Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
172 ervaringen (3 dagen geleden)
8,3

Huizenga Keukenstyle

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0511-447447 | Florijn 5, 9207 MA Drachten
Gebruikersfoto: Keuken in boerderij
1 / 2
2 foto's
Keukenzaken beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Huizenga Keukenstyle
Één van de meest veelzijdige leveranciers van kwaliteitskeukens in Friesland maar ook ver daarbuiten
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Huizenga Keukenstyle. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Keuken zelf geplaatst”
Door A.Pijlman op donderdag 28 sep 2017 '17
Vanaf het meedenken in het ontwerp met daarin de mogelijkheden en de onmogelijkheden, tot de service achteraf. Een prima keukenbedrijf!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door Klaas Zwarts op dinsdag 14 nov 2017 '17
Een prachtige keuken gekocht bij Huizenga, zeer tevreden in het hele proces. Was voor ons best lastig in boerderij, niet te oudbollig maar toch sfeervol en smaak wat bij ons paste. Veel eerlijk advies van de verkopers gekregen en ons vaak en geduldig geholpen bij keuzes. Plaatsing en aftersales ook een 10. Zou altijd hier naar terug gaan voor keuken en raad ze ook een ieder aan!
FOTO VAN KLAAS ZWARTS
Keuken in boerderij
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Let op”
Door P.Homsma op woensdag 8 feb 2017 '17
Aap uit de keukenkast. Helaas kan ik niet beamen dat Huizenga om hun cliënten geeft. Aftersales na ingebrekestelling! Na oriëntatie bij diverse keuken zaken terecht gekomen bij Huizenga Keukens. Hier prettig geholpen en na diverse bezoeken een prachtige keuken uitgezocht. Een contract getekend voor levering keuken inclusief montage. Na oplevering kwam de aap uit de keukenkast. Keurig gemeld dat er een aantal gebreken waren na oplevering. Dit via mail. Helaas geen reactie. Intussen factuur ontvangen voor keuken en montage en tot onze verbazing nog een factuur voor de montage van de monteur. Hierop weer een mail gezonden met daarin een verwijzing naar de gebreken en om opheldering gevraagd over de dubbele facturering van de montage. Helaas wederom geen reactie. Na een week maar een ingebrekestelling aangetekend laten bezorgen. Ja toen kwam Huizenga Keukens in beweging. Aftersales !? Let op weet waar u aan begint met Huizenga.
Reactie of foto toevoegen +54 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Jorrit en Wendela op donderdag 19 okt 2017 '17
Na diverse keukenzaken te hebben bezocht terecht gekomen bij Huizenga's keukenstyle in Drachten. Hier prima geholpen en goed advies gekregen over materiaalkeuze en apparatuur en ook direct prijsopgaaf. Keuken is geplaatst door een monteur van Huizenga die echt vakmanschap heeft geleverd! Kortom een prachtige keuken waar wij veel plezier van gaan hebben! Hierdoor kunnen wij Huizenga's keukenstyle dan ook echt een ieder aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitstekend geholpen”
Door sk op donderdag 26 mrt 2015 '15
Bij huizenga keukenstyle zijn we uitstekend geholpen. Hier krijg je direct een scherpe prijs en een duidelijke offerte. Het is zeker de moeite waard om eens rond te kijken in de showroom. De verkoper laat je vrij in de keuze. de klant is hier koning!!
Reactie of foto toevoegen +54 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Pieter&Betsie Stuivenvolt op zaterdag 29 jul 2017 '17
Keuken gekocht in januari 2017, geplaatst maart/april 2017. Geweldig geholpen door verkoper Gerrie van der Veer. Onze keuken is gemonteerd door Hilbert een geweldige vakman. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en het bedieningsgemak. Wij kunnen dit bedrijf aan een ieder die voor kwaliteit gaat aanbevelen.
REACTIE VAN PIETER & BETSIE
Foto van onze Huizinga keuken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
Vestiging Huizenga Keukenstyle
Website: keukenstyle.nl
aDrachten, Florijn 5, 9207 MA Drachten, tel 0511 - 44 74 47
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Friesland