Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Woudenberg (Utrecht)
46 ervaringen
Kesteren (Gelderland)
317 ervaringen
Dodewaard (Gelderland)
41 ervaringen
8,6
I-Kook
Veenendaal (Utrecht)
269 ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
496 ervaringen
Elst GLD (Gelderland)
245 ervaringen
Elst GLD (Gelderland)
26 ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
70 ervaringen
8,9

NDR Keukens

Score uit 12 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0318-486656 | Dorpsstraat 199, 6741 AG Lunteren
Ervaringen
Er zijn 12 ervaringen over NDR Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren12 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 12 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, prijs, service
“Aanpassing bestaande keuken”
Door Debby Sieling op zondag 10 jun 2018 '18
Wij hebben met hulp van NDR keukens uit Lunteren een reeds bestaande keuken uitgebreid en vernieuwd. Nico kwam met hele goede voorstellen die helemaal bij ons paste, waardoor we nu genieten van onze nieuwe en praktische keuken. Hij geeft eerlijke voorlichting mbt de materialen, de voors en tegens van bijvoorbeeld het keukenblad waarvoor wij kozen. Ook hield hij goed rekening met ons budget, wat ook prettig is. We kijken terug op een prettige samenwerking. Het is altijd spannend als je bestaand met nieuw combineert, maar alles is gerealiseerd zoals wij hoopten. En wij genieten nog dagelijks van onze mooie en praktische keuken!
FOTO VAN DEBBY SIELING
Nieuwe fronten
Reactie of foto toevoegen
9,8
Velthuizen Keukens
Woudenberg (Utrecht)
“Fantastisch” score uit 46 ervaringen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 317 ervaringen
“Wensen goed vertaald”
Door D. Blankestijn op woensdag 30 mei 2018 '18
Vanaf het eerste moment een goed gevoel gehad over de aanschaf van onze keuken. NDR kwam als verkoper oprecht en meedenkend over. Onze wensen werden goed begrepen en het eindresultaat is precies geworden zoals wij bedoeld hebben. Het plaatsen en het opleveren is ook erg zorgvuldig verlopen. Wij genieten dankzij Nico en zijn medewerkers van een prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
9,7
Roukens en van Gaalen Keukens
Dodewaard (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 41 ervaringen
8,6
I-Kook
Veenendaal (Utrecht)
“Prima” score uit 269 ervaringen
“Fijne ideeen”
Door Angelique van 't Hol op maandag 14 mei 2018 '18
Via qasa.nl en omdat het redelijk in de buurt was, terechtgekomen bij Nico en Marian van NDR Keukens. Omdat wij een beperkte ruimte voor de keuken hadden (en wij iets anders wilden dan de bestaande u-keuken) hebben wij Nico gevraagd wat ideeën aan te dragen. Hetgeen hij bedacht, hadden we zelf nooit kunnen bedenken. Stap-voor-stap heeft hij ons vervolgens begeleidt bij het ontwerp en de indeling. Wim, monteur bij NDR, heeft vervolgens de keuken perfect geplaatst. Ook hij dacht mee en droeg ideeën aan. Kortom: een erg fijn en betrouwbaar bedrijf met eerlijke prijzen en mensen die enthousiast met de klanten meedenken.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 496 ervaringen
9,2
Voortman Keukens
Elst GLD (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 245 ervaringen
“Volgens afspraak”
Door Dennis op maandag 23 apr 2018 '18
Net bedrijf, fijne service. Geen vertraging, alles volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
9,2
Budget Select Keukens
Elst GLD (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 26 ervaringen
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 70 ervaringen
“Super tevreden”
Door Fam. H. Budding op woensdag 24 jan 2018 '18
Op aanraden van kennissen naar NDR gegaan, objectief geweest en ook bij andere aanbieders wezen kijken. Bij NDR gekocht vanwege zeer goed advies, mooie kwaliteit( veel keuze) en verrassend goede prijs. We hebben meerdere vrienden naar NDR gestuurd, allemaal erg tevreden. Aandachtspuntje is wel dat de showroom erg beperkt is en je dus zelf wel een voorstelling moet kunnen maken van je keuken, er word wel een mooie 3D presentatie van gemaakt waardoor je beter het eindresultaat kunt zien. Voordeel: je krijgt je "eigen" keuken en niet een showroom ontwerp! Montage ook door n echte vakman, wij zijn super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
9,4
Keukencentrum de Vries
Dronten (Flevoland)
“Uitstekend” score uit 51 ervaringen
9,1
Total Home Concept
Lelystad (Flevoland)
“Uitstekend” score uit 15 ervaringen
“Veel mogelijkheden”
Door Onno Pronk op woensdag 17 jan 2018 '18
Fijne samenwerking en veel mogelijkheden. Div. Vrienden hebben sindsdien NDR weten te vinden!
