Feedback
5,6

LaminaatPark

Score uit 11 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 058-2991430 | Fahrenheitweg 28, 8912 AJ Leeuwarden
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van LaminaatPark
LaminaatPark heeft meer dan 400 verschillende soorten laminaat in de showroom.
Alternatieven voor LaminaatPark
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• LAB21
   
(Leeuwarden Friesland) score 8,0 uit 760 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,4 uit 258 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 434 ervaringen
• 't Vloerenhuis
   
(Putten Gelderland) score 9,7 uit 81 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 413 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 11 ervaringen over LaminaatPark. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren5 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster6 ervaringen
“Goedkoop is duurkoop”
Door Stefan Dries op maandag 20 jul 2020 20
Kort en bondig : Klote firma !!! Een hoop problemen met bestellen en leveren.. Bijna anderhalve maand moeten wachten op onze bestelling terwijl op hun site staat "levering binnen 24uur". Na 25 telefoontjes en talloze mails uiteindelijk toch geleverd, bleken er 2 volledige pakken onbruikbaar door inktvlekken.. Ik zou deze firma nooit meer aanraden.. Goedkope laminaat, goedkope service, goedkope excuses..
Reactie of foto toevoegen
“Vloer niet geleverd volgens afspraak”
Door Jos Vriens op vrijdag 3 sep 2021 21
Hele slechte ervaring met Laminaatpark Leeuwarden. Vloer besteld 66 vierkante meter tegellaminaat ze hebben 250.00 vm in voorraad beweerde ze. Zouden zaterdag de vloer brengen ik werd gebeld we hebben maar 46 vm in voorraad hm vreemd. Komen hem zondags brengen weer telefoon alleen de 46 vm de vloer was 11,95 kwam er in een keer btw bij stond ook niet vermeld toen de zelfde vloer bij de Gamma voor 16 euro vm afgebeld naar Laminaatpark. De 100 euro aanbetaling kwijt! Zo verdienen ze hun geld oplichters zijn het, ik heb hen verteld te genieten van een etentje van mijn geld met zijn vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer goed maar traject niet prettig”
Door Ruben Pilage op zondag 7 feb 2021 21
Helaas een erg slechte ervaring met Laminaatpark. Ik heb nog nooit een bedrijf meegemaakt die zo slecht is in de communicatie. Afspraken worden niet nageleefd en je moet zelf overal achteraan. Als je hun probeert te bellen sta je altijd in de wacht en beloven ze je terug te bellen wanneer je hun hulp nodig bent. Helaas gebeurt dat simpelweg gewoon niet. Ze bellen je alleen maar als ze geld van je moeten krijgen. Daarnaast is de communicatie ook nog eens erg onprofessioneel. Afgelopen maand denk ik meer dan 50 keer gebeld en telkens gefrustreerd geweest na het gesprek. Daarnaast kwamen er ook nog ineens extra kosten bij voor het egaliseren, ondanks dat ik vooraf had gevraagd of dat nodig was. Toen werd er duidelijk aan de telefoon gezegd dat dit al was meegenomen in de offerte. Na een lange discussie werd door een medewerker gezegd dat het hun fout was en de kosten voor hun waren, maar een half uur later door de eigenaar gebeld dat ik alsnog extra kosten moest maken. Zorg ervoor dat je al je afspraken op de mail hebt staan, mondelinge akkoorden komen ze niet na. Enige positieve aan de ervaring zijn de leggers, deze zijn onafhankelijk van het bedrijf en hebben goed werkt geleverd. De vloer zit er goed in en daar zijn we zeker tevreden mee. Uiteindelijk op zondag gebeld door Laminaatpark nadat ze op zaterdagavond de vloer klaar hadden gemaakt waar het geld bleef, dit somt wel op hoe het bedrijf met je om gaat. Het bedrijf is niet capabel om goede service te leveren, daarom raad ik niemand aan om hier een vloer te bestellen.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder mooi visgraat PVC”
