Feedback
3,9

Handyfloor

Score uit 20 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
3 vestigingen (Noord-Brabant, Zuid-Holland & Utrecht)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Handyfloor
PVC Vloeren. Beleef het gevoel van hout.
Alternatieven voor Handyfloor
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 126 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,5 uit 308 ervaringen
• 't Vloerenhuis
   
(Putten Gelderland) score 9,5 uit 80 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,5 uit 358 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,7 uit 173 ervaringen
• Burg en Burg
   
(Zoetermeer Zuid-Holland) score 8,3 uit 6 ervaringen
• LAB21
   
(10 vestigingen) score 7,2 uit 35 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 20 ervaringen over Handyfloor. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren3 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren1 ervaring
1 ster14 ervaringen

Per vestiging:
“Niet professioneel”
Door Leo op woensdag 31 mei 2017 '17 | vestiging Eindhoven
Zeer zeer slecht advies in de winkel zowel over de soort vloer we als over de voorwaarde die gehanteerd worden. Wij hebben voor een type vloer gekozen en omdat de zelfde vloer op dat moment nergens anders te krijgen was hebben daarom bij deze firma gekocht ze vertelde ons dat het enige tijd kon duren voordat de vloer geleverd werd voor ons geen probleem. wat schetst onze verbazing we kregen binnen 2 dagen bericht van de vervoerder dat de vloer geleverd zou worden. Bij het bekijken van de zendingen zagen wij dat het de verkeerde vloer was gebeld de vloer werd omgeruild dus direct de vloerenlegger gebeld die door handy Floor werd geadviseerd deze bleek pas na 5 weken tijd te hebben de vloer werd uiteindelijk goed gelegd en er bleken 2 pakken over te zijn. Wij terug naar de winkel want bij de verkoop werd gezegd wat u over heeft kunt u gewoon terug brengen maar dat bleek niet waar te zijn, dit had volgens de winkel binnen 2 weken gemoeten deze regel is nergens te vinden en ook niet verteld. We hebben geen goede uitleg gekregen, geen excuses voor de verkeerde levering en werden vervolgens weg gestuurd als kleine kinderen met de retour goederen. Al met al zeer onprofessioneel in mijn ogen en erg klant onvriendelijk. Adviseer daarom aan iedereen iets verder te kijken voor een vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Zoek een andere leverancier”
Door Emiel op woensdag 23 nov 2016 '16 | vestiging Eindhoven
De vloeren van Handyfloor hebben een prima kwaliteit, daarover weinig te klagen. Over de afhandeling van onze order, klachten daarover en het vervolgens uitblijven van reactie op die klachten des te meer. Wij hebben in eerste instantie in de showroom in Eindhoven verkeerde informatie ontvangen waardoor wij niet op hoogte waren van het ordersysteem en het feit dat wanneer er online besteld wordt blijkbaar geen garantie is op de levertijd. Ondanks dat wij een aanbetaling van 30% van het totaalbedrag hebben gemaakt om juist een tijdige levering vast te leggen kregen wij een dag na het overmaken van het volledige bedrag te horen dat onze vloer voorlopig niet leverbaar was. Na anderhalve maand op een kale vloer te hebben geleefd vanwege 'stakingen in Frankrijk' ontvingen we onze vloer die 'zeker niet in China gemaakt' zou zijn. De verpakking vermeld vervolgens duidelijk 'made in prc'. Gedurende deze hele periode was er bijzonder moeizaam contact met het team van Handyfloor en moest het initiatief steeds van onze kant komen. Nadat de vloer geleverd is hebben wij geen enkele fatsoenlijke reactie meer ontvangen op onze emails. Blijkbaar is de strategie van dit bedrijf om klachten zo lang te negeren dat mensen er moe van worden. Dus mijn advies; bestel in de winkel uit de bestaande voorraad en vermijd ten alle kosten iedere omgang met de in feite niet bestaande klantenservice. Of eigenlijk; zoek liever een andere vloerleverancier.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer niet goed”
Door L. Broeders op donderdag 29 aug 2019 '19 | vestiging Eindhoven
Iets meer dan drie jaar geleden kochten wij onze pvc vloer bij handyfloor. Begin dit jaar ontdekte wij slijtplekken. Hierom contact opgenomen met handyfloor , die stuurde mij een klachten formulier. Na het indienen van dit formulier werd er een afspraak gemaakt met een expert. Die is eind juni langs geweest. Omdat ik half augustus nog niks van handyfloor had vernomen nam ik zelf contact op met de aftersales van Handyfloor. Ik kreeg iemand aan de telefoon die , omdat onze vloer niet meer gemaakt wordt, als alternatief een aantal stroken toe te sturen van hetzelfde merk maar met een ander serienummer omdat die van ons niet meer gemaakt wordt. Dat heb ik geweigerd omdat die stroken, die heb ik namelijk als vloer op de 1e verdieping, echt afwijken qua kleur en print van de vloer beneden. Hij zei dat hij contact op zou nemen met de fabrikant en hij zou mij de week erna terug bellen. Na 14 dagen nog niets gehoord dus heb ik zelf maar gebeld. Toen kreeg ik een medewerkster van handyfloor aan de lijn. Ook dat werd een heel vervelend gesprek. Al met al telefoongesprek beëindigd en er niks mee opgeschoten. Maar ik lees in de review hieronder bijna dezelfde ervaring. Mijn advies dus: koop niet bij handyfloor.
