Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
8,5
I-Kook
Etten-Leur (Noord-Brabant)
258 ervaringen
Dordrecht (Zuid-Holland)
36 ervaringen
Poortvliet (Zeeland)
123 ervaringen
Breda (Noord-Brabant)
1203 ervaringen
Sint Annaland (Zeeland)
288 ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
185 ervaringen
Goes (Zeeland)
258 ervaringen
Rotterdam (Zuid-Holland)
12 ervaringen
8,8

Jan van Sundert

Score uit 12 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 076-5048800 | Lokkerdreef 10, 4879 ND Etten-Leur
Gebruikersfoto: Onze keuken
1 / 4
4 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Jan van Sundert
Gewoon goed in keukens, badkamers en tegels
Ervaringen
Er zijn 12 ervaringen over Jan van Sundert. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren6 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen
“Keurig”
Door Edwin Werkman op dinsdag 17 jul 2018 '18
Keuken gekocht en de bijbehorende vloer. Uitstekend geholpen door Jeffrey. Zaak naar ons hart: geen geschreeuw over kortingen, gratis installatie, apparaten gratis. Nee, gewoon een eerlijke prijs zonder te moeten bedelen om meer, meer, meer korting. Gewoon een keurig product voor een keurige prijs. Het bedrijf Jan van Sundert is ook nog eens keurig in zijn leveringen en de gemaakte afspraken. Kortom: koop hier met een gerust hart!
REACTIE VAN JAN VAN SUNDERT
Beste Edwin, Bedankt voor deze prachtige recensie! Dit is waar we het voor doen. Ik zal het doorgeven aan Jeffrey. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe keuken en tegelvloer.
Reactie of foto toevoegen
8,5
I-Kook
Etten-Leur (Noord-Brabant)
“Prima” score uit 258 ervaringen
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 98 ervaringen
“Erg goede service”
Door Rico Daemen op vrijdag 29 jun 2018 '18
Wij hebben bij Jan van Sundert de badkamer en keuken gekocht. We zijn erg tevreden over de spullen alsmede over de service. Bij de installatie van de keuken liepen we tegen wat problemen aan. Jan van Sundert heeft hiertoe met ons meegedacht en is met een passende oplossing gekomen! Erg goede service getoond gedurende het gehele proces. Zeker een aanrader.
REACTIE VAN JAN VAN SUNDERT
Beste Rico, Bedankt voor de mooie recensie. We vinden het leuk om te horen dat u tevreden bent over onze service. We wensen u veel plezier van uw nieuwe keuken en badkamer.
Reactie of foto toevoegen
9,2
ASWA Keukens
Dordrecht (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 36 ervaringen
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 123 ervaringen
“Aankoop losse apparaten”
Door Van Nisoen op vrijdag 22 jun 2018 '18
Wij hebben inbouwapparatuur gekocht. Wij zijn zeer prettig geholpen, de adviseur had goede kennis van de verschillende apparaten.
REACTIE VAN JAN VAN SUNDERT
Beste heer en/of mevrouw van Nisoen, Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen dat de kennis van onze adviseurs gewaardeerd wordt. Veel plezier van uw aankopen.
Reactie of foto toevoegen
8,3
Grando Keukens & Bad
Breda (Noord-Brabant)
“Goed” score uit 1203 ervaringen
8,3
Grando Keukens & Bad
Breda (Noord-Brabant)
“Goed” score uit 1203 ervaringen
“Goed geluisterd”
Door Harrie Heijmans op zaterdag 2 jun 2018 '18
Nieuwe keuken: perfect geholpen. Goede informatie tijdens het gesprek m.b.t. de keukenapparatuur en de inrichting/samenstelling van de keuken. Er werd goed naar ons geluisterd en daarna werd dit vertaald in mogelijkheden door de verkoper.
REACTIE VAN JAN VAN SUNDERT
Beste heer Heijmans, Bedankt voor uw leuke reactie. Wij wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 288 ervaringen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 288 ervaringen
“85 % goed”
Door Bert op vrijdag 1 jun 2018 '18
Bij Jan van Sundert hebben wij een nieuwe keuken, toilet en badkamer met inloopdouche gekocht. De ervaringen die ik er heb zijn wisselend. Als leek was de informatie die we bij onze bezoeken kregen goed en duidelijk. In de praktijk bleek alles toch niet helemaal te kloppen. Een voorgesteld toiletmeubel, wat niet stond opgesteld, moest terug omdat deze toch te groot bleek.Op tekening leek het te passen in de praktijk was het groot. Omruilen was geen probleem bij JvS. Het douchescherm kon maar net geplaatst worden omdat wij , gelukkig, een aanbouw hebben. Bij de buren had het niet gekund. Het scherm kon niet door de draai van de trap dus moest buiten langs. Advies: laat iemand ter plekke kijken zoals bij de keukens. Nu alles geplaatst is zijn we zeer tevreden. Helaas is er bij de keuken het een en ander fout gegaan. Alle plinten waren tijdens vervoer gevallen zodat deze nageleverd worden evenals de bevestiging van de deurtjes van een carrouselkast. Zijn nu 2 weken verder , ben benieuwd hoe lang dat gaat duren. Voor de rest is het materiaal goed en op tijd geleverd. De mensen van het bedrijf die de voorbereidingen voor de keuken, badkamer en toilet hebben gedaan vernam ik dat ze nog nooit op een werkplek zijn geweest waar alles 100% goed ging. Met zo'n 85% wat voor mijn gevoel wel goed ging scoort JvS dus 4 sterren.
