Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Haarlem (Noord-Holland)
274 ervaringen
Volendam (Noord-Holland)
39 ervaringen
Haarlem (Noord-Holland)
37 ervaringen
Cruquius (Noord-Holland)
612 ervaringen
Hilversum (Noord-Holland)
36 ervaringen
De Goorn (Noord-Holland)
20 ervaringen
Ter Aar (Zuid-Holland)
166 ervaringen
Lelystad (Flevoland)
13 ervaringen
8,4

Stox Vloeren en Keukens

Score uit 13 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 020-4860795 | Haarlemmerweg 325, 1051 LH Amsterdam
Gebruikersfoto: Ontwerp van de keuken
1 / 3
3 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Stox Vloeren en Keukens
Uw leverancier van laminaat, parket, lamelparket, massief houten vloeren, keukens en keukenapparatuur.
Ervaringen
Er zijn 13 ervaringen over Stox Vloeren en Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren8 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Volgens afspraak gegaan”
Door Barbara Blank op dinsdag 10 jul 2018 '18
Na oriëntatie bij anderen, deskundig, snel en.... voordelig een keuken gekocht bij Stox. Levering geheel volgens afspraak en snelle montage door vriendelijke monteur. After service eveneens voortreffelijk! Frequente communicatie van en naar Stox met vast aanspreekpunt kan een voorbeeld zijn voor veel andere bedrijven. Chapeau!
FOTO VAN BARBARA BLANK
Ontwerp van de keuken
Reactie of foto toevoegen
9,7
Keur Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 274 ervaringen
9,8
Kex Keuken Expert Volendam
Volendam (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 39 ervaringen
“Bedankt”
Door Udo van Willigenburg op dinsdag 3 jul 2018 '18
Zeer goed en professioneel geholpen door de medewerkers van Stox! Prima aftersales! Dank voor jullie hulp en advies! De Bribuskeuken staat prachtig in onze nieuwe woning in de Jordaan!
FOTO VAN UDO VAN WILLIGENBURG
Bribuskeuken
Reactie of foto toevoegen
9,2
Smits Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 37 ervaringen
9,0
Bemmel en Kroon
Cruquius (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 612 ervaringen
“Eikenhouten vloer”
Door Bjorn op zaterdag 30 jun 2018 '18
Ik heb recentelijk bij Stox Westerpark in Amsterdam een eikenhouten vloer gekocht. Ik ben vanaf het begin prima geholpen met advies en een goede prijs door Milco en zijn collega's. Het inmeten en leggen gebeurde ook goed, snel en professioneel.
Reactie of foto toevoegen
9,2
ASWA Keukens
Hilversum (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 36 ervaringen
9,3
Keukenfavoriet
De Goorn (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 20 ervaringen
“Helemaal tevreden”
Door ted alkemade op vrijdag 29 jun 2018 '18
In de winkel krijg je goed advies en veel aandacht. Ze nemen de tijd om door een plattegrond van je woning te gaan. Ze jagen je niet in overbodige kosten.

