning, dan zijn zij degenen die het weer mogen doen! Een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Valkenburg op maandag 15 aug 2016 '16
Evindie is een top bedrijf, korte lijnen en afspraak is afspraak!. Evindie heeft onze keuken, badkamer, schilderwerk en laminaat geleverd en aangebracht. Wij zijn super tevreden op de manier hoe Evindie te werk gaat, er wordt zeer secuur, netjes en schoon gewerkt. Stefan jij en je team bedankt!.
Reactie of foto toevoegen
“Ringetje”
Door H.W.Aalders op donderdag 30 nov 2017 '17
Na een grondige douche renovatie wat zo beviel moest ook de keuken maar onder handen worden genomen. Dit bedrijf is kleinschalig waardoor de communicatie sneller gaat en de lijnen kort zijn. Een contact persoon en uitermate bekwamen vaklieden. De keuken is om door een ringetje te halen.

Eerdere ervaring van 10 oktober 2016: Na een ( voor ons )wat moeizame start gingen de werkzaamheden van een leien dakje en werd de douche cabine een prachtig geheel. Daarbij werd duidelijk dat het begin een koude start was met als afloop een prachtig resultaat. Ik kan Evindie zeker aanbevelen en zal ze zeker weer uitnodigen als volgend jaar een nieuwe keuken moet worden geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Tegengeluid”
Door Familie Den Boer-Edelman op dinsdag 22 okt 2019 '19
Wij willen graag een tegengeluid laten horen, want we zijn niet tevreden met het werk van Evindie. Onze badkamer is verbouwd en van de wasruimte is een tweede badkamer gemaakt. Deze klus had vijf weken kunnen duren, maar het werden bijna vijf maanden voordat alles werkte.

- Er ging heel veel mis. Soms was dat pech, maar vaak maakten de bouwvakkers ook fouten.
- Bij het slopen ontstond er een gat in de slaapkamer van onze dochter. Daarover kregen we geen bericht, maar we ontdekten het toen we 's avonds thuiskwamen.
- In de uitvoering werd afgeweken van het ontwerp. Als we daarop niet alert waren geweest, waren juist de leuke details weggelaten.
- Stefan vroeg ons een cv-ketel uit te zoeken. Dat hebben we met veel zorg gedaan. Zonder bericht heeft hij echter een andere op de offerte gezet. Dat hebben we helaas niet gezien voordat we akkoord gingen. Stefan heeft ons desgevraagd niet uitgelegd waarom deze ketel beter zou zijn. Het duurde vervolgens weken voordat de verwarming werkte.
- Soms maakten we een afspraak met een van de mannen, hielden we daar rekening mee, maar kwam er zonder bericht niemand opdagen.
- De bouwvakkers maakten onnodig veel rommel. Koffiemelkcupjes werden op de grond gegooid in de voortuin en er hebben wekenlang dozen met bouwafval gestaan. Toen we op vakantie gingen, zou Stefan de dozen afvoeren, maar twee weken later stonden ze er nog. Veel afval hebben we zelf maar weggegooid.

Uiteindelijk zijn we tevreden met de badkamers, maar het was een nare verbouwing. Stefan heeft ons 200 euro korting gegeven als compensatie, maar dat weegt niet op tegen de tijd en energie die we hebben verloren.
REACTIE VAN EVINDIE
Beste familie den Boer, Helaas kreeg ik onder ogen jullie recensie wat geheel in jullie goed recht is als dat hetgene is wat jullie hebben ervaren. Toch wil ik wel even inhaken op bepaalde zaken welke omschreven worden en op dergelijk wijze anders overkomen dan de situatie was ,doordat andere aspecten achterwegen worden gelaten.

-er word aangegeven niet tevreden te zijn over het werk. Dit is in het ruimste zin van het woord. Want hieruit kun je niet opmaken of jullie niet tevreden zijn over resultaat van het werk of het te lang duren van het werk. Beter was in mijn optiek geweest; wij zijn niet tevreden over de tijdduur van het werk.
