Feedback
9,8

Total Home Concept

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
totalhomeconcept.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Total Home Concept
Wij zijn gespecialiseerd in keukens, sanitair, wand- en vloerafwerking. Bij ons wordt uw huis ook echt uw thuis.

Keukens
Bij Total Home Concept vindt u een uitgebreide collectie keukens van hoogstaande kwaliteit.

Vloerafwerking
Uw vloer is een van de fundamenten van uw woning. Total Home Concept heeft een ruim assortiment waaruit u kunt kiezen.

Sanitair
Kijk samen met een van onze adviseurs naar een passende indeling voor uw badkamer. Geheel naar eigen wens.

Wandafwerking
Een team van ervaren specialisten staat voor u klaar om uw idee voor de wanden vorm te geven. Verbaas u over de vele mogelijkheden.

Alles geregeld. Onder een dak.
Een nieuwbouwhuis of verbouwing? Leuk, maar ook spannend! Hoe zorgt u ervoor dat uw huis het ultieme thuisgevoel geeft? Wij kunnen u helpen met het afwerken en inrichten van uw droomhuis. Dat begint bij de basis: keuken, badkamer, wanden en vloeren. Zijn deze goed op elkaar afgestemd, dan heeft u gelijk de belangrijkste basis voor de verdere inrichting.

