Feedback
6,0

Insigt Meubels en Ontwerp

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
Hugo van der Goeslaan 21, 3723 WL Bilthoven
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Insigt Meubels en Ontwerp
Meubelontwerper en meubelmaker Paul Sigtermans helpt bij het uitwerken van uw idee tot een doordacht ontwerp en realiseert uw unieke, op maat ontworpen meubel of interieur
10+ beste keukens
Alle Top Keukenzaken (Reviews)
Lees reviews over de 10+ Beste keukenzaken met ruim 19.000+ ervaringen over meer dan 900 beoordeelde keukenwinkels. Voorkom een miskoop bij het kopen van een keuken met reviews die altijd zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Insigt Meubels en Ontwerp. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Keukenkast”
Door Kradolfer op zondag 14 jul 2019 19
Een keukenkast laten ontwerpen, de opdracht om te maken en te plaatsen. Vanaf het begin een enthousiaste man met goede ideeën. Maar hij kwam zijn afspraken niet na. Een jaar later en 3500 euro armer ( meer dan de helft van de totaal prijs) is er geen keukenkast en een gat op de plek waar die zou moeten komen. Dit werd in het begin nog door deze man opengebroken. Ook na vergeefse pogingen van mijn kant om nieuwe afspraken met hem te maken kreeg ik geen gehoor.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Insigt Meubels en Ontwerp
Website: insigt.nl
aBilthoven , Hugo van der Goeslaan 21, 3723 WL Bilthoven, mob 06 - 31 06 93 56
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.