Feedback
6,0

Tapijt & Laminaat Direct

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 085-0601500 | Grindweg 129-131, 8471 EJ Wolvega
Laminaatwinkels beoordeeld
LAB21 6,7
PVC vloerenwinkels beoordeeld
LAB21 6,7
Tapijtwinkels beoordeeld
Vloerenwinkels beoordeeld
LAB21 6,7


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tapijt & Laminaat Direct
Tapijt & Laminaat Direct heeft alles voor de complete inrichting van uw huis. Wij staan voor kwaliteit, vakmanschap en service en hebben onze eigen montagedienst.
10+ beste vloeren
Alle Top Vloerenwinkels (Reviews)
Lees reviews over de 10+ Beste vloerenwinkels met ruim 2.000+ ervaringen over meer dan 600 beoordeelde vloerenzaken. Voorkom een miskoop bij het kopen van een vloer met reviews die altijd zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Tapijt & Laminaat Direct. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Tevreden maar niet prettig in omgang”
Door W huft op maandag 10 dec 2018 18
Een zeer goed bedrijf alleen niet alle leggers zijn klantvriendelijk . Ik vind dat ze ten alle tijden fatsoenlijk en correct dienen te blijven. Bij ons waren er 3 een vader en zoon prima kerels alleen nummer 3 was zeer onfatsoenlijk richting ons. De klant uitschelden dat hoort niet zo dacht ik. Normaal schrijf ik nooit maar ik wilde dit toch even kwijt want het zit mij zeer hoog. Verder ben ik zeer tevreden ovet het bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ronald op donderdag 28 jan 2016 16
Laminaat door hun laten leggen, ze leggen echt aan de andere kant van Nederland. Na afloop alles netjes opgeruimd en het ligt er keurig in. Echt toppie. Ze hebben een mooie grote showroom waar alle vloeren liggen in grote oppervlaktes, zo kun je de vloeren goed zien. Aardige verkopers.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Tapijt & Laminaat Direct
aWolvega , Grindweg 129-131, 8471 EJ Wolvega, tel 085 - 060 15 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Friesland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.