- badkamer op zolder daar is nergens wat misgegaan tijdens de bouw, het enige oponthoud was dat de leverancier het profiel van de douchecabine niet had meegeleverd waardoor die niet kon worden afgemaakt waarna jullie hadden kunnen douchen. Maar doordat dat ene profiel er niet was konden wij niet met de andere badkamer beginnen omdat jullie moesten kunnen douchen. (het oponthoud door het niet aanwezig zijn van het profiel en de levering daarvan was al 2 weken)
-badkamer eerste verdieping verliep door wat dingen wat vertraging op. Tijdens het sloopwerk was er een stuk van het gipsblok in de slaapkamer eruit gebroken helaas gebeurt dat wel vaker met projecten doordat gipsblokken zeer poreus zijn en dat er soms al wat breuk in zit wat tijdens de bouw van de woning heeft plaats gevonden en door het laatste tik tijdens het sloopwerk los schiet. Dit zullen wij nooit moedwillig laten liggen omdat we het ook niet altijd zien vanaf de ander kant van de muur. Maar we hebben dat allemaal weer netjes gemaakt door het te stuccen en te sausen, helaas geeft dat ene klompje wat er uit schiet ook weer oponthoud.
-er word gesproken dat er is uitgeweken van het ontwerp waardoor de leuke details dan zouden wegblijven. Volgens mij hebben wij degelijk met jullie overleg gehad over de details als de plaatsing van de nissen met de hoogtes en dieptes daarvan, hierbij ben ik zelf nog aanwezig toen geweest. Ook het betegelen van de achterkant van de nis boven het toilet is overlegt met jullie betreft de kleur van de tegel op de achterwand. Uiteindelijk is de kleur daarvan anders dan wat op de 3D stond omdat, er overleg is geweest anders had de kleurstelling niet mooi geweest.
-helaas is met het plaatsen van de douchewand 1 glaspaneel geklapt waardoor we een nieuwe moesten bestellen dit viel precies voor de zomervakantie waarna we pas na de zomervakantie weer verder daarmee konden en mede door de lange levertijd. ook dit heeft gezorgd voor oponthoud. Leverancier heeft kosteloos een nieuwe deur geleverd doordat er waarschijnlijk iets niet goed was met het glas waardoor die brak.
-uiteindelijk was de nieuwe deur er, alleen toen kwam ik er achter dat het andere scherm door ons op een verkeerde maat was uitgezet, helaas onze schuld en we hebben toen in overleg gekeken wat de beste optie was en uiteindelijk besloten om weer een andere douchedeur te bestellen zodat deze passend zou zijn op het overig verkeerd geplaatste scherm. maar door het weer opnieuw moeten bestellen was er weer oponthoud.
-ook hadden we nieuw schakelmateriaal geplaatst in de badkamer welke jullie niet mooi vonden en wij dat gewoon weer hebben vervangen voor het gene wat jullie mooi vonden.
-cv-ketel geven jullie aan dat er een andere geoffreerd is dan wat jullie zelf hadden voorgesteld. Ik heb per mail jullie een vragenlijst gestuurd om te zien of degene welke jullie hadden voorgesteld aan jullie wensen zou voldoen. Aan de hand van de antwoorden op de vragenlijst heb ik inderdaad een andere voorgesteld welke daarin kon voldoen. Wellicht had ik dat even nader moeten toelichten maar de ketel kan in al jullie wensen voorzien. Helaas was er wat complicaties met de ketel waarin wij achteraf dit nooit hebben kunnen weten omdat de fabrikant de fabrieksinstelling in het menu had laten staan en wat enkel de fabrikant weet te wijzigen, maar waardoor de ketel niet goed werkt. Helaas heeft het traject om hier achter te komen ook enige tijd geduurd maar wij zijn elke keer geweest om te kijken hiervoor wat het probleem was. Ook als er op mijn vrije zondag werd geappt of in de avond geageerde ik hier ook op. Dus kortom als de fabrieksinstelling direct goed was geweest hadden we dat probleem al niet eens gehad.
