Feedback
8,1

Fris en Helder

www.fris-helder.nl | tel: 030-2000287 | Arkansasdreef 34b, 3565 AS Utrecht
1 / 12
12 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.fris-helder.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Fris en Helder
Fris & Helder is dé specialist voor vloer- en raambekleding

Zoekt u een nieuwe vloer of nieuwe raambekleding voor uw woning, kantoor, restaurant of winkel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Fris & Helder biedt een groot assortiment aan vloerbedekking, zoals vinyl, laminaat, linoleum, pvc en tapijt. Daarnaast hebben wij een uitgebreide collectie gordijnen, vitrage, rolgordijnen, duo-rolgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen, plissé gordijnen, vlinderjaloezieën, horren, silhouette® shades en lamellen. U kunt tevens bij ons terecht voor vloerkleden, kussens, bedden en matrassen. Wij verzorgen graag uw stuc-, behang- en schilderwerk.

Kijk op onze nieuwe website: www.fris-helder.nl

Bezoek onze showroom of maak een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis.

Adres: Arkansasdreef 34 b
3565 AS Utrecht

Telefoon: 030 – 200 02 87

Fris & Helder is een jong bedrijf waar mensen met jarenlange ervaring in de wereld van de woningstoffering voor u klaar staan. Als wij een goed beeld van uw wensen hebben dan zullen wij u met onze ervaring en kennis een uitstekend advies geven. Fris & Helder hecht heel veel waarde aan service en kwaliteit. Naast het leggen van nieuwe vloeren, verwijderen wij ook de oude en voeren deze af. U ontvangt van ons altijd een heldere offerte waarin duidelijk is wat we leveren, wat we doen en wat onze prijzen zijn. Onze stoffeerders leveren vakwerk! Als zij klaar zijn is uw huis of pand opgeruimd en gebruiksklaar. Wij geven u goede onderhoudsadviezen over de door ons geleverde producten. Heeft u nog vragen, wij helpen u graag.

Fris & Helder levert onder meer producten van de volgende merken: Desso, Parade, Bonaparte, Interfloor, Belakos, Heuga, Tretford, Nouwens-Bogaers, Forbo, TFD-Floortile, Mflor, Ambiant, Expona, Conceptline, Projectline, Podium PRO, Therdex, Whitelabel, Balterio, Viva Floors, Coral, Matros, Hansa, B & C, Luxaflex, Egger, Unland, Cordima, Part 4, Artelux, Domestica, Holland Haag, Toppoint, Silvera, Norma, Vroomshoop, Texeler en Irisette.
Ervaringen
Er zijn 31 ervaringen over Fris en Helder. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren22 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster5 ervaringen
“Goede en snelle levering”
Door jeroen op maandag 23 jan 2012 '12
Voor het bekleden van de trappen in onze woning hebben we Fris en Helder benaderd.Vanwege de prettige communicatie en het deskundige advies hebben we voor dit bedrijf gekozen. Het tapijt hebben we vooraf kunnen bekijken in Utrecht. De korte lijnen maken dat er snel geschakeld kan worden en het is prettig gedurende het hele proces dezelfde contactpersoon te hebben. Ze hebben snelle en goede service geleverd. Naderhand bij een klacht is deze binnen een week keurig verholpen. Bedrijf is zeker aan te raden!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Reageert niet”
Door Ouwerkerk op dinsdag 21 jul 2015 '15
In de zomer van 2014 een marmoleum vloer laten leggen door fris&helder. Zeer mooi resultaat. Na deze goede ervaring in november 2014 de gordijnen laten maken. De levering duurde lang, uiteindelijk zijn ze in juni 2015 geweest, helaas hadden ze niet alles bij zich. Vervolgens niets meer van ze gehoord. Stom geweest, alles al betaald. Reageren verder niet op e-mail en telefoon...Absoluut GEEN aanrader.