Door T. de Witte op woensdag 20 okt 2021 21
Aardige en vakkundige verkoper. Fraai visgraat PVC laminaat ! Bijzonder mooi resultaat !
Reactie of foto toevoegen
“Superrrrr blij met mijn nieuwe vloer”
Door Naoual S. op woensdag 16 feb 2022 22
Super tevreden! Ondanks de grote drukte in de showroom uitgebreid advies gekregen. Tijdens het gesprek erg gastvrij behandeld. Onder het genot van een kopje koffie werd er super goed meegedacht. Uiteindelijk over gegaan tot de koop van de vloer (ongelofelijk goede prijs voor deze kwaliteit!) ook daarbij netjes geholpen. Zeer klantvriendelijke medewerkers! Al snel een lever en legdatum ingepland. Allemaal top verlopen telefonisch en via de mail goed te bereiken heldere communicatie. Alles is netjes volgens afspraak verlopen! De bezorger belde zelfs een uur van te voren dat hij er dan zal zijn. Erg fijn! Ook de professionele leggers namen van te voren contact op! Geweldig gedaan. Superrrrr blij met mijn nieuwe vloer en deze service!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door R.van Delden op donderdag 25 nov 2021 21
Klant vanuit Den Haag, Ik werd vriendelijk telefonisch geholpen en heb ik alles besteld Een dag van tevoren wordt je gebeld hoe laat zij komen Alles keurig op afspraak geleverd en gelegd. Super !
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door Hassan op zaterdag 19 dec 2020 20
Allemaal mooie praatjes maar puntje bij paaltje komen ze niet opdagen op de afgesproken datum, met pijn en moeite aan de lijn gehad dan moet jij alles uit zoeken omdat ze de bon niet kunnen vinden. Eindelijk afspraak kunnen maken dit keer wel iemand gekomen maar alleen dus die ging natuurlijk snel werk waardoor ik nu laminaat heb waar overal kieren in zitten. Ben nu bezig om me geld terug te krijgen wat ik heb betaald voor het leggen want door dit bedrijf laat ik het zeker niet opnieuw leggen dus al met al een rot bedrijf. Service is echt slecht. ik raad het niemand aan om bij dit bedrijf te kopen of laten leggen
FOTO VAN HASSAN
Reactie of foto toevoegen
“Slechte kwaliteit”
Door Barbara sporre op vrijdag 25 jun 2021 21
Tja het laminaat park de goedkoopste zeker kwaliteit slecht maart mn hoogglans laminaat laten leggen slecht werk geleverd helaas na 2 maand kwam er eigenlijk iemand opdagen opnieuw gelegd die jongen is top daar niks over te klagen maar helaas mn probleem nog niet opgelost een mail gestuurd voor ontbinden voorwaarden dat ik mn geld terug wilde werd er 250 euro gestort en zouden ze weer langs komen nu 2 weken verder helaas dus een gevalletje advocaat inschakelen dus nee mensen betaal liever wat meer zodat het wel perfect is.
Reactie of foto toevoegen
“Niet bereikbaar na bestelling”
Door frank Deriet op dinsdag 19 nov 2019 19
Ik zou het bedrijf niet aanraden.We hebben netjes laminaat gekocht en onze gegevens op mail gezet. Vervolgens hoor of zie je niets meer. Mail chat telefoon geen reactie.Koop daar niets.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Henk Spies op woensdag 5 dec 2018 18
Laminaat gekocht en laten plaatsen voor de 3de keer. Toplaminaat en Topservice.
FOTO VAN HENK SPIES
Gelegd laminaat
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door Josta Raapis Dingman op dinsdag 2 apr 2019 19
In overleg heb ik een super mooie wit eiken laminaat gekregen. Een duurdere, sterkere en mooiere dan die ik had in eerste instantie had besteld. Het ligt prachtig! Ben er heel blij mee
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 3
Vestiging LaminaatPark
aLeeuwarden , Fahrenheitweg 28, 8912 AJ Leeuwarden, tel 058 - 299 14 30
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Friesland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.