-rommel voor de deur dat klopt er heeft tijd lang spullen gestaan en inderdaad had ik belooft dit weg te halen toen jullie met vakantie gingen maar door de drukte was dit er bij in geschoten maar dat is mijn probleem, net zoals koffiecupjes waar ik er ook al een paar van zag liggen voor de deur.
-ook wil ik het puntje even aangeven dat bij de laatste factuur er door jullie ruim € 1500 teveel betaald word zonder dat jullie daar erg in hebben. Ik denk dat er genoeg bedrijven zijn die daar niets over zeggen zolang er niks over word gezegd, maar ik had de afspraak met jullie gemaakt voordat jullie op vakantie gingen dat ik ook door de vertraging een korting heb gegeven en dat er €1000,- zou blijven openstaan omdat het douchescherm er nog niet was en jullie dus netjes een mailtje heb gestuurd dat jullie teveel hadden betaald.

Kortom een heel verhaal maar ik denk dat het resultaat heel mooi is geworden maar de tijdsduur te lang is geworden door het niet kunnen verder gaan met de andere badkamer omdat jullie moesten kunnen douchen en wij op het profiel moesten wachten voordat we verder konden. Ook het tussentijds wachten op het douchescherm van een paar weken en de vakantie er tussen heeft geresulteerd in een lange tijdsoverspanning om het laatste werk af te ronden.

Zoals ik ook al in een eerder gesprek heb aangegeven, ik baal er ook van dat het zo uitliep maar dat was in mijn optiek niet te wijten aan het leveren van slecht werk maar een samenloop van wachttijden door late leveringen, verkeerde fabrieksinstellingen, extreem hete werktemperaturen etc.

Dan rest mij verder nog te zeggen, nogmaals heel veel plezier met jullie nieuwe aanwinst en mocht er wat zijn dan weten jullie ons te vinden zoals als altijd.

Met vriendelijke groet, Stefan Ooms Eigenaar
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door familie Kwaaitaal op vrijdag 28 sep 2018 '18
Bestaande Badkamer en WC laten verwijderen en nieuwe laten plaatsen. Stefan (Evindie) komt afspraken na en levert vakwerk af.
Reactie of foto toevoegen
“Harde werker, perfect eindresultaat”
Door Lisetta Verkleij en Thorwald Hol, IJsselstein op dinsdag 26 sep 2017 '17
Evindie heeft naar volle tevredenheid onze badkamer en de twee toiletten vernieuwd. De offerte was helder en compleet, de werkzaamheden werden met hard werken, op een prettige manier en met prachtig resultaat uitgevoerd. De paar dingen die niet helemaal volgens plan gingen werden prima opgelost. Kortom, wij kunnen Evindie van harte aanbevelen!
FOTO VAN LISETTA VERKLEIJ EN THORWALD HOL, IJSSELSTEIN
Badkamerresultaat
Reactie of foto toevoegen
“verbouwing”
Door L.A, Scheffers op zaterdag 23 nov 2013 '13
Wij zijn heel blij dat wij Evindie als aannemer hadden aangesteld. Hij is serieus, bij betrokken en denkt mee met onze voorstellen. Wij hadden soms verbeterpunten tijdens de bouw/werk; alle punten werden gelijk in behandeling genomen en goed opgelost. Het is niet de goedkoopste aannemer maar ik zou altijd Evindie aanraden aan iedereen die een mooi en goed werk wil zien en een betrouwbaar en serieus service wil hebben. Dus doen!