REACTIE VAN DIJKSHOORN
Hier echtgenote van Ouwerkerk. Vandaag contact gehad met Fris en Helder en afspraak gemaakt dat het laatste gordijn geplaatst wordt. Fijn, maar we hebben wel veel geduld moeten hebben.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Vriendelijke mensen”
Door Karin op dinsdag 18 dec 2012 '12
Bij nieuwbouw weet je nooit hoe alles gaat, tenzij je meerdere malen nieuwbouw koopt. We zijn goed geholpen met het kiezen van de vloerbedekking en marmoleum in de keuken. We hebben stalen mee naar huis mogen nemen en konden zo een indruk krijgen. Hartstikke spannend allemaal maar toen ze het kwamen leggen was het boven onze verwachtingen. We genieten dagelijks van onze zachte vloerbedekking. Het geeft een warme uitstraling aan ons huis. Vakkundig gelegd door sympathieke jongens.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede service en mooie producten”
Door Ilse op vrijdag 24 jan 2014 '14
Wij zijn zeer tevreden over onze vloeren die we hebben afgenomen bij Fris en Helder. We zijn goed geholpen, er werd met ons meegedacht. We hebben goede adviezen gekregen en zijn nu dan ook zeer tevreden met het resultaat. De mensen in de winkel zijn zeer klantvriendelijk en de vloerenleggers zeer kundig. Zowel onze PVC vloer als het marmoleum ligt er strak en mooi in. Binnen 3 dagen. De afwerking met de plinten is ook heel netjes gedaan. Na afloop zijn de adviseurs nog komen kijken naar het resultaat. Erg betrokken dus. We hebben ook onze raambekleding bij hen bestelt, maar ik twijfel er niet aan dat dit goedkomt. Een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed gespecialiseerd”
Door Rahid Goedar op woensdag 27 mei 2015 '15
Vanaf het eerste gesprek kreeg ik al gelijk het gevoel dat Fris en Helder (Utrecht) zich goed gespecialiseerd heeft in de producten welke zij aanbieden. Uiteraard heb ik me eerst zelf verdiept in de verschillende vloeren welke in de markt worden aangeboden. De betreffende verkoper (Thierry) heeft mij op alle vragen en opmerkingen een duidelijk en uitgebreid antwoord kunnen geven. Aan de hand daarvan heb ik zelf gekozen voor een PVC vloer. Bij de meeste bedrijven merk je dat op het moment je een product aanschaft de relatie tussen de verkoper en de koper verslechterd, doordat er geen duidelijk afspraken zijn gemaakt of dat de wensen van de klant niet worden nageleefd. Bij Fris en Helder is dit absoluut niet het geval. Het proces van bestellen, afleveren en plaatsen wordt duidelijk gecommuniceerd en wordt je constant op de hoogte gehouden. Het After sales gedeelte wordt prima georganiseerd. Het is de service welke je mag verwachten van elke onderneming. Aangezien Fris en Helder diverse product aanbiedt, zal ik zeker daar nog een keer teruggaan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prachtige Marmoleum vloer”
Door Teun op donderdag 19 sep 2013 '13
Afgelopen week heeft Fris & Helder een Marmoleum vloer bij ons gelegd. De reden waarom wij voor dit bedrijf hebben gekozen is de snelle communicatie en goede service. De vloer is gelegd door "Francis" die echt liefde heeft voor zijn vak, het resultaat is daarom ook prachtig te noemen. Bedankt voor de service en de mooie vloer en misschien tot ziens !
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Gewoon goed.”
