Feedback
9,8

NDR Keukens

Score uit 30 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0318-486656 | Dorpsstraat 199, 6741 AG Lunteren
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van NDR Keukens
NDR Keukens staat voor kwaliteit, service, klantvriendelijkheid en veelzijdigheid
Alternatieven voor NDR Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 350 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,6 uit 49 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,4 uit 331 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 562 ervaringen
• Mood Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,1 uit 44 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 8,7 uit 34 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,6 uit 29 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 45 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 30 ervaringen over NDR Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren27 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 30 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Heel tevreden”
Door Henny Kas - van Geresteijn op woensdag 17 jul 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht inclusief alle apparatuur. Nico en zijn team hebben ons op een hele prettige manier geholpen; flexibel en klantgericht. We zijn heel tevreden over het eindresultaat, genieten dagelijks van het comfort en de sfeer/uitstraling van de keuken.
FOTO VAN HENNY KAS - VAN GERESTEIJN
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Brian vd Bos op vrijdag 5 jul 2019 '19
Wij hebben bij NDR Keukens een nieuwe keuken gekocht. NDR heeft ons verrast met de verschillende ontwerpen en slimme ideeën. NDR werkt ook anders dan de meeste keukenboeren. Direct een nette prijs waar je niet an veel handjeklap 50% korting op krijgt. Gewoon in 1x goed. Evt wijzigingen ed worden zonder problemen doorgevoerd. Levering volgens afspraak. Nette montage, kundige monteur. Bij iedere keuken gaat wel iets mis, wat beschadigd oid. Bij NDR wordt dit snel opgelost. Kortom aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Joost en Elena de Vente op dinsdag 28 mei 2019 '19
Wij hebben onze keuken gekocht en laten monteren door NDR keukens. Zowel het verkoopproces als de montage en de aftersales is zeer plezierig verlopen. Zeer persoonlijke en plezierige benadering door vakmensen. Geen verkooppraatjes, geen poespas zoals kortingen of onzinnige cadeaus maar een goed en deugdelijk advies tegen een eerlijke prijs. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Fam. Van Elst op zaterdag 18 mei 2019 '19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en laten installeren. Tevens is er stucwerk verricht en nieuwe vensterbanken geplaatst. Wij zijn tevreden over het werk en de begeleiding. Er werd goed meegedacht. En wat afgesproken was werd nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door Erwin en Eline Lagerweij op woensdag 15 mei 2019 '19
Wij hebben een keuken compleet gekocht en laten installeren. Super goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Henny Gerritse op maandag 13 mei 2019 '19
De nieuwe keuken is super en mooi ook het contact met Nico hebben wij als zeer fijn ervaren denken echt met je mee.ook met het plaatsen was echt perfect en goed gedaan.Wij zullen zeker jullie aanbevelen als familie of kennissen een nieuwe keuken willen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keukenaankoop”
Door Gerben van den Bosch op maandag 13 mei 2019 '19
Wij hebben een complete keuken bij NDR gekocht. We zijn vanaf de eerste afspraak zeer goed en vakkundig geholpen en er werd erg goed meegedacht met ons. De monteur heeft ook alles erg netjes geïnstalleerd. We zijn echt super tevreden met onze Keuken.
FOTO VAN GERBEN VAN DEN BOSCH
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Fam.Vlastuin op maandag 13 mei 2019 '19
Een nieuwe keuken gekocht, zijn goed geadviseerd door Alijdus en later ook door Nico,ook bouwtechnisch. Mooi keuken goed geplaatst en kunnen NDR zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Kees van Doorn op maandag 13 mei 2019 '19
Voor onze nieuwbouw woning zijn we vorig jaar op zoek gegaan naar een moderne keuken met als voornaamste eisen; juiste prijs/kwaliteit, goed advies en prettige omgang met de verkopende partij. O.b.v. die onderdelen werden we getipt door een kennis om eens te gaan kijken bij NDR keukens. Vanaf het eerste moment was het gevoel goed, werden onze wensen in 2 vervolg gesprekken perfect omgezet naar een mooie keuken op papier en volgde conform planning een zeer nauwkeurige uitvoering in onze woning met een resultaat zoals we dit voor ogen hadden. Zeer prettige samenwerking dus, met een super resultaat (en ook nog eens binnen een zeer interessant budget). Aanrader! Wat ons tevens opviel was de mooie combinatie met de gietvloeren die bij NDR in de nieuwe showroom.
