Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Goes (Zeeland)
258 ervaringen
Poortvliet (Zeeland)
123 ervaringen
Sint Annaland (Zeeland)
288 ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
185 ervaringen
8,5
I-Kook
Bergen op Zoom (Noord-Brabant)
258 ervaringen
Numansdorp (Zuid-Holland)
66 ervaringen
Middelburg (Zeeland)
1201 ervaringen
Rotterdam (Zuid-Holland)
12 ervaringen
9,3

Styling Keukens

Score uit 18 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0113-381079 | Hoofdstraat 57, 4416 AC Kruiningen
Gebruikersfoto: Strakke keuken
1 / 13
13 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Styling Keukens
Persoonlijk keuken uitzoeken, met maatwerk in stijl en kleur en maatvoering, zodat u de keuken krijgt die u echt wilt, met een passend zeeuws prijskaartje. Kom vrijblijvend langs voor een inspirerend bezoek en laat u verrassen door de persoonlijke begeleiding.
Ervaringen
Er zijn 18 ervaringen over Styling Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren15 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 18 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Goed”
Door Fam. Haze op woensdag 13 jun 2018 '18
We zijn heel blij met onze nieuwe hoogglans keuken, gekocht bij Stylingkeukens in Kruiningen. We zijn er goed geholpen door Adriaan en Johan. Ze hebben de tijd voor ons genomen en in alles meegedacht. Ook het plaatsen van de keuken door Richard Brouwer was perfect! Echt een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken nodig heeft om een kijkje te nemen bij Stylingkeukens.
FOTO VAN FAM. HAZE
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
9,6
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 258 ervaringen
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 123 ervaringen
“Nemen de tijd”
Door Van Gilst op vrijdag 23 feb 2018 '18
Bij Stylingkeukens nemen ze goed de tijd voor je en verloopt de communicatie prettig! Blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 288 ervaringen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 185 ervaringen
“Persoonlijk advies”
Door Marcella op woensdag 14 feb 2018 '18
Persoonlijk advies zonder gladde verkooppraatjes. Heeft met ons meegedacht over de indeling van de keuken om de ruimte optimaal te benutten, waar we heel blij mee zijn. Altijd vrij snel antwoord via de mail of telefoon. Ze hebben veel contacten met regionale stukadoors, aannemers, elektriciens etc. die met elkaar alles prima afstemmen. Kortom, wij hadden direct een goed gevoel na ons 1e gesprek en hebben zelfs niet meer bij andere keukenzaken geïnformeerd of prijzen vergeleken.
FOTO VAN MARCELLA
Reactie of foto toevoegen
8,5
I-Kook
Bergen op Zoom (Noord-Brabant)
“Prima” score uit 258 ervaringen
9,7
Keuken at Home
Numansdorp (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 66 ervaringen
“Prima verlopen”
Door vd Hil op dinsdag 9 jan 2018 '18
Hier geen snelle verkooppraatjes maar een echt gesprek waarin klantwensen en expertise van de vakman samen komen tot een passend ontwerp. Vakkundig en oprecht met passie voor keukens. Ook de installatie door de monteur is prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen
8,3
Grando Keukens & Bad
Middelburg (Zeeland)
“Goed” score uit 1201 ervaringen
8,9
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 12 ervaringen
“Aanbeveling”
Door fam. Kroon op maandag 30 okt 2017 '17
Wij hebben een ontzettend mooie keuken bij styling keukens vandaan. We zijn er fijn en vakkundig geholpen! We genieten nu enorm van de praktische en mooie keuken! We bevelen Styling Keukens dan ook zeker aan bij iedereen.
FOTO VAN FAM. KROON
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
8,9
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 12 ervaringen
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 36 ervaringen
“Zelfplaatsing”
Door Fam. Looij op woensdag 12 jul 2017 '17
Onze eerste keuken gekocht bij Styling Keukens. Onze wens was om hem zelf te plaatsen. Dit was geen probleem. Er werd een duidelijke installatietekening meegeleverd zodat wij onze prachtige keuken zonder problemen konden plaatsen.