Door Yvonne op dinsdag 14 mei 2013 '13
Het ontvangst in de knusse winkel in Utrecht was uiterst vriendelijk. Hoewel de winkel niet echt groot is, is het aanbod enorm te noemen. Veel aandacht en hulp gehad bij het uitzoeken van onze nieuwe vloer en raambekleding. Het werk werd verricht door vriendelijke jongens die echt vakwerk leveren. Wij kunnen daarom ook alleen maar tevreden zijn over het werk en de service van dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed resultaat”
Door jw op vrijdag 24 apr 2015 '15
Wij hebben een goede ervaring met Fris en Helder. We hebben vloertegels en vinyl laten leggen. We hebben bij drie vestigingen van woninginrichting aan huis een offerte opgevraagd. De vestigingen in ter Aar en Alexandrium waren ruim 30% duurder! Fris en helder bood een nette scherpe prijs en het factuur bedrag kwam uiteindelijk overeen met de offerte. De service is uitstekend en het resultaat mag er ook zijn!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Trap bekleding”
Door Bart op zaterdag 12 mei 2012 '12
De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.
Klantvriendelijkheid en service zijn uitstekend.
De levering kwam keurig op tijd.
Ik zou dit bedrijf aanraden omdat zij leveren wat zij zeggen. Wij hebben een katbestendige trapbekleding gevraagd en gekregen.
Levering en leggen was op de afgesproken tijd en binnen redelijk tijdsbestek gedaan.
Ik heb inmiddels dit bedrijf aangeraden bij mensen hier in de buurt.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Ruud op maandag 31 dec 2012 '12
Goed geholpen in winkel waarbij uitgebreid de verschillende mogelijkheden afgewogen werden. Heldere informatie over prijzen. Flexibiliteit wat betreft tijden opmeten en plaatsen. Al met al erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Verkeerde bestelling”
Door jm op dinsdag 14 okt 2014 '14
We hebben in mei onze bestelling geplaatst. De gordijnen waren verkeerd besteld en moesten opnieuw gemaakt worden. Wachten al maanden op het laatste vouwgordijn er wordt geen telefoon meer opgenomen en niet gereageerd op email. Alle andere gordijnen wel geleverd alles ook betaald maar nu al maanden niets meer.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Niet tevreden over service”
Door Laura op vrijdag 10 feb 2017 '17
Wat een waardeloze service. De kleur pvcvloer die wij in de winkel kochten, voor heel veel geld, is niet dezelfde als die thuis geleverd werd. Zelfde kleur, maar leverancier gebruikt een andere naam, is en blijft het "excuus" van Fris en Helder. We zijn met een pvc strook naar de winkel gegaan en er was wel degelijk kleurverschil. De vloer was toen echter al half gelegd.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Vervolg opdracht”
Door tvrijenhoef op dinsdag 29 sep 2015 '15
Bij het plaatsen van onze PVC vloer is er qua PVC leggen de kwaliteit goed, alleen de plinten afwerken kan beter, specifiek het kitten slordig afgewerkt en stukken vergeten. Helaas is er ook sprake van structurele problemen van nazorg en het realiseren van een vervolg opdracht, keer op keer gebeld/gemaild voor een offerte waarbij er beloftes gemaakt worden dat er teruggebeld wordt of dat de mail gemaakt gaat worden. Totaal nu bijna 3 maande bezig. buitengewoon bijzonder vervelend! Het lijkt er op dat de zaken totaal niet op orde zijn. Helaas dat dit zo moet lopen maar dit is een afgrijselijke manier van klantenservice!
REACTIE VAN TVRIJENHOEF
Contact gehad met Thierry en een oplossing gevonden, inmiddels zijn wij voorzien van een mooie trap. Blijkt dat achteraf dat er langdurige zieken in de organisatie zijn waardoor dit op deze manier is verlopen.
