Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Kesteren (Gelderland)
339 ervaringen
Elst GLD (Gelderland)
299 ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
537 ervaringen
Elst GLD (Gelderland)
31 ervaringen
Lelystad (Flevoland)
19 ervaringen
Genemuiden (Overijssel)
59 ervaringen
Rotterdam (Zuid-Holland)
13 ervaringen
9,3

NDR Keukens

Score uit 20 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0318-486656 | Dorpsstraat 199, 6741 AG Lunteren
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van NDR Keukens
NDR Keukens staat voor kwaliteit, service, klantvriendelijkheid en veelzijdigheid
Ervaringen
Er zijn 20 ervaringen over NDR Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren19 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 20 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, offerte, prijs, service
“Was hele uitdaging”
Door Ria Vaarkamp-Floor op woensdag 6 mrt 2019 '19
Een nieuwe keuken plaatsen bij een bestaand monumentaal keukenblok is een hele uitdaging. Zeker als je nostalgie en modern wil combineren. Één van de uitdagingen was een afzuigkap zo onopvallend mogelijk in een oude schoorsteen te plaatsen. Nico had zelfs meerdere ideeën, om dit te laten samensmelten. Het resultaat is een mooie, maar zeker ook praktische keuken geworden.
FOTO VAN RIA VAARKAMP-FLOOR
Aga fornuis
Reactie of foto toevoegen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 339 ervaringen
9,4
Voortman Keukens
Elst GLD (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 299 ervaringen
“Goede service”
Door Fam. van Huigenbos op maandag 25 feb 2019 '19
Een complete keuken, Erg goed geholpen met het ontwerp, en ook met oplevering, en zelfs erna. Bijzonder goede service
Reactie of foto toevoegen
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 537 ervaringen
8,9
Budget Select Keukens
Elst GLD (Gelderland)
“Prima” score uit 31 ervaringen
“Verliep erg soepel”
Door Gerco van 't Foort op vrijdag 15 feb 2019 '19
Wij hebben een keuken besteld en laten plaatsen door NDR Keukens. Het gesprek met Nico was super, hij dacht erg goed mee met ons. Er werd een ontzettend scherpe offerte gemaakt! Hij stelde aanpassingen en oplossingen voor waar we zelf niet aan gedacht hadden en achteraf bevallen deze wijzigingen super! Ook de monteur was erg kundig en behulpzaam. Het contact met NDR verliep erg soepel. Aftersales is zeker in orde bij NDR.
Reactie of foto toevoegen
9,1
Total Home Concept
Lelystad (Flevoland)
“Uitstekend” score uit 19 ervaringen
9,5
Keukencentrum de Vries
Genemuiden (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 59 ervaringen
“Geplaatste keuken”
Door Familie Stunnenberg op donderdag 14 feb 2019 '19
Kort geleden is onze keuken geplaatst. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. NDR keukens luisterden goed naar onze wensen wat resulteerde in een keuken die echt bij ons past.
Reactie of foto toevoegen
9,5
Keukencentrum de Vries
Genemuiden (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 59 ervaringen
8,8
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 13 ervaringen
“Liep op rolletjes”
Door Rene Bas op donderdag 14 feb 2019 '19
Wij zijn zó blij dat wij bij NDR keukens terecht zijn gekomen. Wat een leuk en gezellig bedrijf. Alles kan, overal wordt aan meegedacht en op geanticipeerd. Het enthousiasme van Nico over de kleur keuze was super leuk. Het plaatsen en de nazorg was zeer goed. Er is niks verkeerd gegaan, alles liep op rolletjes. Wat een heerlijk bedrijf dat ik ondertussen al aan veel klanten van mijzelf heb aangeraden. Ook daar hoor ik de enthousiaste verhalen terug. Kortom, waarom elders kijken als je een NDR keuken kan krijgen.