Grote showroom. Kom sfeer proeven.
Total Home Concept heeft een zeer grote showroom van maar liefst 3000m2 groot. U bent hier van harte welkom om inspiratie op te doen voor uw nieuwe woning of verbouwing. Bekijk op uw gemak onze prachtige modelkamers en laat u uitgebreid informeren en adviseren. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes, zodat de complete afwerking van uw huis geheel op elkaar afgestemd is. Wij regelen en ontzorgen. Zodat u alleen nog maar hoeft te verhuizen.
Ervaringen
Er zijn 33 ervaringen over Total Home Concept. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren29 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 33 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, planning, prijs, service
“Keuken helemaal ok”
Door Marijke van Veen op vrijdag 30 aug 2019 '19
Prima behandeling, keurige afwerking en goede nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Klantgericht en betrokken bedrijf”
Door Andre op vrijdag 30 aug 2019 '19
Totalhomeconcept hebben wij als een klantgericht en betrokken bedrijf ervaren. Van eerste contact tot nazorg. Zowel keuken als vloer is exact geworden zoals we met elkaar hebben bedacht. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Persoonlijke benadering door medewerkers, zowel in traject van samenstelling van keuken en vloer als in planning en levering. Dit geldt ook voor keukenmonteur en vloerenlegger.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierige samenwerking”
Door Joke Asscheman en Herman Hulsman op maandag 26 aug 2019 '19
We zijn Deskundig en uitgebreid geholpen. De adviezen die gegeven zijn zijn goed meegedacht en getuigen van een goed inzicht. De plaatsing is bijzonder goed verlopen. De monteur, Jeroen, werkt keurig volgens afspraak en denkt ook zeer goed mee. Hij heeft overal een oplossing voor. Al met al was het van begin tot eind een plezierige samenwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Metamorfose”
Door Mw. B. de Vries op woensdag 31 jul 2019 '19
Door Total Home werd mijn appartement een compleet nieuw huis! Ik was van plan om alleen de keuken te vernieuwen,maar toen ik rondgeleid werd in de zaak en goede adviezen kreeg, besloot ik gaandeweg om dan alles maar aan te pakken. Keuken, badkamer, vloeren en wanden werden nieuw en de planning van het geheel kon ik met een gerust hart over laten aan dit bedrijf. Zowel de gebruikte materialen als de afwerking zijn kwalitatief heel mooi. Kundige mensen en prima overleg: ik ben heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Martin Maliangkay op vrijdag 26 jul 2019 '19
Ik zocht een nieuwe praktische keuken zonder franjers, fraaie gadgets en overbodige luxe welke ik zelf nog zou kunnen verfraaien indien later gewenst. Deze samen met de adviseur samengesteld. Hier en daar wat gestreept, gecorrigeerd en aangepast, geheel naar mijn wensen, wat kon qua toepassing. Wat ik uiteindelijk kreeg was een kwalitatief zeer goede keuken, precies wat ik zocht. Later nog wat probleempjes tegen gekomen maar alles prima opgelost door Total Home Concept. Dat heeft even geduurd maar ik ben super tevreden.......over mijn keuken en over de afhandeling in zijn geheel.
Reactie of foto toevoegen
“Strak werk”
Door Naomi van den Berg & Donny Heere op maandag 22 jul 2019 '19
Bij Total Home Concept hebben wij onze nieuwe keuken gekocht. Wat een service! Wij werden enorm goed geholpen en er werd echt de tijd voor ons genomen. Ook hielpen zij enorm goed bij de ideeën die wij hadden en hoe wij bepaalde dingen misschien anders konden doen. Wij hebben een prachtige keuken gekocht en zijn er enorm blij mee! De keuken was binnen 2 dagen volledig geplaatst en super strak.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goed”
Door Snoek op vrijdag 19 jul 2019 '19
We zijn ontzettend goed geholpen, veel deskundigheid aanwezig! Keuken, wandafwerking én houten vloer gekocht voor onze nieuwbouwwoning. Planning en uitvoering top geregeld. Het resultaat en de nazorg zijn onovertroffen! Wij zijn uiterst tevreden dat we hebben gekozen voor THC
FOTO VAN SNOEK
Keuken met eiland en visgraatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door van Velzen op dinsdag 16 jul 2019 '19
Keuken en vloeren aangeschaft en laten plaatsen in nieuwbouw huis, prima service van begin tot eind. Ontvangst in de showroom is hartelijk en men denkt in detail mee vanaf oriëntatie t/m aanschaf en plaatsing. Nu, ruim 8 maanden na plaatsing laat er een plint los, gebeld, geen probleem, lossen we op. Service zoals het hoort. Een aanrader volgens ons.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit hoog in het vaandel”
Door Alex van Keulen op donderdag 11 jul 2019 '19