Wij zijn in ieder geval tevreden geholpen en kunnen deze organisatie aanraden, mits de communicatie goed verloopt. Prijs/kwaliteit verhouding goed.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fris en Helder”
Door hvo op maandag 31 mrt 2014 '14
De Forbo Linoleum (Marmoleum 3708) vloer is goed gelegd op een foam en ondervloer (Quickfit) van Forbo. De prijs in verhouding tot de kwaliteit is uitstekend. De vloerenlegger heeft van tevoren goed overlegd hoe om te gaan met de open trap, aansluiting op de tegels in de keuken. De levering is keurig volgens plan verlopen, direct na opdracht ruim op tijd afgestemd. De donderdag na de opdracht is op locatie het leggen geïnventariseerd en besproken. De vloer is 3 weken later volgens afspraak geleverd en gelegd. Er zit in de woonkamer ook een luik dit is keurig uitgesneden zonder stripjes o.i.d. De vloer zou met een stripje op de keukenvloer worden aangesloten, in de praktijk bleek het echter mooier om deze overgang niet te voorzien van een stripje. Ook om staanders van de open trap in de kamer is het linoleum keurig afgewerkt. We hebben hebben het Linoleum bij Forbo bekeken en via internet besteld, de afhandeling van de order is prima verlopen.
FOTO VAN HVO
Woonkamer met de nieuwe vloer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Raambekleding”
Door Nicolle op dinsdag 12 mrt 2013 '13
Wij hebben onze raambekleding via Fris en Helder aangeschaft. Wij zijn zeer tevreden over het product maar ook over de service! Ik zou Fris en Helder zeker bij anderen aanbevelen, duidelijke afspraken, nette prijzen en goede service.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Raad het af”
Door Rd op maandag 15 feb 2016 '16
In de winkel word je goed geholpen maar erna is de service slechter dan slecht. Zodra ze het geld binnen hebben is het klaar en kunnen zij opeens niet meer helpen of krijg je naar 30 keer contact zoeken eens een reactie waar je alsnog niks aan hebt. Deze winkel wat geen winkel te noemen is raad ik dan ook bij iedereen af. Heb geen goed woord over fris en helder
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“PVC”
Door Albert op vrijdag 6 nov 2015 '15
Enigszins voorbereid kwamen wij in de winkel om ons verder te verdiepen in de mogelijkheden van een PVC vloerbedekking. Wij werden deskundig geholpen en kregen goede adviezen. We mochten zonder gedoe meerdere stalen meenemen om thuis de kleuren te bekijken. Op de afgesproken dag was de legger ziek, waardoor er enige vertraging optrad. Ook toen werden we goed geholpen en is er snel een oplossing gevonden zodat wij uiteindelijk maar drie dagen later onze vloer kregen. Deze is echt netjes gelegd. De stoffeerders waren netjes en hebben mooi werk afgeleverd. Kortom een bedrijf waar wij iedereen heen kunnen verwijzen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“super”
Door corry op woensdag 30 jan 2013 '13
Wij zijn vol lof. Wij wilden een niet al te duur vloerkleed en dat is mede door het meedenken van Fris en Helder gelukt. Kleed ziet er mooi uit. Geen vooruitbetaling, zelfs bij aflevering hoeft er niet betaald te worden. Wij regelden alles via de mail en ook al hadden wij geen grote bestelling er werd alles aan gedaan om ons tevreden te stellen. Kortom een adres om bij je favorieten onder te brengen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Gekocht”
Door Huls op maandag 9 jan 2012 '12
Ik heb hier gekocht, omdat ze een ruim assortiment hebben, aardige verkopers die hun vak verstaan en ook eigen stoffeerders die het netjes gelegd hebben.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“We raden Fris en Helder aan iedereen aan”
Door Rogier en Geeke op donderdag 21 feb 2013 '13