Reactie of foto toevoegen
“Rare garantie”
Door Henk van der Meij op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Eindhoven
De zogenaamde garantie noemen ze opeens een gedegradeerde garantie ,dit houd in dat er elk jaar 10% van de waarde af gaat ,en als je een klacht heb bestaat de vergoeding uit een korting van de rest waarde van je vloer op je nieuwe aanschaf bij Handyfloor. Mijn vloer blijkt na 5 jaar te krimpen ,en de toplaag slijt ook sneller als voorspeld maar zoals gezegd is je garantie eigenlijk 0,0 . Ik kies de volgende keer wel een betere kwaliteit zeker geen HANDYFLOOR.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer bij Handyfloor Rotterdam”
Door Nettie op vrijdag 13 sep 2019 '19 | vestiging Rotterdam
In de keuken lag PVC vloer niet helemaal glad er waren 2 bulten zichtbaar. Toen ik de klacht ging melden moest ik een serviceformulier invullen. Formulier digitaal verzonden maar geen reactie. Na 2 weken maar eens bellen met de backoffice in Rotterdam, sorry mevrouw maar er was een storing we hebben het formulier niet ontvangen. Nog maar een keer een formulier invullen, deze keer kreeg ik de melding formulier in goede orde ontvangen maar wederom verder geen reactie. Weer bellen en jahoor weer een storing geweest. Om een lang verhaal kort te maken na een half jaar zelf bellen zou er iemand van Handyfloor komen kijken naar de vloer. Heb de hele dag zitten wachten maar u raadt het al, niet geweest ook niet afgebeld. Ben er nu klaar mee wil er niets meer mee te maken hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Slecht voorgelicht”
Door Wesley Lai op maandag 3 apr 2017 '17 | vestiging Rotterdam
PVC kliklaminaat met hout print en hout structuur gekocht bij Handyfloor. Enorme spijt. Tijdens het leggen ontdekten we pas dat het structuur dat je kunt voelen helemaal niet goed aansloot met de print dat je ziet. Je kunt heel goed zien dat het structuur wel aan moet sluiten met het print als je het vergelijkt met prints op andere platen. Want je ziet gewoon dat het past, alleen is er duidelijk de verkeerde structuur op de verkeerde prints geplaatst. Op bepaalde plekken lijkt het also de vloer is gesmolten, omdat daar plots structuur van een grote knoest zit zonder dat je een knoest ziet. Erg storend. Als de zon hoog staat is het niet erg goed te merken, maar als de zon laag staat is het verschil enorm duidelijk. In hun showroom staan dezelfde vloeren, daar schijnt het licht van boven en zal het je niet zo 123 opvallen. Wel vroegen wij de verkoper in Rotterdam tijdens de aankoop waarom er prijsverschillen zijn tussen 29,90 en 32,90 vloeren. Zijn antwoord was kwaliteitsverschil blahblahblah, geen woord gerept over het probleem met structuur. Nu we erop terugkomen, zegt hij doodnormaal dat de vloer zo hoort en dat wij gewoon niet goed hebben opgelet in de showroom. Dat het niet goed is geproduceerd is normaal. Dat het goed is uitgevoerd, dat is een extraatje en tevens iets duurder... omgekeerde wereld. Wat ons erg dwars zit is dat toen wij vroegen over het prijsverschil, dat er niet direct een eerlijk antwoord is gegeven over het probleem met de structuur. Zodat wij onze keuze erop kunnen aanpassen. Correcte informatie verschaffing is wel het minste wat je zou mogen verwachten van een betrouwbare winkel, helaas is het hier niet het geval. Mocht dit soort structuur problemen jou niets uitmaken, dan zijn de vloeren best ok. (ik moet nu wel nog testen of ik problemen ga krijgen met uitzetting bij vloerverwarming, want ik kan helaas niet meer alles geloven wat de verkoper heeft beweerd.) Mocht je een perfecte vloer willen hebben voor je woning, dan raad ik je aan om elders te gaan zoeken.