Wij hebben heel het land afgezocht, en zelfs in Duitsland geweest, op zoek naar een keuken in het hogere segment. Wij konden nergens vinden wat wij zochten. Toevallig reed ik langs deze zaak. Vanaf het eerste contact tot aan de plaatsing was het contact direct goed. Geen commercieel gedoe, maar oprechte betrokkenheid. Ook hier hadden zij niet wat wij zochten. maar samen hebben wij het ontwerp doorgenomen en zij zijn op zoek gegaan naar mogelijkheden om de keuken op maat te maken. Wij zijn er wel tien keer geweest en iedere keer werd de tijd genomen en werd het ontwerp aangepast. Niets was teveel... Als makelaar in diverse woonprogramma's kom ik in contact met veel leveranciers. Dit is het enige bedrijf dat echt de tijd heeft genomen om onze wensen in kaart te brengen en mee te denken. De keuken staat en is het middelpunt van ons huis geworden. Wij kunnen dan ook niet anders zeggen dan dat hier service en kwaliteit echt nog in het vaandel staan.
Reactie of foto toevoegen
“Snel en goed”
Door Bruil op zondag 7 jul 2019 '19
In mei 2018 een keuken gekocht en in oktober laten installeren. De verkoop als zeer plezierig, meedenkend en ongedwongen ervaren. de installatie zeer vakkundig uitgevoerd ( geen restpunten) en de nazorg ( een manco opgetreden na 8 maanden) snel,goed en zonder discussie uitgevoerd. prima bedrijf om zaken mee te doen.
FOTO VAN BRUIL
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zorgeloos”
Door R. Visser op vrijdag 28 jun 2019 '19
Ik heb o.a. een keuken bij Total Home gekocht, keurig geplaatst, zonder problemen, zorgeloos!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door John en Natascha op vrijdag 21 jun 2019 '19
Zeer goed geholpen. Geen opdringerige verkopers. Maak wel een afspraak dan nemen ze alle tijd om te helpen met uitzoeken van alle details rondom je gewenste keuken. Mooie showroom, overzichtelijk en in elke stijl wel meerdere modelkeukens te bewonderen. Er kan heel veel maar gelukkig wordt er ook eerlijk gezegd als iets niet kan of wat de nadelen zijn van een bepaalde keuze. Tekeningen, 2d en 3d, zijn goed en laten uitstekend zien hoe de keuken zal gaan worden. Er is ook alle ruimte om zaken aan te passen en over details van gedachte te wisselen. Prijs kwaliteit verhouding van de keuken en de apparatuur is meer dan goed. Mooie details zowel cosmetisch, binnenzijde kasten en laden in passend motief/kleur, als ook in de technische uitvoering van de keuken, gebruikte materiaal en veel geschroefd ipv geniet. De aflevering was zoals afgesproken. Keuken was prima verpakt en beschermd tegen schade. Montage verliep snel, schoon en zonder problemen. Ook hier werd goed meegedacht want er zijn altijd wel kleine details die over het hoofd gezien zijn tijdens het ontwerp. Al met al een zeer prettige ervaring en eentje die je niet verwacht als je enkele keukenzaken hebt bezocht op de grotere woonboulevards.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken aanschaf”
Door Elise Amsterdamcitizen op vrijdag 10 mei 2019 '19
VIa Total Home een keuken aangeschaft. Erg tevreden met de ontvangst in de ruime showroom. Vriendelijke mensen, we mochten zelfs meelunchen! Wij zijn erg blij met de keuken. Het leveren en beginnen met plaatsen was zelfs eerder dan verwacht. Ze waren zelfs eerder begonnen en dus ruim op tijd klaar. Erg fijn in een periode van verhuizen dat er in ieder geval een partij is die zie aan zijn deadline houdt. Hoe de keuken kwalitatief is moet nog blijken maar het ziet er goed en netjes uit. Mooie afwerking. Ook prachtig dat de kastjes aan de binnenkant dezelfde kleur hebben als de buitenkant, love it!
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring! Creatief, meedenkend en transparant.”
Door Lynne & Remco op woensdag 8 mei 2019 '19
Bij binnenkomst waren we al erg onder de indruk van de showroom. Zoals de naam al verraad kun je hier naast keuken bijna alles vinden voor de afwerking van je woning. We hebben ons goed laten inspireren. Onze keukenwensen werden goed vertaald en gelijk visueel gemaakt! Dat vonden we helemaal top. We kregen alle ruimte en tijd om goed na te denken over de keuze`s die we moesten maken. De adviezen die we kregen waren erg nuttig. Hierdoor hebben we betere keuzes kunnen maken. Inmiddels staat de keuken bij ons thuis en genieten we dagelijks en genieten we er met volle teugen van!
FOTO VAN LYNNE & REMCO
Gerealiseerde keukenwensen
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Gonny Appelman op dinsdag 30 apr 2019 '19
In september vorig jaar heb ik mijn eerste bezoek gebracht aan Total Home Concept.
Ik kreeg direct al een goed gevoel bij dit bedrijf vooral ook omdat zij een totaal concept bieden. Complimenten ook voor de geweldige verzorging tijdens de gesprekken. Dank aan de medewerkers en de directeur voor het geduld, de uitleg van de details en het meedenken. Zo kwamen wij tot een voor mij mooi ontwerp keuken.

