Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
8,5
I-Kook
Etten-Leur (Noord-Brabant)
258 ervaringen
Dordrecht (Zuid-Holland)
36 ervaringen
Poortvliet (Zeeland)
123 ervaringen
Breda (Noord-Brabant)
1201 ervaringen
Sint Annaland (Zeeland)
288 ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
185 ervaringen
Goes (Zeeland)
258 ervaringen
Rotterdam (Zuid-Holland)
12 ervaringen
7,8

Van Geloof Keukens

Score uit 13 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 076-5037948 | Pauvreweg 17, 4879NJ Etten-Leur
Gebruikersfoto: Tevreden over plaatsing
1 / 2
2 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van Geloof Keukens
Welke vorm en stijl u ook zoekt, Van Geloof Keukens kan u altijd een keuken leveren die èn heel aantrekkelijke geprijsd èn van een uitstekende kwaliteit is
Ervaringen
Er zijn 13 ervaringen over Van Geloof Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren6 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster2 ervaringen
“Prettige ervaring”
Door John en Marleen van Nes op dinsdag 17 jul 2018 '18
Prima geholpen. Echt de tijd genomen en onze wensen werden gerespecteerd. Monteur heel secuur. Hele prettige ervaring! Aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
8,5
I-Kook
Etten-Leur (Noord-Brabant)
“Prima” score uit 258 ervaringen
9,2
ASWA Keukens
Dordrecht (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 36 ervaringen
“Goed advies”
Door P. Leijten op donderdag 24 mei 2018 '18
Als eerste actie van ons zijn wij naar de showroom gegaan en hebben daar goed advies mogen ontvangen van de verkoper. Ook toen wij nog een aantal aanpassingen wilden doorvoeren gaf dat geen problemen. Nadat de afgesproken levertijd was verlopen, werd de keuken geplaatst. Dit plaatsen werd zeer secuur uitgevoerd door de monteur. Er waren geen beschadigingen en gebreken aan de keuken en ook niet aan de apparatuur. Kortweg de gehele plaatsing is tot onze tevredenheid uitgevoerd.
FOTO VAN P. LEIJTEN
Tevreden over plaatsing
Reactie of foto toevoegen
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 123 ervaringen
8,3
Grando Keukens & Bad
Breda (Noord-Brabant)
“Goed” score uit 1201 ervaringen
“Superblij ermee”
Door Coen Hofmans op vrijdag 9 mrt 2018 '18
Keuken laten renoveren. Dit is gisteren gedaan. We zijn er superblij mee. Zowel de manier van verkoop alsmede de montage is prima gedaan. Het is zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Familiebedrijf”
Door Familie van den Eijnde op dinsdag 6 feb 2018 '18
Aangename begeleiding gekregen voor het realiseren van de keuken. De verkoper verstaat z'n vak door goed te luisteren naar onze wensen en kritisch mee te denken in het project. Wij hebben het plaatsen van de keuken samen met het verleggen van leidingen en stroom volledig laten uitvoeren door Geloof B.V. De monteur heeft vakkundig en netjes gewerkt. Afspraken zijn goed nagekomen, de telefonisch bereikbaarheid naar het filiaal en de persoonlijke aandacht is uitmuntend te noemen.
Het is een familie bedrijf en dat is goed te merken door de betrokkenheid van het vakkundige personeel!
FOTO VAN FAMILIE VAN DEN EIJNDE
Foto van de keuken
REACTIE VAN VAN GELOOF KEUKENS
Beste familie van den Eijnde, Wij zijn blij te horen dat u de hele ervaring van aanschaf tot oplevering als positief ervaren heeft. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Vervelend gelopen bij montage”
Door Louise Santbergen op zaterdag 13 jan 2018 '18
Wij hebben geen goede ervaring met Geloof Keukens uit Etten Leur. Wij hadden de afspraak met de monteur om onze keuken te plaatsen hij zou omstreeks 08.30 bij ons zijn. Om 10.30 nog geen monteur te zien ook geen telefoontje gehad dus zelf maar gaan bellen. Overmacht ziekte werd ons verteld maar binnen een uur zou er iemand komen. Om 13.00 uur kwam er eindelijk iemand die na 15 minuten weer vertrok om een gasslang te gaan halen op het bedrijf wat 10 minuten rijden is. Om 15.30 belde hij dat er iets was tussen gekomen en kwam uiteindelijk om 17.05 terug. Toen ik tegen hem zei dat ik het niet netjes van hem vond op de manier waarop hij ons heel de dag heeft laten wachten was zijn antwoord "ik heb nu toch iemand meegebracht die mij komt helpen" verder kon er geen sorry af ."Die persoon ging om 19.30 weer weg. De persoon die ons heel de dag had laten wachten is tot 00.30 uur in de nacht bezig geweest in de voortuin met zagen etc. tot overlast van de buurtbewoners die ons dat in de groepsapp kwalijk hebben genomen. De andere dag constateerde