Feedback
8,0

Rabelya Home Design

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 020-7558285 | Polijsterweg 8A, 1032 KR Amsterdam
Keukenzaken beoordeeld
Tegelwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Rabelya Home Design
Rabelya maakt Home Design betaalbaar. Met jaren lange ervaring in de keukenbranche kunnen wij u wensen in uw keuken degelijk waarmaken en u feitelijk laten inspireren op de laatste keukentrends.
10+ beste keukens
Alle Top Keukenzaken (Reviews)
Lees reviews over de 10+ Beste keukenzaken met ruim 19.000+ ervaringen over meer dan 900 beoordeelde keukenwinkels. Voorkom een miskoop bij het kopen van een keuken met reviews die altijd zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Rabelya Home Design . Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Aanrader”
Door Aicha op woensdag 7 mrt 2018 '18
Wij hebben in november een keuken bij Rabelya besteld en die is zojuist opgeleverd. Ontzettend tevreden ermee. Precisie werk, erg netjes te werk gegaan. Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit en service van Rabelya. Ik raad ze zeker aan aan familie en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Durf ze aan te bevelen”
Door Herman Wals op donderdag 1 mrt 2018 '18
Rabelya, in de persoon van Ali en zijn vader & andere collega's hebben de afgelopen maanden met geduld en vakmanschap de afbouw van mijn nieuwbouwappartement verzorgd (muren en plafond, badkamer, keuken, verlichting, boekenkasten). Wat ik zeer op prijs stelde was dat Ali onomwonden zijn mening gaf over mijn ideeën en met de nodige nuttige suggesties kwam. Ik durf Rabelya, zoals ik ze heb leren kennen, met een gerust hart aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij”
Door Rosemarijn Groen op maandag 27 nov 2017 '17
ik ben heel blij met de keuken! fijn geholpen.

Aanvulling ontvangen 12 december 2017: Ik had mijn woning gekocht al enige tijd geleden. Keuken besteld en is geplaatst en is prima bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Monique Israel op donderdag 16 nov 2017 '17
Goede ervaring via een kennis bij Rabelya terecht gekomen , ben er prima geholpen.Heb me badkamer en keuken bij Rabelya gekocht en laten plaatsen echt vakwerk. Ook hele aardige mensen die er werken niks is teveel en heel veel verstand van hun vak en komen ook nog met leuke ideeën echt een aanrader. Ik ben heel tevreden.
FOTO VAN MONIQUE ISRAEL
Keuken via Rabelya
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door Celiker op dinsdag 24 jan 2017 '17
Onze ervaring met Rabelya is uitstekend! Ondanks dat wij de keuken laat hebben besteld heeft de verkoper zijn best gedaan om de termijn kort te houden. Hij heeft snel gehandeld en wij hebben niet zo lang zonder keuken hoeven te zitten! De verkoper en zijn vrouw denken echt met je mee en houden je wensen voorop. Ben echt heel erg blij met het advies wat zij mij hebben gegeven over mijn aanrechtblad. Ik ben nog steeds verliefd op mijn keuken. En ja ik had ook gebreken bij de levering ( alleen verkeerde prullenbak geleverd), maar had daar al rekening mee gehouden, aangezien ik overal over elke keukenboer negatieve reacties hierover had gelezen (zelfs bij de echt grote keukenboeren). Het komt overal voor, maar dit weegt echt niet op tegen de service, de prijs van de keuken en de inspanning en tijd van de verkoper om aan onze wensen te voldoen. Mijn advies is zeker hier kopen! De prijs/ kwaliteit verhouding is goed en de voor- en naservice ook.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met keuze”
Door Nilufer Cigdem op maandag 11 jul 2016 '16
Een kleine zaak wat niet gelijk opvalt. Als je eenmaal binnen komt word je vriendelijk verwelkomt en meteen geholpen. Ze hebben een ruime keus in aparatuur, blad en frames! Zo kan je je keuken naar eigen smaak/stijl opstellen. Een kleine nadeel was dat mijn keuken een paar weken later is opgeleverd. Dit heeft hij goed gemaakt met een vakantie voucher! Hij heeft een perfecte monteur die de keuken netjes heeft gemonteert en afgewerkt!! Verder vroeg ik om 2 extra planken voor mijn hoge kasten. Deze heb ik ook gratis gekregen! Dus kortom ik ben tevreden met mijn keus bij Rabelya Home Design. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Rene Smit op zondag 14 dec 2014 '14
Na het bezoeken van vele keukenzaken kwam ik via internet terecht bij dit klein ogend bedrijf. Een klein bedrijf is meestal goedkoper dan een grote organisatie. De showroom is niet groot en er staan weinig keukens opgesteld. De verkoper heeft veel verstand van zaken en komt heel vriendelijk over. Ook het overige personeel is vriendelijk en kent je gewoon bij naam als je nog later binnenkomt. Hierdoor krijg je een soort van familie gevoel wat ik als koper plezierig ervaar. Er wordt ruim te tijd genomen om te helpen bij het maken van keukenindeling en apparatuur. Qua prijs was hij voor ons een goede keus, omdat hij binnen ons budget viel. We hebben daarom hier de keuken gekocht. Wat voor ons ook een pre was dat het bedrijf was aangesloten bij CBW. Het bedrijf heeft de keuken ook op een zeer goede manier geplaatst. Het personeel was vriendelijk. Na levering bleek mijn oven nog niet leverbaar te zijn, omdat dit een heel nieuw model was. Toen deze leverbaar was is deze geïnstalleerd waarna de monteur meteen even alle deurtjes heeft na gesteld. Dit is een blijk van goede service. Ik raad dit bedrijf aan als goede zaak.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken via Rabelya
1 / 1
Vestiging Rabelya Home Design
Website: www.rabelya.nl
aAmsterdam , Polijsterweg 8A, 1032 KR Amsterdam, tel 020 - 755 82 85
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.