REACTIE VAN W.LAI
De vloer ligt er nu twee weken, getest met vloerverwarming. Ik moet eerlijk zeggen, tot zover is de vloer prima. Het is kwalitatief een stuk sterker dan mdf laminaat vloer. Dit is goed te merken tijdens het leggen. Op de 1e verdieping gebruik ik nu laminaat, na PVC klikvloer lijkt laminaat net porcelijn tijdens het leggen. Het probleem van de niet matchende structuur is minder storend dan gedacht.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Esther de Groot op zondag 16 sep 2018 '18 | vestiging Eindhoven
Eind juni is bij ons een pvc vloer van Handyfloor gelegd door HDG montage. Bij aankoop van de vloer hebben wij expliciet gevraagd of deze bestand is tegen het schuiven van eetkamerstoelen. Dit was zeker het geval. De vloer is keihard en u heeft 20 jaar garantie. Er kan zelfs met een schaar over gekrast worden. Aanbevolen werd om kunststof beschermdopjes onder de stoelpoten te doen en geen vilt. Dit advies hebben wij opgevolgd. Tot onze grote verbazing en teleurstelling waren er al na enkele weken krassen te zien op de vloer. Deze werden steeds erger. Als wij dit van tevoren geweten hadden, hadden we nooit deze vloer gekocht. Wij hebben eind augustus een klacht ingediend bij Handyfloor en op 31-08 is er iemand komen kijken en foto's komen maken. Hij zou een rapport opstellen en we zouden iets horen via de backoffice. Deze meneer wilde geen uitspraken doen, maar gaf wel aan dat er wel erg snel beschadigingen waren op de vloer. Daarnaast gaf hij aan dat het opgelost zou worden, linksom of rechtsom. Een week later kregen wij telefoon van de backoffice. De conclusie was dat de beschadigingen op de vloer ontstaan zijn, omdat de verkeerde dopjes onder de stoelen zitten. Ook waren er twee dopjes beschadigd. De beschadigingen op de vloer, zitten echter op alle plaatsen waar stoelen staan. Dit argument gaat dus niet op. Verder blijft een antwoord uit als we vragen welke dopjes er dan wel onder zouden moeten. Het zijn normale kunststof beschermdopjes voor onder stoelpoten die eronder zitten. Op de vraag hoe het dan zit met de uitspraak dat de vloer keihard is en er 20 jaar garantie op zit, krijgen wij geen duidelijk antwoord. We kunnen uit coulance een pak planken opsturen, is de boodschap. Verder. Alsof we zo even een paar vierkante meter vloer eruit kunnen halen en opnieuw kunnen leggen. We hebben de vloer bewust door een erkend bedrijf laten leggen. worden we geadviseerd om voorzichtig te zijn met het verschuiven van zware spullen. De medewerker van de backoffice blijft bij zijn verhaal en er komt geen bevredigende oplossing voor ons. Wij zijn heel erg teleurgesteld in de slechte kwaliteit en even zo slechte service van Handyfloor. Wij raden iedereen af om een pvc vloer aan te schaffen bij Handyfloor vanwege deze redenen.
REACTIE VAN ESTHER DE GROOT
Handyfloor heeft contact opgenomen met ons en het beschadigde deel van de vloer wordt op kosten van Handyfloor vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door w.blom op woensdag 11 sep 2019 '19 | vestiging Rotterdam
Natural Beige Oak Deluxe Click PVC laminaat voor de woonkamer gekocht en zelf gelegd in een dag incl. plinten op stroomdraden weg te werken, Het is zwaar materiaal en 6.5 mm dik pvc maar zeer gemakkelijk aan te brengen en te klikken met een witte hamer. Goede beschrijving in folder en internet en zeer vakkundig personeel in de winkel. Later vroeg ik mij af waarom er geen viltdopjes onder stoelen ed gebruikt mogen worden maar dat is voor zandkorrels die schade aan de vloer kunnen aanbrengen, dus ik heb de juiste dopjes besteld en bij het afhalen kreeg ik ze nog gratis ook. Als dat geen service is! Verd er wens ikj Handyfloor goede zaken en kom ik zeker terug als ik ook andere ruimten in huis met pvc laminaat gaat bekleden.