FOTO VAN KEES VAN DOORN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jeroen Gent op zaterdag 13 apr 2019 '19
In 2018 hebben wij bij NDR een keuken gekocht. We zijn bij NDR uitgekomen omdat we op zoek waren naar een deel maatwerk, dat we graag onder een trap geplaatst wilden hebben. De adviesgesprekken met Nico de Rooij in de showroom waren erg plezierig, hij kwam met uitstekende ideeën. De uiteindelijke offerte was aanzienlijk scherper geprijsd dan de andere maatwerk keukenbouwer waarmee we in gesprek waren. De montage is super vakkundig gedaan en de keuken is helemaal geworden wat we er van verwacht en gehoopt hadden. Er waren uiteraard wel een aantal opleverpuntjes. Maar in de afhandeling daarvan maakt NDR echt het onderscheid. NDR gaat namelijk door tot je als klant helemaal tevreden bent met je keuken, dus oprechte complimenten voor de nazorg. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Wij kunnen NDR aan iedereen aanraden, een betrouwbare zaak die mooie keukens en geweldige service levert!
FOTO VAN JEROEN GENT
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Was hele uitdaging”
Door Ria Vaarkamp-Floor op woensdag 6 mrt 2019 '19
Een nieuwe keuken plaatsen bij een bestaand monumentaal keukenblok is een hele uitdaging. Zeker als je nostalgie en modern wil combineren. Één van de uitdagingen was een afzuigkap zo onopvallend mogelijk in een oude schoorsteen te plaatsen. Nico had zelfs meerdere ideeën, om dit te laten samensmelten. Het resultaat is een mooie, maar zeker ook praktische keuken geworden.
FOTO VAN RIA VAARKAMP-FLOOR
Aga fornuis
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fam. van Huigenbos op maandag 25 feb 2019 '19
Een complete keuken, Erg goed geholpen met het ontwerp, en ook met oplevering, en zelfs erna. Bijzonder goede service
Reactie of foto toevoegen
“Verliep erg soepel”
Door Gerco van 't Foort op vrijdag 15 feb 2019 '19
Wij hebben een keuken besteld en laten plaatsen door NDR Keukens. Het gesprek met Nico was super, hij dacht erg goed mee met ons. Er werd een ontzettend scherpe offerte gemaakt! Hij stelde aanpassingen en oplossingen voor waar we zelf niet aan gedacht hadden en achteraf bevallen deze wijzigingen super! Ook de monteur was erg kundig en behulpzaam. Het contact met NDR verliep erg soepel. Aftersales is zeker in orde bij NDR.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Familie Stunnenberg op donderdag 14 feb 2019 '19
Kort geleden is onze keuken geplaatst. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. NDR keukens luisterden goed naar onze wensen wat resulteerde in een keuken die echt bij ons past.
