Feedback
7,2

Keuken Design Nijmegen

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 085-0707700 | Verlengde Energieweg 50, 6541 X Nijmegen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken Design Nijmegen
Keuken Design Nijmegen is gevestigd in woonbelevingscentrum LIV. We helpen je graag met een deskundig advies voor de keukenruimte van jouw (nieuwbouw) woning.
Alternatieven voor Keuken Design Nijmegen
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 68 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 61 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2166 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,3 uit 115 ervaringen
• Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys
   
(Waardenburg Gelderland) score 6,9 uit 177 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Zoeterwoude Zuid-Holland) score 9,2 uit 908 ervaringen
• Poggenpohl Amsterdam
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 8,2 uit 5 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,5 uit 16 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Keuken Design Nijmegen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer mooie keuken”
Door P.A. Redegeld op donderdag 19 aug 2021 21
Zeer mooie keuken en vakkundig geplaatst
REACTIE VAN P.A.REDEGELD
De keuken is prachtig en provicieel geplaatst we genieten er heerlijk van
Reactie of foto toevoegen
“Bar en bar slecht”
Door Cynthia op woensdag 12 mei 2021 21
Zeer slechte ervaring. Betaal je een hoop geld voor een mooie luxe keuken, komen ze de keuken leveren mist de koelkast, de vriezer en 1 hele kast die niet op maat is gemaakt. Wordt vervolgens de koelkast nageleverd en past deze weer niet in de kast. Je wordt totaal niet op de hoogte gehouden van de status. Valse beloftes over terugbellen/mailen over leverinformatie. Bar en bar slecht. Ben benieuwd wanneer mijn keuken eindelijk een keer compleet is. Voor ons nooit meer Keuken Design Nijmegen.
Reactie of foto toevoegen
“Loop hard weg”
Door Lammers op donderdag 17 jun 2021 21
Mooie showroom, maar hier blijft het ook bij. Voor alle consumenten is mijn advies om hier een rondje te lopen, foto's te maken, inspiratie op te doen en dan heel hard weg te lopen! Alles is uiteraard mogelijk volgens de verkoper Willy. Maar zodra je je handtekening heb gezet, begint alle ellende. Geen communicatie meer! Voor meer informatie en wijzigen, worden we terug naar Willy verwezen, maar die is van de aardbodem verdwenen. We hebben moeten smeken of we aub nog een koelkast en vriezer bij ze konden aanschaffen?! Hij heeft een keuken getekend en aan ons verkocht aan de hand van de bouwtekeningen, maar nergens staat dat we een extra groep moeten bijtrekken voor de quooker die hij ons heeft verkocht, want alles moest in ons keuken passen aangezien we niets konden wijzigen aan de leidingen. En zelf er voor zorgen dat het wordt geregeld, ho maar! Jij mag de fouten van Willy zelf allemaal oplossen. Het enige stukje communicatie is wanneer zij bepalen wanneer de keuken bij je geplaatst wordt en wijzigen omdat de muren en vloer nog niet zijn gedaan is absoluut niet mogelijk! Vervolgens worden 2 essentiële apparaten niet geleverd, omdat deze niet beschikbaar zijn. Nooit is naar ons gecommuniceerd dat deze apparaten niet geleverd konden worden. Hier hebben we zelf voor achteraan moeten bellen. En krijgen vervolgens te horen dat 1 apparaat na 2,5 maand pas geleverd kan worden. Het enige alternatief wat toen pas geboden werd was een apparaat van een ander merk. Hier kunnen we niet mee akkoord gaan aangezien we bewust voor het andere merk hebben gekozen net als bijna alle andere apparaten. De gekozen aanrechtblad van een staal uit de showroom lijkt ook niet op het blad wat is geleverd. Een kleine afwijking is volledig te begrijpen, maar