Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
8,6
I-Kook
Veendam (Groningen)
269 ervaringen
Rijssen (Overijssel)
247 ervaringen
Steenwijk (Overijssel)
245 ervaringen
Rijssen (Overijssel)
26 ervaringen
Opende (Groningen)
12 ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
190 ervaringen
5,3

Bart Totaal Design

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0591-648577 | Nijbracht 49-A, 7821 CB Emmen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bart Totaal Design
Individueel design. Dat kost u geen euro méér, maar het geeft u wél de zekerheid dat uw keuken/badkamer/kast 100% bij u past. Laat u verrassen door de uitzonderlijke stijl en mogelijkheden bij Bart Totaal Design
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Bart Totaal Design. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Keuken”
Door A. Boelens op dinsdag 23 jun 2015 '15
Het ontwerp was goed echter de uitvoering (het ontzorgingsconcept) werd totaal niet waargemaakt. Vele issues, uiteindelijk grotendeels mijn gelijk gekregen bij De Geschillencommissie. Het lijkt er op dat Bart Totaal Design (nog) niet voornemens is om de uitspraak van De Geschillencommissie te respecteren.
Reactie of foto toevoegen
8,6
I-Kook
Veendam (Groningen)
“Prima” score uit 269 ervaringen
9,6
Adee Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 247 ervaringen
“Douchecabine”
Door Hendriks op dinsdag 27 sep 2016 '16
Slechte montage, niet alles geleverd en gemonteerd, vervolgens lekkage en een jaar naar datum een facturatie met meer dan het afgesproken bedrag. Terwijl was gezegd dat alles betaald was. Een keer en nooit weer. Zeer slechte ervaring.
Reactie of foto toevoegen
8,8
Bebo Parket
Vriezenveen (Overijssel)
“Prima” score uit 168 ervaringen
9,2
Voortman Keukens
Steenwijk (Overijssel)
“Uitstekend” score uit 245 ervaringen
“Keuken en toilet”
Door Melanie op dinsdag 6 okt 2015 '15
Ze proberen je van alles aan te smeren, eenmaal een keus gemaakt na je eigen smaak probeerdt de eigenaar zijn eigen smaak door te drammen! Uiteindelijk keuken geleverd, blijkt er dat de stickers er nog op zitten maar er wel al gekit is als de naden en tegels dus krijg je ze der nooit meer van af de stickers! Dan nog niet te praten over de gene die gekit heeft want er zit allemaal kit op de tegels die je er met geen mogelijkheid af poetst! Personeel die alles kwam installeren in elkaar zetten en leggen waren toppie maar wat een pannekoek is de eigenaar! Na 2 maand nog geen factures dus hopen op het beste!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door H.akkerman op dinsdag 21 feb 2017 '17
We hebben wc, douche,ligbad,bad-meubel,hoekkeuken,duorolgordijn,vitrage,pvc vloer gekocht. prima service en goede kwaliteit. prima goede ervaring.Goed ervaren monteurs en vloerenleggers,uitstekend. Zou het zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Agressieve verkoop”
Door ilse op zaterdag 22 aug 2015 '15
Kunnen niet wachten totdat ze je eindelijk wat verkopen. Halen je over om iets anders erbij te kopen gaan net zolang en agressief door totdat je je handtekening hebt gezet. Kom je later weer om te zeggen dat het niet doorgaat, helaas pindakaas. Alles behalve menselijk. De eigenaresse heeft niet eens het fatsoen om normaal met je te praten, kan alleen maar schreeuwen, schelden en dreigen en laat het dan maar door een verkoper opknappen die na een half jaar nog eens een keer aan de bel trekt. Met dit bedrijf valt niet te praten willen alleen maar verkopen en hoe dat maakt ze niet uit. Facturen die verschillen en nu maar geld innen. Inmiddels de rechtbijstand ingeschakeld.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door RoDi Kamstra op vrijdag 7 okt 2016 '16
Op zoek gegaan naar een bedrijf die alles in 1 kon aanbieden en ons daar volledig in ontzorgd. Bart Totaal Design heeft dat voor ons gerealiseerd. We zijn vriendelijk benaderd en er is goed geluisterd naar wat wij wilden. Daar wij een levensloop bestendige woning lieten bouwen is ook in de keuken meegedacht voor later. Je laat een ander de basis inrichting realiseren en dan moet er een goed gevoel en vertrouwen zijn. En dat was er vrij snel. Voor de keuken, PVC Vloer, Schuifkast en Gordijnen werden we geholpen door Bart en Erik. Beiden hadden goede kijk op wat we wilden. Goede advies en mee gedacht in mogelijkheden zowel op materiaal gebruik als kleuren. Creatieve oplossingen aangedragen en daardoor zijn wij vrij snel tot een keuze kunnen komen. Alles duidelijk doorgesproken en op papier gezet. Afspraken zijn netjes nagekomen. En alles is volgens afspraak afgeleverd, gelegd, geplaatst en afgemonteerd. Goed, Vakkundig en vriendelijk personeel, niks is te veel en kan goed mee overlegd worden. En het resultaat mag er zijn. Het past echt goed bij elkaar en wij zijn ontzettend blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen. Dank je Bart en Erik en al het personeel wat alles in het huis heeft gerealiseerd.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Bart Totaal Design
aEmmen , Nijbracht 49-A, 7821 CB Emmen, tel 0591 - 64 85 77
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Drenthe
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.