Het heeft even geduurd. In de aanloopfase moesten er toch een paar hobbels worden genomen. Echter, in goed overleg, met name met de directeur Ulfert-Jan Luitjens, zijn we er samen uitgekomen en......staat er nu een prachtige keuken, met kwaliteit apparatuur van Siemens, waar ik elk moment van de dag van geniet.
Hartelijk dank!
FOTO VAN GONNY APPELMAN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ontzorgen”
Door Ben Lankamp op zondag 21 apr 2019 '19
Wij zijn bij Total Home Concept uitgekomen na een informatiemiddag bij een nieuwbouwproject. De keuze is uiteindelijk niet gevallen op nieuwbouw, maar de aankoop van een bestaande woning (appartement). Onze wensen waren het vernieuwen van de vloer, plaatsen van een nieuwe keuken, renoveren van de badkamer en gedeeltelijke wandafwerking (sauzen en stuken). Alles is naar wens vervuld, het ziet er fantastisch uit. De planning was vooraf goed verzorgd, maar bij de werkzaamheden was het wel nodig dat wij zelf goed toezicht hielden om dingen af te stemmen. Dat is iets dat Total Home Concept, in het kader van ontzorgen, nog kan verbeteren. Het werk is verder wel heel vakkundig uitgevoerd. Het afhangen van de keukenkastjes is bijvoorbeeld minutieus gedaan en dat zie je! Over de nazorg en service ook geen klachten, enkele kleine zaken zijn snel opgepakt en opgelost. Wij raden Total Home Concept zeker aan.
FOTO VAN BEN LANKAMP
Resultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Andre Hoekstra op maandag 1 apr 2019 '19
Een nieuwe keuken aangeschaft. Perfecte adviseurs met oog voor detail en voor de klant. Denken mee en zeker niet in hun eigen belang.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzorgen”
Door J. Eijk op zaterdag 16 feb 2019 '19
Via de aannemer verwezen naar Total Homo Concept. In één ochtend keuken, vloer en afwerking wanden geregeld. Als je weet wat je wilt, is er een overzichtelijke keuze waar alle smaken in vertegenwoordigd zijn. Het resultaat is een plaatje. Prachtige keukenapparatuur een visgraatparketvloer met een zwart biesje en mooi gespoten wanden! Total Home Concept ONTZORGT!
FOTO VAN J. EIJK
Resultaat is een plaatje
Reactie of foto toevoegen
“Compleet verzorgd”
Door cj van der voet op vrijdag 4 jan 2019 '19
complete keuken stucwerk + afschilderen en vloer Behandeling en aandacht uitstekend zeer vriendelijke gesprek goede adviezen adviseur fantastisch Hannie Poel
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door A. Hoogland op donderdag 27 sep 2018 '18
Wij hebben een half jaar geleden een keuken laten plaatsen door Total Home Concept. Wij hebben niets anders dan lof voor de manier waarop Total Home Concept ons voor, tijdens en na de plaatsing van de keuken heeft geholpen. Onze keuken heeft geen alledaagse vorm zoals een hoekkeuken, maar toch is het de monteurs gelukt om de keuken in een keer zonder problemen te plaatsen. Nu een half jaar later zijn wij nog steeds zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Klassiek moderne keuken”
Door Melanie Smit op woensdag 26 sep 2018 '18
Wij hebben via een project in Assen een keuken gekocht bij Total Home Concept. Na ons eerste bezoek wilden wij een wijziging doorvoeren in de keuken, dit was geen enkel probleem voor de verkoper. Wij hebben nu een prachtige, klassiek moderne keuken in onze woning staan die ook nog eens in 1x compleet is opgeleverd. Ook werd niet moeilijk gedaan toen wij na oplevering van de keuken nog een afwerking wilden laten aanbrengen voor het wegwerken van de afvoer van de afzuigkap.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Harold de Vrij op dinsdag 18 sep 2018 '18
Wij zijn prima geslaagd bij Total Home Concept. De verkoper heeft goed met ons meegedacht en het uiteindelijke resultaat is een prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Martin Dekker op woensdag 5 sep 2018 '18
In 2015 een keuken gekocht bij Total Home Concept. Tijdens de installatie een aantal fouten van de bouwer door de installateurs al keurig hersteld (meerwerk van de buren mbt elektra aansluitingen waren bij mij uitgevoerd :-)) en nu net kosteloos een kapot gegaan elementje toegestuurd gekregen als service. Uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie keuken”
Door Bruinsma op donderdag 17 mei 2018 '18
Ik heb een hele mooie keuken gekocht. Waar ik super blij mee ben. Goeie service en kwaliteit. Iedereen die bij me komt kijken zegt wauw wat een gave keuken :)
Reactie of foto toevoegen
“Keurg geholpen”
Door Jamal op zondag 1 apr 2018 '18
Wij zijn keurig geholpen door zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Ook de montage door de monteurs is heel prettig en correct verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door C.M. Zuurveld op woensdag 7 mrt 2018 '18
We hebben een keuken gekocht. Bij aanschaf goed en plezierig advies gekregen en gevoelsmatig voor een correcte prijs. Uiteindelijk valt en staat je koop bij hoe het staat in je huis staat en gemonteerd wordt. Dit laatste was helemaal perfect. Zeer plezierige monteur gehad die keurig werk geleverd heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Gastvrij”
Door Reijer Koele op zondag 25 feb 2018 '18
Zowel de keuken, vloer als sanitair aangeschaft. We zijn zeer gastvrij ontvangen en men nam alle tijd voor ons. Er werd goed meegedacht met de wensen die we hadden en daar waar nodig ook geadviseerd wat we evt. anders zouden kunnen doen. Deze lijn werd doorgezet in de planning en uitvoering, alles keurig op tijd geleverd en gemonteerd. Wat ons betreft een aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sjors Lammers op maandag 15 jan 2018 '18
Inmiddels onze derde keuken hier gekocht. Wij hebben goede ervaringen met dit bedrijf als het gaat om goede voorlichting, degelijke keukens tegen een schappelijke prijs, en een goede nazorg. Een plotselinge, last-minute, noodzakelijke aanpassing van de raampartij tijdens de nieuwbouw, is in goed onderling overleg opgevangen met een aanpassing van de al bestelde keuken. De montage verliep vlekkeloos; een kleine klacht achteraf wordt in overleg snel verholpen. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ineke Brand op vrijdag 12 jan 2018 '18
Waarom super? Ten eerste was er een ruim assortiment om uit te kunnen kiezen. Ten tweede ben ik zeer tevreden over de aflevering en de communicatie van jullie als bedrijf. Als er een vraag van mijn kant was dan werd hier snel en adequaat op gereageerd. Kortom wij zij erg tevreden en kunnen jullie zeker aanbevelen bij een ieder die op zoek is naar een bedrijf die vloeren, wanden etc. wil aanschaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Anders dan anderen”
Door Martine op maandag 18 dec 2017 '17
Wou graag wat anders dan anderen. Total Home concept heeft een mooi ontwerp gemaakt waar ik ontzettend blij mee ben. Goed geadviseerd en staat nu een prachtige keuken.
FOTO VAN MARTINE
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Christina Admiraal op woensdag 25 okt 2017 '17
Prima informatie, levering en plaatsten. Snel contact via email en telefoon.