dit lijkt wel een totaal ander blad. De verkoper had goed naar onze wensen geluisterd en heeft ons dit blad geadviseerd. Het moest een marmerlook blad zijn met veel wit en lichte grijze strepen, dit was ook te zien op de staal die hij liet zien. Het aanrecht blad is echter meer grijs dan wit! Voor een oplossing adviseerde de verkoopleider Corine, om naar Nijmegen te komen (Dit is voor ons 2 uur heen en 2 uur terug rijden). Mevrouw beloofde overal achter aan te gaan, zodat ze na 2 dagen ons kon bellen om te vertellen dat ze helemaal niets voor ons kon betekenen. Ook het sturen van een elektricien of het compenseren van €80 zodat we dezelfde apparaat, die ze zelf niet kunnen leveren, elders te kopen willen ze niet doen. Kortom loop hier heel snel weer weg, want ze verschuilen zich achter kleine regeltjes, maar een klant tevreden stellen, door kleine gestes.. Ho maar! Klanttevredenheid is heel ver te zoeken bij Keukendesign, maar je van alles aansmeren zijn ze heel goed in.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Rita op dinsdag 14 sep 2021 21
Ik wist nog niet precies wat ik wilde met een nieuwe keuken, maar verkoopster Elly heeft me hiermee heel vakkundig en vriendelijk geholpen. Ze heeft veel voorbeelden laten zien en de voor- en nadelen van allerlei materialen uitgelegd. Er lag geen druk op, ik kreeg rustig de tijd om mijn keuze te maken. Uiteindelijk zijn er nog wat veranderingen doorgevoerd, ook dat was geen probleem. Verdere afspraken over plaatsing e.d verliepen naar tevredenheid. Kortom, ik ben blij met mijn keuken voor een redelijke prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Aty Dekker op donderdag 15 apr 2021 21
Een keuken gekocht. Deskundige hulp hierbij. Eerlijke informatie over de verschillende producten. Nuttige tips vwb de indeling. Prettige, duidelijke communicatie.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is volledig naar wens”
Door Fam. C. Kranenberg op vrijdag 16 jul 2021 21
Prima geholpen en goed geadviseerd door Matthijs. Keuken is volledig naar wens. Informatievoorziening ook prima. Ondanks de bijzondere tijd waarin we momenteel verkeren en de drukte die dit met zich meebrengt, hebben wij hier geen nadelige gevolgen van gehad. Dankjulliewel voor de prettige afhandeling. We zijn blij met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met onze keuken”
Door Arjen op woensdag 22 sep 2021 21
Wij waren op zoek naar een keuken voor in onze nieuwbouw woning en kwamen uit bij Keuken Design, we wisten op zich wel wat we wilde maar hoe het er uit kwam te zien wisten we niet. Toen we in gesprek kwamen met de adviseur werden we goed geholpen met onze wensen, wij wilde een eiland keuken met een kastenwand en het liefst dat onze vloer zou doorlopen in onze keuken. Gelukkig kregen we hierin advies aangezien we dit niet dagelijks doen! we werden aan de hand meegenomen wat wel en niet kon zoals met het eiland want wij hadden een breder eiland in gedachten maar na advies bleek dat helemaal niet handig omdat dan onze tussen deur niet goed meer open kon. Qua kleurstelling mooi advies gekregen zodat het precies aansloot bij wat wij wilde: modern maar toch ook een beetje natuurlijk. Er zijn zo veel keuzes dat we uiteindelijk voor de keuken geslaagd zijn en heel tevreden zijn met het eindresultaat. Bij levering van de keuken was er een deurtje beschadigd maar dit werd gelukkig snel en professioneel verholpen. Al met al een zeer tevreden resultaat en zijn wij zeer blij met onze keuken en mochten we de keuken laten vervangen gaan we zeker terug.
FOTO VAN ARJEN
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 2
Vestiging Keuken Design Nijmegen
aNijmegen , Verlengde Energieweg 50, 6541 X Nijmegen, tel 085 - 070 77 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.