Reactie of foto toevoegen
“Liep op rolletjes”
Door Rene Bas op donderdag 14 feb 2019 '19
Wij zijn zó blij dat wij bij NDR keukens terecht zijn gekomen. Wat een leuk en gezellig bedrijf. Alles kan, overal wordt aan meegedacht en op geanticipeerd. Het enthousiasme van Nico over de kleur keuze was super leuk. Het plaatsen en de nazorg was zeer goed. Er is niks verkeerd gegaan, alles liep op rolletjes. Wat een heerlijk bedrijf dat ik ondertussen al aan veel klanten van mijzelf heb aangeraden. Ook daar hoor ik de enthousiaste verhalen terug. Kortom, waarom elders kijken als je een NDR keuken kan krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Mirjam van den Berg-Schoonheim op donderdag 14 feb 2019 '19
We hebben een keuken en een bijkeuken gekocht bij NDR keukens. Over beide keukens zijn we heel erg tevreden en ook erg blij mee! De keuken is precies geworden zoals Nico getekend en ontworpen had. En de bijkeuken was zelfs eigenlijk nog mooier geworden dan we hadden gedacht. Professioneel bedrijf, zonder 'gladde keukenverkoop praatjes' maar met geduld en liefde voor het vak. Met een NDR keuken is het iedere dag een feestje om in de keuken te staan!
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed gelukt”
Door Maarten op donderdag 14 feb 2019 '19
We zijn kundig en plezierig geholpen door Nico. Als je een keuken uitzoekt moet je 1000 keuzes maken. Nico heeft ons door zijn rust, humor, geduld en vakmanschap door dit proces geleid. Het resultaat: een keuken waarvan we gisteren nog tegen elkaar zeiden: dit is gewoon echt heel goed gelukt!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geholpen”
Door van Huigenbos op donderdag 14 feb 2019 '19
Volledige keuken. Kastenwand, eiland, inbouw apparatuur, quooker etc. Netjes geholpen, gehoor gegeven aan onze wensen. Monteurs waren ook vriendelijk, op tijd en leverden keurig werk.
FOTO VAN VAN HUIGENBOS
Reactie of foto toevoegen
“Aanpassing bestaande keuken”
Door Debby Sieling op zondag 10 jun 2018 '18
Wij hebben met hulp van NDR keukens uit Lunteren een reeds bestaande keuken uitgebreid en vernieuwd. Nico kwam met hele goede voorstellen die helemaal bij ons paste, waardoor we nu genieten van onze nieuwe en praktische keuken. Hij geeft eerlijke voorlichting mbt de materialen, de voors en tegens van bijvoorbeeld het keukenblad waarvoor wij kozen. Ook hield hij goed rekening met ons budget, wat ook prettig is. We kijken terug op een prettige samenwerking. Het is altijd spannend als je bestaand met nieuw combineert, maar alles is gerealiseerd zoals wij hoopten. En wij genieten nog dagelijks van onze mooie en praktische keuken!
FOTO VAN DEBBY SIELING
Nieuwe fronten
Reactie of foto toevoegen
“Wensen goed vertaald”
Door D. Blankestijn op woensdag 30 mei 2018 '18
Vanaf het eerste moment een goed gevoel gehad over de aanschaf van onze keuken. NDR kwam als verkoper oprecht en meedenkend over. Onze wensen werden goed begrepen en het eindresultaat is precies geworden zoals wij bedoeld hebben. Het plaatsen en het opleveren is ook erg zorgvuldig verlopen. Wij genieten dankzij Nico en zijn medewerkers van een prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ideeen”
Door Angelique van 't Hol op maandag 14 mei 2018 '18
Via qasa.nl en omdat het redelijk in de buurt was, terechtgekomen bij Nico en Marian van NDR Keukens. Omdat wij een beperkte ruimte voor de keuken hadden (en wij iets anders wilden dan de bestaande u-keuken) hebben wij Nico gevraagd wat ideeën aan te dragen. Hetgeen hij bedacht, hadden we zelf nooit kunnen bedenken. Stap-voor-stap heeft hij ons vervolgens begeleidt bij het ontwerp en de indeling. Wim, monteur bij NDR, heeft vervolgens de keuken perfect geplaatst. Ook hij dacht mee en droeg ideeën aan. Kortom: een erg fijn en betrouwbaar bedrijf met eerlijke prijzen en mensen die enthousiast met de klanten meedenken.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door Dennis op maandag 23 apr 2018 '18