Reactie of foto toevoegen
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 38 ervaringen
8,9
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 12 ervaringen
“Goed geholpen”
Door Gea Schoonbeek op zondag 14 jan 2018 '18
Goed geholpen. Ook ideeën aangedragen en tips gekregen. Denken goed met je mee. Goede service ook tijdens en na het plaatsen van de keuken en boekenkast. Er komt dan ook steeds dezelfde monteur langs. Erg prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke benadering”
Door Fred Boot op donderdag 30 nov 2017 '17
NDR werkt erg persoonlijk vanuit een prettige kleine omgeving. Geen anonieme keukenreus maar een bijzonder persoonlijke keukencdwerg'. En dat is dus positief! Ze werken snel met smaak en denken goed mee met de stijl en het karakter van de klant. Materialen en merken zijn allemaal van hoge kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gewerkt”
Door Van Voorst op dinsdag 21 nov 2017 '17
We hebben onze keuken uitgebroken en er een nw keuken in gekocht we zijn super tevreden met de kleur en de indeling van de keuken. Ook zijn we erg tevreden met de man die de keuken geplaatst heeft keurig en netjes gewerkt en geen fout ontdekt top.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Paul op vrijdag 15 sep 2017 '17
Op aanraden van een buurman bij NDR terecht gekomen. NDR is echt een topbedrijf. Wat een verademing in vergelijking met andere keukenwinkels. Hier wordt je als klant nog echt serieus genomen, Nico neemt uitgebreid de tijd en gaat op zoek naar de beste oplossing met aandacht voor de details. Kwaliteit staat voorop en ook de prijs is zeer goed. De monteur was ook zeer professioneel. De service na plaatsing is goed, eventuele problemen worden zonder gezeur gelijk opgelost.We hebben bij NDR een luxe L-keuken voor ons nieuwbouw huis gekocht en we zijn zeer tevreden met het resultaat. NDR is een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door de Vries op maandag 7 nov 2016 '16
Wij zijn zeer goed geholpen door NDR keukens en ERG blij met het resultaat! Omdat het een klein bedrijf is zijn de lijnen kort, wat erg prettig werkt. Ze denken goed mee maar dringen niks aan je op, echt top!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door A. Huizer op zaterdag 27 feb 2016 '16
Bij onze Brugman keuken uit 1996 moesten 5 bestekladen wegens slijtage en breuk vervangen worden. Dhr. De Rooy wist als enige kwalitatief hoogwaardige Hettich laden te bestellen waarbij de ladegeleiders niet vervangen behoefden te worden. Ook andere activiteiten (hermontage fronten bijv.) konden zelf met tips van hem worden uitgevoerd, waardoor de uiteindelijke kosten veel lager uitkwamen! Alle lof voor NDR service en vakmanschap!
Reactie of foto toevoegen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van NDR Keukens
NDR Keukens staat voor kwaliteit, service, klantvriendelijkheid en veelzijdigheid
Foto's
Gebruikersfoto: Nieuwe fronten
1 / 1
Vestiging NDR Keukens
aLunteren , Dorpsstraat 199, 6741 AG Lunteren, tel 0318 - 48 66 56
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.