Reactie of foto toevoegen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 339 ervaringen
9,4
Voortman Keukens
Elst GLD (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 299 ervaringen
“Professioneel”
Door Mirjam van den Berg-Schoonheim op donderdag 14 feb 2019 '19
We hebben een keuken en een bijkeuken gekocht bij NDR keukens. Over beide keukens zijn we heel erg tevreden en ook erg blij mee! De keuken is precies geworden zoals Nico getekend en ontworpen had. En de bijkeuken was zelfs eigenlijk nog mooier geworden dan we hadden gedacht. Professioneel bedrijf, zonder 'gladde keukenverkoop praatjes' maar met geduld en liefde voor het vak. Met een NDR keuken is het iedere dag een feestje om in de keuken te staan!
Reactie of foto toevoegen
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 537 ervaringen
8,9
Budget Select Keukens
Elst GLD (Gelderland)
“Prima” score uit 31 ervaringen
“Heel goed gelukt”
Door Maarten op donderdag 14 feb 2019 '19
We zijn kundig en plezierig geholpen door Nico. Als je een keuken uitzoekt moet je 1000 keuzes maken. Nico heeft ons door zijn rust, humor, geduld en vakmanschap door dit proces geleid. Het resultaat: een keuken waarvan we gisteren nog tegen elkaar zeiden: dit is gewoon echt heel goed gelukt!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geholpen”
Door van Huigenbos op donderdag 14 feb 2019 '19
Volledige keuken. Kastenwand, eiland, inbouw apparatuur, quooker etc. Netjes geholpen, gehoor gegeven aan onze wensen. Monteurs waren ook vriendelijk, op tijd en leverden keurig werk.
FOTO VAN VAN HUIGENBOS
Reactie of foto toevoegen
“Aanpassing bestaande keuken”
Door Debby Sieling op zondag 10 jun 2018 '18
Wij hebben met hulp van NDR keukens uit Lunteren een reeds bestaande keuken uitgebreid en vernieuwd. Nico kwam met hele goede voorstellen die helemaal bij ons paste, waardoor we nu genieten van onze nieuwe en praktische keuken. Hij geeft eerlijke voorlichting mbt de materialen, de voors en tegens van bijvoorbeeld het keukenblad waarvoor wij kozen. Ook hield hij goed rekening met ons budget, wat ook prettig is. We kijken terug op een prettige samenwerking. Het is altijd spannend als je bestaand met nieuw combineert, maar alles is gerealiseerd zoals wij hoopten. En wij genieten nog dagelijks van onze mooie en praktische keuken!
FOTO VAN DEBBY SIELING
Nieuwe fronten
Reactie of foto toevoegen
“Wensen goed vertaald”
Door D. Blankestijn op woensdag 30 mei 2018 '18
Vanaf het eerste moment een goed gevoel gehad over de aanschaf van onze keuken. NDR kwam als verkoper oprecht en meedenkend over. Onze wensen werden goed begrepen en het eindresultaat is precies geworden zoals wij bedoeld hebben. Het plaatsen en het opleveren is ook erg zorgvuldig verlopen. Wij genieten dankzij Nico en zijn medewerkers van een prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ideeen”
Door Angelique van 't Hol op maandag 14 mei 2018 '18
Via qasa.nl en omdat het redelijk in de buurt was, terechtgekomen bij Nico en Marian van NDR Keukens. Omdat wij een beperkte ruimte voor de keuken hadden (en wij iets anders wilden dan de bestaande u-keuken) hebben wij Nico gevraagd wat ideeën aan te dragen. Hetgeen hij bedacht, hadden we zelf nooit kunnen bedenken. Stap-voor-stap heeft hij ons vervolgens begeleidt bij het ontwerp en de indeling. Wim, monteur bij NDR, heeft vervolgens de keuken perfect geplaatst. Ook hij dacht mee en droeg ideeën aan. Kortom: een erg fijn en betrouwbaar bedrijf met eerlijke prijzen en mensen die enthousiast met de klanten meedenken.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door Dennis op maandag 23 apr 2018 '18
Net bedrijf, fijne service. Geen vertraging, alles volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
9,1
Total Home Concept
Lelystad (Flevoland)
“Uitstekend” score uit 19 ervaringen
9,5
Keukencentrum de Vries
Genemuiden (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 59 ervaringen
