Feedback
6,7

Lentjes Droomkeukens

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Gelderland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Lentjes Droomkeukens
Ongedwongen en vakkundig advies
Alternatieven voor Lentjes Droomkeukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 362 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 580 ervaringen
• DB Keukens
   
(6 vestigingen) score 9,7 uit 2195 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,7 uit 52 ervaringen
• Keukencentrum de Vries
   
(Genemuiden Overijssel) score 9,5 uit 80 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(5 vestigingen) score 9,4 uit 361 ervaringen
• BSK Keukens
   
(2 vestigingen) score 8,8 uit 36 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,7 uit 14 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Lentjes Droomkeukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“zeer slecht”
Door fam. nolten op maandag 28 jul 2014 '14 | vestiging Huissen
Waardeloos materiaal, al na 3 jaar verkleurde kasten, Lentjes hierop aangesproken, doen alsof ze van niks weten. Op eigen kosten kastjes vervangen, weer verkleurd. Weer gebeld met lentjes, willen hier niet op reageren. Het zou op zijn minst vervangen moeten worden op kosten van bedrijf. Zelf hebben wij niet de middelen voor nieuwe keuken, anders had ik allang gedaan , maar dan zeker niet bij lentjes keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Geen aftersales met vaatwasmachine”
Door O. Andela op zaterdag 23 apr 2016 '16 | vestiging Wijchen
Eerste instantie was alles top. Leuk geholpen, goede monteur. De keuken staat er prima bij. We hebben een probleempje met de vaatwassers gehad, en we zouden een ander er voorin de plaats krijgen met bijbetaling van onze kant. Afspraken gemaakt, maar vanaf december niets meer gehoord van Lentjes. Nog twee keer gebeld en zou terug gebeld worden. Nogmaals een hele mooie keuken, maar aftersales, nee echt jammer.
REACTIE VAN O. ANDELA
Lentjes droomkeukens heeft contact met ons opgenomen, en nu blijkt dat misverstand en mis communicatie de oorzaak is geweest. We hebben sinds deze week een nieuwe vaatwasser en deze doet het wel naar behoren. Kortom, nu tevreden met het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Pro actief”
Door Hans & Ieke op donderdag 13 apr 2017 '17 | vestiging Huissen
Wij hebben voor ons nieuwbouwhuis onze keuken bij Lentjes Droomkeukens gekocht. Bij Lentjes hadden we vanaf het begin het gevoel serieus genomen te worden en dachten ze goed mee in onze wensen. Nadat we verschillende offertes en ontwerpen met elkaar hadden vergeleken en samengevoegd kwamen we tot een eindontwerp. Hierbij had Lentjes naast dat het de partij was waar we het prettigste gevoel bij hadden, ook één van de meest concurrerende offertes. Omdat onze gewenste kleur niet beschikbaar was, zijn we in eerste instantie voor een donkerder ontwerp gegaan. Na enkele maanden kregen we echter bericht dat per 2017 de gewenste kleur beschikbaar zou komen, uitstekende pro-actieve service! Het hele proces, van tekenen tot en met plaatsen, verliep soepel en vriendelijk. De plaatsing verliep ook uitstekend! Super mooi geplaatst en de keuken is precies geworden zoals gewenst. Goede en vriendelijke monteurs die direct in dienst waren bij Lentjes zelf. Al met al een schitterende keuken opgeleverd gekregen, tegen een zeer scherpe prijs. Wij zijn erg tevreden en zijn zeer goed geholpen bij Lentjes!
FOTO VAN HANS & IEKE
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestigingen Lentjes Droomkeukens
aHuissen (2 ervaringen), Nijverheidsstraat 25, 6851 EJ Huissen, tel 026 - 361 28 28
bWijchen (1 ervaring), Nieuweweg 303, 6603 BN Wijchen, tel 024 - 645 60 60
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.