Feedback
9,0

Total Home Concept

Website: totalhomeconcept.nl "Uitstekend" score uit 13 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
totalhomeconcept.nl | tel: 0320-211579 | Schoepenweg 35, 8243 PX Lelystad
1 / 24
24 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
totalhomeconcept.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Total Home Concept
Wij zijn gespecialiseerd in keukens, sanitair, wand- en vloerafwerking. Bij ons wordt uw huis ook echt uw thuis.

Keukens
Bij Total Home Concept vindt u een uitgebreide collectie keukens van hoogstaande kwaliteit.

Vloerafwerking
Uw vloer is een van de fundamenten van uw woning. Total Home Concept heeft een ruim assortiment waaruit u kunt kiezen.

Sanitair
Kijk samen met een van onze adviseurs naar een passende indeling voor uw badkamer. Geheel naar eigen wens.

Wandafwerking
Een team van ervaren specialisten staat voor u klaar om uw idee voor de wanden vorm te geven. Verbaas u over de vele mogelijkheden.

Alles geregeld. Onder een dak.
Een nieuwbouwhuis of verbouwing? Leuk, maar ook spannend! Hoe zorgt u ervoor dat uw huis het ultieme thuisgevoel geeft? Wij kunnen u helpen met het afwerken en inrichten van uw droomhuis. Dat begint bij de basis: keuken, badkamer, wanden en vloeren. Zijn deze goed op elkaar afgestemd, dan heeft u gelijk de belangrijkste basis voor de verdere inrichting.

Grote showroom. Kom sfeer proeven.
Total Home Concept heeft een zeer grote showroom van maar liefst 3000m2 groot. U bent hier van harte welkom om inspiratie op te doen voor uw nieuwe woning of verbouwing. Bekijk op uw gemak onze prachtige modelkamers en laat u uitgebreid informeren en adviseren. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes, zodat de complete afwerking van uw huis geheel op elkaar afgestemd is. Wij regelen en ontzorgen. Zodat u alleen nog maar hoeft te verhuizen.
Ervaringen
Er zijn 13 ervaringen over Total Home Concept. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren10 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Hele mooie keuken”
Door Bruinsma op donderdag 17 mei 2018 '18
Ik heb een hele mooie keuken gekocht. Waar ik super blij mee ben. Goeie service en kwaliteit. Iedereen die bij me komt kijken zegt wauw wat een gave keuken :)
Reactie of foto toevoegen
“Keurg geholpen”
Door Jamal op zondag 1 apr 2018 '18
Wij zijn keurig geholpen door zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Ook de montage door de monteurs is heel prettig en correct verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door C.M. Zuurveld op woensdag 7 mrt 2018 '18
We hebben een keuken gekocht. Bij aanschaf goed en plezierig advies gekregen en gevoelsmatig voor een correcte prijs. Uiteindelijk valt en staat je koop bij hoe het staat in je huis staat en gemonteerd wordt. Dit laatste was helemaal perfect. Zeer plezierige monteur gehad die keurig werk geleverd heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Gastvrij”
Door Reijer Koele op zondag 25 feb 2018 '18
Zowel de keuken, vloer als sanitair aangeschaft. We zijn zeer gastvrij ontvangen en men nam alle tijd voor ons. Er werd goed meegedacht met de wensen die we hadden en daar waar nodig ook geadviseerd wat we evt. anders zouden kunnen doen. Deze lijn werd doorgezet in de planning en uitvoering, alles keurig op tijd geleverd en gemonteerd. Wat ons betreft een aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sjors Lammers op maandag 15 jan 2018 '18
Inmiddels onze derde keuken hier gekocht. Wij hebben goede ervaringen met dit bedrijf als het gaat om goede voorlichting, degelijke keukens tegen een schappelijke prijs, en een goede nazorg. Een plotselinge, last-minute, noodzakelijke aanpassing van de raampartij tijdens de nieuwbouw, is in goed onderling overleg opgevangen met een aanpassing van de al bestelde keuken. De montage verliep vlekkeloos; een kleine klacht achteraf wordt in overleg snel verholpen. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ineke Brand op vrijdag 12 jan 2018 '18
Waarom super? Ten eerste was er een ruim assortiment om uit te kunnen kiezen. Ten tweede ben ik zeer tevreden over de aflevering en de communicatie van jullie als bedrijf. Als er een vraag van mijn kant was dan werd hier snel en adequaat op gereageerd. Kortom wij zij erg tevreden en kunnen jullie zeker aanbevelen bij een ieder die op zoek is naar een bedrijf die vloeren, wanden etc. wil aanschaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Anders dan anderen”
Door Martine op maandag 18 dec 2017 '17
Wou graag wat anders dan anderen. Total Home concept heeft een mooi ontwerp gemaakt waar ik ontzettend blij mee ben. Goed geadviseerd en staat nu een prachtige keuken.
FOTO VAN MARTINE
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Christina Admiraal op woensdag 25 okt 2017 '17
Prima informatie, levering en plaatsten. Snel contact via email en telefoon.

