Feedback
6,5

Eggo Kitchen House

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 076-3034890 | Grenssteen 19, 4815 PP Breda
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Eggo Kitchen House
Bij Eggo staat de klant centraal en zijn transparantie, kwaliteit/prijs kernwaarden van de organisatie. U krijgt bij ons direct een scherpe transparante prijs.
Alternatieven voor Eggo Kitchen House
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,8 uit 145 ervaringen
• Ardi Keukens en Sanitair
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 350 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,7 uit 187 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 45 ervaringen
• Keukenvision
   
(Dordrecht Zuid-Holland) score 8,0 uit 37 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,7 uit 14 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 286 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,5 uit 355 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Eggo Kitchen House. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Totaal niet tevreden”
Door Fam. Kuijten op vrijdag 15 mrt 2019 '19
Wij hebben een geheel nieuwe keuken gekocht. Kookeiland, kastenwand en nog een keukenblad met achterwand. Bij de eerste ontmoeting was alles zeer goed, maar dit was helaas ook de enigste keer. Wij hebben zeer slechte informatie gekregen over onze keukenwensen ( keukenblad wilden wij composite in hoogglans, dit was geen probleem zei de verkoper, toen het blad geleverd werdt bleek dat composite niet in hooglans is te verkrijgen, ook wilden wij graag een wijnkoeler met zwart glas, dit was geen probleem zei de verkoper maar u raad het al ook deze was bij plaatsing niet zwart omdat dit ook niet te verkrijgen is. ) Dit zijn 2 voorbeelden en zo zijn er nog wel wat. Verder was na het zetten van de keuken (sorry, halve keuken want er waren maar liefst 25 oplever punten, hier wat voorbeelden:
-Zwart gelakte tafelpoten besteld maar waren kaal ijzer.
-Magnetron was de verkeerde
-Vaatwasser was de verkeerde
-Dubbele afvalbak zat er niet bij
-Kookeiland 2 maal dubbele stopcontacten vergeten (moesten in het blad)
-Koelkastdeur gaatjes handgreep verkeerd geboord
-Composite bladen waren dof (hoogglans besteld ging over 6m2 totaal)
-Gaatje in de keukenkast
-Hoekje los kookeiland
-Glasdeur wijnkoeler verkeerde kleur
-Afzuigkap werkte niet
En zo waren er nog wat dingen die niet goed waren. Na zelf heel wat mailen en bellen met Eggo Keuken Breda en ook (19 nov. 2018 keuken gezet, laatste keer dat er iemand is geweest was 14-03-2019) nu is het meeste afgewerkt behalve het belangrijkste en hier is niets meer aan te doen zeggen ze, dit betreft de wijnkoeler het glas en het aller belangrijkste het composite keukenblad, dit is en blijft zoals het is. Ook nog contact gehad met Eggo Belgie maar die geven helemaal niet thuis. Dus al met al een hoop geld kwijt en veel ellende, dus wanneer u een keuken zoekt koop deze aub niet bij Eggo Keukens (zowel niet in NL als in België) omdat ze u veel beloven maar niets na komen.
Reactie of foto toevoegen
9,8
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 145 ervaringen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 350 ervaringen
“Demo keuken”
Door Mevr. Danse op zaterdag 18 mei 2019 '19
Wij hebben een demo keuken gekocht die ze aangepast hebben wat prima is gebeurt. Helaas hebben wij niet grondig de offerte gelezen niet de prijs die was oke maar de onderdelen! ipv 3 inbouw laden 1 dit is wel gecorrigeerd, eerst moesten we zelf alles betalen en na veel gesteggel 1 grote lade gratis gekregen. Ik vind het jammer dat jullie bedrijf in breda geen ervaren verkopers hebben die je te weinig informatie geven degene die iets meer wist werd ziek en is bij jullie bedrijf vertrokken, maar daar zijn wij de dupe van door diverse foutjes (verkeerde dieprvries, koelkast en gastoestel waar alleen pannen tot 26 cm op kunnen) De gene die de keuken geplaatst heeft krijg van ons een pluim goed werk geleverd.Al met al een keuken met een smaakje jammer van jullie prachtige zaak!
Reactie of foto toevoegen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 187 ervaringen
9,7
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 45 ervaringen
“Super gegaan”
Door M. sponselee op zondag 19 mei 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht met een laag deel, hoge kasten en een vrijstaand kookeiland. Wij zijn zeer professioneel geholpen door Freek. Kwam op eigen initiatief met nieuwe ideeën. Dacht goed mee t.a.v. ons budget. We hebben echt gekregen waar we op gehoopt hadden. Keuken staat nu een paar maanden en we zijn super tevreden. Pijnde montage was zeer professioneel. Kwam later nog terug om iets te herstellen. Super enthousiast over deze aankoop. We hebben al vaker een keuken gekocht en wilde niet weer een nare keuken aankoopervaring. Dit heeft eggo en zeker Freek ik alle opzichten super gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Bart op donderdag 16 mei 2019 '19
Wij hebben een mooie keuken aangeschaft. Mooie prijs, en mooie kwaliteit. Erg tevreden over de keuken zelf en ook met de hulp in vestiging Breda.

Aanvulling ontvangen 17 mei 2019: Keuken is gemonteerd. Perfect. Zit stevig in elkaar en de monteur was professioneel en is zelfs later nog terug gekomen om het een en ander af te maken.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Eggo Kitchen House
Website: www.eggo.nl
aBreda , Grenssteen 19, 4815 PP Breda, tel 076 - 30 34 890
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.