Feedback
6,2

Stijl Keukens

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 046-4331966 | Havenstraat 1, 6171 ED Stein


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Stijl Keukens
Stijlkeukens is sinds 1975 een begrip in Limburg en dat is niet voor niets: Het doet wat anderen beloven
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Stijl Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Keukeninmeting was niet goed”
Door Jacques janssen op zaterdag 5 dec 2015 '15
Hier een jaar of 3 een keuken gekocht voor dik 25000 euro, verkeerd ingemeten en er dan toch ingeknald met alle gevolgen van dien, buitenkant zag en ziet er mooi uit, maar als je gaat kijken hoe deze houthakkers de afwerking van binnen hebben gedaan, gewoon om te janken. Dit zie je echter pas als er iets aan de hand is, als goedmakertje proberen ze je af te schuiven met het van eigen logo voorziene glazen snijplank. Voor ons nooit meer een keuken van deze firma.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service 5 jaar later”
Door jo.lemmens op woensdag 29 aug 2018 '18
witte glanskeuken van systemat gekocht incl 5* apparatuur, granieten werkblad en glazen achterwand. Het advies en montage waren perfect. Zelfs nu na 5 jaar de garantie voorbij is proberen ze je nog goed en gratis te helpen bij probleempjes. Ik kan stijlkeukens met een gerust hart voor 100% aanbevelen (en ik ben zeer kritisch en nauwkeurig)
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Gerrie Ferreri op donderdag 1 jun 2017 '17
Zou dit bedrijf ten zeerste aanraden. We zijn zeer tevreden over de keuken en de behulpzaamheid en levering en plaatsing ervan. Goed en vakkundig uitgevoerd. Bij een volgende keuken zou ik zeer zeker terug gaan naar stijlkeukens. Ben er zeer tevreden en gelukkig mee.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Stijl Keukens
aStein , Havenstraat 1, 6171 ED Stein, tel 046 - 433 19 66
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Limburg
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.