Reactie of foto toevoegen
“Ontevreden over PVC vloer”
Door S op maandag 29 jan 2018 '18 | vestiging Eindhoven
Levertijd was al niet zoals beloofd op de website en in de winkel. Eerst kwam de helft op afgesproken datum en de andere helft 3 weken op moeten wachten.
Vervolgens na twee maanden al problemen met de pvc vloer, heel veel hoeken lieten de los, de bovenkant kwam gewoon los en kon je zo kapot stoten. Deze klacht heeft vervolgens ongeveer een jaar gelopen. Werd continu aan het lijntje gehouden, dan werd de vloer opnieuw geleverd en dan weer niet. Kwamen ze nieuwe vloer brengen waarvoor je weer een dag thuis moest zijn, kwamen leggers om hem te leggen en bleek na twee stroken dat er weer hetzelfde probleem in de pvc tegels zat. Weken weer op een halve betonvloer moeten leven om 3 weken later weer hetzelfde mee te maken. Wanneer je contact met ze had werd je zeeeer schandalig te woord gestaan!! En van de een op andere dag was het pats boem we halen de vloer volgende week op en je krijgt je geld terug, geen gesprek meer over mogelijk (terwijl dit eerder echt niet mogelijk was en ze me een nieuwe goede vloer beloofde).. Heel bizar hoe zij hiermee om zijn gegaan!! Ik zou het niemand aanraden daar een vloer te kopen
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Witte op woensdag 17 aug 2016 '16 | vestiging Rotterdam
Na ruime oriëntatie betreffende PVC vloeren zijn wij bij Handyfloor Rotterdam de vloeren gaan bekijken. Onze keuze was snel gemaakt: Pro Fix Scratch Dark PVC tegels. Doordat de vloer niet op voorraad was, is deze spoedig na de gewenste datum aan huis afgeleverd. De vloer is inmiddels door partner gelegd. Enig denkwerk vooraf, hoe uit te komen en te snijen/leggen bij doorposten en andere hoeken en scheve muren, om uiteindelijk een mooi resultaat te hebben. De vloer is overigens heel goed te verwerken. De uitstraling van de vloer is echt nog mooier dan wij hadden verwacht! Het restant is inmiddels retour en binnen enige dagen is ok het geld aan ons overgemaakt. Onze ervaring met zowel Handyfloor Rotterdam, als ook met het Centrale Magazijn is prima en correct! Telefoontjes werden goed beantwoord en alles snel afgehandeld! TOP dus! Fam Witte, Sud West Fryslân
REACTIE VAN ANOUK
Dank voor deze review! De vloer die u in uw huis hebt liggen lijkt erg op de vloer die wij overwegen van handyfloor. Ik ben alleen zo benieuwd hoe die tegels er in een grote ruimte uitzien... als u een foto hebt zou u me erg blij maken!
Reactie of foto toevoegen
“PVC niet goed”
Door scheepbouwer-sleebos op dinsdag 29 jan 2019 '19 | vestiging Rotterdam
PVC click vloer gekocht in mei 2018, na het leggen van de vloer (vakmensen) is de vloer bol gaan staan, met name op de kopse kanten, nog steeds geen oplossing door Handyfloor aangedragen.
FOTO VAN SCHEEPBOUWER-SLEEBOS
Bollende pvc vloer
Reactie of foto toevoegen
“Levering niet gehaald”
Door Peter op maandag 14 okt 2019 '19 | vestiging Utrecht
We hadden een pvc vloer besteld bij handyfloor. Een week voor levering kregen we te horen dat de leveringsdatum 6 weken verschoven werd!? Toen ik telefonisch contact opnam zei de dame dat ze ook 04 november niet kon garanderen. De vloer dus gecanceld. Wel een creditmail gekregen en het geld zou binnen 2 wkn op de rekening staan. Je raadt het al, geen geld gezien. Twee mails en tig telefoontjes verder is er geen contact meer met handyfloor te krijgen. Als je belt krijg je meteen een bandje en nooit iemand te spreken. Niet hier bestellen!!! Je gooit je geld weg.
