Feedback
7,0

Van Rossum Kachels

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
Waterstraat 7 F, 6658 AA Beneden-Leeuwen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van Rossum Kachels
Van Rossum Kachels is gespecialiseerd in de levering en installatie van kwalitatief hoogwaardige houtkachels en rookkanalen. Wij hebben een sfeervolle showroom in Beneden-Leeuwen met een groot assortiment,houtkachels, speksteenkachels, buitenhaarden, houtfornuizen, inzethaarden en accessoires
10+ beste haarden kachels
Alle Top Haardenwinkels (Reviews)
Lees reviews over de 10+ Beste haardenwinkels met ruim 200+ ervaringen over meer dan 100 beoordeelde haardenzaken. Voorkom een miskoop bij het kopen van een haard of kachel met reviews die altijd zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Van Rossum Kachels. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Goede service”
Door Jaap op donderdag 5 dec 2019 19
In maart 2019 pelletkachel gekocht en laten plaatsen. Vooraf wezen kijken of installatie wel mogelijk was. Daarna keurig op tijd en netjes geïnstalleerd en geplaatst. In december een eerste storing aan de kachel gekregen. Dezelfde dag nog verholpen. Dus uitstekende service.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Van Rossum Kachels
aBeneden-Leeuwen , Waterstraat 7 F, 6658 AA Beneden-Leeuwen, mob 06 - 22 85 07 70
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor haarden kachels in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.