In november 2012 kregen wij ons nieuwbouw huis opgeleverd, Fris en Helder heeft bij ons de PVC vloer gelegd, rolgordijnen geleverd en gemonteerd en de vitrages geleverd en gemonteerd. Dit alles naar grote tevredenheid. We zijn echt superblij met onze vloer (natuurlijk ook met de raambekleding). De service was ook erg goed, ik kon nogal moeilijk een keuze maken voor de vloer, vond het moeilijk om dit bij de keuken en onze meubels voor te stellen. Thierry heeft toen voorgesteld om een heel pak met PVC te bestellen zodat we konden kijken of de vloer idd was wat we wilden. Uiteindelijk hebben we hier geen gebruik van gemaakt maar het feit dat het aangeboden wordt vind ik grote klasse. We raden Fris en Helder aan iedereen aan, we hopen dat ze een goede klantenkring kunnen opbouwen en nog lang blijven bestaan als kleine man tussen de grote reuzen.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Zeer goede ervaringen”
Door Sunjay & Susma op donderdag 28 mei 2015 '15
Zeer goede ervaringen gehad met Fris&Helder. Het begon al bij de eerste keer dat we de winkel binnen stapten. Thierry hielp ons bijzonder goed en gaf ons naast alle verschillende mogelijkheden ook juist veel tips en adviezen. Zeer geduldig en creatief. Daarna hadden wij een vervelende vertraging bij onze oplevering van het huis, en wilden juist graag zsm in ons huisje. Thierry zorgde ervoor dat hij flexibel was en kon ervoor zorgen dat de muren, vloerverwarming, egaliseren en het leggen van de vloer direct na oplevering gedaan kon worden. Echt super! Wij zijn Thierry daar enorm dankbaar voor. Verder is boven het laminaat gelegd, zeer professioneel en in kort tijdbestek. Al met al een zeer goede service, goed oog voor de wensen van de klant, niet opdringerig en zeer behulpzaam!
Bedank Fris & Helder! Wij komen weer eens langs wanneer we er over uit zijn wat wij met de trap willen doen :)
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vriendelijk maar ging van alles mis”
Door FvdBijl op maandag 29 jun 2015 '15
Vriendelijke verkoper die alle tijd voor ons nam, maar daarna ging alles mis. Onvoldoende materiaal, slechte overdrachten, geen communicatie, geen excuses. Geen aanrader dus. De volgende keer gaan we weer naar Roobol.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Fantastisch resultaat”
Door W. Cosijn op woensdag 20 aug 2014 '14
Wij waren opzoek naar marmoleum en uiteindelijk bij Fris en Helder uitgekomen omdat zij de beste prijs hebben incl. leggen. Via de website een bel afspraak gemaakt. Keurig op het aangegeven tijdstip gebeld. Na het mailen van de bouwtekeningen hebben zij een prima offerte gemaakt. Na akkoord is er telefonisch contact geweest over de planning. Het leggen van de vloer kon zelfs in de bouwvak. Buiten Fris en Helder om was de planning voor het egaliseren van onze vloer aangepast waardoor wij in tijdnood kwamen. Fris en Helder heeft getracht hier zo goed mogelijk in mee te denken en te zoeken naar een oplossing. Het marmoleum is vervolgens volgens planning en zeer vakkundig gelegd. Kortom zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“PVC vloer”
Door Ezra op maandag 27 jul 2015 '15
Een PVC vloer incl. plinten (beneden en boven) laten leggen en een woonkamerdeur besteld. Na het leggen bleken er vlekken op de muren te zitten en de deur was helaas nog niet binnen. Dat was dus dubbel balen. Ik heb me even flink boos moeten maken, maar toen werd alles in het werk gezet om onze vervelende situatie op te lossen. Er kwamen prima oplossingen (deur werd zeer snel gebracht en de muur met vlekken gaat opnieuw gedaan worden) en het contact over de werkzaamheden is nu prettig te noemen. Er zijn soms klanten waarbij het gewoon niet lekker loopt en helaas zijn wij dat geworden. Maar als de onderneming er vervolgens alles aan doet om het te verhelpen en met goede oplossingen komt, dan is dat heel erg fijn. Als Thierry zo met zijn klanten om blijft gaan (zeker als het een keer mis gaat) dan is het zeer goed zaken doen bij Fris en Helder en kan ik u dit bedrijf aanraden. Ik wil nu 4 sterren geven van de 5.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super bedrijf”
Door Christiaan op woensdag 27 nov 2013 '13
Dit bedrijf is echt een verademing op het gebied van huisinrichting: raambedekking, vloeren, plinten, alles onder 1 dak. We zijn fantastisch geholpen en zeer goed geadviseerd. Thierry en zijn mannen denken met je mee en ze zijn zeer goed bereikbaar en behulpzaam. Nette prijzen, mooie materialen. Echt een super aanrader! Meer dan de omweg waard!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Eén woord; awesome!”