Reactie of foto toevoegen
“Geen garantie”
Door A. Otten op dinsdag 12 sep 2017 '17 | vestiging Utrecht
Mooie vloer goed geholpen hebben het laten leggen ivm 10 jaar garantie, maar naar 3 jaar zagen we wat lelijke stukken, foto's opgestuurd, uiteindelijk doen ze helemaal niks, waar heb je dan garantie voor?
Reactie of foto toevoegen
“Bolling”
Door Houwers op maandag 26 jun 2017 '17 | vestiging Eindhoven
We hebben een vloer gekocht bij Handyfloor. Deze is door de warmte gaan bollen. We zijn 3 keer naar handyfloor in Eindhoven geweest en hebben vele mails gestuurd. We krijgen geen reactie en een mededeling dat de vloer een bepaalde temperatuur moet hebben. De service is zwaar kut en ze willen ons het liefst het bos insturen. Tip; koop hier niets want het zijn oplichters.

Aanvulling ontvangen op 27 juni 2017: Na enige stennis heeft handyfloor aangegeven dat hun het hele aankoop-bedrag zullen terugstorten. We zijn benieuwd wanneer dit gebeuren zal.
Reactie of foto toevoegen
“Klantenservice is dramatisch”
Door Sjors op donderdag 12 jan 2017 '17 | vestiging Eindhoven
Ik adviseer u om niet bij Handyfloor te kopen, want de levering en klantenservice is dramatisch. Ik had maanden van tevoren een leverdatum in december afgesproken, maar ze waren vergeten de vloer te bestellen en die kon pas twee weken later worden geleverd. Geen excuses of compensatie. Twee weken later gebeurde het weer dat de afgesproken afleverdatum werd verschoven! Om een lang verhaal kort te maken, kreeg ik backoffice manager aan de telefoon die mij zeer bijdehand een grote mond gaf en mij uiteindelijk compensatie beloofde wat ze eerst moest overleggen. Uiteraard ben ik nooit meer teruggebeld en wacht ik daar nu nog steeds op! Mocht u krap bij kas zitten en toch bij Handyfloor voor de laagste prijs willen gaan, niet online bestellen maar altijd even bellen. Er kan namelijk altijd geld af, ook als die vloer zogenaamd voor 40% in de korting is! Bijvoorbeeld de bezorgkosten.
Reactie of foto toevoegen
“Bollende vloer”
Door van Empel op dinsdag 16 feb 2016 '16 | vestiging Eindhoven
Wij hebben een vloer gekocht bij Handyfloor voor een bedrag van ongeveer 2000 euro. Helaas is onze vloer vrij snel gaan bollen. Vervolgens begon de ellende. Het eerste contact verliep nog redelijk. Handyfloor gaf aan dat de leverancier van de vloer langs zou komen. Enkele dagen later staat er een man voor de deur met een jas aan die waarschijnlijk net zo duur was als onze vloer en op de achtergrond stond een auto die je alleen in 't gooi zou verwachten. Logischerwijs lag het niet aan de productie. Hij zou er een rapportage over schrijven en die naar Handyfloor sturen. Enkele dagen later bel ik Handyfloor. Ze hadden de rapportage ontvangen maar deze wilde ze niet met mij delen. Ze zagen niet in waarom dat nodig was (!). En ze willen niet verantwoordelijk zijn voor hoe consumenten met hun vloer om gaan, zo gaf hij aan. Lekker makkelijk voor een organisatie die ook de vloeren zelf niet legt en dit ook niet aanbiedt.. Daarnaast vind ik het vreemd dat ik de rapportage niet krijg die de leverancier over ónze vloer heeft geschreven. Heb nog wel enkele keren gemaild maar daar is géén reactie op gekomen. Dit steekt mij nog het meest, het boeit ze blijkbaar ook niet zoveel. Nou, daar sta je dan. Ze zijn niet aangesloten bij de geschillencommissie (!) en reageren niet op klachten (!). Ik zou dus absoluut niet nogmaals het risico nemen om hier een groot geldbedrag uit te geven. Al met al denk ik dat als alles goed gaat je een prima ervaring kan hebben met Handyfloor. Maar qua service is het uitermate bagger. We praten over 2000 euro maar je wordt gewoon niet serieus genomen en krijgt geen reactie op mails als er iets niet goed is met de vloer. Gelukkig heb ik enkele mensen kunnen weerhouden om hier een vloer te kopen. En als u dit leest en voornemens bent bij Handyfloor een vloer te kopen, dan zou ik er toch nog eens goed over nadenken. Want als het niet goed gaat, wil je niets te maken hebben met dit bedrijf.