Aanvulling ontvangen 30 oktober 2017: Perfecte service, meedenken en oplossen. Mooie keuken, vloer en wanden
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en vloer aankoop”
Door Stienstra op dinsdag 24 okt 2017 '17
Voor ons nieuwe huis hebben wij een samenstelling van keuken en vloer gekocht bij Total home concept. Hier werd er echt de tijd voor ons genomen en er werd ons niks opgedrongen (was bij een andere partij wel anders..) We zijn met name positief verrast over de kwaliteit-prijs verhouding. Er werd meteen een eerlijke prijs gegeven zonder gestunt o.i.d. Ook na de koop werd alles netjes afgehandeld. Enkel een scharnier moest nageleverd worden maar dat werd meteen geregeld. Al met al een top ervaring en mooie nieuwe inrichting van ons huis bedankt! P.S. Ook dank aan de gastvrouw die ons de hele dag heeft voorzien van heerlijke broodjes en drankjes!
Reactie of foto toevoegen
“Veel begeleiding gehad”
Door Margot Bleumer op donderdag 31 aug 2017 '17
In de laatste fase van het nieuwe appartement, te weten de afwerking van muren, vloer en keukeninstallatie, heb ik veel steun gehad van Total Project. Bij het maken van de keuzes hiervoor zijn wij goed begeleid door de verkopers/adviseurs. Men nam alle tijd. Total Project heeft een groot assortiment (van wandafwerking t/m sanitair)en de presentatie hiervan in de showroom in Lelystad is erg overzichtelijk. Men dacht mee over kleuren en opstelling. Omdat ik snel moest verhuizen heb ik alle medewerking gehad mn. van René Brand, waar het ging om de planning, levering en de uit te voeren werkzaamheden. Je zit al in een gestressde situatie van inpakken, regelen van zaken enz. Maar ik kan het met een gerust hart overlaten aan René Brand. Hij denkt mee en stelt je gerust bij uitgesproken zorgen. Alle lof! voor dit bedrijf! zie www.totalproject.nl. TotalProject doet haar naam alle eer aan.
Reactie of foto toevoegen
“slechte service”
Door Maartje op vrijdag 12 apr 2013 '13
Wij hebben een keuken gekocht in onze nieuwbouw woning. Wat ons opviel is dat ze heel vriendelijk en flexibel zijn als je nog niet getekend hebt voor de keuken, maar zodra je getekend hebt ben je niet meer interessant als klant en zijn ze helemaal niet meer klantvriendelijk. Ook al heb je bij hun een keuken van € 10.000 euro gekocht. Zeer slechte after sales service
Reactie of foto toevoegen
“Keuze”
Door E04 op dinsdag 13 nov 2012 '12
Ik lees veel berichten over de ervaringen. Laat ik zeggen dat er direct een realistische aanbieding wordt gedaan en dat er echt wel ruimte is voor een verscherping van de prijs. Keuze :
- deskundig
- meedenken
- goede begeleiding
- onder garantie van huis
- direct contact met aannemer over de aansluitingen
Al met al blijft het lastig om in te schatten of je de juiste prijs hebt voor de droomkeuken bij welke leverancier dan ook.
Reactie of foto toevoegen
“Meerwaarde”
Door C05 op vrijdag 9 nov 2012 '12
Wij hebben onze keuken wel bij Harrie de Vries gekozen en ze werken niet met extra kortingen.. De prijs die zij geven zit al een korting in verwerkt. Wij hebben geen zin om te shoppen en vinden de hoge service en directe contact tussen keukenleverancier en aannemer veel waard mede omdat wij eigenlijk alle standaard aansluitingen van de aannemer gaan wijzigen.. Wat de prijs betreft zijn wij heel tevreden waar we op uit gekomen zijn.
Reactie of foto toevoegen
Adresgegevens Total Home Concept
aLelystad , Schoepenweg 35, 8243 PX Lelystad, tel 0320 - 21 15 79
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Flevoland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.