Reactie of foto toevoegen
“Komt afspraken na”
Door Y.J. IJsselsteijn op vrijdag 3 jul 2015 '15
Stefan is een persoon waar je goede afspraken mee kan maken en deze ook nakomt. Hij heeft onze badkamer schitterend vernieuwd. Ook denkt hij goed mee bij onverwachter problemen en dingen waar je zelf nog niet aan had gedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk & Goede Kwaliteit”
Door Victor Goossens & Melissa Nguyen op woensdag 20 nov 2013 '13
Het is voor ons erg fijn geweest om een contact te hebben waar je alles bij kan neerleggen. Aangezien we beide veel werken was het handig dat we ook buiten werktijd om afspraken konden maken. Hierdoor hadden wij het gevoel dat de kwaliteit van de service er echt toe deed. Wij zijn erg tevreden met het geleverde werk. Van keuzeadvies tot de montage en verbouwing zelf is alles met goede kwaliteit en communicatie gegaan. Evindie (Stefan Ooms) is over een enorm breed vlak zeer bekwaam gebleken.
Reactie of foto toevoegen
“Totaalverbouwing”
Door Marie-Jose van Impelen op zaterdag 4 jun 2016 '16
Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Er werd meegedacht en voor alles werd een oplossing gezocht/bedacht. Het resultaat van de verbouwing (keuken, badkamer, toilet, pvc-vloeren) is prachtig geworden. Ik zal Evindie dan ook zeker bij anderen aanprijzen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door fam. Roseboom op maandag 12 feb 2018 '18
Wij zouden een 9 willen geven, maar dit staat er niet tussen. Wij zijn goed geholpen en vooral ook ontzorgd. Een aanrader dus. Zonder meer.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit”
Door Fam. Langevoort op woensdag 4 mrt 2015 '15
De keuze voor Evindie, en met name Stefan, was makkelijk gemaakt daar wij in 2007 ons droomchalet hebben laten bouwen (zie historie). Nu wij onze keuken opnieuw wilden laten moderniseren hebben wij direct contact gezocht met Stefan, die inmiddels met zijn "showroom aan huis concept" was gestart.Het voelde als thuiskomen... Stefan staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, klantgerichtheid in een inventieve en warme vakmanschapsjas! We zijn super content met het keurig afgewerkte resultaat en richten ons alweer op andere klussen die door hem gedaan kunnen worden. Evindie staat voor kwaliteit, aandacht voor de klant en diens wensen voor een betaalbare prijs. Een echte aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Goeie snelle service”
Door Henny op dinsdag 4 jun 2013 '13
Ik ben via via terecht gekomen op de site van evindie. Ik kijk zelf vaak ook persoonlijk naar de site omdat vaak een reflectie is van het bedrijf zelf. Wat mij beviel is dat je 1 aanspreek punt heb en alles via hun kan lopen. Ik heb mijn keuken door Evindie laten upgraden en het resultaat mag er wezen zo kan mijn keuken er voorlopig weer tegenaan met de vernieuwde look. Met vriendelijke groet, Henny de Groen
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Denneman op vrijdag 20 apr 2018 '18
Wij hebben onze badkamer volledig laten renoveren.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door Perrels op donderdag 5 okt 2017 '17
Stefan is een vakspecialist in de ruimste zin van het woord! Hij denkt mee vanuit het oogpunt klant. Prijsopgave en facturatie zijn inzichtelijk en transparant. Hij komt afspraken na en is betrouwbaar. Ook werkt Stefan zeer precies en netjes. Het resultaat is een prachtige badkamer! Naast vakman is Stefan ook een prettig persoon.
