Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
178 ervaringen (eergisteren)
8,5
I-Kook
Almere (Flevoland)
249 ervaringen (1 week geleden)
Opende (Groningen)
5 ervaringen (2 maanden geleden)
7,4

Riga Keukens

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 050-5423965 | Rigaweg 28b, 9723 TH Groningen
Keukenzaken beoordeeld
I-Kook 8,5


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Riga Keukens
Bij Riga Keukens kiest u een keuken die in alle opzichten bij uw wensen, (kook)gewoonten en uw woning past
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Riga Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Goed bevallen”
Door J. op dinsdag 20 okt 2015 '15
advies gekregen, geen opdringerigheid, geen verkooppraatjes. Juist alles opgemeten, alles in een keer aanwezig en vakkundig net personeel. Kras op deurtje: zonder problemen nieuwe besteld. Afspraak is afspraak! Kan deze zaak een ieder aanraden. Alles van A t/m Z prima geregeld!
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
“geen verkooppraatjes”
Door bwnr. 18 op maandag 9 mei 2011 '11
We zijn bij Riga keukens in Groningen geweest waar we een veel beter gevoel bij krijgen dan bij Bruynzeel waar we ook geweest zijn. Apparatuur van betere kwaliteit, geen verkooppraatjes en geen stunts met gratis vaatwassers weggeven, 50% korting op apparatuur zoals bij Bruynzeel o.i.d.(wat volgens Riga een vaatwasser is die ze vaak binnen het jaar weer terugkrijgen). Bij Riga hebben wij de afzuigkap gehoord die Bruynzeel aan ons wil verkopen, maar daar zien wij nu van af aangezien dit net een opstijgend vliegtuig is. Voor iets meer geld heb je een afzuigkap die je niet hoort. Al met al hebben we bij Riga een keuken met meer kastruimte, betere apparatuur, geen extra korting voor dezelfde prijs als Bruynzeel. Die kortingen bij Bruynzeel vallen dus wel mee... De Riga meneer zei ook dat een aannemer het eigenlijk niet kan maken om een koper vast te binden aan 1 keukenboer. We begrijpen best dat Riga ook graag een keuken wil verkopen en ook leuk kan praten, maar wij hebben echt een veel beter gevoel bij hun.
Reactie of foto toevoegen +47 bedankjes
Vestiging Riga Keukens
aGroningen, Rigaweg 28b, 9723 TH Groningen, tel 050 - 542 39 65
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Groningen
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.