Feedback
7,0

Al Dente Keukens

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 043-2410000 | Jonkheer Ruysstraat 2/B, Maastricht


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Al Dente Keukens
De keuken waar u altijd al van droomde. Dat is mogelijk bij Al Dente Keukens. Gewoon omdat het naast kwaliteit en ervaring u ook een eerlijke prijs kan bieden.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Al Dente Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Perfecte service”
Door Jeroen op donderdag 4 jul 2013 '13
Wil heeft van te voren precies gezegd wat er ging gebeuren en vervolgens exact gedaan wat hij beloofd had, hulde! Perfecte keuken binnen de afgesproken tijd en nog belangrijker binnen het afgesproken budget. Kortom een aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken goed gelukt”
Door Pascallie op zondag 31 mrt 2019 '19
Zonder Wil was onze keuken nooit zo goed gelukt als nu. Hij ziet waar wij onmogelijkheden zien juist de mogelijkheden en heeft oog voor detail. Hij neemt alle tijd voor je, zowel bij het ontwerp als bij het plaatsen van de keuken. Bij Al Dente Keukens krijg je met recht een droomkeuken zonder zorgen!
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Al Dente Keukens
aMaastricht (alleen op afspraak) , Jonkheer Ruysstraat 2/B, Maastricht, tel 043 - 241 00 00, mob 06 - 53 89 85 72
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Limburg
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.