Reactie of foto toevoegen
“Verwachtingen uitgekomen”
Door Eef Fakkeldij en Maria Voorhout op donderdag 24 mrt 2016 '16
Wij hadden via internet al goede verhalen gelezen over Evindie. Dat heeft verwachtingen geschept en die zijn allemaal uitgekomen . Stefan komt langs met stalen en voorstellen. Hij denkt actief mee met de plannen die we al hadden. Omdat hij gelijk al ter plekke is hadden we vrij snel een goed idee wat er allemaal nog meer nodig was aan aanvullende werkzaamheden (nieuwe groepen maken, stucwerk, leidingen omleggen e.d.). De offerte van Stefan lag in dezelfde prijsklasse als de offertes die we bij twee grote keukenzaken hadden gekregen. Echter, daar was het aanvullende werk nog open gelaten. Wij vonden het ook een prettig idee om voor de uitvoering precies te weten met wie we zaken zouden doen. Wij wilden ook graag lokaal en kleinschalig zaken doen. Stefan heeft samenwerkingsverbanden met een schilder en elektricien die net als hij prima en zorgvuldig hun werk doen. Stefan heeft zich goed gehouden aan de planning en afspraken die we hadden gemaakt. Als hij eens wat later zou komen, liet hij dat netjes en tijdig weten met een sms'je. Het plaatsen van de keuken nam volgens afspraak twee dagen in beslag, dat is keurig en vlot verlopen. Er zijn altijd wel wat tegenvallers en dingen die niet lopen zoals gepland. Die worden netjes en vlot opgelost. Eén apparaat had al een storing bij plaatsing. De fabrikant wilde eerst een monteur langsturen. Stefan zorgde ervoor dat er direct een nieuw apparaat kwam. Na de plaatsing hadden we toch nog wat klein aanvullend werk. Stefan kwam zonder problemen ook die dingen nog even regelen. Wij zijn nu heel tevreden met de keuken en hoe die geplaatst is. We kunnen Evindie aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door J. van Soeren op zondag 31 mei 2015 '15
Al vanaf het eerste contact hadden wij een heel goed gevoel bij Stefan (eigenaar van Evindie). Dat goede gevoel is ook tijdens en na het moderniseren van onze badkamer en toilet bij ons achtergebleven. In de omgang is Stefan erg prettig: rustig, klantvriendelijk, betrouwbaar en servicegericht. Als monteur is hij handig, creatief, serieus en zeer nauwkeurig. Zowel voorafgaand aan alsook tijdens het werk denkt hij continu mee om een optimaal resultaat te bereiken. In alles is te merken dat Stefan een tevreden klant erg belangrijk vindt. Hij levert vakwerk.Wij kunnen Evindie dan ook aan iedereen aanbevelen! U krijgt bij Evindie absoluut waar voor uw geld.
FOTO VAN J. VAN SOEREN
Reactie of foto toevoegen
“Service gaat ver”
Door Janine op zondag 1 okt 2017 '17
Een volledig nieuwe keuken, perfect geïnstalleerd en met veel oog voor detail. Daarbij ook een nieuwe vloer (pvc) in de woonkamer en glad gestucte en gesauste muren. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. De service van Stefan gaat ver, ook tot het helpen ophangen van gordijnrails en het repareren van een buffetkast. Stefan is vanaf ons eerste contact heel goed bereikbaar geweest en geeft geduldig antwoord op alle vragen. Absoluut een aanrader als je een (grote) verbouwing overweegt en iemand zoekt die alles kan coördineren.
FOTO VAN JANINE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Maatwerk keuken”
Door Cobby Wirds op dinsdag 30 apr 2013 '13
Wij hebben in januari onze keuken laten renoveren door Evindie. Het contact was vanaf begin tot het eind heel prettig, we hadden in eerste instantie het idee dat wij geen hoekkeuken kwijt konden doordat de wanden niet haaks stonden en we een ronde erker hadden. De jongens van Evindie hebben de klus toch geklaard gekregen om toch de keuken in een de hoek te plaatsen met de ronding erin. Het resultaat mag er dan zeker ook zijn alles is perfect op maat geplaatst. Wij zullen zeker in de toekomst Evindie inschakelen voor ons volgende project de inloop kast. afz fam.Wirds.
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie”
Door T. Thijssen op maandag 29 jun 2015 '15
Keuken laten renoveren. Vergelijking gedaan met andere bedrijven. Goede prijs. Goede kwaliteit. Goede kommunikatie. Kortom , geen spijt van. Integendeel het eindresultaat mag er zijn. mochten er in de toekomst nog andere zaken gedaan moeten worden in ons huis dan zullen wij zeker weer Evindie vragen voor een offerte.