REACTIE VAN JJ
Mag ik vragen of het een verlijmde of klik pvc vloer was? Wij hebben nu ook een grote bestelling staan en na deze reacties word ik daar niet zo heel blij van...
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Martens op zondag 18 dec 2016 '16 | vestiging Eindhoven
Wij zijn totaal niet tevreden. De vloer is eigenlijk prima, de service en klachtenafhandeling daarentegen... Wij hebben bijna twee jaar geleden een klik pvc gekocht bij handyfloor. Op advies van de medewerker een primer eronder. Om te voorkomen dat er gekraak zou ontstaan van zand of restjes beton zouden we een dunne goedkope ondervloer eronder kunnen leggen. Zo gezegd, zo gedaan. Nu anderhalf jaar later begint de vloer aan alle kanten te schuiven en ontstaan er spleten. Op mijn eerste mails ontving ik niet eens antwoord. Mijn reactie werd zonder actie van deze site gehaald. Na wat bellen en gedoe zou er iemand komen kijken. Niemand komen opdagen... stond verkeerd in de agenda. Voor niks vrij genomen. Nieuwe afspraak (waarvoor er wederom iemand vrij moest zijn). Bij binnenkomen was het antwoord al klaar. Wat ligt eronder ? Dat was fout volgens meneer. Hoe kan dat nu... dat was destijds jullie advies. Het zou besproken worden, de desbetreffende medewerken zou gevraagd worden hoe het zat (alsof deze dan zou zeggen dat hij idd het verkeerde advies gegeven had). Ik zou ervan horen. Niks gehoord en weer zelf contact moeten opnemen. Uiteindelijk werd de schuld afgeschoven op de bouwmarkt. Zij hadden ons de verkeerde ondervloer verkocht. Nee handyfloor. Dit was jullie advies. Het zou netjes zijn als jullie hierin je verantwoordelijkheid zouden nemen. Jullie willen immers tevreden klanten volgens jullie site.
Reactie of foto toevoegen
“Geen service”
Door H. Smit op maandag 17 dec 2018 '18
Wij hebben enkele jaren geleden een PVC vloer van Handyfloor gekocht incl ondervloer, primers etc. Helaas laat de vloer nu los. Op mijn vraag hoe ik dit euvel kan verhelpen, met welke lijm ik de vloer opnieuw kan vastlijmen kan geen antwoord worden gegeven. Zowel telefonisch als per mail wordt ik van het kastje naar de muur gestuurd. Een vreselijke service voor een op zich goede vloer. Kortom, is aftelservice belangrijk voor U bij de aanschaf, ZOEK EEN ANDER PRODUCT, en maak GEEN gebruik van Handyfloor
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Bobby op maandag 4 jun 2018 '18 | vestiging Eindhoven
Prachtige Clic pvc laminaat, Dennis kwam me heel erg tegemoet met een versnelde levering zelfs nadat mijn betaling gestagneerd was per ongeval. Vriendelijk en klantgericht. Ben erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop pvc laminaat”
Door Hesseling op donderdag 24 mei 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Hele slechte ervaring wij bestelden iets meer en er bleven 2 pakketten over, er was gezegd wat over blijft kan U teruggeven nou mooi niet voor ongeveer 100 euro zit ik nu met een overschot wat een kinderachtig bedrijf is dat zeg. Ook de kwaliteit is waardeloos er ontstaan overal kieren waar je veel loopt, nooit meer Handyfloor
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Bollende pvc vloer
1 / 1
Vestigingen Handyfloor
aEindhoven (11 ervaringen), Geldropseweg 141, 5611 SG Eindhoven, tel 040 - 711 24 89
bRotterdam (6 ervaringen), Watermanweg 105, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 268 15 37
cUtrecht (2 ervaringen), Manitobadreef 11, 3565 CH Utrecht, tel 030 - 204 02 02
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.