REACTIE VAN JAN VAN SUNDERT
Beste Bert, Bedankt voor de uitgebreide recensie. Dit is voor ons erg prettig, zo kunnen we namelijk altijd kijken waar onze verbeterpunten liggen. We gaan graag voor de 100% score! Vandaag is er met u contact opgenomen voor verdere montage afspraken. We horen graag of na dit moment de laatste 15% ook naar tevredenheid is.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 185 ervaringen
9,6
Tegelhuis Montfoort
Waddinxveen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 122 ervaringen
“Prima”
Door R de Graaf op zaterdag 19 mei 2018 '18
We hebben een keuken gekocht met goede hulp en advies van Leon. Prima vent die precies aanvoelt wat we willen aanschaffen.
REACTIE VAN JAN VAN SUNDERT
Bedankt voor uw leuke reactie. We geven de positieve boodschap aan Leon door.
Reactie of foto toevoegen
9,6
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 258 ervaringen
8,9
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 12 ervaringen
“Super bedankt”
Door Franciska Vosselman op zaterdag 24 mrt 2018 '18
in december heeft Jan van Sundert onze droomkeuken geplaatst. Vanaf de start tot en met de laatste afwerking zijn wij prima geholpen. Tips en adviezen bij het ontwerpen. Adviezen voor de voorbereidende werkzaamheden die ook uitgevoerd werden via Jan van Sundert en de uiteindelijke plaatsing. Van Het begin tot het einde goede en duidelijke communicatie en alles klopte gewoon. Wij zijn super tevreden en zullen Jan van Sundert zeker bij anderen aanbevelen. Jan van Sundert nogmaals super bedankt en wat zijn we blij met onze droomkeuken.
FOTO VAN FRANCISKA VOSSELMAN
Onze keuken
REACTIE VAN JAN VAN SUNDERT
Beste Franciska, Wat een plaatje is het geworden! Erg mooi om te horen en vooral te zien dat het helemaal naar wens is. Bedankt voor de recensie en veel plezier van de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goed geholpen”
Door Maarten Andries op donderdag 28 dec 2017 '17
Wij hebben bij Jan van Sundert een nieuwe keuken, tegelvloer en toilet gekocht. We zijn meerdere keren in de zaak geweest en iedere keer ontzettend goed geholpen: heel persoonlijk, zeer deskundig en echt maatwerk advies. De keuken is ook erg netjes gemonteerd. We zijn erg blij met het eindresultaat!
FOTO VAN MAARTEN ANDRIES
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Eric Hertogh op zondag 17 sep 2017 '17
Het was een prettige ervaring om bij Jan van Sundert een keuken uit te kiezen. Zeer klantvriendelijk en goede communicatie: via. mail, telefoon en in de zaak. Wij zijn ook zeer tevreden over de plaatsing van de keuken. Een nadeel was wel dat voorbereidende werkzaamheden zoals aanleggen leidingen, nieuwe groepen in meterkast, door onszelf moesten gebeuren. Daardoor viel de totale aanschafprijs veel hoger uit dan verwacht.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geleverd”
Door Jac Ros op zaterdag 24 jun 2017 '17
De badkamer is keurig geleverd en voldoet geheel aan onze wensen. De keuken is netjes geleverd volgens afspraak. Netjes gemonteerd door vriendelijk en vakkundig personeel. Zijn er zeer tevreden over dus nu kunnen we met plezier koken en genieten.
REACTIE VAN JAN VAN SUNDERT
Beste Jac Ros, Bedankt voor uw lovende recensie. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door Albert op dinsdag 25 apr 2017 '17
Ik heb slechte ervaringen met van Sundert. Ze leveren alleen de spullen maar doen geen kwaliteitscontrole op de monteurs. Met name installateur Stan van Oosterhout heeft nog al wat fouten gemaakt. Een badkamer is pas een badkamer als hij staat. In plaats van uit de zorgen ben ik in de zorgen geraakt. Geen aanrader.
FOTO VAN ALBERT
REACTIE VAN JAN VAN SUNDERT
Beste Albert, het spijt ons te horen dat de installateur nog geen contact heeft opgenomen met je, we hadden dit namelijk wel aan hem gevraagd. Ik heb Stan van Oosterhout net gebeld met de vraag om je snel te benaderen. Onze excuses voor het ongemak!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ella Ameling op woensdag 1 feb 2017 '17
Supergoed geholpen voor onze keuken en badkamer. Erg vriendelijk en zeer professioneel. Voelen goed aan wat je wilt als klant en blijven netjes binnen budget wat je aangeeft. Na het plaatsen zijn ze voor problemen altijd bereikbaar. Zou deze zaak iedereen aanraden.
FOTO VAN ELLA AMELING
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Jan van Sundert
aEtten-Leur , Lokkerdreef 10, 4879 ND Etten-Leur, tel 076 - 504 88 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.