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens verlopen”
Door B.C.S.Middelkoop op zondag 31 jul 2016 '16
De renovatie van bad en toiletruimte is naar wens verlopen. Ben zeker zeer tevreden over het resultaat. Ik zal ook deze firma aanbevelen bij Familie en Vrienden. Verder wens ik hen verder, goede zaken toe.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Gonnie Bosschaert op zondag 23 jul 2017 '17
Stefan heeft bij ons de badkamer en toilet beneden gerenoveerd en wij zijn super tevreden met het eindresultaat. Stefan is een vakman die weet wat hij doet en komt bovendien met leuke ideeën en adviezen. Hij denkt met je mee en dat vonden wij erg fijn. Niet twijfelen bij het zoeken van een vakman, want met Stefan haal je een vakman in huis die zijn afspraken nakomt.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Suzanne Bom op maandag 11 mrt 2019 '19
Stefan heeft ons geholpen bij het ontwerpen en installeren van een keuken met daarbij een kleine verbouwing. Hij heeft heel fijn met ons meegedacht en goed werk afgeleverd. We zijn heel tevreden over het eindresultaat, het is nog mooier dan we hadden gedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend dankbaar”
Door Sander en Giselle op donderdag 28 jan 2016 '16
Met de aanschaf van ons nieuwe huis wisten wij dat we de badkamer en de keuken wilden vervangen, maar dan..! Dan begint de zoektocht naar iemand die je wensen en dromen kan verwezenlijken. Via Quasa kwamen wij uit bij Evindie. Na ons eerste gesprek met Stefan was er een klik en dat kan ook bijna niet anders want Stefan is een rustige, geduldige en keiharde werker voor wie niets teveel is. Stefan heeft ons (groentjes) aan alle kanten geholpen om ervoor te zorgen dat we de juiste beslissingen maakten en het resultaat is fantastisch! Stefan is perfectionistisch en gaat voor kwaliteit en dat straalt er van alle kanten af! Als je allebei 40 uur werkt dan ga je 's avonds naar het huis en dan komt het erop neer dat je veel buiten werktijden en in het weekend contact hebt met elkaar. Stefan is daarin echt een topper: neemt altijd zijn telefoon op of belt terug, houdt zich aan de afspraken en grijpt op tijd in als dingen anders worden dan bedacht. Evindie heeft echt fantastisch resultaat geleverd en werkt met een netwerk aan geweldige krachten. Stefan denkt mee, lost altijd op en is altijd redelijk, iemand die je er echt bij moet hebben met een verbouwing. Wij zijn Stefan en zijn netwerk ontzettend dankbaar en zouden Evindie zeker bij iedereen aanraden! Sterker nog, regelmatig komen er mensen bij ons thuis die ons vragen wie dit voor ons mogelijk heeft gemaakt. :)
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. van Haver op woensdag 6 mrt 2019 '19
Zeer tevreden hoe Evindie onze twee badkamers heeft geïnstalleerd. 1. Ze communiceren heel prettig en enorm transparant en 2. Ze zijn niet te beroerd om (extra) moeite te doen. Zo heeft Stefan nog even een stopcontact ingefreesd en aangelegd in een andere kamer voor ons en is hij ook naar Aalsmeer op en neer gereden om een badmeubel voor ons op te halen. Zo'n instelling maakt indruk, en dat kom je niet snel tegen bij aannemers. Daarnaast is het eindresultaat ook prachtig geworden.
Reactie of foto toevoegen
“goede ervaring”
Door I. Koppenaal op dinsdag 17 dec 2013 '13
Ik ben zeer tevreden. Rustig vriendelijke betrouwbare mensen, denken mee, werken hard. Het resultaat is mooi geworden. Het gaat om de renovatie van de badkamer en het toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie keuken.”