Aanvulling ontvangen 30 oktober 2017: Perfecte service, meedenken en oplossen. Mooie keuken, vloer en wanden
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en vloer aankoop”
Door Stienstra op dinsdag 24 okt 2017 '17
Voor ons nieuwe huis hebben wij een samenstelling van keuken en vloer gekocht bij Total home concept. Hier werd er echt de tijd voor ons genomen en er werd ons niks opgedrongen (was bij een andere partij wel anders..) We zijn met name positief verrast over de kwaliteit-prijs verhouding. Er werd meteen een eerlijke prijs gegeven zonder gestunt o.i.d. Ook na de koop werd alles netjes afgehandeld. Enkel een scharnier moest nageleverd worden maar dat werd meteen geregeld. Al met al een top ervaring en mooie nieuwe inrichting van ons huis bedankt! P.S. Ook dank aan de gastvrouw die ons de hele dag heeft voorzien van heerlijke broodjes en drankjes!
Reactie of foto toevoegen
“Veel begeleiding gehad”
Door Margot Bleumer op donderdag 31 aug 2017 '17
In de laatste fase van het nieuwe appartement, te weten de afwerking van muren, vloer en keukeninstallatie, heb ik veel steun gehad van Total Project. Bij het maken van de keuzes hiervoor zijn wij goed begeleid door de verkopers/adviseurs. Men nam alle tijd. Total Project heeft een groot assortiment (van wandafwerking t/m sanitair)en de presentatie hiervan in de showroom in Lelystad is erg overzichtelijk. Men dacht mee over kleuren en opstelling. Omdat ik snel moest verhuizen heb ik alle medewerking gehad mn. van René Brand, waar het ging om de planning, levering en de uit te voeren werkzaamheden. Je zit al in een gestressde situatie van inpakken, regelen van zaken enz. Maar ik kan het met een gerust hart overlaten aan René Brand. Hij denkt mee en stelt je gerust bij uitgesproken zorgen. Alle lof! voor dit bedrijf! zie www.totalproject.nl. TotalProject doet haar naam alle eer aan.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Total Home Concept
aLelystad , Schoepenweg 35, 8243 PX Lelystad, tel 0320 - 21 15 79
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Flevoland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.