Feedback
7,9

Sense Keukens

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0229-745000 | Doctor C.J.K. van Aalstweg 16, 1625 NV Hoorn
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sense Keukens
In de showroom van Sense Keukens vindt u een aansprekende collectie kwaliteitskeukens, die gekenmerkt wordt door creativiteit en inventiviteit
Alternatieven voor Sense Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 331 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,1 uit 787 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Ter Aar Zuid-Holland) score 8,4 uit 209 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,2 uit 81 ervaringen
• KuechenWelt
   
(Heerhugowaard Noord-Holland) score 3,9 uit 20 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Sense Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Sense heeft erg zijn best gedaan”
Door Mirte op zaterdag 26 mrt 2016 '16
Inmiddels weer ruim een jaar verder. Sense keukens heeft erg zijn best gedaan het goed met ons op te lossen. We hebben een etentje aangeboden gekregen en er zijn opnieuw monteurs langs geweest voor de apparaten. Over de persoonlijke service van Sense zijn we erg te spreken maar helaas neemt dit natuurlijk niet de problemen weg met de Zanussi apparatuur. Dit is ons verkocht als A-merk en is naar onze mening alles behalve dat. Sense is een keurig vriendelijk bedrijf maar ons advies zou zijn om over te stappen op een ander merk apparatuur.

Eerdere ervaring ontvangen op 3 februari 2015: Helaas is onze ervaring minder positief. Ondanks dat de levering prima ging en het personeel erg vriendelijk is zijn bij ons inmiddels alle aangekochte apparaten binnen 1 jaar stuk gegaan. We hebben al ruim 6 keer monteurs over de vloer gehad voor oa afzuigkap, oven, kookplaat, keukenlade en quooker. Momenteel mag ik weer gaan bellen want opnieuw is de quooker defect. We hebben bijna 8k betaald voor een kleine keuken dus echt geen goedkope rommel aangeschaft. Kat in de zak?!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Angèle Halsema op zaterdag 24 feb 2018 '18
Mijn keuken gekocht en laten plaatsen door Sense Keukens. Bij het samenstellen en ontwerp van de keuken is veel aandacht besteedt. De keuken is nog mooier geworden dan ik had verwacht. Keurig geplaatst en mooi afgewerkt. Ik ben er heel blij mee!
FOTO VAN ANGÈLE HALSEMA
Keurige plaatsing en afwerking
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld”
Door Frank Nijpels op zondag 7 jan 2018 '18
Zeer slechte ervaring. Tijdens het kopen goed begeleid, resultaat van de keuken is prima. Heb de keuken laten plaatsen door hun monteur. Grote lekkage geweest, hun monteur wijst naar ons en zegt dat wij dingen niet goed hebben gedaan waardoor lekkage eigen schuld is. Dit alles is gegaan met een teleurstellende communicatie. Ben erg teleurgesteld omdat ik veel geld heb betaald en de afterservice om te huilen is.
REACTIE VAN FRANK NIJPELS
Na mijn verhaal in volledigheid gedaan te hebben in een prettig gesprek met Sense Keukens snappen ze mijn standpunt en gaat Sense de helft van alle gemaakte herstelkosten vergoeden. De andere helft is voor mijn aannemer. Dat vind ik een hele eerlijke en goede tegemoetkoming. De gevolgschade kan ik bij mijn verzekeraar indienen. Voor alle tijd die we ermee zijn verloren heeft Sense Keukens ons een etentje aangeboden. Ik ben erg opgelucht dat het zo is opgelost en voel mij serieus genomen als klant en mijn goede gevoel die ik bij Sense had is weer teruggekeerd.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keurige plaatsing en afwerking
1 / 1
Vestiging Sense Keukens
aHoorn NH , Doctor C.J.K. van Aalstweg 16, 1625 NV Hoorn, tel 0229 - 74 50 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.