“Super tevreden”
Door Fam. H. Budding op woensdag 24 jan 2018 '18
Op aanraden van kennissen naar NDR gegaan, objectief geweest en ook bij andere aanbieders wezen kijken. Bij NDR gekocht vanwege zeer goed advies, mooie kwaliteit( veel keuze) en verrassend goede prijs. We hebben meerdere vrienden naar NDR gestuurd, allemaal erg tevreden. Aandachtspuntje is wel dat de showroom erg beperkt is en je dus zelf wel een voorstelling moet kunnen maken van je keuken, er word wel een mooie 3D presentatie van gemaakt waardoor je beter het eindresultaat kunt zien. Voordeel: je krijgt je "eigen" keuken en niet een showroom ontwerp! Montage ook door n echte vakman, wij zijn super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Veel mogelijkheden”
Door Onno Pronk op woensdag 17 jan 2018 '18
Fijne samenwerking en veel mogelijkheden. Div. Vrienden hebben sindsdien NDR weten te vinden!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Gea Schoonbeek op zondag 14 jan 2018 '18
Goed geholpen. Ook ideeën aangedragen en tips gekregen. Denken goed met je mee. Goede service ook tijdens en na het plaatsen van de keuken en boekenkast. Er komt dan ook steeds dezelfde monteur langs. Erg prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke benadering”
Door Fred Boot op donderdag 30 nov 2017 '17
NDR werkt erg persoonlijk vanuit een prettige kleine omgeving. Geen anonieme keukenreus maar een bijzonder persoonlijke keukencdwerg'. En dat is dus positief! Ze werken snel met smaak en denken goed mee met de stijl en het karakter van de klant. Materialen en merken zijn allemaal van hoge kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gewerkt”
Door Van Voorst op dinsdag 21 nov 2017 '17
We hebben onze keuken uitgebroken en er een nw keuken in gekocht we zijn super tevreden met de kleur en de indeling van de keuken. Ook zijn we erg tevreden met de man die de keuken geplaatst heeft keurig en netjes gewerkt en geen fout ontdekt top.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Paul op vrijdag 15 sep 2017 '17
Op aanraden van een buurman bij NDR terecht gekomen. NDR is echt een topbedrijf. Wat een verademing in vergelijking met andere keukenwinkels. Hier wordt je als klant nog echt serieus genomen, Nico neemt uitgebreid de tijd en gaat op zoek naar de beste oplossing met aandacht voor de details. Kwaliteit staat voorop en ook de prijs is zeer goed. De monteur was ook zeer professioneel. De service na plaatsing is goed, eventuele problemen worden zonder gezeur gelijk opgelost.We hebben bij NDR een luxe L-keuken voor ons nieuwbouw huis gekocht en we zijn zeer tevreden met het resultaat. NDR is een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
9,5
Keukencentrum de Vries
Genemuiden (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 59 ervaringen
8,8
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 13 ervaringen
“Denken goed mee”
Door de Vries op maandag 7 nov 2016 '16
Wij zijn zeer goed geholpen door NDR keukens en ERG blij met het resultaat! Omdat het een klein bedrijf is zijn de lijnen kort, wat erg prettig werkt. Ze denken goed mee maar dringen niks aan je op, echt top!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door A. Huizer op zaterdag 27 feb 2016 '16
Bij onze Brugman keuken uit 1996 moesten 5 bestekladen wegens slijtage en breuk vervangen worden. Dhr. De Rooy wist als enige kwalitatief hoogwaardige Hettich laden te bestellen waarbij de ladegeleiders niet vervangen behoefden te worden. Ook andere activiteiten (hermontage fronten bijv.) konden zelf met tips van hem worden uitgevoerd, waardoor de uiteindelijke kosten veel lager uitkwamen! Alle lof voor NDR service en vakmanschap!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Aga fornuis
1 / 3
Vestiging NDR Keukens
aLunteren , Dorpsstraat 199, 6741 AG Lunteren, tel 0318 - 48 66 56
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.