FOTO VAN FAM. LOOIJ
Bovenbouw keuken
Reactie of foto toevoegen
9,6
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 258 ervaringen
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 123 ervaringen
“Erg tevreden”
Door Anne Schreurs op dinsdag 18 apr 2017 '17
De keuken is het centrale punt van onze woning geworden. Dankzij de inbreng van Styling Keukens hebben we die sfeer kunnen verwezenlijken die we in onze gedachten hadden. De keuken is uiterst vakkundig geplaatst. Een lust voor het oog en heel fijn om in te werken!

Eerdere ervaring ontvangen op 18 oktober 2016: De keuken moet nog bezorgd worden maar we hebben er alle vertrouwen in dat het een hele mooie keuken wordt. We zijn erg goed geadviseerd door Adriaan en Johan. Het contact was heel plezierig en ze hebben alle tijd genomen om onze wensen te inventariseren en advies en tips te geven. Wordt vervolgd.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door J.A. van der Ploeg op maandag 13 mrt 2017 '17
Zeer goede advisering ten aanzien van het ontwerp. Creatieve ideeën in combinatie met kwalitatief goede producten en materialen. Vakkundige montage van de keuken. Een aanrader voor mensen die echt iets moois willen.
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door Bastiaan op vrijdag 24 feb 2017 '17
Wij waren voor onze eerste huis opzoek naar een keuken, en zijn hier uitstekend voor geslaagd bij Styling Keukens. We werden erg goed geholpen, en dit resulteerde in een prachtige stijlvolle en landelijke keuken! Ook de montage liep geheel zonder problemen, en we hebben elke dag veel plezier van dit mooie stuk vakwerk! Als we ooit nog een keuken nodig hebben komen we zeker weer terug bij Styling Keukens. Prijs en kwaliteitsverhouding zijn erg goed!
FOTO VAN BASTIAAN
Vakwerk keuken
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk”
Door Familie Taal op dinsdag 3 jan 2017 '17
Ruim een jaar geleden hebben wij onze keuken uitgezocht bij Styling Keukens. Daar dit onze eerste keuken was en de verhalen over het bestellen/plaatsen van een keuken meestal niet rooskleurig zijn, waren wij best wel huiverig. Tijdens het eerste gesprek met Adriaan waren onze twijfels echter gelijk weggenomen. Hij neemt de tijd voor je en weet perfect je wensen om te zetten in concrete ideeën. Daarnaast komt hij met goede adviezen zowel qua style als op het gebied van functionaliteit en kwaliteit. De prijs was ook een aangename verrassing. Geen onderhandelen en handje klap, gewoon gelijk een eerlijke en scherpe prijs. Al vrij snel namen wij dan ook de beslissing om voor deze droomkeuken te tekenen, alhoewel dit absoluut niet noodzakelijk was. Je krijgt rustig de tijd om te beslissen en zo vaak als nodig terug te komen. Geen aanbiedingen die alleen gelden als je gelijk de offerte tekent, geen druk, gewoon een eerlijke manier van verkopen. De levering van de keuken was keurig op tijd, de plaatsing en het eindresultaat voldeden ook, mede dankzij de goede begeleiding van Adriaan en collega's, aan alle verwachtingen. Kortom, een aanrader voor een ieder die een kwaliteit keukenn wil voor een eerlijke prijs met goed advies en geen commerciële poespas.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door Kees en Lianne Hartoog op vrijdag 16 dec 2016 '16
Wij hebben onze keuken bij Styling keukens gekocht. We zijn heel tevreden over de fijne samenwerking en het prachtige resultaat. Met de adviezen van Adriaan en onze eigen wensen zijn we tot het ontwerp van onze landelijke maatwerk keuken gekomen. Bij Styling keukens tref goede adviezen, kwaliteitskeukens, prima service en een eerlijke prijs. De montage is naar volle tevredenheid verlopen dankzij Richard Brouwer.
FOTO VAN KEES EN LIANNE HARTOOG
Landelijke maatwerk keuken
Reactie of foto toevoegen
“Styling Keukens”
Door Marco & Chantal op maandag 28 nov 2016 '16
Heel erg blij met de nieuwe keuken en over het meedenken hoe we het anders konden opstellen zodat de keuken ruimer kon worden. Hierdoor veel extra ruimte erdoor gekregen. Service ect uitmuntend zeker aan te raden om hier je keuken te kopen.