Net bedrijf, fijne service. Geen vertraging, alles volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. H. Budding op woensdag 24 jan 2018 '18
Op aanraden van kennissen naar NDR gegaan, objectief geweest en ook bij andere aanbieders wezen kijken. Bij NDR gekocht vanwege zeer goed advies, mooie kwaliteit( veel keuze) en verrassend goede prijs. We hebben meerdere vrienden naar NDR gestuurd, allemaal erg tevreden. Aandachtspuntje is wel dat de showroom erg beperkt is en je dus zelf wel een voorstelling moet kunnen maken van je keuken, er word wel een mooie 3D presentatie van gemaakt waardoor je beter het eindresultaat kunt zien. Voordeel: je krijgt je "eigen" keuken en niet een showroom ontwerp! Montage ook door n echte vakman, wij zijn super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Veel mogelijkheden”
Door Onno Pronk op woensdag 17 jan 2018 '18
Fijne samenwerking en veel mogelijkheden. Div. Vrienden hebben sindsdien NDR weten te vinden!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Gea Schoonbeek op zondag 14 jan 2018 '18
Goed geholpen. Ook ideeën aangedragen en tips gekregen. Denken goed met je mee. Goede service ook tijdens en na het plaatsen van de keuken en boekenkast. Er komt dan ook steeds dezelfde monteur langs. Erg prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke benadering”
Door Fred Boot op donderdag 30 nov 2017 '17
NDR werkt erg persoonlijk vanuit een prettige kleine omgeving. Geen anonieme keukenreus maar een bijzonder persoonlijke keukencdwerg'. En dat is dus positief! Ze werken snel met smaak en denken goed mee met de stijl en het karakter van de klant. Materialen en merken zijn allemaal van hoge kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gewerkt”
Door Van Voorst op dinsdag 21 nov 2017 '17
We hebben onze keuken uitgebroken en er een nw keuken in gekocht we zijn super tevreden met de kleur en de indeling van de keuken. Ook zijn we erg tevreden met de man die de keuken geplaatst heeft keurig en netjes gewerkt en geen fout ontdekt top.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Paul op vrijdag 15 sep 2017 '17
Op aanraden van een buurman bij NDR terecht gekomen. NDR is echt een topbedrijf. Wat een verademing in vergelijking met andere keukenwinkels. Hier wordt je als klant nog echt serieus genomen, Nico neemt uitgebreid de tijd en gaat op zoek naar de beste oplossing met aandacht voor de details. Kwaliteit staat voorop en ook de prijs is zeer goed. De monteur was ook zeer professioneel. De service na plaatsing is goed, eventuele problemen worden zonder gezeur gelijk opgelost.We hebben bij NDR een luxe L-keuken voor ons nieuwbouw huis gekocht en we zijn zeer tevreden met het resultaat. NDR is een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door de Vries op maandag 7 nov 2016 '16
Wij zijn zeer goed geholpen door NDR keukens en ERG blij met het resultaat! Omdat het een klein bedrijf is zijn de lijnen kort, wat erg prettig werkt. Ze denken goed mee maar dringen niks aan je op, echt top!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door A. Huizer op zaterdag 27 feb 2016 '16
Bij onze Brugman keuken uit 1996 moesten 5 bestekladen wegens slijtage en breuk vervangen worden. Dhr. De Rooy wist als enige kwalitatief hoogwaardige Hettich laden te bestellen waarbij de ladegeleiders niet vervangen behoefden te worden. Ook andere activiteiten (hermontage fronten bijv.) konden zelf met tips van hem worden uitgevoerd, waardoor de uiteindelijke kosten veel lager uitkwamen! Alle lof voor NDR service en vakmanschap!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Hoekkeuken
1 / 7
Vestiging NDR Keukens
aLunteren , Dorpsstraat 199, 6741 AG Lunteren, tel 0318 - 48 66 56
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.