Aanvulling ontvangen 29 juni 2018: ik heb gekocht een vloer. Is geleverd. Ik ben zeer te vreden. Er was helaas te weinig laminaat geleverd en berekend in de winkel. ook de plinten waren te weinig. Dit wordt afgemaakt. en de legkosten nemen ze op hun rekening. Dus helemaal tevreden
Reactie of foto toevoegen
8,8
Keukenwarenhuis
Ter Aar (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 166 ervaringen
9,6
Tegelhuis Montfoort
Waddinxveen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 121 ervaringen
“Aanbeveling”
Door Ytalo Davila op donderdag 28 jun 2018 '18
I bought a kitchen at Stox and still happy with it after 3 years. The salesman was Jeroen and he was very helpful and patient. I customized every single detail in the design according to my needs, and Jeroen was always open to offer alternatives that would be within budget, as well as visualizing it with their software. Very friendly employees, good price/quality ratio, and good installation services. Recently I contacted them for another project, based on the good experience I already had. I fully recommend them!
FOTO VAN YTALO DAVILA
Keuken drie jaar oud
Reactie of foto toevoegen
9,0
Total Home Concept
Lelystad (Flevoland)
“Uitstekend” score uit 13 ervaringen
7,0
Poggenpohl Amsterdam
Amsterdam (Noord-Holland)
“Redelijk” score uit 8 ervaringen
“keurig”
Door Tim op donderdag 28 jun 2018 '18
Lamelparket besteld, mooi en goede kwaliteit en keurig geleverd
Reactie of foto toevoegen
9,4
Europa Parket
Barneveld (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 254 ervaringen
9,5
Poggenpohl Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 22 ervaringen
“Laminaat vloer”
Door Vera op dinsdag 26 jun 2018 '18
Prachtige laminaat vloer gekocht bij Stox. We zijn fijn en snel geholpen. Ze nemen de tijd voor je! De vloer is ook goed gelegd. We zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde plaatsing keuken”
Door Marco op zondag 25 feb 2018 '18
Eerst hebben ze dr afzuigkap in de kast NAAST de kookplaat geplaatst. Twee kasten hingen scheef. Plint slordig geplaatst. Moest 6+ weken wachten om nieuwe kasten. Niemand belde, ik oest Elf een melding doen. Heel erg slecht service en kwaliteit. Niet doen!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Rene op vrijdag 17 feb 2017 '17
Prima geholpen door Stox bij de aankoop van de nieuwe keuken. Geen "snelle" verkoper, die de tijd nam om de wensen en mogelijkheden te inventariseren. Prima communicatie en begeleiding in het traject na de aankoop tot aan de definitieve oplevering van de keuken. O.b.v. mijn ervaring kan ik Stox aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Super goede ervaring”
Door Hermine de Vries op vrijdag 16 sep 2016 '16
Mijn ervaring met Stox is super goed! Ik heb een prachtige keuken laten plaatsen. Alles liep op rolletjes! Afspraken werden nagekomen en service werd verleend. Geen enkele klacht over. Super vriendelijk personeel. Als bedankje ben ik zelfs een appeltaart uit mijn nieuwe oven gaan bezorgen op hun adres in Amsterdam!
Reactie of foto toevoegen
“Gaat niet goed”
Door Oliver op zondag 11 sep 2016 '16
wij hebben nagenoeg dezelfde problemen met STOX en deze situatie neemt geen einde. STOX belt niet terug, komt hun beloftes niet na en laat ons met een niet gebruiksklare keuken sinds een maand zitten. Uiteraard moest de keuken al vooraf betaald worden.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden over keuken”
Door Dennis op donderdag 14 jul 2016 '16
Lijkt allemaal aardig te zijn, vriendelijk showroom personeel en goed assortiment. Maar inbouw en aftersales zijn erg slecht. Mijn keuken werd niet eens ingemeten en heb eigen aannemer de problemen bij plaatsing moeten laten oplossen. Totaal geen aftersales gehad van Stox medewerkers. Ze weten niks (niet eens van welk materiaal de keuken is vanwege vraag schoonmaakproducten) en ze bellen nooit terug. Inmiddels heb ik alle ellende van verkeerde plaatsing door mijn eigen aannemer laten oplossen. Ook nadat ik ze verschillende keren een voorstel heb gedaan, er wordt gewoon niet gereageerd. Voor mij dus nooit meer Stox.
REACTIE VAN OLIVER
Hi Denis, wat vervelend voor jou, wij hebben nagenoeg dezelfde problemen met STOX. Heb je zin om met ons in contact te treden. Samen zijn wij sterk. Wij gaan in ieder geval er nu werk van maken.
REACTIE VAN DENNIS
Beste Olivier, ik kan me goed voorstellen hoe vervelend dit allemaal moet zijn. Ik zou vragen naar Marijn, die heeft uiteindelijk super zijn best gedaan om alles op te lossen bij mij. Inmiddels heeft hij alles geregeld en zelfs ietsje meer vanwege al het ongemak. Ondanks dat ik me goed in jullie situatie kan verplaatsen zou ik willen adviseren ze via Marijn nog één kans te geven.
Reactie of foto toevoegen
9,4
Knulst Vloeren
Nunspeet (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 221 ervaringen
8,9
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 12 ervaringen
“Veel keuze”
Door Desiree bouwnr 38 op woensdag 5 okt 2011 '11
Ik heb gekozen voor laminaat (bij Stox vloeren in Cruquius) Hier hebben ze keuze uit veel soorten vloeren en ondervloeren voor extra dempende werking etc.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Stox Vloeren en Keukens
Website: www.stox.nl
aAmsterdam , Haarlemmerweg 325, 1051 LH Amsterdam, tel 020 - 486 07 95
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.