Door Fam. Huijsmans op zaterdag 3 mei 2014 '14
Wij zijn erg tevreden over de communicatie en de snelle reacties op vragen. Ook werd er goed meegedacht over onze wensen. De prijs- kwaliteitsverhouding is naar wens. Er is heel netjes en precies gewerkt. Het geheel ziet er mooi uit en is een fijne plek geworden om in te werken. Een aanrader dus!
FOTO VAN FAM. HUIJSMANS
We zijn blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“1 uit duizenden”
Door Hoste op vrijdag 19 sep 2014 '14
Handig, creatief en uitermate secuur met bovendien een fantastische service. Wij hadden al langer de grotere klussen, zoals toilet opnieuw inrichten en de badkamer, voor ons uitgeschoven Vind maar eens een betrouwbare topper die je zo'n klus met een gerust hart toevertrouwt. Evindie heeft onze dromen en verwachtingen in alle opzichten meer dan waargemaakt. Stefan is zo'n kerel die kan maken wat je samen op papier bedenkt en dat is een zeldzame kwaliteit. Wij kunnen hem dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door KL op vrijdag 14 jun 2019 '19
We renovated our kitchen and living room with Stefan from Evindie onderhouds- en montagebedrijf. We are very happy with the time and quality Stefan and his team invested in our project. We would recommend them and work with them in future.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke afspraken”
Door Kees kieboom op dinsdag 10 feb 2015 '15
Stephan is een prettig persoon om mee samen te werken. Hij houd van duidelijke afspraken, welke hij dan ook nakomt. Als er een keer iets tegen zit is hij vindingrijk genoeg om tot een goede oplossing te komen. Levert vakwerk en is betrouwbaar. Ik heb de afgelopen jaren een paar projecten met hem samen mogen werken, en dat is mij prima bevallen. Kees kieboom Projectleider Bert Muller Services.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig eindresultaat”
Door Arnold & Marja, Woerden op donderdag 19 jul 2018 '18
Vanwege de lovende beoordelingen op Qasa kwamen we voor de volledige renovatie van onze badkamer en toiletruimte bij Evindie (Stefan Ooms) in Nieuwegein terecht. En ook bij ons heeft dat goed uitgepakt! Gedurende het hele traject was Stefan onze contactpersoon / aanspreekpunt en dat werkte prettig. Ondanks het feit dat wij er gedurende de werkzaamheden een maand tussenuit waren werden we steeds keurig bijgepraat en op de hoogte gehouden. De complete badkamer- en toiletinrichting inclusief tegels werd op advies van Stefan uitgezocht bij BMN in Nieuwegein. Ook daar zijn we naar volle tevredenheid geadviseerd door dhr. Erwin Vlok. Samen met hem kwamen we tot een prachtig ontwerp dat in werkelijkheid onze verwachtingen nog heeft overtroffen. Het is een schitterende badkamer geworden (het lijkt, door de compleet andere indeling, zelfs nog ruimer) met de luxe van een royale inloopdouche, een luxe douchetoilet, een mooi wastafelmeubel en royale hoge kasten met wasmand. Ook de toiletruimte is prachtig en helemaal naar onze smaak. Bijkomend voordeel van in zee gaan met zulke professionals (behalve Stefan moet ook Marco hier genoemd worden), is dat je volledig ontzorgd wordt. Alles maar dan ook alles wordt geregeld, en hoe! Daarbovenop komt ook nog de professionele en klantvriendelijke benadering. Na de oplevering kwamen we zelf op het idee dat er nog wat accessoires ontbraken; deze werden ook snel geleverd en naar volle tevredenheid gemonteerd. Kortom, Evindie kunnen we u van harte aanbevelen!!!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Evindie onderhouds- en montagebedrijf
Website: www.evindie.nl
aNieuwegein (geen showroom) , Bertus Aafjeshove 4, 3437 JN Nieuwegein, tel 030 - 878 62 53
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.