Door El Steevo op woensdag 13 feb 2013 '13
Een aantrekkelijke dame in de winkel die met goede ideeen kwam en vervolgens om de tafel gezeten met een slimme jongen die mij een mooie aanbieding maakte. Het leveren, leggen en de nazorg ging ook als een zonnetje. Leggen was met finesse gebeurt en niet die standaard bouwvakkers die alles scheef leggen en je halve muur onder smeren ... Eigenlijk gewoon to good to be true ;-) Maar goed, zoek je een partij die met je mee wilt denken, die je goede adviezen geeft en waarvan het resultaat mooi afgewerkt is, ga dan naar deze jongens!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede service, prachtige vloer.”
Door Jim op dinsdag 29 jan 2013 '13
Afgelopen jaar hebben wij een PVC vloer laten leggen in ons nieuwbouwhuis. De informatie over de vloeren verliep prima en snel over de e-mail, stalen konden we makkelijk uitzoeken en bestellen op de website en een keuze was dus snel gemaakt. De vloer ligt nu al enkele maanden en is gelegd door een duo vriendelijke stoffeerders die weten wat ze doen. Iedereen die op bezoek komt begint over onze mooie vloer. Een goede keus!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Grote klantviendelijkheid bij keuze pvc vloer”
Door Karen op woensdag 17 okt 2012 '12
We zijn erg tevreden over de gekozen pvc-vloer. Het lijkt alsof er nooit wat anders heeft gelegen, zo snel zijn we eraan gewend! Een aanrader is de prima uitgebreide website natuurlijk wardoor we jullie hebben gevonden!De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Wat Fris en Helder voor ons onderscheidend maakt is de grote klantvriendelijkheid en goede communicatie: Je wordt snel teruggebeld en goed geadviseerd. Het egaliseren en leggen van de vloer is erg professioneel uitgevoerd. De afhandeling van onze klacht over enkele wat opstaande punten ging zeer snel en werd soepel en goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Leggen linoleumvloer”
Door Chris op woensdag 18 sep 2013 '13
Het leggen van linoleum luistert nauw, maar Fris en Helder heeft prima werk geleverd. De man die kwam leggen, legde duidelijk eer in zijn werk. Prettige mensen, wanneer nodig werd overleg gezocht, afspraken werden nagekomen. En een goede prijs.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“leggen marmoleum keuken en gang”
Door Fam. H op zaterdag 30 nov 2013 '13
Firma Fris en Helder reageert snel op offertevraag over de mail en kwamen binnen enkele dagen al nameten voor de definitieve offerte. Kleur uitzoeken ging bij ons thuis, hij had alle stalenboeken gelijk bij zich. Uitvlakken en leggen vlot gedaan. Marmoleum ligt perfect. Afwerking van een luik dat wij achteraf toch anders wilden werd zonder meerprijs twee weken later gedaan. Gratis polish voor het marmoleum bijgeleverd. Prijs was de laagste van in totaal 3 offertes van andere firma's. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima en in orde”
Door F. Hendriks op woensdag 25 jan 2012 '12
Afgelopen december hebben wij hier een pvc vloer en tapijt gekocht. We kregen thuis een aantal stalen zodat we deze konden bekijken in combinatie met ons interieur. De vloeren zijn prachtig gelegd. Als service kregen we nog wat onderhoudsproducten. We kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Adresgegevens Fris en Helder
aUtrecht, Arkansasdreef 34b, 3565 AS Utrecht, tel 030 - 200 02 87
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Utrecht