wij dat niet alles naar behoren was gedaan zelf contact gezocht met Geloof Keukens, zij zouden contact met ons opnemen. Na een aantal dagen niets gehoord te hebben besloten wij een e-mail te sturen, waarin wij onze ontevredenheid hebben gezet. Later belde de medewerker en bood zijn excuus aan voor de overlast maar dit kwam niet gemeend over bij ons. Een andere monteur die de herstelwerkzaamheden gedaan heeft, heeft dit netjes gedaan. Gevraagd om een compensatie voor de overlast die wij hebben gehad in de vorm van een bloemetje voor de buurtbewoners, maar hierop geen reactie gehad van Geloof Keukens, dus voor ons zeker geen goede ervaring met Geloof Keukens uit Etten -Leur.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door H. Maas Oosterhout op maandag 11 sep 2017 '17
nieuwe keuken gekocht en geplaast super tevreden zeer netjes behandeld en de plaatsing is zeker 'n dikke tien waard voor de monteur zeer secuur en netjes wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 288 ervaringen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 185 ervaringen
“Mooie keuken voor redelijke prijs”
Door M. Thieme op woensdag 8 jun 2016 '16
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Mooie keuken voor een redelijke prijs. Goede service, een paar kleine gebreken aan de sluiting werden snel en vakkundig gerepareerd. De keuken is snel en vakkundig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Leo van den Broek op zaterdag 28 mei 2016 '16
Vanaf het eerste contact een goed gevoel. Niet opdringerig maar juist luisteren naar onze wensen. Dit leidde tot een ontwerp zoals wij voor ogen hadden. En ook na het plaatsen van onze opdracht bleven zij goed bereikbaar om even te overleggen. Ook het plaatsen van de keuken ging keurig. Toen bleek dat er een probleem met een apparaat was werd dat snel opgelost. Kortom wij zijn heel erg tevreden en raden het zeker aan. Pure vakmensen die de tijd nemen en niet opdringerig zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden erover”
Door fam van Dijk op vrijdag 15 apr 2016 '16
We zijn goed geholpen door het winkelpersoneel, rustig en vriendelijk door alle keuzes heen geleid, afspraken goed vastgelegd, de sloop en montage ging prima, hulde voor de montageploeg. Keuken is precies zoals we wilden. Misschien niet de goedkoopste, maar wel zoals we hoopten heel normaal, alles in 1 (sloop, montage e.d.) niet opdringerig en netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk tevreden met keuken”
Door Bruijns op donderdag 21 jan 2016 '16
Keuken gekocht bij een verkoper die er inmiddels niet meer is en daardoor het een en ander mis gegaan. Door nieuwe verkoper heel goed geholpen, wel even een discussie geweest, maar tenslotte onze droomkeuken gekregen voor de prijs die was afgesproken. Monteur die hem geplaatst heeft een TOP vent. Heel meedenkend! Netjes gewerkt!
Reactie of foto toevoegen
“Niet goed gegaan”
Door Regina van den Bergh op zaterdag 21 nov 2015 '15
Renovatie keuken gekocht dus nieuwe deurtjes blad en achterwand en apparatuur. Een hele grote teleurstelling. Afspraken niet na gekomen, klachten niet behandeld, en achteraf ligt het altijd aan jezelf. Intussen nu een jaar verder dus nu ons geld terug gekregen. Ik raad het niemand aan om daar iets te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Teleurstelling”
Door Robbert op vrijdag 23 okt 2015 '15
De eerste ervaring leek goed. Een vriendelijke verkoper zonder praatjes en goed advies. De plaatsing verliep minder soepel waardoor later een monteur alsnog van alles moest corrigeren. Later bleken we voorzien van erg goedkope apparatuur die niet aan onze wensen voldeed. Reclameren leverde direct hoge vervangende kosten op. Een paar weken later bleek het ook ineens niet meer mogelijk om de apparatuur te ruilen. Een teleurstelling dus!
Reactie of foto toevoegen
9,6
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 258 ervaringen
8,9
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 12 ervaringen
“Waar voor je geld.”
Door Patrick Nieuwlaats op dinsdag 25 nov 2014 '14
Aardige verkoper die niet opdringerig is. Hij dacht ook mee voor een handige indeling. Geen ongeloofwaardige kortingen maar normale netto prijzen. Keuken ook door Van Geloof laten monteren. Deuren en schuiven voelen zeer degelijk aan.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Van Geloof Keukens
aEtten-Leur , Pauvreweg 17, 4879NJ Etten-Leur, tel 076 - 503 79 48
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.