Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Nordhorn (Duitsland)
411 ervaringen (6 dagen geleden)
6 vestigingen
1721 ervaringen (vandaag)
Sint Annaland (Zeeland)
273 ervaringen (1 maand geleden)
Poortvliet (Zeeland)
109 ervaringen (2 weken geleden)
Goes (Zeeland)
239 ervaringen (gisteren)
Numansdorp (Zuid-Holland)
58 ervaringen (1 week geleden)
Rotterdam (Zuid-Holland)
9 ervaringen (3 maanden geleden)
8,2

Zeeland Keukens

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0111-407926 | Kerkweg 13, 4321 AB Kerkwerve
Gebruikersfoto: Hoekkeuken
1 / 3
3 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Zeeland Keukens
Betaalbare keukens, voor elk budget. Want waarom een dure keuken als het goedkoper kan. Al 20 jaar zijn we actief in keukenland en kunnen u volledig ontzorgen. Door onze flexibiliteit kunnen we alles voor u verzorgen, van verkoop tot montage.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Zeeland Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Dicht bij huis”
Door Fam. A A de Bruijn uit Zonnemaire op zaterdag 10 feb 2018 '18
Na lang zoeken bij verschillende landelijke grote keukenboeren zijn wij uiteindelijk dicht bij huis gekomen bij Zeeland Keukens in Kerwerve dat was een verademing vergeleken bij die grote keukenfirma's wat een aparte wereld is dat in benadering, prijsopgaven en veel moois voorspiegelen. Dat was bij Zeeland Keukens in Kerkwerve totaal anders in duidelijkheid, in afspraken, in meedenken, in vakmanschap en in prijs. De keuken is inmiddels geplaatst en zijn zeer tevreden met het resultaat en de achteraf controle. Een aanrader dus wij wensen Zeeland Keukens straks in hun nieuwe onderkomen heel veel succes.
FOTO VAN FAM. A A DE BRUIJN UIT ZONNEMAIRE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fijn contact gehad”
Door patricia op woensdag 22 feb 2017 '17
Fijn contact gehad met Wijnand Hij denkt/tekent echt mee binnen je budget.
Ook heel erg fijn contact gehad met Jacco, hij weet wat hij doet. en werkt super netjes. Op een leveringsprobleem met de oven na geen problemen gehad. en hebben ze zelfs de oven savonds nog gebracht en aangesloten toen hij wel binnen kwam!
FOTO VAN PATRICIA
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1721 ervaringen
8,6
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 9 ervaringen
“Aanrader”
Door Tonny en Dick van Nierop op donderdag 5 jan 2017 '17
Bij het ontwerpen van de keuken wordt door Wijnand goed meegedacht. Hij brengt ideeen aan waar jezelf niet opkomt of niet weet dat ze bestaan. Leidingen werden verplaatst door Jacco en Wijnand. De stucadoor werd geregeld. Jacco (veel ervaring en heel nauwkeurig) plaatste onze prachtige, moderne antracietgrijze hoogglans keuken met een prachtig wit keramiekblad. Dit familiebedrijf kan ik iedereen aanraden!
Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan hier nog hoog in het vaandel.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Afspraken keurig nagekomen”
Door Fam. Boodt op maandag 19 dec 2016 '16
Na verschillende keuken winkels bezocht te hebben kwamen wij bij Zeeland keukens terecht. Nadat wij daar een tekening hadden laten maken en een prijsopgave. Besloten win toch nog even te wachten. Daar werd goed op gereageerd en totaal geen druk op ons gelegd. Toen wij 5 maanden later terug kwamen werden wij keurig ontvangen en konden wij snel tot overeenstemming komen. De keuken is inmiddels geplaatst en er is topkwaliteit geleverd afspraken zijn keurig nagekomen en ook een niet zo mooi kastdeurtje werd snel geleverd en vervangen. Ik raad Zeeland keukens aan iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Namen de tijd”
Door Marlies Janse op maandag 19 dec 2016 '16
Wijnand nam de tijd voor ons tijdens het tekenen van onze keuken ! Heeft actief mee gedacht, hoe we alle gemakken in een kleine ruimte konden krijgen ! Jacco werkt erg precies en je merkt dat hij keukens zetten al heel lang doet ! We hopen natuurlijk nog heel lang plezier van deze keuken te hebben ! Maar we komen zeker terug wanneer we weer toe zijn aan een nieuwe !
FOTO VAN MARLIES JANSE
Keuken van Zeeland
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
Vestiging Zeeland Keukens
aKerkwerve, Kerkweg 13, 4321 AB Kerkwerve, tel 0111 - 40 79 26
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.