FOTO VAN MARCO & CHANTAL
Hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 288 ervaringen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 185 ervaringen
“Rustig en bekwaam”
Door Fam. Benard op zaterdag 26 nov 2016 '16
Wat een verademing vergeleken met de grote keukenketens met al die zogenaamde aanbiedingen. Gewoon een perfect op maat gemaakte keuken (zonder 'passtukken') van degelijk Nederlands fabricaat. En gewoon in één keer een scherpe netto offerte. Ongeveer vergelijkbaar met andere offertes, maar met een keuken van betere kwaliteit, betere apparatuur en beter op maat. Dan is de keuze snel gemaakt. Goede advisering voor diverse opties, waarbij zowel de eigen wensen als de deskundige inbreng elkaar mooi aanvulden tot een fraai eindresultaat. En de montage door Sam verdient ook een pluim, een rustige en bekwame vakman.
FOTO VAN FAM. BENARD
Keuken op maat
+ Toon extra foto van Fam. Benard
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door familie den Hertog op maandag 14 nov 2016 '16
Erg lastig om een keuken uit te zoeken die geheel naar wens is. Maar bij Styling keukens nemen ze alle tijd om je keuken naar wens aan te passen. Erg tevreden met het prachtige resultaat! Hartelijk dank voor deze mooie keuken.
REACTIE VAN ADRIAAN JACOBSE
Bedankt voor jullie positieve reactie. Hierbij `n kiekje van de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Michel van As op maandag 31 okt 2016 '16
Keuken gekocht bij Styling keukens en dat is ons goed bevallen, het ontwerp dat Adriaan heeft gemaakt voor ons is erg goed en er werd ook erg goed meegedacht met ons, daardoor is de keuken zeker geen standaard keuken geworden, ook Sam heeft de keuken super geplaatst en heeft erg goed meegedacht. Een aanrader!!
FOTO VAN ADRIAAN JACOBSE
Reactie of foto toevoegen
“Juiste adres”
Door Niels Goud op zaterdag 29 okt 2016 '16
Als amateur patissier en hobby kok stellen wij hoge eisen aan de inrichting van onze nieuwe keuken. In een zoektocht naar de ultieme keuken waren wij opzoek naar een sparingspartner die meedenkt en creatieve oplossingen aandraagt. Tijdens de eerste kennismaking kwamen we er al snel achter dat we bij Stylingkeukens aan het juiste adres waren. De huiselijke sfeer en kwalitatief hoogwaardige produceten spraken ons naast de gastvrijheid direct aan. Na het inventariseren van onze toch wel ambitieuze wensen en eisen heeft Adriaan een ontwerp opgesteld. Tijdens een tweede gesprek hebben wij onder het genot van een Zeeuwse bolus het ontwerp verder gefinetuned. Al met al zijn wij zeer tevreden en wij raden iedereen aan om een keuken bij Stylingkeukens te kopen.
FOTO VAN GERDIENE
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor ons”
Door Martin en Carolien Hoogerland op woensdag 19 okt 2016 '16
Omdat wij op zoek waren naar een nieuwe keuken voor in ons huis, kwamen we uiteindelijk terecht bij Styling Keukens. En hier kregen we geen spijt van! Samen met de behulpzame verkopers realiseerden we het ontwerp van onze droomkeuken. Hierbij was er ruimte voor onze eigen inbreng, maar daarnaast werden we ook voorzien van deskundig advies en handige tips. Kortom: een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief goede keuken voor een mooie prijs!
FOTO VAN MARTIN EN CAROLIEN HOOGERLAND
Keukenontwerp
Reactie of foto toevoegen
“2 keer gekocht”
Door Ronald en Lia de Bruijn op zaterdag 1 okt 2016 '16
Twee keer in een korte periode een keuken gekocht, en twee keer bij Styling Keukens. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Het team onder leiding van Adriaan staat vanaf het eerste contact tot na de oplevering voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je ideeen te bespreken. Voor ons wederom een prachtige keuken, voor andere een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Styling Keukens
aKruiningen , Hoofdstraat 57, 4416 AC Kruiningen, tel 0113 - 38 10 79
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.